selam...adetim 2 gün gecikti.biraz önce test yaptım ama negatif çıktı.hamilemiyim bennnn yardım edinnn yarın sabah bidaha yapıcam bakalım..
Canım daha çıkmaz bari 6 7 gün geçsin.
saol düşünceli arkadaşım allah gönlüne göre versincanım inan böylesi daha iyi siz benim herşeyim oldunuz bunu inanın
Canım boşver sag ol bilgilendirdigin için beni ben başka topiklere yazsamda ilk göz agrım burası bunu asla unutmam burayıda ihmal etmem anlıcagın
Canım ben okudum ekleyi verisin bebikim
Canım hakketmiyolar kimseler en azından stresten uzak dururum olur biter demi siz ban yetersiniz :86::86::86:
kuzum bende evdeydim ya bugün tatil yaptım desem bol bol dinlendim sadece yemek yaptımben iyiyim canım,bi yaramazlığım yok,evdeyim bugün,sen nere gittin,bu karda kışta pazara gitmedin inşallah?
oyy kuzum ben tam çıktım gördüm seni ama geridönsem yemeğim gecikicekti selam yolladım saolsun kardeloşum iletmişkız mesaj atamadım size bi ya ilk açtıgımda atılıyordu şimdi 100msj olması gerek diyo gıcıkk :)
bende öpem duu,eboşuda kaçırdım topikte değildi msj da atamadım :)
napıyosun ne var ne yok
saol kankacanım,eboşun selamı var,yemek yapması gerektiğinden kalamamış,öyle söylememei istedi.
Bende iyiyim hamdolsun,sende durumlar nedir,dr un progesteron testi istedi mi senden?
aşkol garibim inan bana aklımdaydın içimden düşündüm hattaask olsun kimse beni merak etmemisss
ay kanka nolduyaa allahım korumuş çok geçmiş olsunsağolsun cnm aniden çıkmak zorunda kaldım dün akşam annemlerde ufak çaplı bi yangın çıkmış dolaplar falan hep gitti onları temizliyordukta acilen çıktım kusuruma bakma kuzu olar mı?
Testi yaptırdım ama pazartesi çıkacakmış güya özel hastane,hayırlısı artık hiç umudum yok belirti falanda yok zaten
boncugum kuzumm iyiyim cnm bende özledim gülüm yaa
sen nasılsın geçmiş olsun hasta oldun galiba dikkat et kendine stres yapmamaya çalış cnm inş korunmayı bıraktıgınay gelir bebişin cnm bnm
garipcim nbr cnm online görünüyorsun?
Bu arada kayram cnm ameliyat olmuşsun kuzu çoook geçmiş olsun inş sende svtun gibi hemencik kalırsın:)
kardelen baharım naber cano?
canım inşallah kist erirde tedavine devam edersincanım bende bu ay kist oluşmuştu yasmin kullanıyorum 15 gün sonra doktora gidicem eğer kist erimişsse aşılama yapılacak sen neyaptın
benide merak eden olmamış.. Napalım hayırlısı....
hayırlı olsun canımcnm ya bamlandım sorma yeni rumuzzz aldım deşiffre olmimm
Garibim ben giremiyordum cnm
Bamı yedim
canım bugün tatil yaptım bolca dinlendim yaa ihtiyacım vardı inankiebrarcım bugun bir ara ugradı birdaha ugramadı sanırsamm:26:
kanka nidemek yahu seviyom senikızlar terkedıyorum sızı kımse gelmıyor kımse yazmıyorbırsüre bende gelmıcem
canım,dikkat et kendine,sağlıklı beslenmeye çalış,süt yoğurt ve yumurtayı ihmal etme en azından,bebiş hazırlığı için bunlar gerekli muhakkak.
çok geçmiş olsun anatolıam,rabbim büyük kazalardan korusun inşallah.
Bu progesteron testi ne işe yarıyo bende çok iyi anlamadım,yumurtlama oldu mu diye bakılıyomuş,e onu anlamak için zaten takip yapılıyo,üstelikte e2 ye bakılıyo her defasında:26:
Kızlar,konuyu uzatmamak için yapılan yoruma cevap vermiyorum,zaten beni anlamak isteyen anlıyo,anlamak istemeyende anlamasın,napim.
bişey olduğu yok kızlar haftasonu herkes tatil yapıyonasilsin ugurboncugum buaralar topige bisi oldu ben geldim yaziyorum giyemi acaba
saol birsoşum bende seni öpüyorum sende iyi bak kendinehadi ya gidiyon gelmeyecen yemezler kaçamazsın yoksa listeyi yapamayız biz becerikli değiliz yoksa çalışmamaı yapacan söyle bakım
sen geç gelirsin grüşemeyiz canım kendine iyi bak
aman kardeloş boşver takma kafana bencede cevap vermene gerek yok uzatma
canım kafaya takma lütfen inan bana psikoloji bozulunca çok daha beter oluyoamın cnm ıns bende klomen kullanıyodum+ıgne ama tutmadı bı turlu baktım ben kafayı bayagı bayagı takıyom psikolojım bozuluyo bıraktım artık ilacı falan olacaksa böle olsun dedım stres olmazsa daha olasılık artar dıye ama gene olmadı ikilemdeyım o yuzden kullanayımmı tekrar dıye of offfff:18:
coş egalım coş kım tutar senı:118::118::118::118::118::118::118::118:
Anatolyam yazmayı unuttum cok gecmıs olsun cnm
Ebusum bekledımde gelmedın sevdıgımı görmedınbız senle bulusamıcaz cnm hasta olmasam sabahlardımda cok hastayım cok:2:
Kızlar ben kactım allaha emanet olun ıyıgeceler
oyyy kuzum ya kardeşime gittik film açtılar bitmek bilmedi gelemedim yetişemedim sizegel beraber cosaakkk ohh ohh yandannn
kızlaaaar aşağıdaki yazıyı bi arkadaşımızın yazısından kopyaldım.ben çok beğendim inşallah sizde beğenirsiniz.
1.gün;
böyle kötü bir baslangic beklemiyordum,hortumumu bile kesmisler!meme diye süt diye birsey varmis.nerden nasil bulunur ya?
2.gün;
meme buldum ama bundan süt gelmiyor,emiyorum allah emiyorum,tik yok,süt baska yerde mi?neyse biraz daha emdim geldi ,fazla abaninca meme sahibi kisilik bagirdi ne bagiriyorsun acim ben !cok yalnizim be günlük,hayir birsey degil icerdeykende yalnizdim ama yedigim önümde yemedigim arkamdaydi en azindan bak yine aklima geldi ya hortumumuda kestiler .
Uykum geldi yine zzzzz.
3.gün;
memeyi sevdim bu dünyadaki en iyi dostlarim bu iki meme iyiki varsiniz....
4.gün;bugün bir sürü olaylar oldu gürültü yaptilar baska biryerlere gittik galiba.memeden ayrilinca bagiriyorum sonra geri geliyor uyuyorum uyaniyorum bir bakiyorum meme yok neyse ama bagirinca geri geliyor nasilsa.kakada zevkliymis be eskiden yapamiyordum...
5.gün;
bugün 15 kez kaka yaptim rekorumu gelistirmeliyim..dikkat ettimde her yaptigimda temizliyorlar bunu sevdimdikkatimi ceken bir nokta varki su ama koca kafaliyim be arkadas agir mi agir tutamiyorum pat o yana pat bu yana dikkat etselerde catlatmasalar bari daha ilk günden..
6.gün;
avucuma ne verseler tutuyorum,tik gibi birsey malesef farketiler herkes parmagini veriyor avcuma mecburen tutuyorum alemin maymunu oldum iyi mi?
Bu rada ne cok uyuyorum ya arkadas atamiyorum su yorgunlugu daha cok süt iceyim en iyisi hayir ictikcede yoruluyorum o da ayri nerde o eski günler hortumdan geliyordu ne güzel simdi em allah em bak yine aklima geldi kestiler hortumu ya
7.gün;
bugün solaryuma girdim sarilik mi ne ondan mis bak yine uykum geldi..
8.gün;
biraz daha iyi hissettim kendimi daha fazla süt iciyorum artik,kaka yapma isinide tam altimi acma anina denk getiriyorum ki etraf pislensin daha cok eziyet olsun ne yapayim ama altim acikken daha rahat roketliyebiliyorum kaka yaparken birsey daha yapiyorum galiba bakalim anlamaya calisacam
9.gün;
cok fena hickirik tutuyor,gecsin diye nefesimi tutayim dedim ama onuda beceremedimneyseki sütü icince geciyor bu süt her derde devaymis onu gördüm..
10.gün;
sütten baska birseyler verdiler var ya yeter ya tam alisiyordum dayadilar baska birsey vitamin miymis neymis bu arada memelerin arasindan gördügüm lavuk gündüzleri piyasada yok aksamlari geliyor sadece,hadi bakalim hayirlisi...
11.gün;
al iste yine basladi ariza sütten sonra cok fena karnim agriyorböyle gaz gibi birsey egilip bükülüyorum binbir sekle giriyorum cikaracagim diye.sirtimi falan sivazlayin be kardesim..
12.gün;
bütün gün gazdan kivrandim arkadas ya bela oldu basima yaygarayi bastim ben de uyutmadim diktim bunlarida hazir asker,sonra bi saldim ki evlere senlik akabinde uyudum sonra gerisini hatirlamiyorum.
13.gün;
annemin suratina mictim,tamam utandim birazda,,insan bebegin dötünden öpermi ya!ayip oldu demi ?ne yapayim abi ya neyse fazla kizmadi herhalde..
14.gün;
anneme kirmizi birseyler iciriyorlar o zaman süt daha bir randimanli oluyor sanki ,böyle tadi daha cok hosuma gidiyor,su memelere bir reyting aleti taksalarda hangisini sevip hangisini sevmedigimi söyleyebilsem..
15.gün;
topuktan kan alip duruyorlar,metin olayim cok aglamayayim diyom ama canim yandi be arkadas,hayir ondan sonrada hemen süt verince sakinlesiyorum,kizginligim geciyor agiz tadiyla asabiyet yaptirmiyorlar su memelere karsi biraz daha dik basli durabilsem..
16.gün;
su memeleri cok sevdigimi bir kez daha anladim cok seviyorum onlari ,onlardan ayrilinca icimi bir huzursuzluk kapliyor en iyisi onlardan ayrilinca bir yaygara koparayim ben.bugün benden büyük birisi geldi yanima sevme amacliymis bi gecirdi basima hala dönüyor ögrendim kuzenmis neyse yazdim bi kenara intikam alinacak.
17.gün;
etrafi daha net secer oldum ama el ayak koordinasyonu hala sifir memeyi kavrayabiliyorum ancak bu eller ayaklar bana mi ait hala tam olarak emin degilim salliyorum öyle zevkli birsey yüze kollara dikkat etmem lazim tirnaklar tehlikeli diger yandan annem bugün kesmeye calisti ama izin vermedim keske verseydim bak cizdik yine gözün altini ya..
18.gün;
ellerime torbalar taktilar kafaya carpinca artik acitmiyor yara berede yapmiyor sanirim onlarda beni seviyor iyiligimi düsüyüyorlar...aslinda hala ciktigim yeri özlüyorum geri gitsem olmaz mi?
19.gün;
nihayet o adamin neden sadece aksamlari eve geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gündüzleri calisiyormus aferin gözüme girdi simdi bak..
20.gün;
tabbi ya annemin karnindaykende duyuyordum o adamin sesini sıksık onada ilgi alaka göserdim bagirdigimda bazen o aliyor beni kucagina meme vardir diye saldirdim ama vermedi bi ara meme acikken kistirdim ama emme olayindan bi randiman alabilmis degilim meme yüzeyi bayagi bir farkli....
saol canım ya bişeyler yapmaya çalışıyoruzharikaymış tatlım yaaaaaaaa ne güzel bir uygulama
naber ebrarcım nasılsın.
Canım hayırlısı sabret bakalım.ya geçsinde nasıl beklicem asıl sorun o.ayrıca duyuyorum olsa en azından silik çizgi çıkar diye ama yok böleee tam bir tek çizgiiiiii uff..ama acayip adet belirtim var.sanırım bugünlerde olucammm
saol canım ya bişeyler yapmaya çalışıyoruz
iyiyim banum sen nasılsın canım
cok güselllll cnm paylasım için sağolkızlaaaar aşağıdaki yazıyı bi arkadaşımızın yazısından kopyaldım.ben çok beğendim inşallah sizde beğenirsiniz.
1.Gün;
Böyle kötü bir baslangic beklemiyordum,hortumumu bile kesmisler!Meme diye süt diye birsey varmis.nerden nasil bulunur ya?
2.Gün;
Meme buldum ama bundan süt gelmiyor,emiyorum Allah emiyorum,tik yok,süt baska yerde mi?Neyse biraz daha emdim geldi ,fazla abaninca meme sahibi kisilik bagirdi ne bagiriyorsun acim ben !Cok yalnizim be günlük,hayir birsey degil icerdeykende yalnizdim ama yedigim önümde yemedigim arkamdaydi en azindan bak yine aklima geldi ya hortumumuda kestiler .
Uykum geldi yine zzzzz.
3.Gün;
Memeyi sevdim bu dünyadaki en iyi dostlarim bu iki meme iyiki varsiniz....
4.Gün;Bugün bir sürü olaylar oldu gürültü yaptilar baska biryerlere gittik galiba.Memeden ayrilinca bagiriyorum sonra geri geliyor uyuyorum uyaniyorum bir bakiyorum meme yok neyse ama bagirinca geri geliyor nasilsa.Kakada zevkliymis be eskiden yapamiyordum...
5.Gün;
Bugün 15 kez kaka yaptim rekorumu gelistirmeliyim..Dikkat ettimde her yaptigimda temizliyorlar bunu sevdimdikkatimi ceken bir nokta varki su ama koca kafaliyim be arkadas agir mi agir tutamiyorum pat o yana pat bu yana dikkat etselerde catlatmasalar bari daha ilk günden..
6.Gün;
Avucuma ne verseler tutuyorum,tik gibi birsey malesef farketiler herkes parmagini veriyor avcuma mecburen tutuyorum alemin maymunu oldum iyi mi?
Bu rada ne cok uyuyorum ya arkadas atamiyorum su yorgunlugu daha cok süt iceyim en iyisi hayir ictikcede yoruluyorum o da ayri nerde o eski günler hortumdan geliyordu ne güzel simdi em Allah em bak yine aklima geldi kestiler hortumu ya
7.Gün;
Bugün solaryuma girdim sarilik mi ne ondan mis bak yine uykum geldi..
8.Gün;
Biraz daha iyi hissettim kendimi daha fazla süt iciyorum artik,kaka yapma isinide tam altimi acma anina denk getiriyorum ki etraf pislensin daha cok eziyet olsun ne yapayim ama altim acikken daha rahat roketliyebiliyorum kaka yaparken birsey daha yapiyorum galiba bakalim anlamaya calisacam
9.Gün;
Cok fena hickirik tutuyor,gecsin diye nefesimi tutayim dedim ama onuda beceremedimneyseki sütü icince geciyor bu süt her derde devaymis onu gördüm..
10.Gün;
Sütten baska birseyler verdiler var ya yeter ya tam alisiyordum dayadilar baska birsey vitamin miymis neymis bu arada memelerin arasindan gördügüm lavuk gündüzleri piyasada yok aksamlari geliyor sadece,hadi bakalim hayirlisi...
11.Gün;
Al iste yine basladi ariza sütten sonra cok fena karnim agriyorböyle gaz gibi birsey egilip bükülüyorum binbir sekle giriyorum cikaracagim diye.sirtimi falan sivazlayin be kardesim..
12.Gün;
Bütün gün gazdan kivrandim arkadas ya bela oldu basima yaygarayi bastim ben de uyutmadim diktim bunlarida hazir asker,sonra bi saldim ki evlere senlik akabinde uyudum sonra gerisini hatirlamiyorum.
13.Gün;
Annemin suratina mictim,tamam utandim birazda,,insan bebegin dötünden öpermi ya!Ayip oldu demi ?Ne yapayim abi ya neyse fazla kizmadi herhalde..
14.Gün;
Anneme kirmizi birseyler iciriyorlar o zaman süt daha bir randimanli oluyor sanki ,böyle tadi daha cok hosuma gidiyor,su memelere bir reyting aleti taksalarda hangisini sevip hangisini sevmedigimi söyleyebilsem..
15.gün;
Topuktan kan alip duruyorlar,metin olayim cok aglamayayim diyom ama canim yandi be arkadas,hayir ondan sonrada hemen süt verince sakinlesiyorum,kizginligim geciyor agiz tadiyla asabiyet yaptirmiyorlar su memelere karsi biraz daha dik basli durabilsem..
16.Gün;
Su memeleri cok sevdigimi bir kez daha anladim cok seviyorum onlari ,onlardan ayrilinca icimi bir huzursuzluk kapliyor en iyisi onlardan ayrilinca bir yaygara koparayim ben.Bugün benden büyük birisi geldi yanima sevme amacliymis bi gecirdi basima hala dönüyor ögrendim kuzenmis neyse yazdim bi kenara intikam alinacak.
17.Gün;
Etrafi daha net secer oldum ama el ayak koordinasyonu hala sifir memeyi kavrayabiliyorum ancak bu eller ayaklar bana mi ait hala tam olarak emin degilim salliyorum öyle zevkli birsey yüze kollara dikkat etmem lazim tirnaklar tehlikeli diger yandan annem bugün kesmeye calisti ama izin vermedim keske verseydim bak cizdik yine gözün altini ya..
18.Gün;
Ellerime torbalar taktilar kafaya carpinca artik acitmiyor yara berede yapmiyor sanirim onlarda beni seviyor iyiligimi düsüyüyorlar...Aslinda hala ciktigim yeri özlüyorum geri gitsem olmaz mi?
19.Gün;
Nihayet o adamin neden sadece aksamlari eve geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gündüzleri calisiyormus Aferin gözüme girdi simdi bak..
20.Gün;
Tabbi ya annemin karnindaykende duyuyordum o adamin sesini SIKSIK onada ilgi alaka göserdim bagirdigimda bazen o aliyor beni kucagina meme vardir diye saldirdim ama vermedi bi ara meme acikken kistirdim ama emme olayindan bi randiman alabilmis degilim meme yüzeyi bayagi bir farkli....
saol düşünceli arkadaşım allah gönlüne göre versin
buarada arkandayız kuzu uzunca bisüre söyleme kesinlikle hele o kaynanana
kuzum bende evdeydim ya bugün tatil yaptım desem bol bol dinlendim sadece yemek yaptım
oyy kuzum ben tam çıktım gördüm seni ama geridönsem yemeğim gecikicekti selam yolladım saolsun kardeloşum iletmiş
saol kanka
aşkol garibim inan bana aklımdaydın içimden düşündüm hatta
ama insan bazen dile getiremiyor işte kafalar yorgun be kuzum ama kalpler bir bundan emin ol
ay kanka nolduyaa allahım korumuş çok geçmiş olsun
anneciğinede ilet olurmu geçmiş olsun dileklerimi allahım görünür görünmez kazalardan korusun hepimizi
canım inşallah kist erirde tedavine devam edersin
Ya olurmu herkesin yeri belli kızlar
hayırlı olsun canım
boşver durmak yok
canım bugün tatil yaptım bolca dinlendim yaa ihtiyacım vardı inanki
kanka nidemek yahu seviyom seni
bişey olduğu yok kızlar haftasonu herkes tatil yapıyo
saol birsoşum bende seni öpüyorum sende iyi bak kendine
canım kafaya takma lütfen inan bana psikoloji bozulunca çok daha beter oluyo
ben kendi kendime yaptım ilk bebeğimi kaybedince depresyona girdim 6 ay psikolojik destek aldım ve mecburen bebek istediğim halde korunmak zorunda kaldım
canım herşeyin zamanı var inşallah gelicek minişler
oyyy kuzum ya kardeşime gittik film açtılar bitmek bilmedi gelemedim yetişemedim sizebizim kalpler bir buluşuruz cano sorun yok
süperdi kuzum kocişe bile okudum bayıldık valla ama niye 20. Günde bitti çok keyifliydi devamı olmalı
sağolsun cnm aniden çıkmak zorunda kaldım dün akşam annemlerde ufak çaplı bi yangın çıkmış dolaplar falan hep gitti onları temizliyordukta acilen çıktım kusuruma bakma kuzu olar mı?
testi yaptırdım ama pazartesi çıkacakmış güya özel hastane,hayırlısı artık hiç umudum yok belirti falanda yok zaten
boncugum kuzumm iyiyim cnm bende özledim gülüm yaa
sen nasılsın geçmiş olsun hasta oldun galiba dikkat et kendine stres yapmamaya çalış cnm inş korunmayı bıraktıgınay gelir bebişin cnm bnm
garipcim nbr cnm online görünüyorsun?
bu arada kayram cnm ameliyat olmuşsun kuzu çoook geçmiş olsun inş sende svtun gibi hemencik kalırsın:)
kardelen baharım naber cano?
benide merak eden olmamış.. napalım hayırlısı....
CNM YA BAMLANDIM SORMA YENİ RUMUZZZ ALDIM DEŞİFFRE OLMİMM
garibim ben giremiyordum cnm
bamı yedim
waycım ınsallah verırsın cnm müjdeyı
garıbım lagrımam benıde kımse hatırlamıyor hadı gelın aglayalımkız herkesın aklındada kımse gelmıyokı yazsın
kardelnbhrcıgım allah kabuletsın cnmbuarada umarım kıstınde gıtmıstır
selam kardeloş napıyon bakıyomda gelip gittikçe beni hiç merak etmiyon yoksa artıkın sevmiyonmu
canım klomen kullanıyodun peki yumurtalar gelişiyomuydu takip yaptırdınmı
kız sevtun şimdiden dinlenmeye başla dr konuştunmu randevu aldınmı kız haber ver merak ettim
ya kardeloş yumoşlar ne alemde bilgin varmı kız hem merak ediyom ama
selam tutişim nasılsın canım ne var ne yok özlüyoz kız seni zaten tugcalda gelmiyo nasıl merak ediyoz sizi
boncuğum nasılsın çalışmalara başlayacaksın buay öylemi çok sevindim inşallah biran önce gelir minişler
canım inşallah gelmez kırmızılar da bebiş vardır güzel haberlerini verirsin bu ay
evet canım bazen unutabiliyoruz ama yazmasakta aklımızdasınız hepimizin ayrı ayrı dertleri var bide genelde çoğumuz cevap yazanlara geri dönüyoruz çünkü çoğu zaman yazsakta cevap alamıyoruz ama sen sgl genelde cevap verenlerin arasındasın
ay inşallah tutiş kız bizede sürprüz olur sevtunun dediği kişiler arasında olursun gerçi hepiniz kalsanız ne kadar güzel olur ama Allahım hayırlısını versin
benide benide kimsenin aklına gelmiyozmu bizi sevmiyolarmı acepp
neyse yeniden gelmişsin hayırlısı olsun bidaha gitme merak ederiz
kızlaaaar aşağıdaki yazıyı bi arkadaşımızın yazısından kopyaldım.ben çok beğendim inşallah sizde beğenirsiniz.
1.Gün;
Böyle kötü bir baslangic beklemiyordum,hortumumu bile kesmisler!Meme diye süt diye birsey varmis.nerden nasil bulunur ya?
2.Gün;
Meme buldum ama bundan süt gelmiyor,emiyorum Allah emiyorum,tik yok,süt baska yerde mi?Neyse biraz daha emdim geldi ,fazla abaninca meme sahibi kisilik bagirdi ne bagiriyorsun acim ben !Cok yalnizim be günlük,hayir birsey degil icerdeykende yalnizdim ama yedigim önümde yemedigim arkamdaydi en azindan bak yine aklima geldi ya hortumumuda kestiler .
Uykum geldi yine zzzzz.
3.Gün;
Memeyi sevdim bu dünyadaki en iyi dostlarim bu iki meme iyiki varsiniz....
4.Gün;Bugün bir sürü olaylar oldu gürültü yaptilar baska biryerlere gittik galiba.Memeden ayrilinca bagiriyorum sonra geri geliyor uyuyorum uyaniyorum bir bakiyorum meme yok neyse ama bagirinca geri geliyor nasilsa.Kakada zevkliymis be eskiden yapamiyordum...
5.Gün;
Bugün 15 kez kaka yaptim rekorumu gelistirmeliyim..Dikkat ettimde her yaptigimda temizliyorlar bunu sevdimdikkatimi ceken bir nokta varki su ama koca kafaliyim be arkadas agir mi agir tutamiyorum pat o yana pat bu yana dikkat etselerde catlatmasalar bari daha ilk günden..
6.Gün;
Avucuma ne verseler tutuyorum,tik gibi birsey malesef farketiler herkes parmagini veriyor avcuma mecburen tutuyorum alemin maymunu oldum iyi mi?
Bu rada ne cok uyuyorum ya arkadas atamiyorum su yorgunlugu daha cok süt iceyim en iyisi hayir ictikcede yoruluyorum o da ayri nerde o eski günler hortumdan geliyordu ne güzel simdi em Allah em bak yine aklima geldi kestiler hortumu ya
7.Gün;
Bugün solaryuma girdim sarilik mi ne ondan mis bak yine uykum geldi..
8.Gün;
Biraz daha iyi hissettim kendimi daha fazla süt iciyorum artik,kaka yapma isinide tam altimi acma anina denk getiriyorum ki etraf pislensin daha cok eziyet olsun ne yapayim ama altim acikken daha rahat roketliyebiliyorum kaka yaparken birsey daha yapiyorum galiba bakalim anlamaya calisacam
9.Gün;
Cok fena hickirik tutuyor,gecsin diye nefesimi tutayim dedim ama onuda beceremedimneyseki sütü icince geciyor bu süt her derde devaymis onu gördüm..
10.Gün;
Sütten baska birseyler verdiler var ya yeter ya tam alisiyordum dayadilar baska birsey vitamin miymis neymis bu arada memelerin arasindan gördügüm lavuk gündüzleri piyasada yok aksamlari geliyor sadece,hadi bakalim hayirlisi...
11.Gün;
Al iste yine basladi ariza sütten sonra cok fena karnim agriyorböyle gaz gibi birsey egilip bükülüyorum binbir sekle giriyorum cikaracagim diye.sirtimi falan sivazlayin be kardesim..
12.Gün;
Bütün gün gazdan kivrandim arkadas ya bela oldu basima yaygarayi bastim ben de uyutmadim diktim bunlarida hazir asker,sonra bi saldim ki evlere senlik akabinde uyudum sonra gerisini hatirlamiyorum.
13.Gün;
Annemin suratina mictim,tamam utandim birazda,,insan bebegin dötünden öpermi ya!Ayip oldu demi ?Ne yapayim abi ya neyse fazla kizmadi herhalde..
14.Gün;
Anneme kirmizi birseyler iciriyorlar o zaman süt daha bir randimanli oluyor sanki ,böyle tadi daha cok hosuma gidiyor,su memelere bir reyting aleti taksalarda hangisini sevip hangisini sevmedigimi söyleyebilsem..
15.gün;
Topuktan kan alip duruyorlar,metin olayim cok aglamayayim diyom ama canim yandi be arkadas,hayir ondan sonrada hemen süt verince sakinlesiyorum,kizginligim geciyor agiz tadiyla asabiyet yaptirmiyorlar su memelere karsi biraz daha dik basli durabilsem..
16.Gün;
Su memeleri cok sevdigimi bir kez daha anladim cok seviyorum onlari ,onlardan ayrilinca icimi bir huzursuzluk kapliyor en iyisi onlardan ayrilinca bir yaygara koparayim ben.Bugün benden büyük birisi geldi yanima sevme amacliymis bi gecirdi basima hala dönüyor ögrendim kuzenmis neyse yazdim bi kenara intikam alinacak.
17.Gün;
Etrafi daha net secer oldum ama el ayak koordinasyonu hala sifir memeyi kavrayabiliyorum ancak bu eller ayaklar bana mi ait hala tam olarak emin degilim salliyorum öyle zevkli birsey yüze kollara dikkat etmem lazim tirnaklar tehlikeli diger yandan annem bugün kesmeye calisti ama izin vermedim keske verseydim bak cizdik yine gözün altini ya..
18.Gün;
Ellerime torbalar taktilar kafaya carpinca artik acitmiyor yara berede yapmiyor sanirim onlarda beni seviyor iyiligimi düsüyüyorlar...Aslinda hala ciktigim yeri özlüyorum geri gitsem olmaz mi?
19.Gün;
Nihayet o adamin neden sadece aksamlari eve geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gündüzleri calisiyormus Aferin gözüme girdi simdi bak..
20.Gün;
Tabbi ya annemin karnindaykende duyuyordum o adamin sesini SIKSIK onada ilgi alaka göserdim bagirdigimda bazen o aliyor beni kucagina meme vardir diye saldirdim ama vermedi bi ara meme acikken kistirdim ama emme olayindan bi randiman alabilmis degilim meme yüzeyi bayagi bir farkli....
kizlar yaaa bben b gidisle herhalde 2 yil uyumam birden bire bi enerji bi hareeketlilik noluyo acep bana kulakligi takip biraz hareketli müzik acinca herseyi unuttumm:118::118::118::124::124:
kuzum bende evdeydim ya bugün tatil yaptım desem bol bol dinlendim sadece yemek yaptım
oyy kuzum ben tam çıktım gördüm seni ama geridönsem yemeğim gecikicekti selam yolladım saolsun kardeloşum iletmiş
saol kanka
ama insan bazen dile getiremiyor işte kafalar yorgun be kuzum ama kalpler bir bundan emin ol
anneciğinede ilet olurmu geçmiş olsun dileklerimi allahım görünür görünmez kazalardan korusun hepimizi
hayırlı olsun canım
boşver durmak yok
ben kendi kendime yaptım ilk bebeğimi kaybedince depresyona girdim 6 ay psikolojik destek aldım ve mecburen bebek istediğim halde korunmak zorunda kaldım
oyyy kuzum ya kardeşime gittik film açtılar bitmek bilmedi gelemedim yetişemedim sizebizim kalpler bir buluşuruz cano sorun yok
süperdi kuzum kocişe bile okudum bayıldık valla ama niye 20. Günde bitti çok keyifliydi devamı olmalı
gunaydin,gunaydin arkadaslarim
hepinize hayirli guzel pazarlar diliyorumgununuz diyer gecmis butun gunlerinizden guzel gecsin insallah
kizlar ben bu ay sogan suyu icmek istemistim,adetimin 7.gunu baslamam gerekiyordu sanirsam..ben ben unutmusun adetim geceli 10 gun oldubugun baslasam olurmu kii????:26::26::26::26::26:
mutfak eczane ve aktar gibi oldu kizlar,esim keciboynuzu pekmezinden yaptigi karisimi yer,ayni zamanda keciboynuzu kaynatir icer..
ben hormon dengeleyici damla icerim(tadi igrenc ve cok kokuyor)ayni zamanda gunde 1 defa folik asit icerim..birde sogana baslarsam artikkk
allah hepimizin yardimcisi olsun,
selam kardeloş napıyon bakıyomda gelip gittikçe beni hiç merak etmiyon yoksa artıkın sevmiyonmu
canım klomen kullanıyodun peki yumurtalar gelişiyomuydu takip yaptırdınmı
kız sevtun şimdiden dinlenmeye başla dr konuştunmu randevu aldınmı kız haber ver merak ettim
ya kardeloş yumoşlar ne alemde bilgin varmı kız hem merak ediyom ama
selam tutişim nasılsın canım ne var ne yok özlüyoz kız seni zaten tugcalda gelmiyo nasıl merak ediyoz sizi
boncuğum nasılsın çalışmalara başlayacaksın buay öylemi çok sevindim inşallah biran önce gelir minişler
canım inşallah gelmez kırmızılar da bebiş vardır güzel haberlerini verirsin bu ay
evet canım bazen unutabiliyoruz ama yazmasakta aklımızdasınız hepimizin ayrı ayrı dertleri var bide genelde çoğumuz cevap yazanlara geri dönüyoruz çünkü çoğu zaman yazsakta cevap alamıyoruz ama sen sgl genelde cevap verenlerin arasındasın
ay inşallah tutiş kız bizede sürprüz olur sevtunun dediği kişiler arasında olursun gerçi hepiniz kalsanız ne kadar güzel olur ama Allahım hayırlısını versin
benide benide kimsenin aklına gelmiyozmu bizi sevmiyolarmı acepp
neyse yeniden gelmişsin hayırlısı olsun bidaha gitme merak ederiz
allah senı neyse bısıy farketmemıs ısım aynı ugur getırsın sana
kardelnbahr sen nıye yazmıyosun bana hıc dıkkatımı cektı
canım adetine 15 gün kala başlıcaksın ben öyle yapmıştım bunu unutma bebekimgunaydin,gunaydin arkadaslarim
hepinize hayirli guzel pazarlar diliyorumgununuz diyer gecmis butun gunlerinizden guzel gecsin insallah
kizlar ben bu ay sogan suyu icmek istemistim,adetimin 7.gunu baslamam gerekiyordu sanirsam..ben ben unutmusun adetim geceli 10 gun oldubugun baslasam olurmu kii????:26::26::26::26::26:
mutfak eczane ve aktar gibi oldu kizlar,esim keciboynuzu pekmezinden yaptigi karisimi yer,ayni zamanda keciboynuzu kaynatir icer..
ben hormon dengeleyici damla icerim(tadi igrenc ve cok kokuyor)ayni zamanda gunde 1 defa folik asit icerim..birde sogana baslarsam artikkk
allah hepimizin yardimcisi olsun,
ah canım gelde bakem sana çorba yaparım san birde terletirim hiç bir şeyin kalmaz bebekimcoş egalım coş kım tutar senı:118::118::118::118::118::118::118::118:
anatolyam yazmayı unuttum cok gecmıs olsun cnm
ebusum bekledımde gelmedın sevdıgımı görmedınbız senle bulusamıcaz cnm hasta olmasam sabahlardımda cok hastayım cok:2:
kızlar ben kactım allaha emanet olun ıyıgeceler
ah canım nerelerdesin sen bakıyımask olsun kimse beni merak etmemisss
allah razı olsun canım benim işşallah sizlerede yaradanım tez zmanda veriri işşallah ebrarım haberi yok zaten kaynanamın sadece benim aile nin var ben kaçtım bayçok şükür iyiyim sende hamişmişsin hadi hayırlı olsun inşaallah sağlıcakla kucağına alırsın bu sefer,darısı başımıza
evet canım,menagon kalçadan vurulan bi iğne,içlerinde en ucuzu ve yumurta yapıyo ama en kalitelisi gonal f galiba.Ay çok geçmiş olsun canım sizlere bişey olmamış ya önemli olan o
Canım ya menegondamı yumurta yapıyor benim az yumurtam oldu ya tüpbebekte karşılaştırma için soruyorum.
Kız bu süper ya sağol paylaştığın için.
saol kanka
hayırlı olsun canım
boşver durmak yok
ben benical diye bi hap kullanınca çok rahatlıyorum banu cum,dr una sor istersen.Canım hayırlısı sabret bakalım.
İyiyim canım napıyım yarın kayınpederin 40 duası var oraya gidicem bakalım nasıl kalkıcam.Ebrar ya senin faranjitin var dimi hiçmi bu kadar uzun boğaz ağrın oldumu 3 hafta bitti 5 kutu antibiyotik oldu ya sanki daha beter ağrıyo şu 2 gündür dedim belki sen bilirsin.Öpüyorum canım seni iyi geceler.
teşekkür ederim tatlımcok güselllll cnm paylasım için sağol
en güselini yapmıssın ablacım
sende iyiki varsın garip cim,birbirimizle ilgilenmek hoş oluyo,tamam kafa dağıtmaya giriyoruz ama,biz birileriyle,birileride bizle ilgilenince,helede dertler bizr olduğundan,herkez birbirini çok iyi anladığından dolayı daha bi rahatlıyoruz.ben cikarken yazmissin canim kusuruma bakma görmedimiyiyim canim cok sukur,ya sen nasilsin?
hafta sonu oldugu icin herkesin mesguliyeti fazla canim,ama arkadaslarin hepsi farkediyordur inan
neden kizzz,bamlanmakta ne oluyo kiiii:26:ne kadan cahil hatunam
kizz ben saka yapmistim,,birde ben öyle diyem dediydim ama,hepinizde kusmussunuzhafta sonu oldugu icin kizlar yogundur canim,yoksa herkes herkesin yoklugunu farkediyordur inan
ayy ben saka yapmistim birsencim yaa,hani hep kaybolanlar öyle diyoryamumkun mertebe gecmisi okumaya ve cevap vermeye calisiyorum canim..hem böylelikle sizleri tanima firsatimda oluyor
cok guzel bir paylasimdi canim,cok sagolasin
masallah masallah egalcim,allah mutlulugunu artirsin
canim benim yaa,inan saka yapmistim ben,yoksa kusmek benim fitratima ters yapamam yaniihem size kusmem icinde bir sebep yok,iyiki varsiniz,iyiki sizleri tanimisim
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.8 aylık evliyim.Evliliğimin 2.ayında ağustosta hamile olduğumu öğrendim.Malesef öğrendiğimde düşük yapıyodum..Bebek çok isitiyorumm.Bebek çok küçükmüş daha 10 günlük bile değil dedi doktor.Düşükten hemen sonra hamile olursun dedıler.Ama tam 6 ay geçtii.Eylülde düşük yaptım.Şubatta bitti...İşte böyleee arkadaşlarrrrr bende artık aranızdayımmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?