allah razi olsun canim,evet cok pahali yaa,neyse saglik ve sihhatle gelsin bebislerimizde paranin önemi yok
kayra ameliyat oldumu

ertelendigini söylemisti.su an iyi olmasina cok sevindim..rabbim sifa versin insallah..bebisin gelmesine vesile olsun ameliyati..haber verdigin icin cok sagolasin kerdelencim
evet canim cok pahali,allah hepimizin yardimcisi olsun banucum
estagfirullah ebrarcim,ben öylesine yazdim..evet haklisin parasini önemli degil,insallah sipalarin gelmesine vesile olur..ilac noktasinda bilgim cok yok canim yaa,belki turkiyedede vardir..ismini yazmam dogru olmaz belki,diye yazmadim..istersen msj gönderirim canim..allah hepimizin yardimcisi olsun..
tanimiyorum arkadasimizi ama,onun adina cok sevindim..rabbim bebegini kucagina almak nasip etsin insallah
insallah hepimiz faydasini göruruz canim,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin..seninki daha pahali imis canim ya,neyse gelsin bizim sipalarda herseye deger dimi
bu kadar kendini yipratma egalcim,daha yeni evlisin ve yasin kucuk..herseyin hayirlisi..zor bir durum ama dunyanin sonu degil..yeni isin hayirli olsun canim
canim testlerinin guzel cikmasina sevindim,birkac doktora gitmekle iyi etmissin..hakkinda hayirlisi olsun
saol canım evet dr konusunda endişeliyim arıyorum öle
allah yardimcin olsun daisy'cim,mide bulantilarin gecer insallah,yeni oldugu icin hamilelik olabilir..
amiiiiiiiiiiiiiiiiin canim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
sagolasin canim,allah razi olsun
herşeyinin normal olmasına sevindim inşallah meleğin hayırlısıyla gelir canım
sagol canim allah razi olsun
insallah canim insallah
evet canım bu hafta sonu evimdeyim inş bundan sonra bol bol görüşecez tatlım
canım benim nasılsın...bebişin nasıl iyidir inş
dualarım kayramla cok gecmiş olsun allahım şifasını versin bendende selm söylersin kardelencim...
canım gecti gitti zaten bugun yaramı dondurdu doktor allaha şükür acımadı kırk gün sonra ikinci seans icin yine gitcem bebek işine ara vermek zorundayım hayırlısı olsun napalım....
cok sevindim canım sympathique arkadaşımızı tebrik ederim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş...
amin canım amin cok güzel bi dua okuken duygulandım ellerine saglık...
canım inş bu sefer hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın dualarım seninle...
amin canım rabbim inş sesimizi duyar dualarımızı kabul eder...
cok sagol canım ...amin inş hepimiz hamile kalıp hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarız...
insallah pelincim,seninde guzel gecmis ilk seansin.hayirli olsun canim hakkinda
insallah canim insallah

cok gecmis olsun yetercim,rabbim esine sifa versin insallah
sagolasın canınm Rabbım herkesın gönlüne göre versın ben artık bebek le kafa mı yormuyrm tabıkı çok ıstıyrm hemen olsun dıyrm ama gercekten yeter artık dedım kendı kendımı üzüyrm eşimi üzüyrm olacagı varsa elbet olur bırgun Rabbım verecek bız olustrmicaz bebeği.. bızım elimiz de olan bişey degıl bu Rabbım ol der olur ne zaman gelecegı belli olmaz bakarsın beklemedıgın bı anda olur oyuzden kafama takmıycm Rabbım buyuk ebrarcım vardır bi bildği öyle değimi canım...
çok güzel düşünüyosum ALLAHIM bizlere yardım etsin yarabbim
Çok çok çok sevindim sevtuncum RABBİM kucağınada almayı nasip etsin işallah yazını okurken çok duygulandım ne bileyim snki ben hamileymişim gibi bişey oldu içimde,,,,ne olur bizlerede dua et
c
merhaba arkadaşlar
benımde dılegım anne olmak 1yıla yakındır uğraşıyoruz ama olmuyo klomen kullandım 2 ay önce çok stres oldugum ıcın tedavıye devam etmedım akısına bırakayım dedım bu ay gayet rahattım rahat olursam olur belkı dedım ama gene olmadı bugun adet oldum canım sıkkın tabı ama gecen aykı gıbı deıl ılaç ıgne olunca daha bı umıtlenıyorum olmayınca daha buyuk bır hayal kırıklıgı oluyo nıye oluyorsa dıyorum sonra Allah ol demıyor demekkı sabır ıstıyorum Rabbımden bır an önce hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar tum ısteyenlere ve banada ver Allahım:85:
dua ne zmn edıyosunuz arkadaşlar nasıl oluyo bende katılmak ıstıyorum
kısmet canım işallah yakın zamanda kavusursun bebişine
ya ben boncuğumu merak ettim hiç uğramadı inşallah iyidir halbuki dün akşam gelicekti sohbete :26:
elacım hoşgeldin tatlım
hoşbulduk canım ben duayı okudum haberin olsun bu arada sevtunun haberine çok sevindim darısı başımıza ebrarcım