Sevtuncum bulantılarım ve bişey yiyemediğimden dolayı halsizliğim olmazsa süperim birde bugün kasık ağrılarım var bakalım hayırlısı allahtan.
Bu arada sabah sana teprik koydum ama görmedin hayırlı sağlık bebişin olsun inşallah birde hem vajinal baktırmıyon hem kese görünmedi diye üzülüon benim 7. haftaya kadar hep alttan baktılar anca gördüler oyüzden baktırmıyorsan bari panik yapıp bebemizi üzme tamammı.
İnaşallah canım dualarım hepinizle allahım kabul eylesin inşallahh
ivetöyle oldu canım
leyloşum onun hızına yetişemezsin hatun fırıl fırıl maşallah
buarada nasılsın canım küçük cimcime nasıl öpüyorum seni
iyiyiz yeşimcim sen nasılsın?sende geç uyananlardansın galiba benim gibi
ay hadi inşallah kuzu bebiş yolda
sevtunum testlerin güzel çıar inşallah canım
ya artık şu eltiyi filan at kafandan sen mucizeni düşün ya bırak ne halleri varsa görsünler .
dualarım seninle tostim rabbimin mucizeleri sonsuz dur ona sığınalım
inşallah atlatırsın mrandam hayırlısıyla allahım bebişini korusun
canım gezmedeydim bugün ya şuandada evde değilim annemlerdeyim gerçi bugün kapı kapı geziyorum
ayrıca horozlu komşuyu alt ettinmi
saol canım allah razı olsun sende iyiymişsin
akıntı olabilir çok normal niye endişeleniyosunki :26:
slm semroş nasılsın?nerelerdesin yaa kaçak
evet gezmelerdeydim bugün halada öyleyimkkya bakmadan duramıyoruzki yemek yemek su içmek gibi oldu
canım herkez degerin yüksek görülmesi lazım diyo kimyasal gelelik diyolar ya bak link atayım baklın
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html
evet ben kamuflesyim sizden başka öyle yerlere yazıyorumki kk sörf ediyorum face acık ablamla pc konuşuyorum emesendede kızlarla yazışması cabasıama sizi asla ihmal etmiyorum bakın :86::86::86:
oleymıs canım ıyıye ısretmıs gez kız sefan olsun
sevtun daha cok erken keseyi gorememis olabilirsin uzme canini deyrrin kac cikti..
kayrecim iyiyim sen nasilsin
abla geldim 2 gunfur misafirim var giremedim
benim adet sancilarim badladi
bugun 23. gunum ve ben dun dayanamayip test yaptim tabiki sonic kocaman negatifff
herseyin hayirlisi
sen nasilsin....
tostım ben sımdı ıskıllendım kuzu cunku benım gebelıgımde aynı sey basıma geldı gıttım ben degerım 12o kusurlerdeydı dedıkı bu hamılelık sayılmaz ıkı gun sonra tekrrar olctur sonra olcturdum ıkı katı dedı tamam ama keseyı gormeden hamıle dıyemem bu dıyen benım kendı drum degıl heee devlet hastanesınde ole bı gosukuyum dedım sonra geldım 11 haftalıktı bıdaha gıdıyım deım dedıkı bu bebek kucuk 9 haftalık gıbı gelısmıyoo gerı zekalı ama ben kendı drum normal dedıgı ıcın sallamadım onu sadece bebegımı gormek ıcın gıtmıstım bence sen baska dr A GRUNMELISINya kızlar birde 12 gün önce gittiğimde keseyi karnımdan görmemişti alttan gördü
bu gün direk karnımdan gördü fakat gelişmemiş dedi gelişmediyse karnımdan nasıl gördü
sevtun daha cok erken keseyi gorememis olabilirsin uzme canini deyrrin kac cikti..
bugun 23. gunum ve ben dun dayanamayip test yaptim tabiki sonic kocaman negatifff
herseyin hayirlisi
sen nasilsin....
canım benim erken döllemne oldu kesin neden dersen tarihini biliyorum ayıptır sülemesisevtuncum 5+2 neye göre hesapladın son adetıne göre mi hesapladın öyleyse görünmeye bilir cunku aynı olmaya biliyor muhtemelen 4 haftalık falandır şimdi bana ilk gittiğimde 4+1 dedi alttan bakmıştı ama
herseyin hayirlisi
sen nasilsin....
sevtun kac kilo verdin canim?kac ayda verdin??simdi kac kilosun???
ay ne cok soru sordummm
ivetöyle oldu canım
leyloşum onun hızına yetişemezsin hatun fırıl fırıl maşallah
buarada nasılsın canım küçük cimcime nasıl öpüyorum seni
iyiyiz yeşimcim sen nasılsın?sende geç uyananlardansın galiba benim gibi
ay hadi inşallah kuzu bebiş yolda
sevtunum testlerin güzel çıar inşallah canım
ya artık şu eltiyi filan at kafandan sen mucizeni düşün ya bırak ne halleri varsa görsünler .
dualarım seninle tostim rabbimin mucizeleri sonsuz dur ona sığınalım
inşallah atlatırsın mrandam hayırlısıyla allahım bebişini korusun
canım gezmedeydim bugün ya şuandada evde değilim annemlerdeyim gerçi bugün kapı kapı geziyorum
ayrıca horozlu komşuyu alt ettinmi
saol canım allah razı olsun sende iyiymişsin
akıntı olabilir çok normal niye endişeleniyosunki :26:
slm semroş nasılsın?nerelerdesin yaa kaçak
evet gezmelerdeydim bugün halada öyleyimkkya bakmadan duramıyoruzki yemek yemek su içmek gibi oldu
onun demesine göre bugün 5+6 olması gerekiyordu ve kalp atışını duymamız gerekiyormuş
garipcim bende anlamadım benım degerim bugün 2623 cıktı degerim düşük sanırım ama karnımdan keseyı net bir şekilde gördü ve ölçtü yarın başka bir hastaneye gidiyorum zaten emin olayım ondan sonra ne yapılması gerekiyorsa yapıcam
canım 113 kıloydum ilaç kullandım panik ataktakilo yaptı okadarda kullanmadım ama yemege verdim birde sigarayı bıraktım aldım şimdi 93 kilo geliyorum
onun demesine göre bugün 5+6 olması gerekiyordu ve kalp atışını duymamız gerekiyormuş
benı neden gormuyosunnnnnn
benı neden gormuyosunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?