Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
[/B]
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************
**********************SEVTUN****************/

canım,dikkat et kendine,sağlıklı beslenmeye çalış,süt yoğurt ve yumurtayı ihmal etme en azından,bebiş hazırlığı için bunlar gerekli muhakkak.
çok geçmiş olsun anatolıam,rabbim büyük kazalardan korusun inşallah.
bu progesteron testi ne işe yarıyo bende çok iyi anlamadım,yumurtlama oldu mu diye bakılıyomuş,e onu anlamak için zaten takip yapılıyo,üstelikte e2 ye bakılıyo her defasında:26:

kızlar,konuyu uzatmamak için yapılan yoruma cevap vermiyorum,zaten beni anlamak isteyen anlıyo,anlamak istemeyende anlamasın,napim.

sagol kardelosta hangı konu kız ben bısıymı kacırdım

selam kardeloş napıyon bakıyomda gelip gittikçe beni hiç merak etmiyon yoksa artıkın sevmiyonmu

canım klomen kullanıyodun peki yumurtalar gelişiyomuydu takip yaptırdınmı
kızlar eliksir banlanmış ama yeni rumuzu eliksirr yakında gelicekmiş dönüşü muhteşem olucakmış60
kız sevtun şimdiden dinlenmeye başla dr konuştunmu randevu aldınmı kız haber ver merak ettim
ben iyiyim canım,bi yaramazlığım yok,evdeyim bugün,sen nere gittin,bu karda kışta pazara gitmedin inşallah?
ya kardeloş yumoşlar ne alemde bilgin varmı kız hem merak ediyom ama
selamün aleyküm kızlar nasılsınız yakaladım sizi
selam tutişim nasılsın canım ne var ne yok özlüyoz kız seni zaten tugcalda gelmiyo nasıl merak ediyoz sizi
ıyıaksamalr anatolyam nasılsın cnm cok özledık senı ne var ne yok
boncuğum nasılsın çalışmalara başlayacaksın buay öylemi çok sevindim inşallah biran önce gelir minişler
canım inşallah gelmez kırmızılar da bebiş vardır güzel haberlerini verirsin bu ay
ask olsun kimse beni merak etmemisss
evet canım bazen unutabiliyoruz ama yazmasakta aklımızdasınız hepimizin ayrı ayrı dertleri var bide genelde çoğumuz cevap yazanlara geri dönüyoruz çünkü çoğu zaman yazsakta cevap alamıyoruz ama sen sgl genelde cevap verenlerin arasındasın
ay inşallah tutiş kız bizede sürprüz olur sevtunun dediği kişiler arasında olursun gerçi hepiniz kalsanız ne kadar güzel olur ama Allahım hayırlısını versin
benide merak eden olmamış.. napalım hayırlısı....
benide benide kimsenin aklına gelmiyozmu bizi sevmiyolarmı acepp
CNM YA BAMLANDIM SORMA YENİ RUMUZZZ ALDIM DEŞİFFRE OLMİMM

garibim ben giremiyordum cnm

bamı yedim

neyse yeniden gelmişsin hayırlısı olsun bidaha gitme merak ederiz

kızlar terkedıyorum sızı kımse gelmıyor kımse yazmıyor bırsüre bende gelmıcem
hadi ya gidiyon gelmeyecen yemezler kaçamazsın yoksa listeyi yapamayız biz becerikli değiliz yoksa çalışmamaı yapacan söyle bakım
şuanda kardeşimdeyiz eve geç döneriz haber veriyim dedim
daha sonra görüşmek üzere iyi geceler :80:
sen geç gelirsin grüşemeyiz canım kendine iyi bak

aman kardeloş boşver takma kafana bencede cevap vermene gerek yok uzatma

yok kız,niye sormim seni,hatta niye sevmim,ben şu sıra yzılara cevap verdim hep,gelmeyenlerin ismini içimden zikrediyom
oğluşun nasıl?
benim yumoşlar kıvama geldi canım,inşallah tutar bu sefer
nasilsin ugurboncugum buaralar topige bisi oldu ben geldim yaziyorum giyemi acaba
yok kız,ne alaka,herkezin işi gücü varda,ondan.gel öpimde geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…