Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tesekkur ederim kizlar ya cok sevindim inan
unuttum bian ben burayi
Rabbim insallah tez zamanda sizede nasip etsin
bu dualarinizi geri cevirmez bir gun sizde ben hamileyim diceksiniz buna eminim

unuttum bian ben burayi

canım benim ya inşallah
inanki eski topicdeki arkadaşlarada söyledim onlarda çok mutlu oldular derin ve gökce
seni kutluyolar canım
allahım korusun bebişini darısı pıt pıtları duymaya

Biter tatlım Allahın izniyle..O ki ''ben kuluma taşıyamayacağı yükü vermem'' demiş..hayırlısıyla geçeriz inşallah hep birlikte o yüklerimizle sınavdanAdamcağız hafta sonlarıda çalışıyor demek Allah gücnü kuvvetini arttırsın canım..Şansa gelince hiç belli olmaz bakmışsın ol demiş oluvermiş sen yine de dikkatli davran bidenem

unuttum bian ben burayi
Allah razı olsun canım,hani hamile hatunların duaları geri çevrilmezmiş ya bizler için aklına geldikçe dua et bacım inşallah o günleri bizlerde hayırlısıyla görürüz

sende şekersin lokumsun

öyle tabi canım yaa demekki kadırıyoruzki rabbim verdi
evet canım dükkan var bizim pazar günü iki vardiya çalışıyolar buhafta benimki geç gidiyo bizim izin hafta içi malesef .
haklısın canım hiçbişey belli olmuyo bianda herşey değişebiliyo bibakmışınki hamileyiz

ebrarcim eksik olma canim bosuana demezler iyi haber tez duyulur diye
gerci onu kotuyede derler ama bizimki iyi
duyan duymayana duyursun diyelim ozaman

durucum insallah canim dualarim sizinle insallah birgun olcak sizinde
senelerdir bekledigimiz bisey
okadar seneler bekleyenler var eninde sonunda yuzleri guluyor
Rabbimden dilegim biran once sizde mutlu olursunuz

daha ben hala soktayim hamileyim diye konusuyorum ama sanki ben ben degilim baskasina yaziyorum cok tohafima geliyor
allahtan karnim baya sis degilse unutcam
tabi ebrarcim dedigin gibi pit pitlari duymadan galiba bilemem

ne haber hatunlarr
Yetercim eşin daha iyidir inşallah?
Canım sürekli kullandığınız bir vitamin yok mu ben yaklaşık iki aydır multivitamin kullanıyorum çok şükür bu kışı gripsiz bacemciksiz geçireceğim inşallah..

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ben yatmadan önce yasin okuycam hepimize dua edicem inşallah
Allah razı olsun rabbim dualarını kabul etsin canım

benide merak eden olmamış.. napalım hayırlısı....

ask olsun kimse beni merak etmemisss
Herkesin alınganlığı üstünde mi ne yerim sizi ben kızlarr nasılsınzzz
CNM YA BAMLANDIM SORMA YENİ RUMUZZZ ALDIM DEŞİFFRE OLMİMM

garibim ben giremiyordum cnm

bamı yedim
Deli kız çok şekersin

kızlar terkedıyorum sızı kımse gelmıyor kımse yazmıyor bırsüre bende gelmıcem
fıstık yasak yasak bizi terkedemezsinnnnnnnn bak öperim seniii heee
nasilsin ugurboncugum buaralar topige bisi oldu ben geldim yaziyorum giyemi acaba
yok yok ciddi anlamda öpülmek istiyorsunuz hepimiz birbirimizi seviyoruz kızlar hepimiz birimiz birimiz hepimiz için

off offfff offfffffffffff hamile kalamıyorummmmm
off yok tatlım hayırlısıyla inşallah rabbimin uygun gördüğü zamanda anne olacağız hayırlsını iste

yaw ne bilem kimse sormuyo bayadır ondan dedim bide hormonlar bozuldu ya evhamlıyım anlıcan

Birsenim hormonlarını yerim senin valla aklım sizde ama vakit olmuyor yeminle oldukça girip bir okuyorum sizleri seviyorum kız

bayıldım paylaşım için sağol tatlım ama özellikle

10.Gün;

Sütten baska birseyler verdiler var ya yeter ya tam alisiyordum dayadilar baska birsey vitamin miymis neymis bu arada memelerin arasindan gördügüm lavuk gündüzleri piyasada yok aksamlari geliyor sadece,hadi bakalim hayirlisi...
hehehe bu babası farkında değil

Sağol canımm hayırlı pazarlarrrr

canım soğan suyuna dikkat et bende rahim incelmesi yaptıı

bamlandım hatalı davranırsan bamlanıyorsun ama ben sadece actıgım konular silinsin istedim öle hatalı davrannmadım bamı yedim deşifree olmimmm
neyse bu konu da daha fazla yorum yapmayalım yönetici farketmesin bacım :

Selam canım hoş geldin sefalar getirdin Hakkında hayırlısını nasip etssin yaradan tez zamanda inşallah ....

ben kaçıyorum çok öpüyorum sizi sonra görüşmek üzere :79:

Allah razı olsun canım benim iyi ki varsınız sizler

duru cum,bende çıkıyorum tatlım,sonra görüşürüz.:79:

asakura pelin67 trakya selam kızlar hoş geldiniz

Bu arada topiğimize yeni katılan tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyor, birlikte iyi vakit geçirmeyi, güzel haberleri peşi sıra hep birlilkte paylaşmayı diliyorum Allahtan

kızlar buarada DERİNİN VE ANATOLİANIN selamı var sizlere
ikiside gayet iyi hepinizi özlemişler
ebrarım inş az kalmıştır o güzel günlere valla sabrediyorum ama bebiş fikrini aklımdan cıkaramıyorum böyle uzadıkca daha cok üzülüyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş hayırlısıyla...kuzum ben evimdeyim bundan sonra sık sık görüşürüz inş
canım benim sen ve bebiş iyi olun yeterki bizde seni, cok özliycez kandine iyi bak allaha emanet ol...
kayracım inş adet olmassın canım bebişin seninledir inş...

iylik canım işte bu hafta kırmızı haftam bakalım ne olacak sen neler yapıyorsun
canım inş senin kırmızılarda dokuz ay gelmez hayırlısıyla...
selamün aleyküm kızlar nasılsınız yakaladım sizi
canım nerelerdesin sen özledim seni nasılsın napıyosun kendine iyi bak öpüyorum kocaman
canım benim cok gecmiş olsun dikkat et kendine stres yapmamaya calış en kısa zamanda hayırlısıyla gelcek minişin inş
kızlar iyi akşamlar hepinizi çok özledim canım yetercim kayracım çok geçmiş olsun sevtunum canım çok ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo............................k sevindim
canım bizde seni özledik iyisindir inş...
CNM YA BAMLANDIM SORMA YENİ RUMUZZZ ALDIM DEŞİFFRE OLMİMM

garibim ben giremiyordum cnm

bamı yedim
canım bamlanmıışsın ama geri dönmüşsün şükür...nasılsın elixsircim...
kızlar terkedıyorum sızı kımse gelmıyor kımse yazmıyor bırsüre bende gelmıcem
buralar sensiz olmaz boncugum...
kardelencim cok begendim ya süper paylaştıgın icin sagol...
amin canım...sogan kürünü benim bildigime göre yedinci gün başlıycaksın bi sakıncası olurmu senin dedigin günde başlamının bilmiyorum tatlım inş bu kürler vesile olur bebişin gelir hayırlısıyla
tekrardan cok tebrik ederim...hayırlısıyla saglıklı gelsin inş bebişin canım...
ben kaçıyorum çok öpüyorum sizi sonra görüşmek üzere :79:
canım yine kacırdım seni bu arada başın agrıyomuş gecmiş olsun tatlım kendine iyi bak

durucum gecmişe bakıyodum kusura bakma gec yazdım ben gelene kadar da sen cıkmışsın canım sonra görüşürüz inş...

sağol canım sen sanılsınn

durucum cuma günü naipse göstericem sonuclarımı
kıslar hayırlı aksamlar nasılsınızz

ebrar ablacım denk gelemedik bugun misafirim vardı ara ara baktım ama

allah hayırlı ugurlu etsın cnm cok sevındım

kız sen kendıne dıkkatette yeter bana ben bakarım basımın cagresıne çok sağol düşünmen yeterlı
durucum cok sagol cnm senı tebrık edıyorum herkesede yazmıssın masallahbuarada cnm nasıl bı vıtamınkı bu ben su ıcsem boğazım agrıyor malesefpelınım cok sagol cnm bu hayat bı sınavmıs bızde öğrencılerı sınıf gecmeye calısıyoruz gecıcez ınsallahkayram ugramamıs ıyıdır umarımben bgn esım bana bakar dıyodum o benden kötü hasta olmuskarsılıklı hapsuruyoruz:2:neysekı ben bgn bıraz ıyıyımde ılgılenıyorum yoksa halımız perısan
ebusum sekerım bende senı sevıyorum tatlım

Son düzenleme:

evet,çok komik
pelincim nasılsın,ağrın sızın yok inşallah.
nasıl geçti misafirlerle günün,beğendiler mi yemeklerini

HAYIRLI OLSUN

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************

MART AYI LİSTEMİZ

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************
*****************************ALEYNA*************************6 MARTT************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART************************
******************************ANATOLİA***********************7 MART************************
******************************SELİNA23************************8 MART***********************
*****************************SEMRAOZSOY*********************8 MART************************
*****************************GARİP***************************10 MART***********************
*****************************EGAL****************************11 MART***********************
*****************************PELİN67**************************13 MART***********************
******************************ELAEZEL*************************13 MART***********************
*****************************KARDELEN5223********************14 MART************************
*****************************KAYRAM*************************16 MART************************
*****************************SUNGER*************************16 MART*************************
*****************************EBRAR_53************************25 MART************************
*****************************DERİNSU*************************?? MART************************
*****************************UĞURBONCUĞUM********************27 MART************************
[/B]
HAMİŞ LİSTEMİZ
**********************BERSUU*******************/********************TUĞCAL*****************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR*******************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA***************/*******************ZEYNEPKAYGİN*****************
**********************SAMYELİ26**************/*******************TOSTİ***********************
**********************SEVTUN****************/

NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************NANELİŞEKER**********************20 ŞUBAT************************

hatunlar nerdesınız bakım subat bıtıyor yazdınızda benmı görmedım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…