Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım çok saol allah razı olsun biönceki hafta bana yapıldı dua allahım yüce katında kabul eder inşallah
ayrıca düşüncelerin için çok teşekkür ederim senin güzel bakan gözlerindendir tatlım .eğer sende devam etmek istiyorsan listeye ekliyim senide canım :71:

cnmbnm devam etmek isterim bende Rabbım bu içten karşılıksız dualarınıza benımde katılmamı nasıp ediyor ıns hakkımızda hayırlısı olsun:34:

allah razi olsun canim,evet cok pahali yaa,neyse saglik ve sihhatle gelsin bebislerimizde paranin önemi yok:16:

kayra ameliyat oldumu:53:ertelendigini söylemisti.su an iyi olmasina cok sevindim..rabbim sifa versin insallah..bebisin gelmesine vesile olsun ameliyati..haber verdigin icin cok sagolasin kerdelencim:16:

evet canim cok pahali,allah hepimizin yardimcisi olsun banucum:16:

estagfirullah ebrarcim,ben öylesine yazdim..evet haklisin parasini önemli degil,insallah sipalarin gelmesine vesile olur..ilac noktasinda bilgim cok yok canim yaa,belki turkiyedede vardir..ismini yazmam dogru olmaz belki,diye yazmadim..istersen msj gönderirim canim..allah hepimizin yardimcisi olsun..:16:

tanimiyorum arkadasimizi ama,onun adina cok sevindim..rabbim bebegini kucagina almak nasip etsin insallah:16:

insallah hepimiz faydasini göruruz canim,rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin..seninki daha pahali imis canim ya,neyse gelsin bizim sipalarda herseye deger dimi:16:

bu kadar kendini yipratma egalcim,daha yeni evlisin ve yasin kucuk..herseyin hayirlisi..zor bir durum ama dunyanin sonu degil..yeni isin hayirli olsun canim:16:

canim testlerinin guzel cikmasina sevindim,birkac doktora gitmekle iyi etmissin..hakkinda hayirlisi olsun:16:

allah yardimcin olsun daisy'cim,mide bulantilarin gecer insallah,yeni oldugu icin hamilelik olabilir..:16:

amiiiiiiiiiiiiiiiiin canim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:16:

sagolasin canim,allah razi olsun:16:

herşeyinin normal olmasına sevindim inşallah meleğin hayırlısıyla gelir canım

sagol canim allah razi olsun:16:

insallah canim insallah:16:

evet canım bu hafta sonu evimdeyim inş bundan sonra bol bol görüşecez tatlım:16:

canım benim nasılsın...bebişin nasıl iyidir inş:54:

dualarım kayramla cok gecmiş olsun allahım şifasını versin bendende selm söylersin kardelencim...

canım gecti gitti zaten bugun yaramı dondurdu doktor allaha şükür acımadı kırk gün sonra ikinci seans icin yine gitcem bebek işine ara vermek zorundayım hayırlısı olsun napalım....

cok sevindim canım sympathique arkadaşımızı tebrik ederim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş...

amin canım amin cok güzel bi dua okuken duygulandım ellerine saglık...

canım inş bu sefer hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın dualarım seninle...

amin canım rabbim inş sesimizi duyar dualarımızı kabul eder...

cok sagol canım ...amin inş hepimiz hamile kalıp hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarız...

insallah pelincim,seninde guzel gecmis ilk seansin.hayirli olsun canim hakkinda:16:

insallah canim insallah:16::16:

cok gecmis olsun yetercim,rabbim esine sifa versin insallah:16:
cok sagol canım benim amin hepimiz hakkında hayırlısı olsun...
ben rüyamı anlatmak istiyorum ama kötü yorum yapmayın :( rüyalar yorumlandığı gibi olur derler... gece rüyamda teyzeme gitmişiz ailemle teyzemde ciğerli börekmi kalpli yürekmi ne yapmış ama yemedim... neyse sonra arabayla cıktık eve doğru giderken yolda 100 150 den fazla adam üzerlerinde simsiyah giysiler pelerinler şamkalar var işte ellerinde de kıp kırmızı bir gül..dayım çarpıyodu ama durdu bir anda bende dedim aa kutlu doğum haftası diye camiye gidiyor bunlar falan diyorum konusuyoruz neyse sabah olmuş yanımda birileri var ellerinde bir kağıt bakıyolar biri hamileymiş onun tahlilleri diyorki çocugu 6 parmaklı olcak aaa diyorum verin bi bakıyorum yazıyorum çiziyorum diyorum ki bak 5 parmaklı uyanıyorum sonra.. ne anlama geliyor...
rüyan hayırlara ve güzel haberlere vesile olur inş canım...
saol kuzum ağzına sağlık sen nasılsın gittinmi doktora

kuzum hemen kötü düşünme kardeloşun dediği gibi olabilir belkide allahım hayırlısını nasip etsin inşallah

hayrolsun kuzum neyin var yaa ?
canım anatoliayla konuşamadım birkaç gündür haberim yok olursa yazarım size

kuzum çok saol allah razı olsun umutbizim olsundan habr alamadım mesaj atmıştım ama dönmedi şuanlık o ve aleyna var .aleyna okur kesinde diğerinide ben okurum kuzum çok saol düşünceli kardeşim benim

evet kuzu bende konuştum iyiydi morali çok şükür yaa allahım daha iyi edicek hiçbişey korktuğu gibi olmuycak .

semroş nasılsın canım oğluşuda senide öpüyorum

canımcım hiç sorun değil geç olsunda güç olmasın güzel yürekli arkadaşım okundu diye yazdım bile
galiba sen pelininkileride okuyacaksın eğer okumazsan haber verirsin tatlışım

kuzum öncelikle çok geçmiş olsun acı olmamış negüzel çok sevindim tatlım
duaları düşünme halledilir o .mesaj attın ama dönemedim sana kusura bakma canım

tostim çok sevindim canım gözünaydın darısı pıt pıtları duymaya inşallah

canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin özletme kendini

yetercim çok geçmiş olsun allahım iyilik versin eşine
tez vakitte şifa bulsun inşallah

canım çok saol ağzına yüreğine sağlık
sanada kolaylıklar işlerinde

canım inşallah gelebilirsin yinede düşünmen yeter :71:

kuzummm ay yetiştim inşallah çıkmadın canım nasılsın özledim seni herşey yolundamı canım

garibim hiç duymadım öyle bir ilaç keşke olsa kuzum ne iyi olurdu
buarada sen bana msn varsa yollasana özelden canım

saol ağzına sağlık canım buarada hemen çıkmışsın hayırdır iyisin inşallah

hoşbuldum güzellik nasılsın

rüyan hayrolsun canım bence güzel hayıra yoralım öyle olsun yakında gelir inşallah bebiş
canım cok teşekkür ederim...bende biraz korkuyodum ama acı olmadı allaha şükür kırk gün sonra bidaha gitcem doktora ıkıncı seans icin bu arada ben ben bebiş işine ara vermek zorundayım inş tedavim bittikten sonra hayırlısıyla gelir bebişim daha fazla bekletmeden...
çok geçmiş olsun evanur cum,güzelce dinlen:16:

canın yanmamasına sevindim pelincim,hayırlı geceler şimdiden.

garip cim,kayra ameliyat oldu tatlım,durumuda iyi şükür,tez zamanda iyileşir inşallah.
canım cok teşekkür ederim...doktora gidiyomuşsun inş hayırlı haberlerle dönersin kardelencim...
# ebrar_53+
# birsen29+
# kardelen5233+
canlarım nasılsınız beni sorucak olursanız hamdolsun biraz iyiyim kusura bakmayın bu aralar giremedim nedenini çok iyi biliyosunuz 3 gün ablamlarda kaldım ev telaşı vardı evini yerleştirdik :40::40::40: benide soracak olursanız hastalıgım bir geliyo bir gidiyo nedenide bebegim şubatın 23 dogucaktı ona biraz kafay taktım anlıcagınız onun için çok üzüldüm yaradanım dedim şimdi yavrum dursaydı onu koklucaktım yavrum diye bagrıma basıcaktım ama olmadı bugün namaz kılarken çok üzüldüm dedim şimdi lohusaydın bebegin yanındaydı koklucak öpücektin dedim ama olmadı dişim dünden çok kötüydü agrıdan öldüm bugünde dişçiye gittim malesef tam tedavi yapılıcaktı olmadı yapmadılar çünkü bebkten şüpheleniyorum dedim onlarda bebk varsa içemezsin dedi bana gebelik testi yap dedi öyle iç dedi ve yaptım sonuç pozitif kızlar çift çizgiyi gördüm gözlerimle eşimle eve gittik eşime diyorum gell oda garibim ne oldu niye aglıyosun dedi bende yaradanım dedim bir tane aldı anne olucaktım 23 şubatta yavrumun hamile haberini aldım dedim sarıldık birbirimize çok agladık :anlıcagınız allahtan umuut kesilmiyo dişçi vesile oldu hamileligime ya dişlerim agrımasaydı ne olurdu benim halim allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah pazartesi randevu alabilirsem gidicem yavrumu görmeye progestoron içicem şimdi yavrum sıkı sıkı tutunsun ebrarrım işşallah yalancı çıkmam içime rabbim dogru doguruyodur işşallah ama sıra sende bakta gör : allahım tez zamanda kardelenimin ve bütün arkadaşlarımın yzünü güldürsün işşallah:43::43::43::43::43:
sevtunum inan ne yazcagımı bilemedim o kadar cok sevindimki senin adına... okurken cok duygulandım tebrik ederim rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip eder inş...darısı bu topikte olan herkezin başına cok öpüyorum seni canım kendine ve bebişe cok iyi bak:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::66::66::66::66::66:
pelincim geçmiş olsun geç olsunda güç olmasın canım hayırlısı olsun

eşin için geçmiş olsun canım umarım çabucak ayağa kalkar

kız kardelenbhr nasılsın işinmi var b aralar az uğruyosun özlettin canım kendini

canım kayrayı ararsan geçmiş olsun dediğimizi söyle kendine iyi baksın
cok sagol canım cok haklısın gec olsun ama hayırlısıyla gelsin birsencim...
cmerhaba arkadaşlar
benımde dılegım anne olmak 1yıla yakındır uğraşıyoruz ama olmuyo klomen kullandım 2 ay önce çok stres oldugum ıcın tedavıye devam etmedım akısına bırakayım dedım bu ay gayet rahattım rahat olursam olur belkı dedım ama gene olmadı bugun adet oldum canım sıkkın tabı ama gecen aykı gıbı deıl ılaç ıgne olunca daha bı umıtlenıyorum olmayınca daha buyuk bır hayal kırıklıgı oluyo nıye oluyorsa dıyorum sonra Allah ol demıyor demekkı sabır ıstıyorum Rabbımden bır an önce hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlatlar tum ısteyenlere ve banada ver Allahım:85:
dua ne zmn edıyosunuz arkadaşlar nasıl oluyo bende katılmak ıstıyorum

canım inş en kıza zamanda dilegin kabul olur cok takma kafana stres cok etkiliyo...
Hepimiz için ettim ayrıca dua ettim canım rabbim kabul eder inşallah:16:

Yüreğine sağlık bacım Allah kabul etsin:16:

Sana da selam olsun tatlım nasılsın umarım iyisindir :16:

Bacım sen nasılsın ben yeni geldim geçmiiş çokkk uzun fazla vaktim yoktu bakamadım :59:

Allah kabul etsin canım yüreğine sağlık:16:

Valla sorma ama olsun keyifle yapıyorum işimi sessizliği özlemişimbu arada :9: ama gelen giden olması güzel arada bir şenlik oluyor Allah onlardan da razı olsun :61:

Rabbim rüyanı hayırlı güzel haberlere çıkarsın inşallah tatlım :16:

Bacıcım pelinin hissesini de okudum mevlam kabul eder inşallah...
:16::16:

Kayramıza da geçmiş olsun diliyorum bir vartayı atlattı Allahın izniyle..Herşey gönlünce olsun kayram :16:
canım benim tekrar allah razı olsun senden hayırlısıyla en kısa zamanda bebişin gelir inş...
saol canım ALLAH razı olsun

inşallah sağsalim alırsın yavrunu kucağına ne güzel belirtiler bunlar demekki miniğin sağlıklı annesi:emir_bebek:

saol sinemcim aynı seyleri yasadık Allah BİDAHA YASATMASIN İŞALLAH

AMİN AMİN AMİN

NE GÜZEL Bİ DUA PAYLAŞMIŞIN CANIM SAOL,,,AMİN AMİN AMİN

herşeyinin normal olmasına sevindim inşallah meleğin hayırlısıyla gelir canım
saol canım işallah

evet canım bu hafta sonu evimdeyim inş bundan sonra bol bol görüşecez tatlım:16:

canım benim nasılsın...bebişin nasıl iyidir inş:54:

dualarım kayramla cok gecmiş olsun allahım şifasını versin bendende selm söylersin kardelencim...

canım gecti gitti zaten bugun yaramı dondurdu doktor allaha şükür acımadı kırk gün sonra ikinci seans icin yine gitcem bebek işine ara vermek zorundayım hayırlısı olsun napalım....

cok sevindim canım sympathique arkadaşımızı tebrik ederim rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş...

amin canım amin cok güzel bi dua okuken duygulandım ellerine saglık...

canım inş bu sefer hayırlısıyla hamile kalıp saglıklı bebişini kucagına alırsın dualarım seninle...

ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşım işallah tez zamnda hepimiz kavusuruz yavrularımıza

amin canım rabbim inş sesimizi duyar dualarımızı kabul eder...

cok sagol canım ...amin inş hepimiz hamile kalıp hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarız...

geçmiş olsun canımmmm

işallah sorunsuzca çıkar hastaneden,,,çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun pelincim

çok güzellllllllll
cok sagol canım...

canım arkadaşlarım cumanız mübarek olsun
ALLAHIM gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin
amin...canım benim seninde cuman mubarek olsun...bu mubarek günde yapılan dualar kabul olur inş...

b-542733-besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELOŞUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

duaya yürekten amin diyorum kardeloşumuza rabbim inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bir evlat nasip eder tedavisinde her sey yolunda gider inş:16:
b-542733-besmele.gif

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ YETERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN TEZ VAKİTTE ŞİFA VER YARABBİM
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

yetercimin duasınada yürekten amin diyorum...inş hayırlısıyla hamile kalıp bebişini saglıklı kucagına alır...
kızlar benide listeye ekleyin......resullah s.a.v bigün ashabına günahsız dua edin demiş ashabıda kimse günahsız degil ya resulullah a.s peygamberimzde s.a.v de kimse kimsenin günahından mesul değil birbirinize dua etiginizde günahsız dua ediyorsunuz demiş dua edelim birbirimze:14::14:
evet canım cok haklısın birbirimize dua etmek cok güzel bişey bu dualar sayesinde ve allahımın izniyle hepimiz yavrularımıza kavuşcaz birgün inş...
Rabbim yıllardır bekleyen arkadaşlarımızı biran önce müjdelesin inş bizde en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırız inş:49:bizde yaklaşık 1 yıl oluyo karar verelı istediğimiz zamandan beri doktora gıdıyoruz ama Rabbim nasip etmedi artık gıtmek ıstemıyorum ama bir yandanda ya gitmeden olmazsa diyorum Rabbim ne yapmam gerekiyorsa onu yaptırsın inş buradakı arkadaşlar genelde tedavıylemı kaldılar hamıle yoksa başka bişeymi Rabbım neyı vesile kıldı acaba merak ettım
amin canım inş rabbim daha fazla bekletmeden hepimizin yüzünü güldürür...
merhaba kızlar hayırlı cumalar hepinize :71:

dualarınıza bende ortak olmak isterim...Allah hepinizin dularını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen cümlesine...

durucum çoktandır görüşemedik nasılsın canım:69:
amin canım hoşgeldin aramıza dualarımız hayırlısıyla kabul olur inş...
bende kaçıyorum işler beni bekliyor daha sonra görüşmek üzere
tekrardan hayırlı cumalar size :38::38:
canım benim gecmişe bakıyodum karşılaşamadık yine senle görüşmek üzre kolay gesin bitanem...
Ben de kaçtım Allah izin verirse akşam görüşürüz hoşça kalın bacılarım :16::16:
güle güle canım görüşürüz inş...
# sunger
# yesim1548
# aleyna84
selam kızlar hayırlı cumalar herkeze...nasılsınız

Son düzenleme:
canım listemiz var bebek bekleme süresi listesi
onda uzun zamandır bekliyenlerden başlıyoruz sırayla her hafta 2 kişiye okunuyor
evet isime niyet edip isime dua ediyoruz canım

canım yazdım ben umarım görmüşsündür derin ve kardelen49a 10 ar tane okuyabilirsin
buarada inşallah gelmez kırmızılar canım

canım görmüştüm ve yazmıştım gördüm diye ama neyse inşallah gelmez canımya gelmezde inşallah mutlu olurum inşallah arkadaslar banada dua edin bu hafta adet haftam inşallah adet olmam canım benim ya

bebek bekleme sürelerimiz

DURU..............15 YIL
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YILokundu
YETER.............7 YILokundu
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5,5 YIL
KARDELOŞ..........3,5 YILokundu
ALEYNA............3,5 YIL
KARDELENBHR.......3 YIL
NANELİŞKR.........3 YIL
WAY...............3 YIL
SUNGER............2,5 YIL
ANATOLİA..........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
EGAL..............2 YIL
LAGRİMA...........2 YIL
UMUTBİZİMOLSUN....2 YIL
ELAEZEL...........19 AY
KAYRAM............1,5 YIL
PELİN.............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY
EMEL5.............8 AY
MİRANDA...........(HAMİŞ):nazar:
BİRSEN............(HAMİŞ):nazar:
DERDA.............(HAMİŞ):nazar:
SAMYELİ...........(HAMİŞ):nazar:
DAİSY............(HAMİŞ):nazar:
TUĞÇE............(HAMİŞ):nazar:
TOSTİ............(HAMİŞ):nazar:
SEVTUN...........(HAMİŞ):nazar:
allah hamişlerimizi nazarlardan saklasın
b-542733-besmele.gif

YA RABBİ

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ KARDELOŞUMUZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.TEDAVİSİNDEN POZİTİF SONUÇ ALMAYI NASİP ET

amin canı gönülden binlerce kez aminnnnnnn
b-542733-besmele.gif

YA RABBİ

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ YETERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.EŞİNİN TEZ VAKİTTE ŞİFA VER YARABBİM

ellerine dillerine sağlık
her iki arkadaşımızında duasına canı gönülden amin diyorum
allahım inşallah tez vakitte yüzlerini güldürsün
dünyada yüzlerinin akı olcak evlatlar versin

amin yine bu arada sevtuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn çok ama çok mutlu oldum allahım seni ve bebişini saklasın korusun hayırla bu kez kucağına almayı nasip etsin bizde seni görmeye gelelim inşallaaaaahhhhhhhhhh:62::62::62::62::62::70::70::70::70::70::70::70::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:bu arada ben memlekete gidiyorum hafta sonu giremem sanırım duaya beni de dahil etmeyi unutma olarmı ebrarım pzt dönecem o zaman bakar okurummmmmmmm hepinizi öptüm inşallah bu ay birsürü hamiş haberi alırız amin aminnnnnnnnnnnn:66::66::66::66::66::66:

way yesim1548
selam kızlar selam vermeden kaçmak istemedim ama memlekete gidecez valiz hazırlamam lazım yani fazla kalamayacağım öptüm hepinizi way bu aradainşallah adet olmazsın ve bi bebişin vardır seninle birlikte nasip kısmet inşallah bu ay dır...:21::21::21:

Günahlarına rağmen Rabbisinin merhamet, ihsan ve kereminden asla ümit kesmemiş şu mücrim kullarının Rabb-i Rahimi! dualarımızı şu cuma gününün hürmetine kabul eyle.. bütün bebek bekleyen kardeşlerime hayırlı,imanlı sağlıklı bebekler nasip eyle... Kelimelerin bittiği ve tükendiği, anlamsızlaştığı şu halde derinden bir "ahhhh..." çekerek kendimizi her türlü hal ve durumumuzla SANA emanet ettik..
Bizi bırakma, ümitsizlikler ve çaresiz dertler içinde boğulmamıza izin verme..
AMİN..........aminn..aminn

b-542733-besmele.gif

YA RABBİ

b-542733-besmele.gif

YA RABBİ

kızlar benimde adete 9 gün kaldı inşallah bende müjdemi vermek istiyorum ya.....bekliyoruz bakem...sizlar napıyosunuz hamiş haberleri varmı???

b-542733-besmele.gif

YA RABBİ

b-542733-besmele.gif

YA RABBİ

tüm kalbimle amin diyorum gelemedim duaya yine ağrılarım basladı sırıtımda:14:

kusura bakmayın ama canı gönülden amiinn diyorumm

annemde simir testini almıs iltihaplanma fln yazıyormus canım sıkıldı ona bakalım ne olcakk:59:

günahlarına rağmen rabbisinin merhamet, ihsan ve kereminden asla ümit kesmemiş şu mücrim kullarının rabb-i rahimi! Dualarımızı şu cuma gününün hürmetine kabul eyle.. Bütün bebek bekleyen kardeşlerime hayırlı,imanlı sağlıklı bebekler nasip eyle... Kelimelerin bittiği ve tükendiği, anlamsızlaştığı şu halde derinden bir "ahhhh..." çekerek kendimizi her türlü hal ve durumumuzla sana emanet ettik..
Amin..........aminn..aminn

allahım inşallah bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul eder yeter ve kardeloşumuza hayırlı sağlıklı evlat verir!!!!aminn..aminnnn.

Ebrar abla sanada allah razı olsun demeden geçemiycem ne kadar güzel şeylere vesile ediyosun bizleri ne güzel dualarla burdayız çok saol. Allahım sanada en tatlı, en şeker, en hayırlı.en sağlıklı bebeği versin inşallah...!!!!bütün dularım sana ve arkadaşalrıma!!!!sizleri çok seviyorum...:16::16::16::16:

annemde simir testini almıs iltihaplanma fln yazıyormus canım sıkıldı ona bakalım ne olcakk:59:

MERABA CANIM NAPIYOSUN...bende giremedim bi süredir....geçmiş olsun meleğim

kızlar ben çıkıyorum....allaha emanet olun hı ayrıca 9 gün var adetime bekliyorum umarın geçer...sizlere müjdemi vermeyi çok istiyorum....güle güle....bi geldiğime de inşallah hamiş olurum:49::49::49::49::49::49:....

beş yıldır evliyim eşim yeni varikosel amelyatı oldu bebiş istiyorummmmm dua edin:49:

canım görmüştüm ve yazmıştım gördüm diye ama neyse inşallah gelmez canımya gelmezde inşallah mutlu olurum inşallah arkadaslar banada dua edin bu hafta adet haftam inşallah adet olmam canım benim ya
İnşallah 9 ay boyunca görmezsin kırmızıları canım benim :16:
way yesim1548
selam kızlar selam vermeden kaçmak istemedim ama memlekete gidecez valiz hazırlamam lazım yani fazla kalamayacağım öptüm hepinizi way bu aradainşallah adet olmazsın ve bi bebişin vardır seninle birlikte nasip kısmet inşallah bu ay dır...:21::21::21:
Selam canım hayırdır gezmeklere mi gidiyorsun :16: Hayırlısıyla git gel canım hayırlı yolculuklar
:16:
Günahlarına rağmen Rabbisinin merhamet, ihsan ve kereminden asla ümit kesmemiş şu mücrim kullarının Rabb-i Rahimi! dualarımızı şu cuma gününün hürmetine kabul eyle.. bütün bebek bekleyen kardeşlerime hayırlı,imanlı sağlıklı bebekler nasip eyle... Kelimelerin bittiği ve tükendiği, anlamsızlaştığı şu halde derinden bir "ahhhh..." çekerek kendimizi her türlü hal ve durumumuzla SANA emanet ettik..
AMİN..........aminn..aminn
Aminnnn tüm yüreğimle Aminnn
selam kıslar cumanız mübarek olsun:16::16::16:

nedense kimseede beni umursamıyor????:59::59::59::59:

Hayırlı cumalar bacım,burada herkes kardeşlerini umursar şeker belki pc başında değillerdir yüreğini ferah tut :16:

yüreğine sağlık bacım.Ben birşey mi kaçırdım sırtında ki ağrıların sebebi nedir canım? :44: Simir testinde iltahaplanma bende de çıkmıştı antibiyotikle geçti canım üzülme

Back
X