Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoş geldin,inşallah tez zamanada hepimiz kavuşuruz yavrularımıza.

aminnnn inş sende hamileymişsin okudugum kadarıyla Allah sıkıntısıız kazası belasız bu surecı guzelce tadını cıkara cıkara gecırip bebeğine kavustursun senıde:) etrafımda hamıle arkadaşlar ıkız bekleyenler var onlara bakınca o kadr özenıyorumkı ne kadar guzel bı duygudur kımbılır Allah bızede yasatsın ıns

Hepimiz için ettim ayrıca dua ettim canım rabbim kabul eder inşallah:16:

Yüreğine sağlık bacım Allah kabul etsin:16:

Sana da selam olsun tatlım nasılsın umarım iyisindir :16:

Bacım sen nasılsın ben yeni geldim geçmiiş çokkk uzun fazla vaktim yoktu bakamadım :59:

Allah kabul etsin canım yüreğine sağlık:16:

Valla sorma ama olsun keyifle yapıyorum işimi sessizliği özlemişimbu arada :9: ama gelen giden olması güzel arada bir şenlik oluyor Allah onlardan da razı olsun :61:

Rabbim rüyanı hayırlı güzel haberlere çıkarsın inşallah tatlım :16:

Bacıcım pelinin hissesini de okudum mevlam kabul eder inşallah...
:16::16:

Kayramıza da geçmiş olsun diliyorum bir vartayı atlattı Allahın izniyle..Herşey gönlünce olsun kayram :16:
bitanem çok saol ağzına yüreğine sağlık mevlam kabul etsin inşallah
kızlar,ben yavaştan uzim en iyisi,dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim.
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
canım yarın güzel haberler al inşallah dualarım seninle çok öpüyorum seni
çok geçmiş olsun canım

allah hayır etsin canım

bende oğluşum da çokn iyiyiz bizde seni öpüyoruz canım benim

sevtuncum şu an sevinçten çıldırmak üzereyim yatacak tım ama içimden birşey inatla pc aç dedi iyikide açmışım ay mutluluğumu nasıl anlatayım bilemedim rabbim tamamına erdirsin canım çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bu halay kaçmaz teyze oluyoruz teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn

evet ya süperrrrrrrrr çok mutlu oldum çok mutluluğumu anlatacak kelime bile bulamamıyorumm:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

ben oğluşunu yerim yerim :nazar::nazar:
sorma semroş yaa okadar mutluyumki sürekli sırıtıyorum :65::65:
darısı bize olsun canım

aminnnn inş sende hamileymişsin okudugum kadarıyla Allah sıkıntısıız kazası belasız bu surecı guzelce tadını cıkara cıkara gecırip bebeğine kavustursun senıde:) etrafımda hamıle arkadaşlar ıkız bekleyenler var onlara bakınca o kadr özenıyorumkı ne kadar guzel bı duygudur kımbılır Allah bızede yasatsın ıns

amim canım ama kardelen hamile değil:20:

görüşürüz canım,gerçi yarın dua saati ben burda olmicam ama,gıyabımda siz dua edersiniz değil mi?
şimdiden herkezden özür diliyorum,kendi duamda olamayacağım için,dr kontrolüm olduğundan yokum,ayrıca okuyan ve amin diyen,dua eden bütün arkadaşlarıma canı yürekten teşekkür ediyorum,rabbim benim için dilenenlerin bin katını sizlere nasib etsin inşallah,hepimizin gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılaraktan nasib etsin rabbim
Eki Görüntüle 146876
hadi canım dualar iiçin şimdiden amin diyelim

çıkıyomusun nereye ama
kız kardeloş yeşim seni hamiş sandı demekki var bundada bi hayır senin minişte gelir bu ay inşallah

sagolasın canınm Rabbım herkesın gönlüne göre versın ben artık bebek le kafa mı yormuyrm tabıkı çok ıstıyrm hemen olsun dıyrm ama gercekten yeter artık dedım kendı kendımı üzüyrm eşimi üzüyrm olacagı varsa elbet olur bırgun Rabbım verecek bız olustrmicaz bebeği.. bızım elimiz de olan bişey degıl bu Rabbım ol der olur ne zaman gelecegı belli olmaz bakarsın beklemedıgın bı anda olur oyuzden kafama takmıycm Rabbım buyuk ebrarcım vardır bi bildği öyle değimi canım...
Öyle dönemler oluyor ki akışına bırakmak zorunda kalıyor insan aksi halde akıl hastası olmamak mümkün değil canım:61: En güzeli akışına bırakmak hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tatlım :16:

selam ezgicim,hayırlı olsun eviniz:16:ben iyiyim,dualarınıza ihtiyacım var,bu ay gelsin bu bebiş artık.

ne işi ki?
yemekse yaptım,yedik,şimdi çay faslındayız,başka bi iş yapmadım,ne sordun ki?:51:
Canım benim rabbim gönlünde yatan aslanı en kısa zamanda göndersin inşallah dualarım sizlerle :16:

slm ben geldimm arayan soran varmı
Bacıcım :16::16::16::16:

# ebrar_53+
# birsen29+
# kardelen5233+
canlarım nasılsınız beni sorucak olursanız hamdolsun biraz iyiyim kusura bakmayın bu aralar giremedim nedenini çok iyi biliyosunuz 3 gün ablamlarda kaldım ev telaşı vardı evini yerleştirdik :40::40::40: benide soracak olursanız hastalıgım bir geliyo bir gidiyo nedenide bebegim şubatın 23 dogucaktı ona biraz kafay taktım anlıcagınız onun için çok üzüldüm yaradanım dedim şimdi yavrum dursaydı onu koklucaktım yavrum diye bagrıma basıcaktım ama olmadı bugün namaz kılarken çok üzüldüm dedim şimdi lohusaydın bebegin yanındaydı koklucak öpücektin dedim ama olmadı dişim dünden çok kötüydü agrıdan öldüm bugünde dişçiye gittim malesef tam tedavi yapılıcaktı olmadı yapmadılar çünkü bebkten şüpheleniyorum dedim onlarda bebk varsa içemezsin dedi bana gebelik testi yap dedi öyle iç dedi ve yaptım sonuç pozitif kızlar çift çizgiyi gördüm gözlerimle eşimle eve gittik eşime diyorum gell oda garibim ne oldu niye aglıyosun dedi bende yaradanım dedim bir tane aldı anne olucaktım 23 şubatta yavrumun hamile haberini aldım dedim sarıldık birbirimize çok agladık :14::14::14::14::14:anlıcagınız allahtan umuut kesilmiyo dişçi vesile oldu hamileligime ya dişlerim agrımasaydı ne olurdu benim halim allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah pazartesi randevu alabilirsem gidicem yavrumu görmeye progestoron içicem şimdi yavrum sıkı sıkı tutunsun ebrarrım işşallah yalancı çıkmam içime rabbim dogru doguruyodur işşallah ama sıra sende bakta gör :70::70::70::70::70: allahım tez zamanda kardelenimin ve bütün arkadaşlarımın yzünü güldürsün işşallah:43::43::43::43::43:

Rabbim o kadar büyük ki şükürler olsun ......O kadar çok sevindim ki anlatamam canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

birsenim açıklamış zati ay cano aslında ellerim titriyo sevtunumun haberii aldımya

canım helal sana güzel bi iş yapıyosun valla

ayyyy sevtunum nediyeceğimi bilmiyorum nasıl sevindim elim ayağım boşaldı çok şükür canım gözümüzaydın allahım busefer tamamına erdirsin canım :64::64::64::64::64:inan şuan hem ağlıyorum hem mutluyum çok güzel bir haber halaya haydeeeeeeeeeeeeeeee:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64:
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

allah gönlüne göre versin canım dilerim daha fazla bekletmeden gelir meleğin
duamız yarın saat 12 civarı olcak 313 ayetel kürsi okuyoruz sonra cuma günü duamız oluyo
nasip olursa sende aramızda olursan katılırsın tabiki canım

amin canım ıns doktora cok gıdıp geldık bı sorunmu var dıye cok sukur bı sıkıntı yok dua noktasında eksıgım sanırım yarın ıns katılırım ama ayetel kürsi adetlıyken okuyabılıyormuyum acaba bıde 313 tane toplamdamı yoksa herkes 313tanemı okuyacak kusura bakma canım cok sordum ama:34:

darısı bize olsun canım

kız ben okuyunca bir çığlık attım eşim bile yerinden sıçradı çok mutlu oldum çok:49::49::49::49:sevtun hamile sevtun hamile :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

ahhhh canım,hamile değilim ama inşallah rabbim söyletmiştir sana.

darısı bize olsun canım
inşallah canımcım,görüşürüz,ben çıkıyorum şimdi.
hadi canım dualar iiçin şimdiden amin diyelim

çıkıyomusun nereye ama

kız kardeloş yeşim seni hamiş sandı demekki var bundada bi hayır senin minişte gelir bu ay inşallah
heee yaa,ben bu tıckeri değiştircem ama şimdi vaktim kalmadı.

Öyle dönemler oluyor ki akışına bırakmak zorunda kalıyor insan aksi halde akıl hastası olmamak mümkün değil canım:61: En güzeli akışına bırakmak hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tatlım :16:

Canım benim rabbim gönlünde yatan aslanı en kısa zamanda göndersin inşallah dualarım sizlerle :16:

Rabbim o kadar büyük ki şükürler olsun ......O kadar çok sevindim ki anlatamam canım benim rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

amin durucum,seninde güzel kalbine göre versin inşallah.

amin canım ıns doktora cok gıdıp geldık bı sorunmu var dıye cok sukur bı sıkıntı yok dua noktasında eksıgım sanırım yarın ıns katılırım ama ayetel kürsi adetlıyken okuyabılıyormuyum acaba bıde 313 tane toplamdamı yoksa herkes 313tanemı okuyacak kusura bakma canım cok sordum ama:34:
canım anlatıyım tabiki 313 tane ayetel kürsiyi aramızda bölüşüyoruz yani ben paylaştırıyorum
adetliyken okunmuyo canım abdestli okuyoruz hepimiz
yarın dua vakti gelirsen sende mutlu olursun eminim bizde seviniriz
kız ben okuyunca bir çığlık attım eşim bile yerinden sıçradı çok mutlu oldum çok:49::49::49::49:sevtun hamile sevtun hamile :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

aynı bende semroş eşimde diyo noldu dedim hani biarkadaş vardıya bebişini kaybetmişti ohamile dedim oda çok dua etti allahım tamamına erdirsin diye :nazar::nazar::nazar:

görüşürüz canım,gerçi yarın dua saati ben burda olmicam ama,gıyabımda siz dua edersiniz değil mi?
şimdiden herkezden özür diliyorum,kendi duamda olamayacağım için,dr kontrolüm olduğundan yokum,ayrıca okuyan ve amin diyen,dua eden bütün arkadaşlarıma canı yürekten teşekkür ediyorum,rabbim benim için dilenenlerin bin katını sizlere nasib etsin inşallah,hepimizin gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılaraktan nasib etsin rabbim
Eki Görüntüle 146876

Aminnnnnnnnnnnnnn bacım birimiz hepimiz hepimiz birimiz için yüreğini ferah tut :16:

canım sendende razı olsun mevlam allahım yaptığımız duaları vesile kılsın kabul etsin inşallah
dualarım seninle inşallah buay gelicek miniş hem sevtun demişti bak benle beraber 3 hamiş diye biri sen olucan haberin olosun
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kuzum hoşgeldin haber bombaya :nazar::nazar::nazar:

canım sırayla okunuyoya nasipse sıran gelince okuycaz inşallah

Evet bacıcım gerçekten de bomba çok sevindim ayrıca çok umutlandım :16:

cmerhaba arkadaşlar
benımde dılegım anne olmak 1yıla yakındır uğraşıyoruz ama olmuyo klomen kullandım 2 ay önce çok stres oldugum ıcın tedavıye devam etmedım akısına bırakayım dedım bu ay gayet rahattım rahat olursam olur belkı dedım ama gene olmadı bugun adet oldum canım sıkkın tabı ama gecen aykı gıbı deıl ılaç ıgne olunca daha bı umıtlenıyorum olmayınca daha buyuk bır hayal kırıklıgı oluyo nıye oluyorsa dıyorum sonra Allah ol demıyor demekkı sabır ıstıyorum Rabbımden bır an önce hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar tum ısteyenlere ve banada ver Allahım:85:
dua ne zmn edıyosunuz arkadaşlar nasıl oluyo bende katılmak ıstıyorum

Canım hoş geldin sefalar getirdin.Dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla sende anne olursun.moralini bozma inanmak başarmanın yarsıdır...Hakkında hayırlısı olsun :16:

nasılsın durucum dayın nasıl odu

he kız semra bizde şok olduk ama çokk sevindik darısı size

Herkese selam yarın adet günüm ben bugün test yaptım sonuç negatif...ama adet belirtimde çok fazla var..yinede hamile olabilirmiyim.böle olan varmı acaba

canım anlatıyım tabiki 313 tane ayetel kürsiyi aramızda bölüşüyoruz yani ben paylaştırıyorum
adetliyken okunmuyo canım abdestli okuyoruz hepimiz
yarın dua vakti gelirsen sende mutlu olursun eminim bizde seviniriz

aynı bende semroş eşimde diyo noldu dedim hani biarkadaş vardıya bebişini kaybetmişti ohamile dedim oda çok dua etti allahım tamamına erdirsin diye :nazar::nazar::nazar:

aynen canım benim eşimde mutlu oldu anlatınca ya herkeze çok sevindim ama ne bileyim sevtun bam başka benim için çok üzülüyordu mutluluğu geldi çok şükür allahım tamamına erdir inşallah meleğini ona bağışla:49:

Benim koca bebeğim misafir gitti pc başladı diyor kıskandı :9: iki laflıyım gelirim fıstıklarım :16: anam aklım da burda nasıl sohpet ediyim ben bu adamla :9:

tamam önümde kaç kişi var :)
canım önünde baya kişi vardır şuanda listeye bakamıyorum diğer pcde çünkü
merak etme çabuk gelir inşallah
ahhhh canım,hamile değilim ama inşallah rabbim söyletmiştir sana.

inşallah canımcım,görüşürüz,ben çıkıyorum şimdi.

heee yaa,ben bu tıckeri değiştircem ama şimdi vaktim kalmadı.

amin durucum,seninde güzel kalbine göre versin inşallah.

inşallah arkadaşımızın dediği gibi olur canım tomurcuklanır dalların çok öptüm allaha emanetsin :39::39:

Back
X