ben çıktım kızlar hayırlı akşamlar hepinize öptüm.kociş geldi.hoşçakalınn:79:
o parcayı ımha etmezsek olmuyo ıste cnm ah ah su aklına getırmeden hamıs olanlara sasıyorum nasıl akla gelmez dıye
canım benim iyiyim sagol evet karşılaşamıyoruz epeydir bebiş nasıl derdacım...canım benim çok geçmiş olsun ama sakın başka dıktora göstermeden mudahele ettirme bak benim bebeğimide alıcaktı doktor bir hafta önce kese var dedi bir hafta sonra tekrar gittik kese mese yok almam lazım küçük dedi bizde aldırmadık başka dopktora gittik o doktor saolsun hiç bir problem yok şimdilik dedi
hadi ben öğle benim görümceminde alıyodu burdaki bir doktor kesengelişmiyo dedi aynı duruyo bir haftadır dedi şekil aynı dedi oda benim gittiğim doktora erkek diye gitmiyodu sonra kürtaj denilince soluğu aldı benim doktorda oda ona da bekliyelim bir hafta daha kesin geç döllenme dedi ve şimdi 4 aylık hamile gerçekten geç döllenmeymiş haftasından bir hafta geriden geliyo ama sağlıklı
canım bence mucizenen odaklan neden hala eltine takıyosun anlamadım boşver yaaa rabbim sana vermiş ne güzle onu düşün ve ona sığın teklrar tebrik ederim inş sağlıkla alırsın kucağına
canım görüşemedik çoktandır nasılsın
merhaba canım nasılsın
pelinim naber canım nasılsın seninlede konuşamadık çoktandır balım
kardelenmim anber cano seni,nde yakalayamadım vella sohbetlerimizi özlaedim ama ben çöok yopunum ya eşimin bir arkadaşı var kız köyden geldi annesi babası köyde bebeği olmuyo bende onu kendi doktoruma götürüyorum 3 gündür hotmonu yüksekmiş biraz tedaviye başlıycak bakalım adetinin 3.günü doktor öğle söğledi inş hayırlsı
senden naber
diğer kzıalr sizleri kusura bakamyın tek tek yazamndım ama hepiciğiniz aklımdasınsın nasılsınız canalrım
canım benim kolay gelsin sana...nasılsın selinacım...bu kadar kalabalığız ama kimse bişey yazmıyo.kocişim berberdeymiş gelir yarım saate bende giderim.akşama misafirlerim var kayınvalidemler ve onunda kayınvalidesigil.kaynanalar kaynatalar bende toplanıyolar.hadi hayırlısı.
evet ebrar ablacım uğramadı göremedim sankim bugun:26:
selammmmmmmmmm ben geldim nasılsnız fıstıklar
selammmmmmmmmm ben geldim nasılsnız fıstıklar
dogru dıyosun cnım hersyden önce moral lazımevt aklına getırmeden hamıle kalanlar ya da planlı hamıle kalanlar masallah dıyorum Allah vermek ıstedımı verıyo bı arkadaşımla konusuyoruz gecen ıkıncı cocuguna hamıle ıkız olcakmıs dıyokı ocak ayında hamıle kalmaya karar verdım ocakta hamıle kaldım sımdı 2 aylık hamıle ve sıgara falanda kullanıyodu halada azaltsada devam edıyo kullanmıaya ben sıgarayı bırakalı 1yıla yakın oldu bebış ıstıyoz dıye herturlu altyapıyı sağlıyoz olmuyo ama neyse Rabbımın bı bışldıgı vardır mutlaka:85:
ıyıım canım agrım sızım kalmadı bandajları da actım ıyıym sukur sen nasılsınhoşbulduk canım iyim bebekte iyi hangi simleri koycaksın merak ettim
hoşbuldık canım naber
bebek iyi balın saol iyi olmana sevindim mevlam iyiylik versin inş hep
slm canım nasıl oldun iyimisin
kendıne ıyı bak canımben çıktım kızlar hayırlı akşamlar hepinize öptüm.kociş geldi.hoşçakalınn:79:
ınsallah canım sen ve karnındakı ıyı olsun yeterben güçlü bir tombulumkimse yebi ykamaz bebekim işşallah bu kerez ben galip gelicem kimsenin artık beni üzmesini istemiyorum yoksa ben kafayı yiyorum ya herro ya merro
canım yaradan nasip edrse tabi fikrim degişmezse erkek olursa burak yagız kız olursa fatıma ecrin koyucam yaradanın takdiri ne göstericek bakalım
yıyız kuzu sen nasılsınselammmmmmmmmm ben geldim nasılsnız fıstıklar
saol canım pelınde ole dıyo sımdı msnde ıcım cok rahatladı bebıs nasılcanım akıntının olması çok iyi içerdekiiltihabı tatar sakın sıkma kendini
şükür kavuşturana bebekim gel doyana kadar öpem bari seni
derdanur bebekim çizelgem nasıl olmuş aynı seninkine benziyo hık demiş burnundan düşmüş demikız kardeşim sag olsun ben nden bukadar beceriksizim acaba bri şeyi beceremiyorum kızlar birazdan kardeşim gelcek görşemicez he sesiniz niden çıkmıyo bakem
öp hayatım öp gel bende seni öpeyimdoktora gittin mi hayatım inşallah iyi haberlerle gelmişsindir
kızlar mısafır gelıyormus anem delırtcek benı sımdı gıdeyım mısfaır gelınce odama cekılırım zaten konusuruz bol bol
kızlar mısafır gelıyormus anem delırtcek benı sımdı gıdeyım mısfaır gelınce odama cekılırım zaten konusuruz bol bol
vardır bebegim merak ettim rabbimin bildigi allahım okadar büyükki olmasaydı benim olmazdı yaradan istedikten sonra olur ne demiş rabbim ban bir gelene bir iki giderim demiş allahım tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün ben sigarayı bırakalı 8 sene olucak
canım allah sendende razı olsun hic canını sıkma her şey yolunda gitcek allahımın izniyle hamişşlerin duaları kabul olurmuş dualarını eksik etme bizden mirandacım...Allah hepinizden razı olsun insan geç bulunca hep panik içinde oluyor hayırlısıyla en azından şu riskli zamanları bir atlatabilseydim daha rahat olabilirdim.Dualarınız esirgemediğiniz için hepinize minnettarım.
Tosti geçmiş olsun.Haşimato çok önemli bir faktör gebelikte mutlaka ilaç kulanılmalı bendede var ayda 1 kontrole gidiyorum ilaçlarım ayarlanıyor.Eğer istanbuldaysan çapa tıp fakültesinde ferihan aral var tavsiye ederim.
sevtunum ya sen beni güldürdün allahta seni güldürsün yazık kız eltine dövme allaha havale et tatlımtamam canım ben düşündüm kara verdim ben önce gidim eltimi bir dövüp hırsımı alıyım sonrada kaynanamlarda sefamı sürüm ne dersin en azından içim rahatlar bir oh derim demi
eşimde diyo yaradn rabbim yumurtaya can veriyo taşın içinde ot bitiriyo o nelere kadir biliyomusun dedi
# SeLiNa23
# elixsirr+
# pelin67
# yesim1548
# Miranda
# derdanur+
# kardelen5233+
ay gözlerim yaşardı vallahi ne güzel burası eskisi gibi kalabalık emrar nirde digerleride sesimi duay n gelsin
hoşgeldin canım nasılsın...selammmmmmmmmm ben geldim nasılsnız fıstıklar
tamam canım görüşürüz akıntıyı sakın takma bak ben tam bir sene rahim iltihabuı tedavisi gördüm düşükte mikrop kaptığım için ve benim hiç akıntım olmaz doktor bu yüzden içerde hapsediyosun atamıyosun dedi üzülme inş herşey güzel olacak
amin canım allah razı olsun darısı sizlerin başına işşallahamın canımmmmm Allah senın yuzunu guldurdu inş bizlerinde yuzunu guldursun bebeğini de sağlıgıyla sıhhatıyle kucağına almayı nasıp etsın darısıda bıze ıns cnm duaet kabul olur ıns senın duaların
kız gül yakışıyo sana sırıt aynı böle :86::86::86:selina bebekim sagolsun allah razı olsun o yaptı ellerine saglık bebekimin daha güzellerini sizler yaparsınız işşallahcanım allah sendende razı olsun hic canını sıkma her şey yolunda gitcek allahımın izniyle hamişşlerin duaları kabul olurmuş dualarını eksik etme bizden mirandacım...
sevtunum ya sen beni güldürdün allahta seni güldürsün yazık kız eltine dövme allaha havale et tatlımbu arada tickerin hayırlı olsun cok güzel olmuş...
hoşgeldin canım nasılsın...
güle güle canım görüşmek üzre
canım gittim degeri güzel hailesin dedi keseyi göremedi malesef haftaya salı gel bakalım dedi bugünde kan verdim pazartesi çıkıcak salı gidicez nasıl olsa göstericem sonçları 14 aylıkken dikilicek dedi sag olsun herşeyimle o ilgilenicekmiş nasip bakalım nisanın sonu gibi rahimimi dikicekler anlıcagın çok tırsıyorum allah biliyoya yavrum iyi olsunda daha bir şey istemiyorum benallahım bir daha acısını göstermesin işşallah senin kolun nasıl oldu bebekim sen doktora gitmeyi düşünmüyomusun canım merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?