Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay abla yaa 4.30 ta uyandım bu kadar uyunurmu,çok ta halsizim.akşamda 10 gibi yatmıştım sabah 7 de uyandım ama zor kalktım yataktan,nolcak benim halim böyle

bilmiyorum canım ya daha regle 8 gün var.kasıklarımda hareketli arada sağ tarafımda pıtırtı oluyo geçiyo.inş vardır bişeyler

canım seni umutlandırmayımda benim sag kasıgım agrıdı birde çok istifar ettim gögüslerim çok sızladı olabilir annem derdiki düşügün bir bacagı içerde bir bacagı dışarda derdi işşallah vardır kızda ahanda böle halay çekelim sana

inş canım yaa.ağrıyı arada hissediyorum,hatta yattığımda gerginleşince kasıklarım daha da ağrı veriyo.kociş geliyomuş bende çıkayım.öptüm kızlar hepinizi hayırlı akşamlar..

Pelin kız nerelerdesin sen bakıyım banucum görüşelim bebem senle yaşın benim kadar varmıdır :44::44::44:acaba
canım ben annemdeydim evime geldim iki gündürde temizlik yapıyorum o yuzden fazla giremedim bu arada hamile haberini okudum yorumda yazdım ama görmemiş olabilrisin... sevtunum cok sevindim inanki rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin dualarım seninle...
İyiyiz canım sen nasılsın
bende iyi olmaya calışıyorum canım napıyım rahmimde yara cıktı onu dondurdu doktorum iki ay kadar bebiş calışmalarına ara vermek zorunda kaldık inş başka bi sorunla daha karşılaşmam...
# pelin67
# SeLiNa23
# elixsirr+
BENİ NEDEN KİMSE GÖRMÜYO YA
canım gecmişteydim alıntıda yaptım ama netin azizligine ugradım okadar alıntım boşa gitti o yüzden gec yazdın tatlım...
sevtun2,kardelen5233,pelin67,
nasılsınız kızlarr??
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın...

Canım biliyorum şimdi nasıl oldun ağrın sızın yok dimi?

# pelin67
# SeLiNa23
# kardelen5233+BEN ÇIKIYORUM CANLARIM EZAN OKUNDU PELİNCİM CANIM KUSURA BAKMA GÖRMEMİŞİM İNAN KAFAM BU ARA YERİNDE DEGİL YOKSA BEN SENİ ES GEÇMEM BİLİYOSUN ALLAHIM ŞİFA VERSİN CANIM BENDEDE OLMUŞTU YARA YAKTIRDIM KUSURA BAKMA SELİNACIM HATLAR KARIŞTI BEN PELİNE DİCEGİME DÜŞÜK DEDİGİM LAFI SANA DEMİŞİM KAFAYI YİDİM HERHAL CANLARIM SİZLERE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM ALLAHIMA EMANET OLUN BİRAZDAN KARDEŞİM GELİR GİREMEM ONDAN BEN ÇIKIYIM NAMAZIMI KILIYIM DAHA TESPİH ÇEKMEM LAZIN DUALARIMDASINIZ BUNU UNUTMAYIN HİÇ BİRİNİZ

Canım biliyorum şimdi nasıl oldun ağrın sızın yok dimi?
yok canım agrım sızım allaha şükür 40 gün sonra yine gitcem doktora bakalım hayırlısı olur inş...

yok canım ne kusuru önemli degil biz birbirimizi biliyoruz zaten...cok sagol sevtunum duaların icinde allah razı olsun bebişin sıkı sıkı tutunur sana inş...sizde allaha emanet olun kendine ve bebişe cok iyi bak hic bişeyi takma kafana görüşmek üzre öpüyorum canım

kardeloşum belinmi ağrıyor bebikim geçmiş olsunn
evet canım,ağrır benim belim,çok alıştık birbirimize,yalnız arada abartıyo
aşkımı depreştirdin kısss,akşama gelsinde bakalım bakalım
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzu,baştan söylim,bu kadar yorma kendini,şimdilik geçmişi okumak için oturmamaya çalış,kendinden haber ver yeter,ben sana özet çekerim
havada hamile kokusu kronik bel ağrısıyla mı geldi oralara,annamadım
selamün aleyküm canım.ben gelsem olurmu
sen nerdesin bakim
doğru canım tabi insan merak eder acaba bişeymi oldu diye haklısın.ben sizi aldatmadım valla başka topiklere de hiç yüz vermedim
arada baktım zaten napıyo bu hatun diye,girmişin,yazmadan çıkmışın,en son tedavideydin,nedir son durumun,niye haber vermessin
sevtun2,kardelen5233,pelin67,
nasılsınız kızlarr??
ben yazana kadar çıkmışın
Kardelen profum hoş geldin bebikim ben birazdan çıkıcam namaz kılmam laım haberiniz olsun
çıkmışın bile,geç kaldım,makinede çamaşırım vardı,alıntıları alıp,onu çıkarmaya gittim.
şimdi bana kızmasın bazı arkadaşlarım,çamaşırları önce seleye boşalttım hafif hareketlerle,sonrada teker teker asmaya götürdüm.
peloşum selam kuzu,evine geçmişin,gözün aydın.

sorma cnm benimde ağrılarım var bir gelirrr bir güderr gitsin selmesin birdaha

selinacımmmm inş vardır bebişşşi

selam canım annemle konuşuyodum oyuzden gec yazdım kusura bakma...sagol kardeloşum evimdeyim artık... iki gündür temizlik yapıyorum daha da bitiremedim...senınde belin agrıyomuş gecmiş olsun inş bebiştendir bu agrılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…