Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Güzel bacım kardelen ve derin için ben de okudum Rabbim i kabul eder şeker kızlarımız bebişlerine kavuşurlar bir an önce inşallah...

Valla bacım aynı şeyleri hemen hapimiz yaşadık gibi..Zaten çokta normal olmayan psikilojimiz bu gözlerini para bürümüş hekimler yüzünden daha da anormalleşiyor...Çok şükür ki içlerinde hala insan kalmayı başarmış olanlarıda var..Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın ne diyelim Sperm attırıcı iğne mi verdi nasıl bir iğneymiş o canım merak ettim ?:44:

sağol garibim sen nasılsın

Bacım sen niye kapsama alanı dışında görünüyorsun nickinde anlamadım :44:

katılıyorum canım çok haklısın

Son düzenleme:
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
EBRAR......................10
SEVTUN....................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15bitti
GARİP.......................15
ALEYNA....................10
BONCUK.....................10
MİRANDA....................10
KARDELENBHR.............10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10bitti
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15
KARDELOŞ................10
DURU.......................15bitti
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15bitti
SEVTUN....................15
EBRAR......................20
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15bitti
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15bitti
GARİP......................15
BONCUK....................10
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10bitti
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1O
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

sağol garibiim inş öle olur

gitiim cnm doktora kac emar cekildim birşey yok diyorlar

ama arada ağrıyor böle işte

doktora göstereyim sonucları o verir heralde antibiyotkk
Sonuçları gösterdin mi canım ???

KIZLAR UGURBÖCEKLI LISTE UGURMU GETIRDI NEMASALLAH NE COK HAMIS CIKARDIK BU LISTEDENINSALLAH BIZEDE UGUR GETIRIREBUSUM SEVTUNUN KARSISI BOS KALDI SANA AYIRDIM BAK ORAYI INSALLAH SIRADAKI SANSLI SENSINDIR CNM
İnşallah tatlım dileyen herkesin duaları kabul olsun liste de hamiler dolsun

kıss sevtun sonunda verdin mercümekiii fırınaa
Becerikli hatun bu bacım maşallahı var
Bacım herşeyin yolunda olmasına çokkk sevindim..En kısa zamanda hamileler listesine geçmen dileğiyle

Klomifen sitratla hamile kalan çokkk arkadaşımız var canım hatta sitede bir topickte var bununla ilgili oradaki listeye bakarsan görürsün...hayırlısıyla sen de kalırsın inşallah canım benim

evet canım sağolsun baya tekmeliyo çikolatayla dondurmaya bayılıyo kış kış yediiriyo ayaktayken iş yaparken uyuyo ben oturunca beni uyutmuyo sen nasılsın

Maşallah maşallahh zamane bebişleri çok hızlılar ağızlarının tatların da biliyorlar canım benim ya

Rabbim güzel gönlüne göre versin bacım dularına tüm kalbimle Aminnnn diyorum Allah razı olur ..Allah dileğini gerçekleştirsin inşallah

Bacıcım selam olsun ben bir önceki alıntımda geçen haftanın listesini almışım..Tekrarlamak istedim yeni dua listesinde bana düşeni okudum...Rabbim kabul eder inşallah

Valla gelene gelme demek olmuyor benim misafirlerim öyle haberli de gelmez çat kapı bazen zamansız oluyor kızdığımda oluyor ama sonra kendimden utanıyorum bacım..Allah eksikliklerini vermesin yine de

kizlar birsey sorcam size simdi ben doktora gidiyorum sorun yok diyor ama 1 senedirde bebis yok sizce neden olabilirki?? acaba kilommu engelliyor ki

birde ben 163 boyundayi 58 kiloyum normalmi sizcee
Kilon çok normal canım,hayırlısı herşeyin zamanı olduğu gibi bununda zamanı var.Rabbim fazla bekletmeden göndersin inşallah bebişini

ne olsun canım aynı benimde kociişş kızıyor ben korkuyorum yasaklamasın die siteyi bazen yasaklıyor:18:
Onların evde olmadığı ya da uyudukları zamanları tercih edin şekerler

gerçekten çok zor böyle olması Allah yar ve yardımcınız olsun canım benim ....

selam kizlarr nasilsin kac yere ulastim burayi unuttum :)
haberimi almisinizdir belki ama bende soyleyim
tup bebek denememizde sonucumuz pozitif cikti
insallah darisi size ve isteyen herkese olsun

ebrar canim slm :) ozelden yaziyordum buraya gelim dedim
tekrardan cok tesekur ettim insallah darisi sana

banucum ALLAH kabul etsin canım mekanı cennet olsun kayınpederinin
canım inanki bende öyleydim hatta enson doktora gittiğimde dedim galiba bende kötü bir hastalık var doktor gülmüştü .bana da ilaçların hiç faydası olmdı diyebilirimki 3 aya yakın boğazlarım ağrıdı .birde bişey diycem psikolojikde olabiliyo odönem ben bebeğimi kaybetmiştim .nezamanki benim birşeyim yok geçicek bu dedim geçti canım bak iyi düşün takma bişeyi kafana ben inanıyorumki geçicek
cok güselllll cnm paylasım için sağol

en güselini yapmıssın ablacım
saol kuzum valla bazen kafa dinlemeye ihtiyac duyuyo insan
garibim yeterki kırılma bitanem burda hepimiz kader ortağıyız canciğer olduk bizi bizden başkası anlamıyo malesef
buarada soğanı adetine 10 gün kala başla istersen aslında saraçoğlu zaman belirtmiyo sitesindede şifa olsun canım .ilaç olayını sorma 33 yaşındayım ama ömür boyu kullanmam gereken 3 ilacım var ama nedir beterin beteri var çok şükür diyorum
kuzu kesin yatmakdan ağrıyo ne okadar çok yatarsın tembel teneke seni
özledim seni
durucum saol canım arkadaşım ağzına yüreğine sağlık
Bacıcım selam olsun ben bir önceki alıntımda geçen haftanın listesini almışım..Tekrarlamak istedim yeni dua listesinde bana düşeni okudum...Rabbim kabul eder inşallah

canım zaten yazdığın için anladım no problem çok saol güzel kalplim benim
buarada nasılsın dün yoktun?

selam hanımlar alıntıları aldım telefon geldi geciktim biraz hepiniz iyisinizdir inşallah .ben bugün başağrısıyla uyandım şuandada fenayım ilaç aldım bakalım nolcak

canım tekrardan tebrik ederim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
arkadaşlarımda bende çok mutlu olduk inan burdan halayınıda çektik :))
çok saol düşünüp geldiğin için

canım sıkıldı bugün yaaaaa,evde yalnızım,tv de bişey yok,hoffffff

ayy niye yanlız kaldın kuzu benimki evde hemide yanı başımda

Bacım Rabbim kucağında görmeyi de nasip etsin inşallah Darısı hepimizin başına hayırlısıyla inşallah

canım sıkıldı bugün yaaaaa,evde yalnızım,tv de bişey yok,hoffffff
Standart pazar halleri tatlım hayat duruyor sanki neyse buna şükür diyelim sıkma canını

Selam canım benim ben iyiyim şükür bir sorun yok koca evde olunca girimiyorum istekleri bitmiyor valla ,canım geçmiş olsun,senin başın son günler de çok sık ağrıyor sanki sinirsel mi acaba tatlım?
Bu arada geçmişten gelemedim daha Banunun kayınpederi vefat etmiş galiba Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum ailesine..

ya sorma durucum ya buara çok ağrıdı bide sabah yatakdan ağrıyla uyanmak berbat bişey valla sinirselde olabilir rahat değilizki hep kendimize ediyoruz
tatlım haklısın benimkide evde şuan birazdan başlar mızırdanmaya
evet banunun kayınpederi öldü hemde transferi oldu birkaç gün sonra zor günler geçirdiler allahım sabır versin

Aminnnnn
almanya , burda almanlar mall maal bakio komsulugu nasil bilsinler bi havalanma bi tavir türkleri sevmiyorlarmiis sanki bizde onlara bayiliyozz

vayyy demek sevmiyorlarrr

Türkün türkten başka dostu yoktur hanımlar Olsun bizim de onlara ihtiyacımız yok zaten

Canım kalbini ferah tut,moralini bozmamaya çalış yıllar içerisinde o kadarrr çok üzülüp ağladığım oldu ki şimdi düşünüyorum da kendimi heba etmekten başka hiç bir işe yaramamış bunlar..Herşeyin hayırlısını bilen ve veren rabbim böyle uygun görmüşse bana ne oluyor dedim en sonunda...Kalbini karartma hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin yaradan canım benim ...

durum yaa çok haklısın rabbim herşeyin hayırlısını versin

Valla öyle oluyor canım hemen her rahatsızlığın altında stres sinir yatıyor..Allah gönül rahatlığı versin birtanem..Seninki mızmızlanmadan gidiver bari
Banumuza üzüldüm allah sabır selamet versin inşallah ....

kuzu geçmiş olsun,neden ağrıyo ki başın?
ilaç alırken dikkat et genede,n olur,n olmaz di mi?

aynen öyle canım yaa hep stres hep sıkıntı nezaman biter oda belli değil
şimdilik sesi çıkmıyo zten birazdan çıkarım annemlee gidicem o işe gidrken onunla çıkıcam
bugün çalışıcak kocam izinli değil
kuzu geçmiş olsun,neden ağrıyo ki başın?
ilaç alırken dikkat et genede,n olur,n olmaz di mi?

saol kuzum ya dün rüzgar yedim biraz ondanmı oldu bilemiyorum
ya 1 tane majezik içtim minoset kalmamış aman nerde bizde oşans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…