Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

o parcayı ımha etmezsek olmuyo ıste cnm ah ah su aklına getırmeden hamıs olanlara sasıyorum nasıl akla gelmez dıye

dogru dıyosun cnım hersyden önce moral lazım evt aklına getırmeden hamıle kalanlar ya da planlı hamıle kalanlar masallah dıyorum Allah vermek ıstedımı verıyo bı arkadaşımla konusuyoruz gecen ıkıncı cocuguna hamıle ıkız olcakmıs dıyokı ocak ayında hamıle kalmaya karar verdım ocakta hamıle kaldım sımdı 2 aylık hamıle ve sıgara falanda kullanıyodu halada azaltsada devam edıyo kullanmıaya ben sıgarayı bırakalı 1yıla yakın oldu bebış ıstıyoz dıye herturlu altyapıyı sağlıyoz olmuyo ama neyse Rabbımın bı bışldıgı vardır mutlaka:85:

canım benim iyiyim sagol evet karşılaşamıyoruz epeydir bebiş nasıl derdacım...
canım benim kolay gelsin sana...nasılsın selinacım...
evet ebrar ablacım uğramadı göremedim sankim bugun:26:

canım eboşum ev oturmasına gitcekmiş gecmişte gördüm yazdıgını....

vardır bebegim merak ettim rabbimin bildigi allahım okadar büyükki olmasaydı benim olmazdı yaradan istedikten sonra olur ne demiş rabbim ban bir gelene bir iki giderim demiş allahım tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün ben sigarayı bırakalı 8 sene olucak

hoşbulduk canım iyim bebekte iyi hangi simleri koycaksın merak ettim

hoşbuldık canım naber

bebek iyi balın saol iyi olmana sevindim mevlam iyiylik versin inş hep

slm canım nasıl oldun iyimisin
ıyıım canım agrım sızım kalmadı bandajları da actım ıyıym sukur sen nasılsın
ben çıktım kızlar hayırlı akşamlar hepinize öptüm.kociş geldi.hoşçakalınn:79:
kendıne ıyı bak canım
ınsallah canım sen ve karnındakı ıyı olsun yeter
selammmmmmmmmm ben geldim nasılsnız fıstıklar
yıyız kuzu sen nasılsın
canım akıntının olması çok iyi içerdekiiltihabı tatar sakın sıkma kendini
saol canım pelınde ole dıyo sımdı msnde ıcım cok rahatladı bebıs nasıl

kızlar mısafır gelıyormus anem delırtcek benı sımdı gıdeyım mısfaır gelınce odama cekılırım zaten konusuruz bol bol

çok güzle olmuş balım hau yılı olsun
benimkini saolsunkardelenim yaptı onun marifgeti o yüzden çok güzle oldu Allah razı olsun

öp hayatım öp gel bende seni öpeyim doktora gittin mi hayatım inşallah iyi haberlerle gelmişsindir

canım gittim degeri güzel hailesin dedi keseyi göremedi malesef haftaya salı gel bakalım dedi bugünde kan verdim pazartesi çıkıcak salı gidicez nasıl olsa göstericem sonçları 14 aylıkken dikilicek dedi sag olsun herşeyimle o ilgilenicekmiş nasip bakalım nisanın sonu gibi rahimimi dikicekler anlıcagın çok tırsıyorum allah biliyoya yavrum iyi olsunda daha bir şey istemiyorum ben allahım bir daha acısını göstermesin işşallahsenin kolun nasıl oldu bebekim sen doktora gitmeyi düşünmüyomusun canım merak ettimde

kızlar mısafır gelıyormus anem delırtcek benı sımdı gıdeyım mısfaır gelınce odama cekılırım zaten konusuruz bol bol

tamam canım görüşürüz akıntıyı sakın takma bak ben tam bir sene rahim iltihabuı tedavisi gördüm düşükte mikrop kaptığım için ve benim hiç akıntım olmaz doktor bu yüzden içerde hapsediyosun atamıyosun dedi üzülme inş herşey güzel olacak

amın canımmmmm Allah senın yuzunu guldurdu inş bizlerinde yuzunu guldursun bebeğini de sağlıgıyla sıhhatıyle kucağına almayı nasıp etsın darısıda bıze ıns cnm duaet kabul olur ıns senın duaların

canım allah sendende razı olsun hic canını sıkma her şey yolunda gitcek allahımın izniyle hamişşlerin duaları kabul olurmuş dualarını eksik etme bizden mirandacım...
sevtunum ya sen beni güldürdün allahta seni güldürsün yazık kız eltine dövme allaha havale et tatlım bu arada tickerin hayırlı olsun cok güzel olmuş...
selammmmmmmmmm ben geldim nasılsnız fıstıklar
hoşgeldin canım nasılsın...

güle güle canım görüşmek üzre

bebiş nasıl canım cinsiyeti ne derdacım yazmış olabilirsin ama ben gözden kacırdım heralde...

amin canım allah razı olsun darısı sizlerin başına işşallah
kız gül yakışıyo sana sırıt aynı böle :86::86::86:selina bebekim sagolsun allah razı olsun o yaptı ellerine saglık bebekimin daha güzellerini sizler yaparsınız işşallah

ben bu arada namaz kılıyım geliyorum bebekler birazdan dönerim dualarım sizlerle

iyi olmasına sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah ben doktora gittim ama adetinikinci günü gel yumurta takibine başlıyalım dedi hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…