Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Merhaba kızlar bu seferde olmadı
bebeğim gelişmemiş kese oldugu gibi duruyor hakkımızda hayırlısı haşimato denen bir hastalıgım varmış bugün netleşti ve hamıle kalmadan önce ilaç kullanmak gerekiyor bu hastalıkta sebebi bumu bilmiyoruz ama olmadı buseferde hayırlısını diledik hep buymuş demek hayırlısı bakalım bekliycem birkaç gün daha başka bir hastaneye gidicem tekrar baktırıcam aynıysa aldırıcam yada kendi düşecek bilmiyorum çünkü lekelenmem başladı ve kesenın etrafında kanamam varmış böyle işte kızlar sizden ricam benim için üzülmeyin üzüntülü mesajlar yazmayın dua edin sadece hakkımızda hayırlısı
DR 2 kayıp oldugu için artık araştırmanız lazım dedi eşimle beraber bir araştirma hastanesine gidecegiz inş. yaza doğru bir süre cocuk lafı duymak istemıyorum

canım hakkında hayırlısı diyelim ozaman senin dedigin gibi

geçmiş olsun canım rabbim hayırlısını nasıl gördüyse öyle nasip etmiş.önemli olan şuan senin sağlığın önce onu kazanın sora hayırlısıyla gelir yavrunda.kendine iyi bak canım.dualarımız seninle tabiki.

inşallah canım

inşallah oda olacak canım belki bi işarettir önceden bende çok görüyordum inşallah hayırlısı olur

kızlar şu ana kadar adet olmadımmmm inşallah olmam
amin canım inş...adet olmamışsın hadi bakalım inş bebiş vardır güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...
doktordan hayırlı haberlerle gel sevtunum...canım eşin istiyosa kırma bence nede olsa annesi ama yinede sen bilirsin...
selam kızlar napıyosunuz bakimm.
hoşgeldin canım napalım aynı şeyler işte sen nasılsın...
canım tabiki hayırlısı olsun dualarım seninle bitanem...

hakkında hayırlısı olsun canım eminimki hepimiz brgün bebelrimizi alıcaz ucamız gecmiş olsun...
# pelin67
# elixsirr+
# way NABER BEBİKLER NE VAR NE YOK BAKALIM
iyidir kuzzuuu senden nbrr

canım bana kalsa demek istenmed,im ama ne bileyim bu huyumu hiç sevmiyorum ya işin garibi çok agladı telefonda kıamadım eşimle başladılar aglamaya anne sevtun hamile dedi oda allahım ne olur byuker duru işşallah dedi insan küste olsa anne bu hiç bir şeye benzemiyo bu duygu bebek barıştırdı ama çok yalvardı eşim ne olur gidelim diye salı doktordan sonra gieedlim dedi kırmakta istemiyorum ama gitsemmi acaba eşimin hakkını nasıl öderim ben kafam karışık vallahi ah o eltim yokmu herşeyin sorumlusu o ya

saol cnmm benım inş stres omazsam gerek kalmaz ama streste bnm bı parçam artık ayrılamayız
o parcayı ımha etmezsek olmuyo ıste cnm ah ah su aklına getırmeden hamıs olanlara sasıyorum nasıl akla gelmez dıye
ben de cok durabıldıgımden degılde kuzu hanı acık gorurum belkı umıdıylen dedım nedenmıs o kara yeller bakayım senın magdurlugunu yerım ben
aman kuzum hastalık dert sıkıntı bıtermı bıde yaz gelıyor hıc sevmem yazı bılırsın nedenınıneyse bakalaım sen daha ıyısındır umarım

canım benim nasılsın ...
ıyıyım pelınım sen nasılsın cnm

yukarda açıkladım maaş meselesini,ayrıca teessüf ettim ben yokken nasıl kalırsınız o saatlere kadar,kıskandım bak
kıskanma cnm benım way le kocısler yoktu ondan kaldık o saate yoksa nerdeee

canim cok gecmis olsun,rabbim sifa versin
sağol talım benım nasılsın buarada

çok sagol ebusum duygular karsılıklı

cok gecmıs olsun cnm

kız seni doya doya öpmek istiyorum he gel bakıyım burya ay çok sevindim bir anlatsan sevincimi ahanda şimdi böyle yüzüm vallahi:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
Ya kızlar kafam karıştı ya acaba diyorum neden yükses çıktı önceki oglumda bundan önce yapmıştım sonuç 1243 çıkmıştı bu sonuçta kallamış ya sonuç aynen bu 4356 acab okadar yüksektide doktor niden görmedi sanki dedi bir şeyler var ama haftaya gel dedi bakalım bir şey demedi bir şeyler var dedi yoksam dicem ama aklıma gelen olmasın benim amanın tekede razıyım ama rabbim birde ban 2 tane veriyomuş biri kız biri erkek zaten yatıcam 9 ay bir daha yapmzdım tekede razıyım vallahi eli ayagı saglıklı olsunda daha bir şey istemem cinsiyette önemli degil hiç yok olsun kucagıma saglıklı yeter vallahi sizlerede yaradan versin işşallah ben dün 2 bayanla karşıylaştım ikisininde rahimini dikmişer ay sormayın serklaj dikişi dieye girdim nette midem kalktı aynı banada yapıcakları o ya ben nen ayapııcam zaten bir taneyi taşıyamayan rahim iki taneyi zor taşırtekede razıyım yeterki rabbim acısını göstermesin

canım dedigim gibi eşin cok istiyosa git bence...eltinide boşver sevtuncum sen icinden ne geliyosa onu yap tatlım

Rabbim hayırlısını nasip etsin canım.o istedikten sora rahmin 2sinide taşır 3ünü de.dediğin gibi sağlıklı olsun hayırlısıyla doğsun inş.

slm kızlar gecmısın bı kısmını okudumda dıger kısmınıda gece okucam yemek yapcam

kız yaz sevilemezmı yavrun ben dogalgaz faturası yok devamlı temizlik yok düşünsene çok soguk oluyo yak dogalgazı canlar çok kirleniyo sil canları of kışın benim canım sıkılıyo yazıda sevmem ama dediklerin dokru demi sna kolay gelsin bebekim

cnm ins birşey olmazz dualarım seninle

sağol garibim :80:

sağol ablacım
Allah hepinizden razı olsun insan geç bulunca hep panik içinde oluyor hayırlısıyla en azından şu riskli zamanları bir atlatabilseydim daha rahat olabilirdim.Dualarınız esirgemediğiniz için hepinize minnettarım.

Tosti geçmiş olsun.Haşimato çok önemli bir faktör gebelikte mutlaka ilaç kulanılmalı bendede var ayda 1 kontrole gidiyorum ilaçlarım ayarlanıyor.Eğer istanbuldaysan çapa tıp fakültesinde ferihan aral var tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…