Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

olur bebekim nasılsın bu arada işlerden giremiyosun galiba ara sıra ugra kız özletme kendini

evet gülüm yaaa giremedim bayadır .siz neler yapıyosunuz,varmı yeni hamişler.dualardan da kaldım hep çok üzgünüm aslında.bir girdim topiğe listede adım yoktu bende artık dedim kızım senin gitme vaktin gelmiş.ama suç benim tabi,sık sık giremedim öncelikle Ebrardan sonra da hepinizden özür diliyorum canlarım.ama yine e sık giremem çünkü iş yerindeyim ama daha dikkatli olmaya çalışacağım tabii sizde isterseniz...

kız delümüsün nesün bizim kapımız herkeze açık arkadaşlarda katılır bize bizim canımızı acıtanlar vefasızlar canım ya milleti merak ediyorum aman diyorum bir şeymi oldu bunlara girmiyolar diye düşüyorum peşlerine başka topiklerdede görünce üzülüyo insan

doğru canım tabi insan merak eder acaba bişeymi oldu diye haklısın.ben sizi aldatmadım valla başka topiklere de hiç yüz vermedim

doğru canım tabi insan merak eder acaba bişeymi oldu diye haklısın.ben sizi aldatmadım valla başka topiklere de hiç yüz vermedim

aferim sana bende başka topige yazıyorum rahim agzı açıklıgına bak buraya girmemezlik yapıyomuyum ben çümkü ilkler herzaman benim için önemlidir önce eşim sonra siz geliyosunuz ilk sırada

# chnb
CANIM HOŞ GELDİN TOPİGİMİZE BEBEKİM İNAN SENİ GÖRÜNCE YÜZÜMÜ GÖRSEM TEBESÜNM OLDUM YANİ HOŞ GELDİN TEKRARDAN

aferim sana bende başka topige yazıyorum rahim agzı açıklıgına bak buraya girmemezlik yapıyomuyum ben çümkü ilkler herzaman benim için önemlidir önce eşim sonra siz geliyosunuz ilk sırada

teşekkürler canım benim,inşaallah artık daha sık girmeye çalışacağım.dualara da katılmak istiyorum yeniden.bana ceza olarak daha çok yazın mesela nasıl fikir ama öptüm canım ben çıkıyorum Allah'a emanet ol...

Çok güzel canım Amin

Canım dikkat et kendine fazla yorma kendini inşallah kendi yavrunu izlersin uyurken.Kız ben bir türlü iyileşemedimki ameliyat için senin kapalımı oldu ameliyattan sonra sancın çok oldumu korkuyorum ben valla.

Canım bravo sana sen başarıcaksın yenicen bu panik atak denen yaratığı.Kız ben napıyım yaştan dolayı yapınıyorum böyle birde kilom var aşağıda görüldüğü gibi veremiyorumda yaniiii...........

# elixsirr+KIZ SÖZ VERDİM DEMİ SÖZÜMDE DURUMDA YALANCI ÇIKMAYIM BARİ GEL BAKIYIM YANIMA SEN BİRBİRDAHA YAPICANMI SÖYLE BAKIYIM GELİYO BAK ŞAPLAK SÖZ VER BAKIYIM ABLANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…