Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi,boğulda rahatla,dün sana o kadar bişeyler söyledim,hiç mi fayda etmedi
h geldın canım kendınden bahsetsene bıraz

ne bahseteyim canım yaa esk.liyim dileğim anne olmak başlığını gördüm geldim...:)
inş.en kısa zamanda sende,bizde,hepimizde anne oluruz.
geçmiş olsun canım annene acil şifalar canım.

yetişemedim mi sana profum.anatolia da tekrar çalışmalara hayırlısıyla başlasın inş.

bende iyiym canım kocişi uyuttum.geldim yanınıza.
bu gidişle daha çooook çalışmamız lazım galiba
inş.hiç gerek kalmadan gelir bebiş.
bgn ben varım ama herkescıkler gıtmıs:76:
akşam gittim çünkü dün kocişim çok destek oldu bana,yalnız uyumasına gönlüm razı olmadı
ağlamadım zaten,güzel uyudum,huzurlu bi şekilde,eşimden ALLAH RAZI OLSUN.
,
ebusum gelde kar oyanayalım
çok güsellerrr
öyle canım,kısmet,gelcekler inşallah,sanada çok geçmiş olsun,rabbim şifanı tez zamanda versin inş.

ay ne cok kar var bgnde kardan adam yapıyorum yapıyorum bıtmıyor ebusum yardıma gelsene cnm ya
ay çok tatlı,hele burnu düşen kardan adama bayıldım:76:

ebusum tmm cnm sen meraketme kız saka bıyana ınsallah yagarda tadını cıkartırsın
hepsi çok datlu.
kactane ayetel kürsi okuyorsunuz bende 40 gün meryem suresini okuyacagım birde salatı tefriciye var 4444 kez okunuyormuş aklınızda olsun kızlar biliyormuydunuz bilmiyorum
alya cım 41 kere oku canım,asıl sayı 41
canımcım,benim kanamam var yaaa,aslında özürüm ama,içim rahat etmicek,sen oku dersen okuyayım.
Günaydın kardelen ve selina kardelencim nasılsın iyisin dimi canım.
selam canım,iyiyim hamdolsun,rabbim sağlığımızı bozmasın,ailemizde huzur olsun,napalım,yoksa bi çocuğumuz yok,o da rabbimin elinde.
herkezlere hayırlı günler diliyorum

sevtun2+
kardelen5233
banu145145

SELAMIN ALEYKUMM KIZLAR NASILSINIZZ NASIL GİDİYOORRR

SEVTUN SEN DAHA EKİM ANNELERİ TOPİĞİNE GELMİOOOSUUNN SEN NASILSIN NASI GİDİYO KAÇ HAFTALIK OLDU SENİN ŞİMDİ TAMMM BİDE ARZU DİYE Bİ KIZ VARDIYA O KIZ DÜN KONTROLE GİTMİŞ Kİ DOKTOR DEMİŞ YÜZDE DOKSANBEŞ ÖLÜ KÜRTAJ OLCAK TAMDA 8+0 HAFTALIKMIŞ ÇOK ÜZÜLDÜMM

canlarım nasılsınız görüşmeyeli selinacım durucum teşekkür edrim bu arda yazdıklarınız için kız geliyim dişime bir vur geçer belkim bu arada alıntı yapmadım şöyle bir geldim gittim geçmişe dişim fenalarda vallahi gene coşuyoruz anlıcagınıza buzla komplesk yapıyorum geçiyo artık dişimizi sıkıcaz yaradan karnımdakine acı çektirmesinde daha bir eşy istemem eli ayagı saglıklı saatli yaradn versinde ister 9 ay çekiyim diş agrısını yavrum beni bırakmasın diş agrısı nedirki benim için okadar agrıdıki agrı kesici bile içmedim vallahi bir şey olur diye o psikolojideyim anlıcagınız annem bile kızdı kızım iç diye yok dedim yavruma bir şey olur doktor minoset sakın içme dedi yasakladı malesef bende evin ortasında kaç gündür halay çekiyorum olsun yavrum dursun saglıklı bir şekilde ben onada razıyım neyse benim ilaç içmem lazım kahvaltı yapayım sonra dönücem sizlere öyleden sonra görüşmek üzere tabi dişim izin verirse

yapma ya gerçektenmi allahım sabır versin canım ya benimde kalp atışları görünmedi işşallah sag saglim alırım kucagıma eli ayagı düzgün olur işşallah canım ben dün oraya geldim yazdım görmedinmi yeni zaten oruya yazıyorum 6 hafta 3 günlük olduteyzesi ben çıkıyım sonra görüşürüz öylen orda olurum herhal artık topik 3 oldu heryere yeterim ben çünkü her topigin ayrı yeri var ama burası başka

KIZDA HİÇ Bİ BELİRTİ OLMAMIŞ NORMAL KONTROLE GİTTİĞİNDE YIKILMIŞŞ NEYSEE BENİMDE ZATEN SATA GÖRE DEĞİLKİ ALTTA SATA GÖRE DOKUZ HAFTALIK AMA NORMALDE ULTRASONOGRAFİYE GÖRE BUGÜN TAMÖ SEKİZ HAFTALIK OLDU YEDİNCİ HAFTADA DUYULDU KALP ATIŞLARIDAA ÖLE YANEE CANIM KENDİNE İYİ BAK BÜYÜMÜŞ MAŞŞALLAHHHHHHHHH SENİNKLİDEE AMİİİİİİİNNNNNNNNN ,İNŞALLAHH ELİYÜZÜ DÜZGÜN OLSUNDA CİNSİYET MÜHİİM DEĞİLLLLLLL SAĞLIKLI HAYIRLI Bİ EVLAT OLSUNN
İSTEYEN TÜM ANNE ADAYLARINA NASİP ETSİN HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ EVLATTTTTT

aleyküm selam zeynep.

bagnucum cok gecmiş olsun ALLAHIM emeklerinin karşılıgını versin canım
aleykümselam zeynep

ilac içme sevtun ama dr bişi demiyomu bişi söyler mutlaka diş agrısı cok kötudur

amin kardeşim amin inan bende çok korkuyorum ya kalp atışlarını duyamazsam diye ya okadar acı çek,yorumki hem panik atak hem kum birde diş ilaç bile kullanmıyorum yavrum daha yeni gelişiyo bir sorunu çıkar diye annelik böyle oluyo işte helede 2 taneyi bulupta yarı yolda bırakmak çok acı ya buda giderse
bagnucum cok gecmiş olsun ALLAHIM emeklerinin karşılıgını versin canım

aleykümselam zeynep

ilac içme sevtun ama dr bişi demiyomu bişi söyler mutlaka diş agrısı cok kötudur

canem ilaç verdi antibiyotikte malesef ayarı az yetmiyo kopasıca dişimeallah yardımcım olsun kusura bakmayın hergün diş diş ne bilem belkim bir çaresi vardır biri görürü yazar dedim ama çaresi çekmekmiş

hepinize iyi akşamlar diliyorum nasılsınız ?
gündüz pat gitti elektrik giremedim bidaha deli oldum bugün arızamı vardı anlamadımki
boncuğum önemli değil canım anladım zaten
eboşum dün bizde de yoktu elektrikler ya git gel yaptı resmen oyuncak gibi oynadılar akşama kadar gelmedi sinir oldum valla akşamda gelemiyorum zaten karşılaşıp konuşamadık bi türlü...
bebeğimin olmaması eğer bir dertse ben Derdimi seviyorum..Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor ''Seven ,sevdiğinin nazını ölçüyor'' Sevilen çekmesin de neylesin ..!!
cok güzel bir söz paylaştıgın icin sagol canım...
canım bizde seni cok özledik hoşgeldin...annene gecmiş olsun olsun snde kendine iyi bak görüşmek üzre
durucum nerelerdesin sen gözükmüyosun epeydir iyisindir inş kendine iyi bak...
kızlar ben kactım herkese iyi aksamlar hastayım fazla kalamadım kusura bakmayın hepinizi öptüm by
gecmiş olsun canım allah acıl şıfalar versin...

ay ne cok kar var bgnde kardan adam yapıyorum yapıyorum bıtmıyor ebusum yardıma gelsene cnm ya
boncugum ya burda hic kar yok biraz göndersene canım buraya resimlere bayıldım bu arada eline saglık...
cok gecmiş olsun canım rabbim şifa versin doktordan güzel haberler alırsın inş dualarım seninle...
derinim adet olmamışsın inş 9 ay boyunca olmassın canım cok öpüyorum seni
pelin bebekim nasılsın bakem

sevtunum iyiyim canım sen nasılsın.... bu arada gecmişi okumam baya uzun sürdü cünkü elektrikler git gel yaptı yine... allahtan bilgisayarım masaüstü yoksa alıntılarımın hepsi gitcekti sonunda bitirdim şükür ama şimdi işler beni bekliyo sonra görüşürüz öpüyorum hepinizi

slm kızlar nasılsınız
sevtuncum senın neyin var nedir seni bu kadar üzem anlayamadım

canım allahıma şükürler olsun önce neyim yokki dişim apseli sinir uçlarım açılmiş tedavi edemiyolar ham,le oldugumdan 3 aylık olana kadar panik atagım azıyo kum döküyomuşum günde 3 litre su dedi hiç sevmeme suyu dişler beni maffediyo ne yapcem bilemiyorum yane sen nasılsın görümeyeli son gelişme ne :44::44:
hoş geldin bu arada

canımya üzme kendini bu kadar bebegın iyi olsunda gecer bunlar
iyiyim bende hamdolsun pazartesi hastaneye yattım gecesinde düşük yaptım kendi geldi kalan parçalar alındı şimdi iyiyim hamdolsun cumartesi evime eşime kavuşucam onun sevinci var ne yapalım allahtan herşey rabbim sabrını veriyor bu sefer ilki kadar kötü olmadım

canım başım sag olsun allahım bir daha acı göstermesin işşallah

Merhabalar arkadaşlar ben gecen ay klomen kullandım 5 gun sonra yumurta catlatma ignesi vuruldum sonra tahlıl yapıldı 13 cıktı ve doktorum gun asırı ilişki demişti çok heveslendim olucak bebeğimiz diye ama şuan adet oldum çok üzgünüm bu iğneyi vurunan arkadaşlar bana yazarsanız sevinirim

canım kolay gelsın temıslık yapıyormussun bence gozlerınıde yorma cunku vucudumuzun tum uzuvları emanet bıze ıyı bak kendıne
canım allah sabır versın ama tup bebekten sora kendılıgınden hamıle kalan cok ınsan var ınsallah sana da olur bu mucıze
canım yumurta kalıtenı artırıyorama hacucla bırlıkte kullanmalızın yoksa yumurta catlamayabılır ve kıst olusabılır saracoglunun guncel bılgıler dıye bır sayfası var oraya gır orada yazıyor dırek bulamassan ben sana yollarım haber et yeter
canım ebosum cok haklı hamiş olmayasın kuzu
canım bilirim böle zamanlarda insana geldimi üst üste gelir gibi bir düşünce geliyor ama en sıkıntılı zamanında birden su yüzüne çıkıveriyor insan allahım şifalar versin
canım kardeloşa ve anatoliaya üzüldüm ondan kaynaklınıyor malesef bu arada senin ara verme dönemin bitmedimi kuzum ne zman başlıyorsun tedaviye bu arada ben amelıyat oldum bılıyorsun ılk adetımden sonra calısmaya baslıcam
cekeceksın bıtanem cıgerlerıne dolacak ve tum benlıgını saracak yavrunun kokusu bır gun ınsallah
evet canım kar etmedı malesef benım ıpım ebosla senın elınde sız kotu olunca ben yerın dıbıne batıyorum
sevtuncum cok gecmıs olsun mınoset nıye vermedı acaba kı ben de ıdrar yollarım ıltıhaplanarak gıtmıstım tahlıle dr hamıle oldugumu ogrenınce sadece mınoset yada parol ıcebılırsın demıstı ama sen drunun dedgını yap yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…