- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
iyi,boğulda rahatla,dün sana o kadar bişeyler söyledim,hiç mi fayda etmediablacım dedıgım gıbı burda da net problem malesef ama malesef sureklı gıdıyor zaten ben bılıyodum basıma bole bısey gelcegını esım yok ya rahat rahat gırcem ama olmadı ıste senı de kacırdım offffffffffff
kuzu acıklamam senın ıcn de gecerlı
ıyıyım kuzum sen nasılsın ev ıslerıyle ugrasıyon bılıyorum
kız o kalabılırmı enıste bırakırmı onu heç
ya ablaaaa ne yapsam az su neti
ıyı gectı canım yolculuk bundan sora baslıyo babaklım hayat bıze neler hazırlıyor
geldım geldım de ablam gıtmıs kardelosum da
gelrıım kuzu zaten hep ordan gecıyom eskıden orda ouruyodum ben yabancı degılım okulumu da orda okudum bu arada denek olarak kullanıyomusun farelerı hayvan severler karsı cıkmasın kız
ınanmıyrum kız ama hakedıyorlar da denmez sımdı olesıde
ohh afıyet olsun
h geldın canım kendınden bahsetsene bıraz
gercekmı yaaa bu nasıl bır ay bole
ıyı sende agla oglen gordun benı ztane bos durcam sankı hatta su an gıdıp yatakta bogcam kendımı
hepsını bır arada deneme bence canım ama kecıboynuzunu esıne ıncırı kendıne kullanırsan o baska tabı
geldım ama nafıle
canım ben ozelıne atarım o zaman ben senı kendıme eklemıstım aama gelmedı demek ıletı
inş.en kısa zamanda sende,bizde,hepimizde anne oluruz.h geldın canım kendınden bahsetsene bıraz
ne bahseteyim canım yaa esk.liyim dileğim anne olmak başlığını gördüm geldim...:)
bu gidişle daha çooook çalışmamız lazım galibageçmiş olsun canım annene acil şifalar canım.
yetişemedim mi sana profum.anatolia da tekrar çalışmalara hayırlısıyla başlasın inş.
bende iyiym canım kocişi uyuttum.geldim yanınıza.
inş.hiç gerek kalmadan gelir bebiş.hb canım6 yıllık evliyim 5 yıldır bebek istiyoruz 2009da tüp bebek yaptırdık test yapacagım gün adet gördüm erken düşük yaptım yani yada başarısız tüp bebekmi desem. şuan bekliyorum yeniden tüp bebek düşünüyoruz bakalım ama korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan öle işte
akşam gittim çünkü dün kocişim çok destek oldu bana,yalnız uyumasına gönlüm razı olmadıbgn ben varım ama herkescıkler gıtmıs:76:
ağlamadım zaten,güzel uyudum,huzurlu bi şekilde,eşimden ALLAH RAZI OLSUN.ağlamak yok tamam hadi inşallah rahat uyursun
canım anladım zati bişey olduğunu neyse başka zamana konuşuruz dert etme
garibim bende aynıyım bakma yeni yeni cevap vermeye çalışıyorum oda eşimin gazlarıyla
bende imreniyorum öyle hazır cevaplara
ooo süpersin kuzum aferim gecelere akmaca hee
çok güsellerrr,
ebusum gelde kar oyanayalım
öyle canım,kısmet,gelcekler inşallah,sanada çok geçmiş olsun,rabbim şifanı tez zamanda versin inş.Olabilir canım ama ona ilaçta vermişlerdi ama herkes kendi doktoruna sorarak yapsın.
Geldim ama herşey gene ortada kaldı.
Nice seneler canım.
OFFFFFFFFF üzüldüm.
Napalım kısmet canım ya olucak bu sene bir çok insanın bebeği olucak inanıyorum canım.
Bende seni merak ettim canım annende şükür olmuş ameliyatını şimdi nasıl seni çok öpüyorum.
Aman duru hayat kısa nasıl mutluysan öyle yap.
Bende öyleyim ne varsa evde.
Valla bir uçtan bir ucayız ne fena.
Acıktım valla çorbalar pilavlar bu gece yemekte yiyemedim zaten
Ne ilginç insanlar var dimi canım.
Boşver canım hiç üzme kendini.
Ben geldimmmmmm
Naber canım anca girebildim.
ay çok tatlı,hele burnu düşen kardan adama bayıldım:76:
ay ne cok kar var bgnde kardan adam yapıyorum yapıyorum bıtmıyor ebusum yardıma gelsene cnm ya
hepsi çok datlu.
ebusum tmm cnm sen meraketme kız saka bıyana ınsallah yagarda tadını cıkartırsın
alya cım 41 kere oku canım,asıl sayı 41kactane ayetel kürsi okuyorsunuz bende 40 gün meryem suresini okuyacagım birde salatı tefriciye var 4444 kez okunuyormuş aklınızda olsun kızlar biliyormuydunuz bilmiyorum
canımcım,benim kanamam var yaaa,aslında özürüm ama,içim rahat etmicek,sen oku dersen okuyayım.kardelencim günaydın canım...bugün topicte benim için ayetel kürsi okuyacaz...ebrarada özelden şimdi mesaj attım..sanada yazacaktım baktım gelmişsin bile...senide bekliyorum gülüm...yarında duasını yapacaz inşallah...
selam canım,iyiyim hamdolsun,rabbim sağlığımızı bozmasın,ailemizde huzur olsun,napalım,yoksa bi çocuğumuz yok,o da rabbimin elinde.Günaydın kardelen ve selina kardelencim nasılsın iyisin dimi canım.
herkezlere hayırlı günler diliyorum