Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buhafta derin ve kardelen49a yapıyoruz duayı
sen 10 tane derin için 10 tanede kardelen49 için oku olurmu canım![]()
canım listemiz var bebek bekleme süresi listesiamin ebrarcım sağol...her cuma sırayla mı dua ediyosunuz yani isim belirleyip o kişiler için mi dua ediliyo
tamam canım arada gelirim bakarım tatlım olurmu görmezsem yada giremezsem özele yzarmısın canım sanada zahmet veriyorum ama en geç yarın okuyayım diyorum benim adete belli olmaz 2 3 gün önce gelir bide duam kalmasın ondan ok şekirim kib aeo görüşürüz byyy
canım yılmak yok ben tam 10 yıldır mücadele veriyorum son 2 yılır bıraktım tedaviyi filan olursa olur olmazsa rabbimin bildiği vardır diye .sen daha yolun başındasın inşallah çok uğraştırmadan gelir meleğin .burdaki arkadaşların çoğu normal oldu tedaviyle olanda var tabi .bak şimdi hamiş olan arkadaşda 10 yıllık evli 2 tane melei var cennette şimdi inşallah sağlıkla alıcak kucağına
buhafta derin ve kardelen49a yapıyoruz duayı
sen 10 tane derin için 10 tanede kardelen49 için oku olurmu canım![]()
canım bnm inş Rabbim sana hayırlı sağlıklı sıhhatlı bı evlat nasıp eder en kısa zamanda sanada dua ediyorum ıns bu duayı haftayada sana yapalım neye göre dua sırası bılmıyorum ama çok hoş bı ınsan oldugunu tahmın edebılıyorum Allah bı an önce gonlundekı muradını versın ıns cnm. aminn..
Hayırlara vesile olsun inşallah..Bacım benim sayımı arttırabilirsin seve seve okurum Allah'ın izniyle
Ama ama kendini yalnız mutsuz hissetme seni seven bir eşin var,sonra kayınvaliden var,ee bizler varızamin durucum .. valla bana kalsa uğraşmam o kadar ama kayınvalidemin arkadaşları gelecekler banatemizlik bu yüzden yani napalım allah yardım ediyo işte gurbette gelin olmak zor
bazen geliyolar bana oturup ağlıyorum
dün gece de ağladım sarıldım kocama yazık o da üzülüyo özür diledi bi de benden ben getirdim seni diye
hayat böyle gidiyo işte
durucum saol güzel kalplim maşallah dua okuyan baya çok oyüzden duruma göre yazarım kuzum
allahım sayımızı dahada çoğaltsın inşallah
hadi ben kaçtım görüşmek üzere
Hakkında inşallah hayırlısını nasip etsin yaradan canımkızlar ben çalısıyorm yetişemiyorm ama benide unutmayın lütfennnn dilegim annaaaa olmakkkkk![]()
Ama ama kendini yalnız mutsuz hissetme seni seven bir eşin var,sonra kayınvaliden var,ee bizler varız
Kendi adıma şunu söyleyebilirim tatlım,benim kardeşlerim,annem valide sultan kısacası tüm sülalem yanımda Allah hiçbirinin acısını göstermesin..Ama inan bura da yeri geliyor annemle kardeşlerimle paylaşamadıklarımı sizlerle paylaşıyorum kendimi yalnız hissetmiyorum..Bir sürü güzel yürek arkadaşım var daha ne isteyeyim Rabbim den.Hepinizi seviyor sevgiyle kucaklıyorum...Sen de bizim kardeşimizsin yalnız değilsin şeker![]()
hep birbirimizin niyetine ismini söyleyerek dua edelım mesala ben duruya o bana etkılı olur bence
![]()
ben boşuna demiyorum senden her eve lazım diye
Allah cümlenizden razı olsun çok doğru diyosun durucum burda yazılanları okuyupta aynı sorunları yaşayanları görüp nasıl çözüm bulduklarını yani paylaştıkları herşey insana güç ve moral oluyo..başkalarının tecrübelerinden faydalarıyorum kendi adıma..sizi SEVİYORUM![]()
bana müsade kızlar işler beni bekliyo...Allaha emanet olun![]()
amin ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELOŞUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
AMİN ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ YETERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN TEZ VAKİTTE ŞİFA VER YARABBİM
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
SAGOL CANIM AKŞAM TEL. YAZIYODUM GÖREMEDİ YAZINI SEN NASILSIN EVİNİZ HAYIRLI UGURLU OLSUN CANIMtarioronar,greendreams,kardelen5233+,garip,aleyna84+,egal,bitospatsi,
kızlar hoşgeldınızzz aleynam kardelenım nasılsınnnzzz...
# ebrar_53+
# birsen29+
# kardelen5233+
canlarım nasılsınız beni sorucak olursanız hamdolsun biraz iyiyim kusura bakmayın bu aralar giremedim nedenini çok iyi biliyosunuz 3 gün ablamlarda kaldım ev telaşı vardı evini yerleştirdikbenide soracak olursanız hastalıgım bir geliyo bir gidiyo nedenide bebegim şubatın 23 dogucaktı ona biraz kafay taktım anlıcagınız onun için çok üzüldüm yaradanım dedim şimdi yavrum dursaydı onu koklucaktım yavrum diye bagrıma basıcaktım ama olmadı bugün namaz kılarken çok üzüldüm dedim şimdi lohusaydın bebegin yanındaydı koklucak öpücektin dedim ama olmadı dişim dünden çok kötüydü agrıdan öldüm bugünde dişçiye gittim malesef tam tedavi yapılıcaktı olmadı yapmadılar çünkü bebkten şüpheleniyorum dedim onlarda bebk varsa içemezsin dedi bana gebelik testi yap dedi öyle iç dedi ve yaptım sonuç pozitif kızlar çift çizgiyi gördüm gözlerimle eşimle eve gittik eşime diyorum gell oda garibim ne oldu niye aglıyosun dedi bende yaradanım dedim bir tane aldı anne olucaktım 23 şubatta yavrumun hamile haberini aldım dedim sarıldık birbirimize çok agladık
anlıcagınız allahtan umuut kesilmiyo dişçi vesile oldu hamileligime ya dişlerim agrımasaydı ne olurdu benim halim allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah pazartesi randevu alabilirsem gidicem yavrumu görmeye progestoron içicem şimdi yavrum sıkı sıkı tutunsun ebrarrım işşallah yalancı çıkmam içime rabbim dogru doguruyodur işşallah ama sıra sende bakta gör
allahım tez zamanda kardelenimin ve bütün arkadaşlarımın yzünü güldürsün işşallah
![]()