Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

negüzel cnm ıyıkı olmussun ozaman dur bakalım bana zaman ne gösterıcek hayırlsıı ınsallah bızde gülerız artık

boncuğum görüşemiyoz kuzu,3 kilo verdiğini mi okudum ben,kız çok zayıflama,hasta olursun sonra.
inşallah hepimizin yumoşları tutunur kuzu.
oldum bıle kardeloş :2:yıne boğazım gıttı grıpte olmusum antıbıyotık kullanmak zorunda kalıyorum cnm cok sıkılıyor buay baslıcaz dıyoduk bıde bu hastalık cıktıneyapım stres benı zayıflattı 50ye düşmüsüm neolcak bu halım bende bılmıyorum
ebusum okurum cnm bıter carsambaya sağolasın
buarada elixsir kapsama alanı dısında bısıymı oldu acaba alttada bı elixsir daha var yenı üye galıba oda bızım elıxsırdır bence önemlı bısıy yoktur umarım

Son düzenleme:
inşallah canım banada dua edin ne olur günüm yaklastıkca yerimde duramıyorum

canım yazdıklarını akudum benim halamın kızıda orda o da diyordu türkleri sevmiyorlar hatta bi ara öldürmeye calışmışlar türkleri canım kendine dikkat et oraları pek tekin gibi görnmüyo

bu ne yaaaaaaaaaa ben akşam evime gelince arkadaşım dediğim beni merak eden kişilere haber vermek için her zaman girdiğim topiklere yazıyorum
üstelik cuma duasında yoktum çünki o saate hastanede eşimin başındaydım
ama hiç hoş değil bu yazdığın ayrıca ben ebrarla konuştum eşimin ameliyat olcağını ve dualrda nbulunamayacağı isterse beni listeden çıkartması söyledim ama bana öyle şey olmaz devaam ederiz dedi
ben kafamı dağıtmaya bir şeyler bölüşmeye geliyorum topiğe ama eğer bu gelişler bana sorun yaşatıyorsa stres yapıyorsa
ben bir daha bu topiğe gelmeyeceğim

Son düzenleme:

ben duayı okudum

kızlar iyi akşamlar hepinizi çok özledim canım yetercim kayracım çok geçmiş olsun sevtunum canım çok ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo............................k sevindim

canim cok gecmis olsun kayracim,dilerim loparoskopi ameliyatin bebisinin gelmesine vesile olsun..bu arada ameliyatinin guzel gecmesine ve simdi iyi olmana sevindim

kızlar buarada DERİNİN VE ANATOLİANIN selamı var sizlere
ikiside gayet iyi hepinizi özlemişler

aleykum selam canim,senden selam sölyle bizden

kizlar birsey sorcam size simdi ben doktora gidiyorum sorun yok diyor ama 1 senedirde bebis yok sizce neden olabilirki?? acaba kilommu engelliyor ki

birde ben 163 boyundayi 58 kiloyum normalmi sizcee

ahhh canim yaa,sen 58 kiloya cok dersen biz ne yapalim

canim guzel bakan guzel görur misali,guzel görmeye calismaddi durmunuz iyi degilse arbeitsama basvurabilirsiniz,burda haklar cok biliyorsun,esin biliyordur muhakkak,size gecinecel kadar maasa baglarlar..kayinvalideyi hic dert etme bende senin gibiydim hep dert ediyordum..baktim durum ayni 40 gecmis kadini benmi degistirecegim dedim koyverdim gittisaka bir yanada hala uzulmuyor degilim ama,bu sadece bizi yipratiyor,kendine eziyet etmekomsuna gelince,tabiki turklerin icindede almanlarin icindede olumlu ve olumsuz insanlar var,ayrica cok yardimsever,adeletlidir almanlar sana kötu örnekler denk gelmis demekki,allah yardimcin olsun insallah..ben komsularimizdan memnunum,almanda var italyanda yunanda görustugumuz ve iyi insanlar...kendine dert etme herseyi egalcim

canim benim yaa,bazen umitsizlik duygularina kapiliyoruz,allah affetsin..isyan etme canim,unutma rabbim kendine isyan edenlere degil gönulden inanan ve umit edenlere lutfeder

kızlar eliksir banlanmış ama yeni rumuzu eliksirr yakında gelicekmiş dönüşü muhteşem olucakmış60

banlanmak ne demek kizzzzzz:26::26::26::26::26::26:ne cahilim demiiiiii

canım,eboşun selamı var,yemek yapması gerektiğinden kalamamış,öyle söylememei istedi.
bende iyiyim hamdolsun,sende durumlar nedir,dr un progesteron testi istedi mi senden?
sağolsun cnm aniden çıkmak zorunda kaldım dün akşam annemlerde ufak çaplı bi yangın çıkmış dolaplar falan hep gitti onları temizliyordukta acilen çıktım kusuruma bakma kuzu olar mı?
testi yaptırdım ama pazartesi çıkacakmış güya özel hastane,hayırlısı artık hiç umudum yok belirti falanda yok zaten
ıyıaksamalr anatolyam nasılsın cnm cok özledık senı ne var ne yok

boncugum kuzumm iyiyim cnm bende özledim gülüm yaa
sen nasılsın geçmiş olsun hasta oldun galiba dikkat et kendine stres yapmamaya çalış cnm inş korunmayı bıraktıgınay gelir bebişin cnm bnm

garipcim nbr cnm online görünüyorsun?
bu arada kayram cnm ameliyat olmuşsun kuzu çoook geçmiş olsun inş sende svtun gibi hemencik kalırsın:)
kardelen baharım naber cano?

iyidir canım neolsun uğraşıyoruz işte yalan dünyanın yalan işleriyle sen nasılsın

ask olsun kimse beni merak etmemisss
CNM YA BAMLANDIM SORMA YENİ RUMUZZZ ALDIM DEŞİFFRE OLMİMM

garibim ben giremiyordum cnm

bamı yedim

waycım ınsallah verırsın cnm müjdeyı
garıbım lagrımam benıde kımse hatırlamıyor hadı gelın aglayalımkız herkesın aklındada kımse gelmıyokı yazsın
kardelnbhrcıgım allah kabuletsın cnm buarada umarım kıstınde gıtmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…