Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar,ben çıkıyorum,bu akşam duygu yüklüyüm nedense,sizi seviyorum ben yaaaaa:16:

allah rahatlık versin canım
nasılsın durucum dayın nasıl odu

he kız semra bizde şok olduk ama çokk sevindik darısı size

hemde de ne şok bomba patladı resmen amin güzel anne amin hayırlısı diyelim
Herkese selam yarın adet günüm ben bugün test yaptım sonuç negatif...ama adet belirtimde çok fazla var..yinede hamile olabilirmiyim.böle olan varmı acaba

hakkında hayırlısı olsun canım :49:

Canım hoş geldin sefalar getirdin.Dilerim en kısa zamanda hayırlısıyla sende anne olursun.moralini bozma inanmak başarmanın yarsıdır...Hakkında hayırlısı olsun :16:[/QUOTE .!.:
sağol canım inş Rabbim hepimizi en kısa zamanlarda bebişlerimize kavustursun hayırlısıyla

Benim koca bebeğim misafir gitti pc başladı diyor kıskandı :9: iki laflıyım gelirim fıstıklarım :16: anam aklım da burda nasıl sohpet ediyim ben bu adamla :9:

hadi git bariiiiiiiiiiiiiiiii gönlünü yapta gel
kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın güzel haberler vermeye devam darısı tüm topiğe hayırlısı olsun iyigeceler kardeloş sanada canım

allah rahatlık versin güzel anne:49:

Benim koca bebeğim misafir gitti pc başladı diyor kıskandı :9: iki laflıyım gelirim fıstıklarım :16: anam aklım da burda nasıl sohpet ediyim ben bu adamla :9:
durum hadi git ilgilen koca bebişinle sonra görüşürüz canım öptüm
canım anlatıyım tabiki 313 tane ayetel kürsiyi aramızda bölüşüyoruz yani ben paylaştırıyorum
adetliyken okunmuyo canım abdestli okuyoruz hepimiz
yarın dua vakti gelirsen sende mutlu olursun eminim bizde seviniriz

çok sağol canım Allah razı olsun yarın ıns katılırım :)
inşallah canım bekleriz
kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın güzel haberler vermeye devam darısı tüm topiğe hayırlısı olsun iyigeceler kardeloş sanada canım

iyi uykular birsoşum iyi bak kendinede paşayada haa prensesimizede tabi :71:

ya ben boncuğumu merak ettim hiç uğramadı inşallah iyidir halbuki dün akşam gelicekti sohbete :26:

elacım hoşgeldin tatlım

kızlar ben kaçıyorum allaha emanet olun sevtuncum tekrar tebrik ederim hayatım mutluluğun daim olsun canım arkadaşım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15bitti
BONCUK.......................15bitti
KARDELOŞ...................15bitti
DURU..........................15bitti
ALEYNA.......................15bitti
ELAEZEL......................15bitti
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................25bitti
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10bitti
EMEL5........................10bitti
SAMYELİ.....................10bitti
BANU.........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10bitti
LAGRİMA....................10bitti
NANELİŞKR.................10bitti
PELİN.........................10bitti
EGAL..........................10bitti
DERDA........................10bitti
BİRSEN........................8bitti

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15bitti
BONCUK.......................15bitti
DURU...........................15bitti
ALEYNA.......................15bitti
ELAEZEL......................15bitti
SELİNA........................15bitti
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................25bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10bitti
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10bitti
EMEL5........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10bitti
BANU..........................10bitti
MİRANDA....................10bitti
LAGRİMA.....................10bitti
NANELİŞKR..................10bitti
PELİN..........................10bitti
EGAL...........................1Obitti
DERDA.........................10bitti
BİRSEN........................8bitti

listemiz tamam çok şükür

hııı... bn kendi kendime 313 okudum ama toplu okumanın daha fazla yararı var.. inşallah en kısa zamanda gelir hatta gelmeden hamile kalsam daha iyi olur :)
canım önünde baya kişi vardır şuanda listeye bakamıyorum diğer pcde çünkü
merak etme çabuk gelir inşallah

inşallah arkadaşımızın dediği gibi olur canım tomurcuklanır dalların çok öptüm allaha emanetsin :39::39:

hayırlı geceler arkadaşlarr.. cumanız şimdiden mübarek olsun.. yarın dua ya gelirim ölmezde sağ çıkarsak sabaha..öpüyorum hepinizi.. Allah a emanetsiniz...

hııı... bn kendi kendime 313 okudum ama toplu okumanın daha fazla yararı var.. inşallah en kısa zamanda gelir hatta gelmeden hamile kalsam daha iyi olur :)
canım allah kabul etsin inşallah tabiki kimin duası kabul olur bilinmez inşallah dediğin gibi dua okunmadan kalırsın hamile
hayırlı geceler arkadaşlarr.. cumanız şimdiden mübarek olsun.. yarın dua ya gelirim ölmezde sağ çıkarsak sabaha..öpüyorum hepinizi.. Allah a emanetsiniz...

iyi geceler canım inşallah nasipse görüşürüz :80:

Canım çok geçmiş olsun sonuçlarına çok sevindim.En iyisini yapıyorsun bir kaç doktora gitmekle.

saol canım ALLAH razı olsun

merhaba canım gebelik fenaaa...çok aşırı mide bulantıları yaşıyorum sadece peynir ve ekmekle besleniyorum haliyle çok halsizim ve sinirlerim çok bozuk :( sürekli uyuyorum gece gündüz.evet herşeye değer bir bebişimin olması ama çok zorlanıyorum ne yalan söyliyim:59:
neyse geçicek inşallah doktorum herşeyin normal ve doğal ilerlediğini söylüyor hiç bir şekilde ilaç vermiyor midem için bebişe gelince o halinden memnun :1::emir_bebek::emir_bebek::nazar:hızl büyüyo hoplaya zıplaya içerde eşek bi doğsun heryerini ısırıcam onun:27: Allahım benden çok daha sağlıklı hamilelikleri sizlere nasip etsin..bende sağlıkla geçiririm inşallah..

inşallah sağsalim alırsın yavrunu kucağına ne güzel belirtiler bunlar demekki miniğin sağlıklı annesi:emir_bebek:
amin canım yaa inşallah

amin tatlım darısı bizlere inşallah

ay içim rahatladı kuzum ya çok şükür sorunsuz geçmesine sevindim
allahım daha iyi etsin onu inşallah bebişine biradım yaklaştı
evet ya biliyosun sorunları vardı ama çok şükür hamile darısı sana olsun kanka

aaa negüzel gözünaydın canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın ve bebişini kucağına alırsın .allahım güzel kalbine göre versin :71:

işallah ebrarcım hepimiz hamile kalırız yavrularımıza kavusuruz

daisycim hoşgeldin iyi olmana sevindim bulantılarda geçicek inşallah bebişin sağlıklı olduğunu gösterir
zaten doğsalar neler yapıcaz onlara değilmi .öpüyorum seni canım

hanımlar kocişim evde bugün giremem pek hepinzi öpüyoum

canım inş istediğingibi bir doktor bulursun:38: neler yasadıgını cok ii anlıyorum:14:

saol sinemcim aynı seyleri yasadık Allah BİDAHA YASATMASIN İŞALLAH

YARABBİ YARABİ YARABBİ!deyince iste kulum diyensin sen.sen herşeye gücü yeten zorlukları kolaylaştıransın benm ve bütün müslüman kardeşlermin zorlarını kolaylaştır.elhamdülillahirabbilalemin.

AMİN AMİN AMİN

Ey yuce Allah’im. Sen rahman ve rahimsin. Senden baska bir rab yok. Kapina geldim hatalarimla, kusurlarimla. Beni kapindan bos dondurme. Cok sikintadayim. Vesvese, gam ve keder beni bogmakta. Aksamlari uyuyamiyorum. Her seferinde korkuyla uyaniyorum. Ne olur allah’im beni rahatlat. Bana yardim et. Muhakkak herseyde bir hayir vardir. Bu yasadiklarimdada insallah. Sen herseyi bizden daha iyi bilensin. Bizlere ne hayirli ise onlari nasip eyle. Bizlere sabir, iman nasip eyle. Bizlere hidayet eyle. Bizim hicbirseye gucumuz yetmez, ama senin herseye gucun yeter. Sen diledigine verir, diledinden alan, dilediginide yok edensin. Bizlerede yuru dedigin kullarindan eyle. Hepimizin duasin kabul eyle. Amin
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve alihi sahbihi ve sellim. Habibin askina, Ya rasul Allah. Bana yardim et. Amin

NE GÜZEL Bİ DUA PAYLAŞMIŞIN CANIM SAOL,,,AMİN AMİN AMİN

sagol canım sen nasılsın dün cıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın kızlar

sagol canım sende iyisin İNŞALLAH

bende iyiyim hamd olsun içime bi sıkıntı cöktü hayırdır İNŞALLAH

gözün aydın pelin cok sevindim sonucların temiz cıkmış İNŞALLAH yakında hamile kalırsın tüm isteyenlerde İNŞALLAH

cok şükür cok sevindim amaliyatın güzel gecmesine

sen nasılsın bagnu

abla bende iyim hamd olsun kırmızı lekelerim var olmadı galiba bu ayda ALLAHımdan umudumu kesmiyorum tabi ALLAH ol dedimi olur İNŞALLAH banada ol der

hayırlı olsun garip tedavin

cok sevindim arkadaş ugruyodu arada buraya gercekten cok sevindim ALLAHIM tamamına erdirsin İNŞALLAH

AMİN AMİN AMİN

capaya nereye gidiyosun ela bulant beye gitmiyomusun daha gözün aydın sonucların temiz cıkmış

hayır canım artık bülent beye gitmiyorum bana gebe kal 10 gün sonra gel dedi ben çatlarım 10 gün,,,,aslında memnunudum ama beni hamile kalır kalmaz çağırsaydı ne bilem en azından dr kontrolünde olurdum,,,onun için soğudum bir anda,,,çapadaki infertilite bölümünde yapılmıştı arastırmam şimdide ordaki dr bakıyo
AMİN AMİN AMİN

ALLAHIM kabul et YARABBİM

herşeyinin normal olmasına sevindim inşallah meleğin hayırlısıyla gelir canım
saol canım işallah

saka gıbı ınternettede bazı resımler kurbagaya dönmüş öpsek normale dönerlermı acaba:1

:60::60:

evet canım bence öyle çünkü topiğimiz çok gözde bir topik şekerimmmmmmmmmmmmm

bilgin için teşekkürler canım çok sevindim rabbim şifasını versin inaşallah

bence o büyük bir problem aynı sorunu ablamda yaşamıştı bence bir kadın doğuma göründerim

ettik gitti canım :60::60::60:

allah şifa versin canım inşallah faydasını görürsün

inşallah ameliyatı iyi geçer rabbim şifa bersin

halaya geç kaldım ama geç olsun güç olmasın sağ salim kucağına alsın inşallah meleğini :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

etmezmiyiz kız aşk olsun tahlillerini iyi çıkmasına sevindim

saol arkadaşımmmm

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bu günlerini hemencik unutacaksın :emir_bebek:

amin canım amin

selam canım geçmişten anca çıka bildim :27:

evet canım bu hafta sonu evimdeyim inş bundan sonra bol bol görüşecez tatlım:16:

canım benim nasılsın...bebişin nasıl iyidir inş:54:

dualarım kayramla cok gecmiş olsun allahım şifasını versin bendende selm söylersin kardelencim...

canım gecti gitti zaten bugun yaramı dondurdu doktor allaha şükür acımadı kırk gün sonra ikinci seans icin yine gitcem bebek işine ara vermek zorundayım hayırlısı olsun napalım....

cok sevindim canım sympathique arkadaşımızı tebrik ederim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş...

amin canım amin cok güzel bi dua okuken duygulandım ellerine saglık...

canım inş bu sefer hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın dualarım seninle...

ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşım işallah tez zamnda hepimiz kavusuruz yavrularımıza

amin canım rabbim inş sesimizi duyar dualarımızı kabul eder...

cok sagol canım ...amin inş hepimiz hamile kalıp hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarız...

cok sagol canım benim amin inş...

selam canım nasılsın gecmişteydim biraz gec oldu kusura bakma tatlım...

ben bir mudedet giremeyecem sanirim grip oldum bugun ogleden sonra eve geldim izin alip allahdan esimde ikihaftalik izindede bakiyor bana allah razi olsun...hepinizi cok ama cok opuyorum saglicakla kalin iylesir iylesmez hemen burdayim...beni ozleyen emi....:16:

geçmiş olsun canımmmm

kız duru kızma yaaaaa yorgunluktan görmüyorum:91::91:
canlar eşim yoğun bakımda bu gün yanındaydım birazcık gördümde konuştum iyidi şükürler olsun
drameliyat başarılı geçti dedi
inşşşşşşş güzel olcak her şey bundan sonra

işallah sorunsuzca çıkar hastaneden,,,çok geçmiş olsun canım

banucum sagol canım cok korkmuştum ama acılı bi işlem degilmiş şimdilik atlattım allaha şükür ama kırk gün sonra yine gitcem ikinci seans icin... sen nasılsın canım...

geçmiş olsun pelincim

Birgün Hz. Mevlana (k.s) eve girer ve hanımı ona sorar;
bu kadar âşıksın Mevlaya
ş...ükürler olsun bu âşkı yaşayıp yaşatana
peki bana ne kadar âşıksın der;
...Hz. Mevlana hanımına şöyle der;
...Sen benim; Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim,
Bir adım Gelene on adım gidişimsin…
Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin…
Sen benim; bugünüme şükür ve…
Yarınıma duâ edişim,
azla yetinişim,
çoğa göz dikmeyişimsin,
Ve kapanmayan avuç içimsin

çok güzellllllllll

allah razi olsun canim,evet cok pahali yaa,neyse saglik ve sihhatle gelsin bebislerimizde paranin önemi yok:16:

kayra ameliyat oldumu:53:ertelendigini söylemisti.su an iyi olmasina cok sevindim..rabbim sifa versin insallah..bebisin gelmesine vesile olsun ameliyati..haber verdigin icin cok sagolasin kerdelencim:16:

evet canim cok pahali,allah hepimizin yardimcisi olsun banucum:16:

estagfirullah ebrarcim,ben öylesine yazdim..evet haklisin parasini önemli degil,insallah sipalarin gelmesine vesile olur..ilac noktasinda bilgim cok yok canim yaa,belki turkiyedede vardir..ismini yazmam dogru olmaz belki,diye yazmadim..istersen msj gönderirim canim..allah hepimizin yardimcisi olsun..:16:

tanimiyorum arkadasimizi ama,onun adina cok sevindim..rabbim bebegini kucagina almak nasip etsin insallah:16:

insallah hepimiz faydasini göruruz canim,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin..seninki daha pahali imis canim ya,neyse gelsin bizim sipalarda herseye deger dimi:16:

bu kadar kendini yipratma egalcim,daha yeni evlisin ve yasin kucuk..herseyin hayirlisi..zor bir durum ama dunyanin sonu degil..yeni isin hayirli olsun canim:16:

canim testlerinin guzel cikmasina sevindim,birkac doktora gitmekle iyi etmissin..hakkinda hayirlisi olsun:16:

saol canım evet dr konusunda endişeliyim arıyorum öle:1:

allah yardimcin olsun daisy'cim,mide bulantilarin gecer insallah,yeni oldugu icin hamilelik olabilir..:16:

amiiiiiiiiiiiiiiiiin canim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:16:

sagolasin canim,allah razi olsun:16:

sagol canim allah razi olsun:16:

insallah canim insallah:16:

evet canım bu hafta sonu evimdeyim inş bundan sonra bol bol görüşecez tatlım:16:

canım benim nasılsın...bebişin nasıl iyidir inş:54:

dualarım kayramla cok gecmiş olsun allahım şifasını versin bendende selm söylersin kardelencim...

canım gecti gitti zaten bugun yaramı dondurdu doktor allaha şükür acımadı kırk gün sonra ikinci seans icin yine gitcem bebek işine ara vermek zorundayım hayırlısı olsun napalım....

cok sevindim canım sympathique arkadaşımızı tebrik ederim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş...

amin canım amin cok güzel bi dua okuken duygulandım ellerine saglık...

canım inş bu sefer hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın dualarım seninle...

amin canım rabbim inş sesimizi duyar dualarımızı kabul eder...

cok sagol canım ...amin inş hepimiz hamile kalıp hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarız...

insallah pelincim,seninde guzel gecmis ilk seansin.hayirli olsun canim hakkinda:16:

insallah canim insallah:16::16:

cok gecmis olsun yetercim,rabbim esine sifa versin insallah:16:

sagolasın canınm Rabbım herkesın gönlüne göre versın ben artık bebek le kafa mı yormuyrm tabıkı çok ıstıyrm hemen olsun dıyrm ama gercekten yeter artık dedım kendı kendımı üzüyrm eşimi üzüyrm olacagı varsa elbet olur bırgun Rabbım verecek bız olustrmicaz bebeği.. bızım elimiz de olan bişey degıl bu Rabbım ol der olur ne zaman gelecegı belli olmaz bakarsın beklemedıgın bı anda olur oyuzden kafama takmıycm Rabbım buyuk ebrarcım vardır bi bildği öyle değimi canım...

çok güzel düşünüyosum ALLAHIM bizlere yardım etsin yarabbim

# ebrar_53+
# birsen29+
# kardelen5233+
canlarım nasılsınız beni sorucak olursanız hamdolsun biraz iyiyim kusura bakmayın bu aralar giremedim nedenini çok iyi biliyosunuz 3 gün ablamlarda kaldım ev telaşı vardı evini yerleştirdik :40::40::40: benide soracak olursanız hastalıgım bir geliyo bir gidiyo nedenide bebegim şubatın 23 dogucaktı ona biraz kafay taktım anlıcagınız onun için çok üzüldüm yaradanım dedim şimdi yavrum dursaydı onu koklucaktım yavrum diye bagrıma basıcaktım ama olmadı bugün namaz kılarken çok üzüldüm dedim şimdi lohusaydın bebegin yanındaydı koklucak öpücektin dedim ama olmadı dişim dünden çok kötüydü agrıdan öldüm bugünde dişçiye gittim malesef tam tedavi yapılıcaktı olmadı yapmadılar çünkü bebkten şüpheleniyorum dedim onlarda bebk varsa içemezsin dedi bana gebelik testi yap dedi öyle iç dedi ve yaptım sonuç pozitif kızlar çift çizgiyi gördüm gözlerimle eşimle eve gittik eşime diyorum gell oda garibim ne oldu niye aglıyosun dedi bende yaradanım dedim bir tane aldı anne olucaktım 23 şubatta yavrumun hamile haberini aldım dedim sarıldık birbirimize çok agladık :14::14::14::14::14:anlıcagınız allahtan umuut kesilmiyo dişçi vesile oldu hamileligime ya dişlerim agrımasaydı ne olurdu benim halim allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah pazartesi randevu alabilirsem gidicem yavrumu görmeye progestoron içicem şimdi yavrum sıkı sıkı tutunsun ebrarrım işşallah yalancı çıkmam içime rabbim dogru doguruyodur işşallah ama sıra sende bakta gör :70::70::70::70::70: allahım tez zamanda kardelenimin ve bütün arkadaşlarımın yzünü güldürsün işşallah:43::43::43::43::43:

Çok çok çok sevindim sevtuncum RABBİM kucağınada almayı nasip etsin işallah yazını okurken çok duygulandım ne bileyim snki ben hamileymişim gibi bişey oldu içimde,,,,ne olur bizlerede dua et

cmerhaba arkadaşlar
benımde dılegım anne olmak 1yıla yakındır uğraşıyoruz ama olmuyo klomen kullandım 2 ay önce çok stres oldugum ıcın tedavıye devam etmedım akısına bırakayım dedım bu ay gayet rahattım rahat olursam olur belkı dedım ama gene olmadı bugun adet oldum canım sıkkın tabı ama gecen aykı gıbı deıl ılaç ıgne olunca daha bı umıtlenıyorum olmayınca daha buyuk bır hayal kırıklıgı oluyo nıye oluyorsa dıyorum sonra Allah ol demıyor demekkı sabır ıstıyorum Rabbımden bır an önce hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar tum ısteyenlere ve banada ver Allahım:85:
dua ne zmn edıyosunuz arkadaşlar nasıl oluyo bende katılmak ıstıyorum

kısmet canım işallah yakın zamanda kavusursun bebişine:emir_bebek:

ya ben boncuğumu merak ettim hiç uğramadı inşallah iyidir halbuki dün akşam gelicekti sohbete :26:

elacım hoşgeldin tatlım

hoşbulduk canım ben duayı okudum haberin olsun bu arada sevtunun haberine çok sevindim darısı başımıza ebrarcım:emir_bebek:

# ebrar_53+
# birsen29+
# kardelen5233+
canlarım nasılsınız beni sorucak olursanız hamdolsun biraz iyiyim kusura bakmayın bu aralar giremedim nedenini çok iyi biliyosunuz 3 gün ablamlarda kaldım ev telaşı vardı evini yerleştirdik :40::40::40: benide soracak olursanız hastalıgım bir geliyo bir gidiyo nedenide bebegim şubatın 23 dogucaktı ona biraz kafay taktım anlıcagınız onun için çok üzüldüm yaradanım dedim şimdi yavrum dursaydı onu koklucaktım yavrum diye bagrıma basıcaktım ama olmadı bugün namaz kılarken çok üzüldüm dedim şimdi lohusaydın bebegin yanındaydı koklucak öpücektin dedim ama olmadı dişim dünden çok kötüydü agrıdan öldüm bugünde dişçiye gittim malesef tam tedavi yapılıcaktı olmadı yapmadılar çünkü bebkten şüpheleniyorum dedim onlarda bebk varsa içemezsin dedi bana gebelik testi yap dedi öyle iç dedi ve yaptım sonuç pozitif kızlar çift çizgiyi gördüm gözlerimle eşimle eve gittik eşime diyorum gell oda garibim ne oldu niye aglıyosun dedi bende yaradanım dedim bir tane aldı anne olucaktım 23 şubatta yavrumun hamile haberini aldım dedim sarıldık birbirimize çok agladık :14::14::14::14::14:anlıcagınız allahtan umuut kesilmiyo dişçi vesile oldu hamileligime ya dişlerim agrımasaydı ne olurdu benim halim allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah pazartesi randevu alabilirsem gidicem yavrumu görmeye progestoron içicem şimdi yavrum sıkı sıkı tutunsun ebrarrım işşallah yalancı çıkmam içime rabbim dogru doguruyodur işşallah ama sıra sende bakta gör :70::70::70::70::70: allahım tez zamanda kardelenimin ve bütün arkadaşlarımın yzünü güldürsün işşallah:43::43::43::43::43:

canım kan testi yaptırmadım ama netti kırmızı inanamadım gözlerime kimsenin haberi yok sadece ablamlara ve anneme dedim telefonu açan başladı aglamaya :43::43::43::43:

canım allah razı olsun tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah bu kerez yaradanım bagışlar işşallah bizlere ebrarım inana bende halen aglıyorum okadar mutluyumki anlatamam ablama gittim temizlige evi yerleştirdik bitti allahım dedi tez zamnada evlatdınla mükafatlandırsın seni dedi :14::14::14: inanın aklıma gelenleri hep dedim dua ettim tez zamanda nasip etsin yaradanım sizlere bir kere maç yaptık galibi oldum maçın allahıma şükürler olsun inanın eşime dedim ne olur dedim yazayım çok özledim onlarla yazışmayı dertleşmeyi dedim dediki sana sters yasak hadi dedi gi t arkadaşlarınla hasret gider :70::70::70::70: yarim agzı açıklıgında bir arkadaşım vardı 5 buçuk aylık bebegini kaybetti dikişe ragmen ona çok üzüldüm hastalık üstüme geldi acaba dedim dikişe ragmen gene beni terkmi edecek yavrum dedim yarın ilk işim doktorumu arıcam randevu alıcam görüyüm test yapıyım degerini yazarım gözlerimle görüyüm 2 reat şükür namazı kılıcam sizlerede dua edicem allahımtez zamanda gönlünüzdeki muratlarınızı versin işşallah rabbim beni sevindirdi sizleride sevindirsin işşallah bu yola artık tek devam edicem akrabalara demeyi düşünmüyorum :63::63::63:
Sevtun canım çok mutlu oldum inan hem okudum hem ağladım umarım bu sefer sağlıkla gelicek yavrun.Bak önce teyze olduk sonra anne olucaz.:66::66::46::46:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok mutlu oldum ben yaaaaa darısı hepimize kızlar

AMİNNNN ebrarcımmmmmmm

Hepimiz için ettim ayrıca dua ettim canım rabbim kabul eder inşallah:16:

Yüreğine sağlık bacım Allah kabul etsin:16:

Sana da selam olsun tatlım nasılsın umarım iyisindir :16:

Bacım sen nasılsın ben yeni geldim geçmiiş çokkk uzun fazla vaktim yoktu bakamadım :59:

Allah kabul etsin canım yüreğine sağlık:16:

Valla sorma ama olsun keyifle yapıyorum işimi sessizliği özlemişimbu arada :9: ama gelen giden olması güzel arada bir şenlik oluyor Allah onlardan da razı olsun :61:

Rabbim rüyanı hayırlı güzel haberlere çıkarsın inşallah tatlım :16:

Bacıcım pelinin hissesini de okudum mevlam kabul eder inşallah...
:16::16:

Kayramıza da geçmiş olsun diliyorum bir vartayı atlattı Allahın izniyle..Herşey gönlünce olsun kayram :16:

Amin canım inşallah tez zamanda dileklerimiz dualarımız gerçek olsun

Ebrarcım canım daha gidemedim doktora inşallah bu sabah gidicem.Kız hala boğazım ağrıyor ameliyat olsam daha çok ağrıycak bak kayraya boğzazı acıyo böyle duyuncada tırsıyorum valla şu bebek işi olmasa valla olmam ama napıyım.

# ebrar_53+
# birsen29+
# kardelen5233+

:64::64::64::64:nasıl sevindiiim yaaa canım benim ALLAH B busefer kucana almayı nasip etsin

# ebrar_53+
# birsen29+
# kardelen5233+

canım çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben halaya gec kalmısım ama hadi halaya :64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X