Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

oy oy oy içim bir hoş oldu rabbim gönlüne göre versin bacım :70:

Hoşbuldum akide şekerim:16: Bu günümüze şükürler olsun diyelim canım bacım..Sen de iyisin inşallah???
:38::38:
iyiyim bacım ya nolsun işte yeni birgün yeni umutlarla dolu allahım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah .
hayırlı cumalar canım nasılsın

ebrarcım valla sorma çarşamba koçış işe gitmedi aksam misafirr geldi gece 1 e doğru gitti sonra giremedim koçiş kızıyo azıcık demiştim ya ondan dün işlerim vardı bi ara baktım ama yazmaya fırsantım olmadı aksam gene misafır vardı yanı hiç boş kalamadım canım ondan bide dün pc bozuldu format filan derken anca düzeldi canım

bu herüfler hep aynı benim kocişde çok kızardı önceden şimdi alıştı orda mutlusun diyor :1:

iyiyim bacım ya nolsun işte yeni birgün yeni umutlarla dolu allahım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah .

bu herüfler hep aynı benim kocişde çok kızardı önceden şimdi alıştı orda mutlusun diyor :1:

evet canım azıcık kıskançlık oluyo galiba onlarda:60::60:

tüm kalbimle amin diyorum bütün dualrım seninle canım dilerim mevalm kabul eder

amin amin amin inş mevlam tez vakitte kabul eder
hoşgeldin kuzum nasılsın?
Rabbim yıllardır bekleyen arkadaşlarımızı biran önce müjdelesin inş bizde en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırız inş:49:bizde yaklaşık 1 yıl oluyo karar verelı istediğimiz zamandan beri doktora gıdıyoruz ama Rabbim nasip etmedi artık gıtmek ıstemıyorum ama bir yandanda ya gitmeden olmazsa diyorum Rabbim ne yapmam gerekiyorsa onu yaptırsın inş buradakı arkadaşlar genelde tedavıylemı kaldılar hamıle yoksa başka bişeymi Rabbım neyı vesile kıldı acaba merak ettım
canım yılmak yok ben tam 10 yıldır mücadele veriyorum son 2 yılır bıraktım tedaviyi filan olursa olur olmazsa rabbimin bildiği vardır diye .sen daha yolun başındasın inşallah çok uğraştırmadan gelir meleğin .burdaki arkadaşların çoğu normal oldu tedaviyle olanda var tabi .bak şimdi hamiş olan arkadaşda 10 yıllık evli 2 tane melei var cennette şimdi inşallah sağlıkla alıcak kucağına

hayırlı cumalar canım nasılsın

ebrarcım valla sorma çarşamba koçış işe gitmedi aksam misafirr geldi gece 1 e doğru gitti sonra giremedim koçiş kızıyo azıcık demiştim ya ondan dün işlerim vardı bi ara baktım ama yazmaya fırsantım olmadı aksam gene misafır vardı yanı hiç boş kalamadım canım ondan bide dün pc bozuldu format filan derken anca düzeldi canım
Sağol bacım şükür iyiyim.Sen nasılsın ?

Rabbim yıllardır bekleyen arkadaşlarımızı biran önce müjdelesin inş bizde en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırız inş:49:bizde yaklaşık 1 yıl oluyo karar verelı istediğimiz zamandan beri doktora gıdıyoruz ama Rabbim nasip etmedi artık gıtmek ıstemıyorum ama bir yandanda ya gitmeden olmazsa diyorum Rabbim ne yapmam gerekiyorsa onu yaptırsın inş buradakı arkadaşlar genelde tedavıylemı kaldılar hamıle yoksa başka bişeymi Rabbım neyı vesile kıldı acaba merak ettım
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Amin bacıcım aminn...kocişlere bakmayın hepsi aynı dertten muzdarip,biraz nazlı oluyorlar..Benim ki de öyle :) genel olarak karışmaz ama arada bir cinsliği tutuyor şekerimin :9:

merhaba kızlar hayırlı cumalar hepinize :71:

dualarınıza bende ortak olmak isterim...Allah hepinizin dularını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen cümlesine...

durucum çoktandır görüşemedik nasılsın canım:69:

dualarınıza bende ortak olmak isterim...Allah hepinizin dularını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen cümlesine...

Oy canım benim hoş geldin sefalar getirdin :16: Amin canım hayırlısıyla inşallah...Çok şükür ben iyiyim sen nasılsn bacım iyisindir inşallah :16::16:

Amin bacıcım aminn...kocişlere bakmayın hepsi aynı dertten muzdarip,biraz nazlı oluyorlar..Benim ki de öyle :) genel olarak karışmaz ama arada bir cinsliği tutuyor şekerimin :9:
sorma be bacım hemde ne muzdaripler :1::1:
olsun arada olur kuzum onlarda ilgi istiyo naapsınlar kocalarımız başımızın tacı :69:

selam hoşgeldin canım
bundan sonra burda olusan tabiki katılırsın dualara canım :71:

hoşbuldum canım benim hamdolsun iyim işler beni bekliyo ama ben tembellik yapıyorum burda azcık karnım ağrıyo da.. temizlik yapıyorum tek başıma onu kaldır bunu çek derken yoruldum heralde :44:

selam hoşgeldin canım
bundan sonra burda olusan tabiki katılırsın dualara canım :71:[/QUOTE]

bende kuran okuyorum tesbih falan derken anca geliyorum aranıza duanın souna yetişiyorum yani...bzi 7 aylık evliyiz eşim çok istiyo baba olmayı bende istiyorum tabi hayırlısıyla inşallah

ben kactım işlerim var yemek yapacağım işim bitince gene gelirim kib aeo byyyy

waycım görüşmek üzere canım ayrıca duayı kime yapıcağımızı netleştiriyim yazıcam olurmu bitanesi derinde diğeride kardelen49 var sırada ama o burda olmadığı için ondan haber bekliyorum .

selam hoşgeldin canım

bende kuran okuyorum tesbih falan derken anca geliyorum aranıza duanın souna yetişiyorum yani...bzi 7 aylık evliyiz eşim çok istiyo baba olmayı bende istiyorum tabi hayırlısıyla inşallah

canım allahım kabul etsin okuduğun kuranıkerimi tesbihleri
daha çok yeniymiş canım inşallah fazla bekletmeden gelsin minişin .

hoşbuldum canım benim hamdolsun iyim işler beni bekliyo ama ben tembellik yapıyorum burda azcık karnım ağrıyo da.. temizlik yapıyorum tek başıma onu kaldır bunu çek derken yoruldum heralde :44:

selam hoşgeldin canım

bende kuran okuyorum tesbih falan derken anca geliyorum aranıza duanın souna yetişiyorum yani...bzi 7 aylık evliyiz eşim çok istiyo baba olmayı bende istiyorum tabi hayırlısıyla inşallah[/QUOTE]
İşleri sorma tatlım ben biraz pc ye bakıyor biraz iş yapıyorum :) Ağır kaldırmama ya çalış her açıdan tehlikeli biliyorsun..Allah dualarını kabul buyursun inşallah tatlım..Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümle kardeşlerimize :61:

ben kactım işlerim var yemek yapacağım işim bitince gene gelirim kib aeo byyyy

kaçma bacım Allah'ın emriyle git :9: Allah kolaylıklar versin canım benim :16:

amin ebrarcım sağol...her cuma sırayla mı dua ediyosunuz yani isim belirleyip o kişiler için mi dua ediliyo

waycım görüşmek üzere canım ayrıca duayı kime yapıcağımızı netleştiriyim yazıcam olurmu bitanesi derinde diğeride kardelen49 var sırada ama o burda olmadığı için ondan haber bekliyorum .

tamam canım arada gelirim bakarım tatlım olurmu görmezsem yada giremezsem özele yzarmısın canım sanada zahmet veriyorum ama en geç yarın okuyayım diyorum benim adete belli olmaz 2 3 gün önce gelir bide duam kalmasın ondan ok şekirim kib aeo görüşürüz byyy

Back
X