Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

saol düşünceli arkadaşım allah gönlüne göre versin
buarada arkandayız kuzu uzunca bisüre söyleme kesinlikle hele o kaynanana
ben iyiyim canım,bi yaramazlığım yok,evdeyim bugün,sen nere gittin,bu karda kışta pazara gitmedin inşallah?
kuzum bende evdeydim ya bugün tatil yaptım desem bol bol dinlendim sadece yemek yaptım
kız mesaj atamadım size bi ya ilk açtıgımda atılıyordu şimdi 100msj olması gerek diyo gıcıkk :)
bende öpem duu,eboşuda kaçırdım topikte değildi msj da atamadım :)
napıyosun ne var ne yok
oyy kuzum ben tam çıktım gördüm seni ama geridönsem yemeğim gecikicekti selam yolladım saolsun kardeloşum iletmiş
canım,eboşun selamı var,yemek yapması gerektiğinden kalamamış,öyle söylememei istedi.
Bende iyiyim hamdolsun,sende durumlar nedir,dr un progesteron testi istedi mi senden?
saol kanka
ask olsun kimse beni merak etmemisss
aşkol garibim inan bana aklımdaydın içimden düşündüm hatta
ama insan bazen dile getiremiyor işte kafalar yorgun be kuzum ama kalpler bir bundan emin ol
ay kanka nolduyaa allahım korumuş çok geçmiş olsun
anneciğinede ilet olurmu geçmiş olsun dileklerimi allahım görünür görünmez kazalardan korusun hepimizi
canım bende bu ay kist oluşmuştu yasmin kullanıyorum 15 gün sonra doktora gidicem eğer kist erimişsse aşılama yapılacak sen neyaptın
canım inşallah kist erirde tedavine devam edersin
benide merak eden olmamış.. Napalım hayırlısı....

Ya olurmu herkesin yeri belli kızlar
cnm ya bamlandım sorma yeni rumuzzz aldım deşiffre olmimm

Garibim ben giremiyordum cnm

Bamı yedim
hayırlı olsun canım
boşver durmak yok
ebrarcım bugun bir ara ugradı birdaha ugramadı sanırsamm:26:
canım bugün tatil yaptım bolca dinlendim yaa ihtiyacım vardı inanki
kızlar terkedıyorum sızı kımse gelmıyor kımse yazmıyor bırsüre bende gelmıcem
kanka nidemek yahu seviyom seni

nasilsin ugurboncugum buaralar topige bisi oldu ben geldim yaziyorum giyemi acaba
bişey olduğu yok kızlar haftasonu herkes tatil yapıyo
saol birsoşum bende seni öpüyorum sende iyi bak kendine
canım kafaya takma lütfen inan bana psikoloji bozulunca çok daha beter oluyo
ben kendi kendime yaptım ilk bebeğimi kaybedince depresyona girdim 6 ay psikolojik destek aldım ve mecburen bebek istediğim halde korunmak zorunda kaldım
canım herşeyin zamanı var inşallah gelicek minişler

gel beraber cosaakkk ohh ohh yandannn
oyyy kuzum ya kardeşime gittik film açtılar bitmek bilmedi gelemedim yetişemedim size bizim kalpler bir buluşuruz cano sorun yok

süperdi kuzum kocişe bile okudum bayıldık valla ama niye 20. Günde bitti çok keyifliydi devamı olmalı

KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10
SEVTUN....................15BİTTİ
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15
ALEYNA....................10
BONCUK.....................10
MİRANDA....................10
KARDELENBHR.............10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15BİTTİ
EBRAR......................20
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
BONCUK....................10
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1O
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

ya geçsinde nasıl beklicem asıl sorun o.ayrıca duyuyorum olsa en azından silik çizgi çıkar diye ama yok böleee tam bir tek çizgiiiiii uff..ama acayip adet belirtim var.sanırım bugünlerde olucammm
Canım hayırlısı sabret bakalım.

saol canım ya bişeyler yapmaya çalışıyoruz

iyiyim banum sen nasılsın canım

İyiyim canım napıyım yarın kayınpederin 40 duası var oraya gidicem bakalım nasıl kalkıcam.Ebrar ya senin faranjitin var dimi hiçmi bu kadar uzun boğaz ağrın oldumu 3 hafta bitti 5 kutu antibiyotik oldu ya sanki daha beter ağrıyo şu 2 gündür dedim belki sen bilirsin.Öpüyorum canım seni iyi geceler.

cok güselllll cnm paylasım için sağol

en güselini yapmıssın ablacım

ben cikarken yazmissin canim kusuruma bakma görmedimiyiyim canim cok sukur,ya sen nasilsin?

benide merak eden olmamış.. napalım hayırlısı....

hafta sonu oldugu icin herkesin mesguliyeti fazla canim,ama arkadaslarin hepsi farkediyordur inan

CNM YA BAMLANDIM SORMA YENİ RUMUZZZ ALDIM DEŞİFFRE OLMİMM

garibim ben giremiyordum cnm

bamı yedim

neden kizzz,bamlanmakta ne oluyo kiiii:26:ne kadan cahil hatunam

kizz ben saka yapmistim,,birde ben öyle diyem dediydim ama,hepinizde kusmussunuzhafta sonu oldugu icin kizlar yogundur canim,yoksa herkes herkesin yoklugunu farkediyordur inan

ayy ben saka yapmistim birsencim yaa,hani hep kaybolanlar öyle diyoryamumkun mertebe gecmisi okumaya ve cevap vermeye calisiyorum canim..hem böylelikle sizleri tanima firsatimda oluyor

cok guzel bir paylasimdi canim,cok sagolasin

kizlar yaaa bben b gidisle herhalde 2 yil uyumam birden bire bi enerji bi hareeketlilik noluyo acep bana kulakligi takip biraz hareketli müzik acinca herseyi unuttumm :118::118::118::124::124:

masallah masallah egalcim,allah mutlulugunu artirsin

canim benim yaa,inan saka yapmistim ben,yoksa kusmek benim fitratima ters yapamam yaniihem size kusmem icinde bir sebep yok,iyiki varsiniz,iyiki sizleri tanimisim

gunaydin,gunaydin arkadaslarim

hepinize hayirli guzel pazarlar diliyorumgununuz diyer gecmis butun gunlerinizden guzel gecsin insallah

kizlar ben bu ay sogan suyu icmek istemistim,adetimin 7.gunu baslamam gerekiyordu sanirsam..ben ben unutmusun adetim geceli 10 gun oldubugun baslasam olurmu kii????:26::26::26::26::26:

mutfak eczane ve aktar gibi oldu kizlar,esim keciboynuzu pekmezinden yaptigi karisimi yer,ayni zamanda keciboynuzu kaynatir icer..
ben hormon dengeleyici damla icerim(tadi igrenc ve cok kokuyor)ayni zamanda gunde 1 defa folik asit icerim..birde sogana baslarsam artikkk

allah hepimizin yardimcisi olsun,

canım soğan suyuna dikkat et bende rahim incelmesi yaptıı

bamlandım hatalı davranırsan bamlanıyorsun ama ben sadece actıgım konular silinsin istedim öle hatalı davrannmadım bamı yedim deşifree olmimmm

sağol canımmm

canım adetine 15 gün kala başlıcaksın ben öyle yapmıştım bunu unutma bebekim
ah canım gelde bakem sana çorba yaparım san birde terletirim hiç bir şeyin kalmaz bebekim
ask olsun kimse beni merak etmemisss
ah canım nerelerdesin sen bakıyım bak şimdi merak ettim kız dün benim panika atak gene azdı ne yapıcam bu hastalıla ya korkuyorum bebegime bir şey olucak diye ne olur dua edin bana
çok şükür iyiyim sende hamişmişsin hadi hayırlı olsun inşaallah sağlıcakla kucağına alırsın bu sefer,darısı başımıza
allah razı olsun canım benim işşallah sizlerede yaradanım tez zmanda veriri işşallah ebrarım haberi yok zaten kaynanamın sadece benim aile nin var ben kaçtım bay

evet canım,menagon kalçadan vurulan bi iğne,içlerinde en ucuzu ve yumurta yapıyo ama en kalitelisi gonal f galiba.
senin tek yumurtanın oluşması,muhtemelen verilen dozlada alakalı.

bende okudum kocişe,çok güldük,çok tatlıydı,20,günde biye bitirdiler bende anlamadım.
kanka benim belim çok kötü yaaa,yatmaktan oldu hep.
ben benical diye bi hap kullanınca çok rahatlıyorum banu cum,dr una sor istersen.
cok güselllll cnm paylasım için sağol

en güselini yapmıssın ablacım
teşekkür ederim tatlım
sende iyiki varsın garip cim,birbirimizle ilgilenmek hoş oluyo,tamam kafa dağıtmaya giriyoruz ama,biz birileriyle,birileride bizle ilgilenince,helede dertler bizr olduğundan,herkez birbirini çok iyi anladığından dolayı daha bi rahatlıyoruz.

herkeze hayırlı pazarlarrrrrr

Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.8 aylık evliyim.Evliliğimin 2.ayında ağustosta hamile olduğumu öğrendim.Malesef öğrendiğimde düşük yapıyodum..Bebek çok isitiyorumm.Bebek çok küçükmüş daha 10 günlük bile değil dedi doktor.Düşükten hemen sonra hamile olursun dedıler.Ama tam 6 ay geçtii.Eylülde düşük yaptım.Şubatta bitti...İşte böyleee arkadaşlarrrrr bende artık aranızdayımmmm.....

hoş geldin trakya,geçmiş olsun,bidaha yaşama inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…