negüzel cnm ıyıkı olmussun ozaman dur bakalım bana zaman ne gösterıcek hayırlsıı ınsallah bızde gülerız artıkkesınlıkle ayrıntıları verıcem kuzum hıc merak etmem anlıyorum senın haberın olmaıdgını da anladım tabıkı umutlu olacaksın bak bende hıc dusunmuyordum ama geen sefer de zaten sol taraftan hamıle kalmısım ben dr ole soledı kendını kasınca da kapalı gozukuyormus raporda su anda ıkı tup te ve overde normal gruumdedır yazıyor en kısa zamanda grusuzruz ınsallah tatlım allaha emanet ol
oldum bıle kardeloş :2:yıne boğazım gıttı grıpte olmusum antıbıyotık kullanmak zorunda kalıyorum cnm cok sıkılıyor buay baslıcaz dıyoduk bıde bu hastalık cıktıboncuğum görüşemiyoz kuzu,3 kilo verdiğini mi okudum ben,kız çok zayıflama,hasta olursun sonra.
inşallah hepimizin yumoşları tutunur kuzu.
inşallah canım banada dua edin ne olur günüm yaklastıkca yerimde duramıyorum
uyumaya yrn erkencıyım cnmbak hem sende uyu öglene kadar uyumazsın ozaman öptüm ıyıgecelr
waycım senın alıntın cıkmamıs cnm evet uyumaya vakıt olmucak ınsallah bu ugurböcüklerı bızede ugur getırıcek allahın ıznıyle adetınde yaklasmıs hadı güzel haberler verırsın umarım
]
evet cnmm benim alt komsum ben sirf türküm diye benle konusmuyor birde merdivenler falan silinmesi gerek ya hiicc silmi ben varken gururune yediremiyomus türkler icin calismak hem cook piss ya evi les gibi kokuyo merdivenleri ben sikayet ediyorum sonra bakio ben evdeyokum hemen ben gelmeden temizliyor. giciklar yaaa ...
ALLAHIM KABUL ETSİN CANIM,RABBİM HEPİMİZİN ANNE OLMA DİLEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRSİN İNŞALLAH.
evet canım,herşey ALLAHTAN ama iyi şeyleride isticez ki rabbimden,o da bize nasib edecek,unutma.
banu cum,arada oluyo bu melankolik haller,inşallah herşey güzel olcaka canım.
amiiiiiiinnnnnnnnnnnn
boncuğum görüşemiyoz kuzu,3 kilo verdiğini mi okudum ben,kız çok zayıflama,hasta olursun sonra.
inşallah hepimizin yumoşları tutunur kuzu.
tuğçe bikaç kez gelmiş ama anne topicine girmiş,bize bişey yazmamış canım,ev taşıyodu zaten,son durumunu bilmiyoruz ama iyidir inşallah,biz o nu özledik ama,o bizi özlemedi mi acaba?
kardelen 49 şehir dışında,bahardan haberim yok,ben yoğunum ama genede gelmeye çalışıyorum,afetten haberimiz yok bayadır,başka sormak istediğin varsa sor,bu sefer rapor dökme sırası bende.
yeterde kocasıyla beraber,kocamla ilgilenmekten dualarda bulunamadım gibi bişey yazdığını okudum ama topic topic gezdişğinide görüyorum,ben anlamadım bu kızı.:26:
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN.......................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10
SEVTUN....................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15
BONCUK.....................10
MİRANDA..................10
KARDELENBHR...........10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8
DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi
KARDELEN.................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15
EBRAR......................10
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
BONCUK....................10
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
ALEYNA....................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1O
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8
selam kızlar
bugun oglen 13.00 ıtıbarıyle hastaneden cıkmıs bulunmaktayım ebosum ve kardelosumdan almısıznız haberlerı narkozun etkısı devam edıyor gozumu acamıyorum gelır gelmez de uyudum ılaclarımı alıp bıseyler yıyıyıp yıne uyucam galıba
benı soran herkese cok ama cok tesekkur ederım henuz gecmıse bakamadım bakabıldıgım kadarına bakabılcem ama yorum yapamıcam kızlar hakkınızı helal edın valla delıklerım acıyo
drumun soledıgıne gelınce ıkı tane rahmım varmıs evet ama ıkı rahmın bırlesım kısmında cok az da perde varmıs ve onu bırazcık torpulemıs 3 cm kadar yanı bu aada tuplerım acık ve sol rahmım sag rahmımden daha genısmıs dedıkı bı oncekı hamılelelıgın senın ıcın avantaj oldu rahmın buyumus dedı dedım ben sol rahmım daha buyukse egeer ondan hamıle kalmaya calısayım yumurta takıbıyle dedım hayır onu karıstırma sımdı dedı 40 gun ıcınde adet olcam ve daha sonra hamıle kal oyle gel dedı ınsallah tabııı hamıle kalmak ole zırt dıye oluyo sankı bakalım once su 40 gunu atlatmalıyım hayırlısı olsun artık ınsallaha bebegıme bır adım daha yaklastım
canlarım gecmısı okdum sole bı ama ara ara kalkarak tabıkı ondan bıraz gec oldu alıntı da yapamadım ama hepcıgınızden ahebrdarım
benı soran enım ıcın dua eden herkese cok ama cok etesekkur ederım allah bılıyor ya amleıyat haneye goturrulurken ınsallahherkesın ısmını tek tek zıkrettım unuttuklarım olursa dıyede topıctekı sonrada ısteyen tum arkadaslarımıza dedım benımde de dualarım sızınleydı yanı
bu arada ozellıkle selam edenler olmus kardelosum soledı onları cok tesekkur ederım evet bebısıme ınsallah bır adım saha yaklastım
ebozum kardelosum sızden de allah razı olsun benı hıc yanlız bırakmadınız kızları da habersız bırakmadınız
banucum korktugunu gormustum bı yerde tatlım dun bogazım bıraz acıdı ama bugun bak aranızdayım bu yuzden endıse yapma ne olur
ablacım kardelosum sızlerden takrar allah razı olsun allhım bılıyorkı ozellıkle ısımlerınızı defalaca zıkrettım ınsallah kabul olmustur
kızlar unuttugum olur dıye teker teker yazamadım ama nolur kızmayın hepınızı okudum ınanın
veeeeeee BOMBA HABER SEVTUNCUM HAMILEYMISSIN CANIM COK SEVNDIM BANA UMUT OLDUN INANKI DARISI BIZLERIN BASINA ALLAHIM KUCAGINA ALMAYIDA NAIP ETSIN BIZLERIDE BOS BIRAKMA SAKIN MERAK EDERIZ HEEE DUA ET BIZEDE BOL BOL
BU AADA KIZLAR CARSAMBA DRUN KAYINPEDERI ÖLDÜĞÜ İÇİN GELMEYECEGINI SOLEMISLERDI GELDIK EVE AKSAM BIR TELAFOM DR BEY YARIN GELECEK HEMEN GELIN HAZIRLAMAMIZ LAZIM DIYE BENDE GTTIM DUNDE AMELIYATIM OLDU SONUCU YAZMISTIM DRUM UMIT VERDI AMA ASIL UMT ALLAHTAN INSALLAH OLACAK BU SEFER INSALLAH
kardelosum bu arada cok haklı persembe gununu hafızam sılmıs gıbı sabah amelıyat vardı sonra zaten aksama kadar gozumu acamadım ebosumla kardelosum la konustum ama ruya gıbı aksAM KENDIME GELINCE BIDAHA KONUSTUM DEDIM SIZLE GERCEKTEN KONUSTUMMU KONUSMUSUM TABIKI AMA NANIRMISINIZ BIR INSAN 24 SAAT UYURMU UYUYORMUS AMA COK HUZURLU UYANDIM ANESTEZIDEN CUNKU DUA EDEREK UYUDUM ALLAHIM HEPIMIZE ANNELIK DUYGUSUNU TATTIRSIN ALLAHA EMANET OLUN HEPINIZI AYIRT ETMEDEN HEPINIZI KUCAKLIYORUM
kızlar buarada DERİNİN VE ANATOLİANIN selamı var sizlere
ikiside gayet iyi hepinizi özlemişler
kizlar birsey sorcam size simdi ben doktora gidiyorum sorun yok diyor ama 1 senedirde bebis yok sizce neden olabilirki?? acaba kilommu engelliyor ki
birde ben 163 boyundayi 58 kiloyum normalmi sizcee
cok denedim inanki olmuyo birinde kurtuluyorum biri basliyo inan gecim SIKINTISIYI aile problemiydi kaynanaydi gurbetti bebekti oturma izni sorunuydu gercek cok yoruldu 2 yillik evliyim ama 1 gün bile söyle rahat bi ohh dedigimizi hatirlamiyoruz esimle söyle berber oturupta doya doya güldügümüzü inan cok zorr esimi cok seviyorum oda beni ama böyle problemlerde insani yipratiyor off off allahim sana isyan etmek istemiyorum senden gelecek herseye raziyim her nimetin icin sükür yarabbim .. beterin beteri varya hangi durum icerisindeyim inan bilmiyorumm
amiinnn cnmm aminn cümlemizi.. gercekten bugün icim cooooook dolu biri dokunsa agliyca o derecedeyimm..mesala kiz kardesimin dügünü olacak bu sene ve ben gidemiyorum birtanecik kardesemin dugunune gedemiyorum ne kadar aci bi durummgitmek isteyip rest ceksem yemeye icmeye zor para buluyoruz bu ara esimin mahkeme sorunu var avukat parasi falan filan zaten esim co az para kazanio... desem illa gidecem haddi gittik tek gitmeyle kalmiyorkii yani sunu söyleyeyim bu aralar cook morel verecek icimi dökecek birilerine ihtiyacim varr. kizlar yaa iyiki varsiniz hic olmassa bur icimi döküyom hep icimde kalsa kafayi yerim herhalde...
]
evet cnmm benim alt komsum ben sirf türküm diye benle konusmuyor birde merdivenler falan silinmesi gerek ya hiicc silmi ben varken gururune yediremiyomus türkler icin calismak hem cook piss ya evi les gibi kokuyo merdivenleri ben sikayet ediyorum sonra bakio ben evdeyokum hemen ben gelmeden temizliyor. giciklar yaaa ...
Sağol canım desteğine napıyım burdan başka kimse şu an beni anlayamaz insanlara bu yaşananlar çok basit geliyor bende ilk bu gece ağladım uzun zamandan beri ağlamak isteyip gözyaşı dökemmek çok daha zor bazen diyorum of ne biçim kader bu sonra pişman oluyorum bu dediğime Allahım affet diyorum işte böyle canım. Bende bu sefer orayı düşünüyorum geçen sefer olmadı inşallah bu ssefer orda bir umut doğar.
kızlar eliksir banlanmış ama yeni rumuzu eliksirr yakında gelicekmiş dönüşü muhteşem olucakmış60
sağolsun cnm aniden çıkmak zorunda kaldım dün akşam annemlerde ufak çaplı bi yangın çıkmış dolaplar falan hep gitti onları temizliyordukta acilen çıktım kusuruma bakma kuzu olar mı?canım,eboşun selamı var,yemek yapması gerektiğinden kalamamış,öyle söylememei istedi.
bende iyiyim hamdolsun,sende durumlar nedir,dr un progesteron testi istedi mi senden?
ıyıaksamalr anatolyam nasılsın cnm cok özledık senı ne var ne yok
sağolsun cnm aniden çıkmak zorunda kaldım dün akşam annemlerde ufak çaplı bi yangın çıkmış dolaplar falan hep gitti onları temizliyordukta acilen çıktım kusuruma bakma kuzu olar mı?
testi yaptırdım ama pazartesi çıkacakmış güya özel hastane,hayırlısı artık hiç umudum yok belirti falanda yok zaten
boncugum kuzumm iyiyim cnm bende özledim gülüm yaa
sen nasılsın geçmiş olsun hasta oldun galiba dikkat et kendine stres yapmamaya çalış cnm inş korunmayı bıraktıgınay gelir bebişin cnm bnm
garipcim nbr cnm online görünüyorsun?
bu arada kayram cnm ameliyat olmuşsun kuzu çoook geçmiş olsun inş sende svtun gibi hemencik kalırsın:)
kardelen baharım naber cano?
iyidir canım neolsun uğraşıyoruz işte yalan dünyanın yalan işleriyle sen nasılsın
çok şükür cnm bende iyiyim,tedavi falan var mı sende başladınız mı tekrardan?
canım bende bu ay kist oluşmuştu yasmin kullanıyorum 15 gün sonra doktora gidicem eğer kist erimişsse aşılama yapılacak sen neyaptın
hmm anladım inş hayırlısıyla tutar bu sefer bende beklemedeyim cnm
ask olsun kimse beni merak etmemisss
negüzel cnm ıyıkı olmussun ozaman dur bakalım bana zaman ne gösterıcek hayırlsıı ınsallah bızde gülerız artık
oldum bıle kardeloş :2:yıne boğazım gıttı grıpte olmusum antıbıyotık kullanmak zorunda kalıyorum cnm cok sıkılıyor buay baslıcaz dıyoduk bıde bu hastalık cıktıneyapım stres benı zayıflattı 50ye düşmüsüm neolcak bu halım bende bılmıyorum
ebusum okurum cnm bıter carsambaya sağolasın
buarada elixsir kapsama alanı dısında bısıymı oldu acaba alttada bı elixsir daha var yenı üye galıba oda bızım elıxsırdır bence önemlı bısıy yoktur umarım
CNM YA BAMLANDIM SORMA YENİ RUMUZZZ ALDIM DEŞİFFRE OLMİMMask olsun kimse beni merak etmemisss
kız elıxsırım nıye banlandın cnm hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?