Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım sana yazmadımmı bne vallahi alıntı aldım diye hatırlıyorum ben acaba benmi yanlış yaptım yoksa seninmi gözünden kaçtı
sag ol yüregime su serptin ikinci oglumda doktor üsten bakmıştı ban biraz kilo var ondan bebegi zor görüyorum demişti bu doktor daha yeni dedi çünkü perşembe günümdü salı gittim korkuma :18::18::18::18: erken zaten görünmez birde kilo var dedi okadrda kilo verdim seki halimi görse kesin şaşardı ahanda böle

masallah gez canim gez,insana cok iyi geliyor,test edildi onaylandi

masallah kizz,senin adina neden dayakci sevtun demisler,aslinda jet sevtun olmaliymis kizzz

oleymıs canım ıyıye ısretmıs gez kız sefan olsun

sevtuncum 5+2 neye göre hesapladın son adetıne göre mi hesapladın öyleyse görünmeye bilir cunku aynı olmaya biliyor muhtemelen 4 haftalık falandır şimdi bana ilk gittiğimde 4+1 dedi alttan bakmıştı ama

ya kızlar birde 12 gün önce gittiğimde keseyi karnımdan görmemişti alttan gördü
bu gün direk karnımdan gördü fakat gelişmemiş dedi gelişmediyse karnımdan nasıl gördü

sevtun daha cok erken keseyi gorememis olabilirsin uzme canini deyrrin kac cikti..
kayrecim iyiyim sen nasilsin

abla geldim 2 gunfur misafirim var giremedim
benim adet sancilarim badladi
bugun 23. gunum ve ben dun dayanamayip test yaptim tabiki sonic kocaman negatifff
herseyin hayirlisi
sen nasilsin....

mırandacım sende durumlar nasıl canım bebısın de saglıklı sen daha neyı dert edıyon balım ya bebıkı huzursuz edıp durma

canim uzme kendini,diger ay gelir insallah bebegin

ya kızlar birde 12 gün önce gittiğimde keseyi karnımdan görmemişti alttan gördü
bu gün direk karnımdan gördü fakat gelişmemiş dedi gelişmediyse karnımdan nasıl gördü
tostım ben sımdı ıskıllendım kuzu cunku benım gebelıgımde aynı sey basıma geldı gıttım ben degerım 12o kusurlerdeydı dedıkı bu hamılelık sayılmaz ıkı gun sonra tekrrar olctur sonra olcturdum ıkı katı dedı tamam ama keseyı gormeden hamıle dıyemem bu dıyen benım kendı drum degıl heee devlet hastanesınde ole bı gosukuyum dedım sonra geldım 11 haftalıktı bıdaha gıdıyım deım dedıkı bu bebek kucuk 9 haftalık gıbı gelısmıyoo gerı zekalı ama ben kendı drum normal dedıgı ıcın sallamadım onu sadece bebegımı gormek ıcın gıtmıstım bence sen baska dr A GRUNMELISIN

canım kolay gelsın belkı de gelmez heee ne dersın umudunu kesme ama olmassa da bı dahakı ay ınsallah

sevtuncum 5+2 neye göre hesapladın son adetıne göre mi hesapladın öyleyse görünmeye bilir cunku aynı olmaya biliyor muhtemelen 4 haftalık falandır şimdi bana ilk gittiğimde 4+1 dedi alttan bakmıştı ama
canım benim erken döllemne oldu kesin neden dersen tarihini biliyorum ayıptır sülemesi

canım 4356 çıktı sonuç bebek,m birde kilo var tabe odan görmemiştir okadarda kilo verdim ama nirde

garipcim bende anlamadım benım degerim bugün 2623 cıktı degerim düşük sanırım ama karnımdan keseyı net bir şekilde gördü ve ölçtü yarın başka bir hastaneye gidiyorum zaten emin olayım ondan sonra ne yapılması gerekiyorsa yapıcam

onun demesine göre bugün 5+6 olması gerekiyordu ve kalp atışını duymamız gerekiyormuş

hada alt edemedim ablacıım görcek gününü o

geziyon demek he negüsell

kıslar benim azcık işim var gelcem yineee

canim en guzelini yaparsin,bence baska bir doktora git..rabbim senin sevindirsin canim,ümit ettiklerine nail eylesin

canım 113 kıloydum ilaç kullandım panik atakta kilo yaptı okadarda kullanmadım ama yemege verdim birde sigarayı bıraktım aldım şimdi 93 kilo geliyorum

masallah canim baya vermissin,peki ne kadar surede verdin bu kiloyu???:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…