Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birsencim sen naıslın canım
kızlar ben kaçar bu kocişten bana huzur yok görüşürüz inş duaya inş gelicem iyi bakın kendinize
hepinize iyi geceler
birsencim sen naıslın canım
kızlar ben kaçar bu kocişten bana huzur yok görüşürüz inş duaya inş gelicem iyi bakın kendinize
hepinize iyi geceler
saol ebrraım bende iyiym oda çok şükür
canım bizim dualrımız rabbimin kapılarından geri dönmiycek inş rabbim duaları kabul olanların hürmetine hepimize vericek meleğimizi tez vakitte
ben eminim tekeer teker hepimiz için halay çekicez inş
görüşürüz canım,gerçi yarın dua saati ben burda olmicam ama,gıyabımda siz dua edersiniz değil mi?
şimdiden herkezden özür diliyorum,kendi duamda olamayacağım için,dr kontrolüm olduğundan yokum,ayrıca okuyan ve amin diyen,dua eden bütün arkadaşlarıma canı yürekten teşekkür ediyorum,rabbim benim için dilenenlerin bin katını sizlere nasib etsin inşallah,hepimizin gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılaraktan nasib etsin rabbim
Eki Görüntüle 146876
canım ya gerçektende öyle bende inanıyorum sevtunuma duayı çok yakında yapmıştık hatta tekrar başa dönünce daha sonra okuyalım demiştik ama şükür bebiş geldi .
allahım hepimize nasip etsin
pelincim geçmiş olsun geç olsunda güç olmasın canım hayırlısı olsuncanım benim hayırlısıyla kalp atışlarınıda duycaksın inş hic canını sıkma...amin tosticim inş bizlerde daha fazla beklemeden hayırlısıyla hamile kalırız ama benim biraz ara vermem gerekiyo rahim agzında yara varmış onu dondurdu doktorum o yüzden ilişki yasak...kendine ve bebişine cok iyi bak allaha emanet ol öpüyorum canım![]()
eşin için geçmiş olsun canım umarım çabucak ayağa kalkariyi akşamlar kızlar nasılsınız
kız kardelenbhr nasılsın işinmi var b aralar az uğruyosun özlettin canım kendinikızar iyi akşamar ben duaarı okudum 20 tane
canım kayrayı ararsan geçmiş olsun dediğimizi söyle kendine iyi baksınçok geçmiş olsun evanur cum,güzelce dinlen
canın yanmamasına sevindim pelincim,hayırlı geceler şimdiden.
garip cim,kayra ameliyat oldu tatlım,durumuda iyi şükür,tez zamanda iyileşir inşallah.
selam kuzum hoşgeldin haber bombayaselamlar fıstıklarım günün haberini okudum az önce çokkkkkkkkkkk sevindim![]()
bana da okuyalım lütfennnnnnnnn![]()
![]()
ebroşum,inşallah bi diğeride sen olursun canım.
birsen cim,boğazından rahat konuşamıyodu,ama mesajla iletirim canım.![]()
hoş geldin,inşallah tez zamanada hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.cmerhaba arkadaşlar
benımde dılegım anne olmak 1yıla yakındır uğraşıyoruz ama olmuyo klomen kullandım 2 ay önce çok stres oldugum ıcın tedavıye devam etmedım akısına bırakayım dedım bu ay gayet rahattım rahat olursam olur belkı dedım ama gene olmadı bugun adet oldum canım sıkkın tabı ama gecen aykı gıbı deıl ılaç ıgne olunca daha bı umıtlenıyorum olmayınca daha buyuk bır hayal kırıklıgı oluyo nıye oluyorsa dıyorum sonra Allah ol demıyor demekkı sabır ıstıyorum Rabbımden bır an önce hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar tum ısteyenlere ve banada ver Allahım:85:
dua ne zmn edıyosunuz arkadaşlar nasıl oluyo bende katılmak ıstıyorum
Hepimiz için ettim ayrıca dua ettim canım rabbim kabul eder inşallahAllah kabul etsin canım bizler içinde dua et.
Yüreğine sağlık bacım Allah kabul etsinben dualarımı mevlam izizn veririse bu akşam okuycam bitti yazasın canım rabbim kabul eder inş
hepinize iyigeceler ben kaçar eşimi bakkala gönderdim öğle kaçtım gelir birazdan benim herüf muzur biraz bu akşam hem pc y, aldı hem de tv yi kurtlar vadisi varya
bende napıyım elişi yapcam artık
iyi bakın kendinize duaya gelmeye çalışıcam gelemezsem şimdidden amin diyorum
Sana da selam olsun tatlım nasılsın umarım iyisindirselaaaaaaaaaaaaaam iyi akşamlar![]()
Bacım sen nasılsın ben yeni geldim geçmiiş çokkk uzun fazla vaktim yoktu bakamadımaleykum selam sungercim,iyiyiz ne olsun,gecmiste idim anca ciktim vallasen neler yapiyorsun canim
![]()
kızar iyi akşamar ben duaarı okudum 20 tane
Valla sorma ama olsun keyifle yapıyorum işimi sessizliği özlemişimbu aradaiyiyim ablamm sağol.. misafirleri kışkışladın ev toparlıyon ohh işin zor...
Rabbim rüyanı hayırlı güzel haberlere çıkarsın inşallah tatlımben rüyamı anlatmak istiyorum ama kötü yorum yapmayınrüyalar yorumlandığı gibi olur derler... gece rüyamda teyzeme gitmişiz ailemle teyzemde ciğerli börekmi kalpli yürekmi ne yapmış ama yemedim... neyse sonra arabayla cıktık eve doğru giderken yolda 100 150 den fazla adam üzerlerinde simsiyah giysiler pelerinler şamkalar var işte ellerinde de kıp kırmızı bir gül..dayım çarpıyodu ama durdu bir anda bende dedim aa kutlu doğum haftası diye camiye gidiyor bunlar falan diyorum konusuyoruz neyse sabah olmuş yanımda birileri var ellerinde bir kağıt bakıyolar biri hamileymiş onun tahlilleri diyorki çocugu 6 parmaklı olcak aaa diyorum verin bi bakıyorum yazıyorum çiziyorum diyorum ki bak 5 parmaklı uyanıyorum sonra.. ne anlama geliyor...
Bacıcım pelinin hissesini de okudum mevlam kabul eder inşallah...saol kuzum ağzına sağlık sen nasılsın gittinmi doktora
kuzum hemen kötü düşünme kardeloşun dediği gibi olabilir belkide allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
hayrolsun kuzum neyin var yaa ?
canım anatoliayla konuşamadım birkaç gündür haberim yok olursa yazarım size
kuzum çok saol allah razı olsun umutbizim olsundan habr alamadım mesaj atmıştım ama dönmedi şuanlık o ve aleyna var .aleyna okur kesinde diğerinide ben okurum kuzum çok saol düşünceli kardeşim benim
evet kuzu bende konuştum iyiydi morali çok şükür yaa allahım daha iyi edicek hiçbişey korktuğu gibi olmuycak .
semroş nasılsın canım oğluşuda senide öpüyorum
canımcım hiç sorun değil geç olsunda güç olmasın güzel yürekli arkadaşım okundu diye yazdım bile
galiba sen pelininkileride okuyacaksın eğer okumazsan haber verirsin tatlışım
kuzum öncelikle çok geçmiş olsun acı olmamış negüzel çok sevindim tatlım
duaları düşünme halledilir o .mesaj attın ama dönemedim sana kusura bakma canım
tostim çok sevindim canım gözünaydın darısı pıt pıtları duymaya inşallah
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin özletme kendini
yetercim çok geçmiş olsun allahım iyilik versin eşine
tez vakitte şifa bulsun inşallah
canım çok saol ağzına yüreğine sağlık
sanada kolaylıklar işlerinde
canım inşallah gelebilirsin yinede düşünmen yeter
kuzummm ay yetiştim inşallah çıkmadın canım nasılsın özledim seni herşey yolundamı canım
garibim hiç duymadım öyle bir ilaç keşke olsa kuzum ne iyi olurdu
buarada sen bana msn varsa yollasana özelden canım
saol ağzına sağlık canım buarada hemen çıkmışsın hayırdır iyisin inşallah
hoşbuldum güzellik nasılsın
rüyan hayrolsun canım bence güzel hayıra yoralım öyle olsun yakında gelir inşallah bebiş
Kayramıza da geçmiş olsun diliyorum bir vartayı atlattı Allahın izniyle..Herşey gönlünce olsun kayramçok geçmiş olsun evanur cum,güzelce dinlen
canın yanmamasına sevindim pelincim,hayırlı geceler şimdiden.
garip cim,kayra ameliyat oldu tatlım,durumuda iyi şükür,tez zamanda iyileşir inşallah.
cmerhaba arkadaşlar
benımde dılegım anne olmak 1yıla yakındır uğraşıyoruz ama olmuyo klomen kullandım 2 ay önce çok stres oldugum ıcın tedavıye devam etmedım akısına bırakayım dedım bu ay gayet rahattım rahat olursam olur belkı dedım ama gene olmadı bugun adet oldum canım sıkkın tabı ama gecen aykı gıbı deıl ılaç ıgne olunca daha bı umıtlenıyorum olmayınca daha buyuk bır hayal kırıklıgı oluyo nıye oluyorsa dıyorum sonra Allah ol demıyor demekkı sabır ıstıyorum Rabbımden bır an önce hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar tum ısteyenlere ve banada ver Allahım:85:
dua ne zmn edıyosunuz arkadaşlar nasıl oluyo bende katılmak ıstıyorum
kız duru kızma yaaaaa yorgunluktan görmüyorum
canlar eşim yoğun bakımda bu gün yanındaydım birazcık gördümde konuştum iyidi şükürler olsun
drameliyat başarılı geçti dedi
inşşşşşşş güzel olcak her şey bundan sonra
ben rüyamı anlatmak istiyorum ama kötü yorum yapmayınrüyalar yorumlandığı gibi olur derler... gece rüyamda teyzeme gitmişiz ailemle teyzemde ciğerli börekmi kalpli yürekmi ne yapmış ama yemedim... neyse sonra arabayla cıktık eve doğru giderken yolda 100 150 den fazla adam üzerlerinde simsiyah giysiler pelerinler şamkalar var işte ellerinde de kıp kırmızı bir gül..dayım çarpıyodu ama durdu bir anda bende dedim aa kutlu doğum haftası diye camiye gidiyor bunlar falan diyorum konusuyoruz neyse sabah olmuş yanımda birileri var ellerinde bir kağıt bakıyolar biri hamileymiş onun tahlilleri diyorki çocugu 6 parmaklı olcak aaa diyorum verin bi bakıyorum yazıyorum çiziyorum diyorum ki bak 5 parmaklı uyanıyorum sonra.. ne anlama geliyor...
saol kuzum ağzına sağlık sen nasılsın gittinmi doktora
kuzum hemen kötü düşünme kardeloşun dediği gibi olabilir belkide allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
hayrolsun kuzum neyin var yaa ?
canım anatoliayla konuşamadım birkaç gündür haberim yok olursa yazarım size
kuzum çok saol allah razı olsun umutbizim olsundan habr alamadım mesaj atmıştım ama dönmedi şuanlık o ve aleyna var .aleyna okur kesinde diğerinide ben okurum kuzum çok saol düşünceli kardeşim benim
evet kuzu bende konuştum iyiydi morali çok şükür yaa allahım daha iyi edicek hiçbişey korktuğu gibi olmuycak .
semroş nasılsın canım oğluşuda senide öpüyorum
canımcım hiç sorun değil geç olsunda güç olmasın güzel yürekli arkadaşım okundu diye yazdım bile
galiba sen pelininkileride okuyacaksın eğer okumazsan haber verirsin tatlışım
kuzum öncelikle çok geçmiş olsun acı olmamış negüzel çok sevindim tatlım
duaları düşünme halledilir o .mesaj attın ama dönemedim sana kusura bakma canım
tostim çok sevindim canım gözünaydın darısı pıt pıtları duymaya inşallah
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin özletme kendini
yetercim çok geçmiş olsun allahım iyilik versin eşine
tez vakitte şifa bulsun inşallah
canım çok saol ağzına yüreğine sağlık
sanada kolaylıklar işlerinde
canım inşallah gelebilirsin yinede düşünmen yeter
kuzummm ay yetiştim inşallah çıkmadın canım nasılsın özledim seni herşey yolundamı canım
garibim hiç duymadım öyle bir ilaç keşke olsa kuzum ne iyi olurdu
buarada sen bana msn varsa yollasana özelden canım
saol ağzına sağlık canım buarada hemen çıkmışsın hayırdır iyisin inşallah
hoşbuldum güzellik nasılsın
rüyan hayrolsun canım bence güzel hayıra yoralım öyle olsun yakında gelir inşallah bebiş
# ebrar_53+
# birsen29+
# kardelen5233+
canlarım nasılsınız beni sorucak olursanız hamdolsun biraz iyiyim kusura bakmayın bu aralar giremedim nedenini çok iyi biliyosunuz 3 gün ablamlarda kaldım ev telaşı vardı evini yerleştirdik : benide soracak olursanız hastalıgım bir geliyo bir gidiyo nedenide bebegim şubatın 23 dogucaktı ona biraz kafay taktım anlıcagınız onun için çok üzüldüm yaradanım dedim şimdi yavrum dursaydı onu koklucaktım yavrum diye bagrıma basıcaktım ama olmadı bugün namaz kılarken çok üzüldüm dedim şimdi lohusaydın bebegin yanındaydı koklucak öpücektin dedim ama olmadı dişim dünden çok kötüydü agrıdan öldüm bugünde dişçiye gittim malesef tam tedavi yapılıcaktı olmadı yapmadılar çünkü bebkten şüpheleniyorum dedim onlarda bebk varsa içemezsin dedi bana gebelik testi yap dedi öyle iç dedi ve yaptım sonuç pozitif kızlar çift çizgiyi gördüm gözlerimle eşimle eve gittik eşime diyorum gell oda garibim ne oldu niye aglıyosun dedi bende yaradanım dedim bir tane aldı anne olucaktım 23 şubatta yavrumun hamile haberini aldım dedim sarıldık birbirimize çok agladık ::anlıcagınız allahtan umuut kesilmiyo dişçi vesile oldu hamileligime ya dişlerim agrımasaydı ne olurdu benim halim allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah pazartesi randevu alabilirsem gidicem yavrumu görmeye progestoron içicem şimdi yavrum sıkı sıkı tutunsun ebrarrım işşallah yalancı çıkmam içime rabbim dogru doguruyodur işşallah ama sıra sende bakta gör : allahım tez zamanda kardelenimin ve bütün arkadaşlarımın yzünü güldürsün işşallah::
birsenim açıklamış zati ay cano aslında ellerim titriyo sevtunumun haberii aldımya
canım helal sana güzel bi iş yapıyosun valla
ayyyy sevtunum nediyeceğimi bilmiyorum nasıl sevindim elim ayağım boşaldı çok şükür canım gözümüzaydın allahım busefer tamamına erdirsin canıminan şuan hem ağlıyorum hem mutluyum çok güzel bir haber halaya haydeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
:118
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok mutlu oldum ben yaaaaa darısı hepimize kızlar
kızlar hoşgeldiniz durum semroşum süper bir haber var gelin halaya haydi
derdam iyi geceler canım çok öptüm