evt aynı şeyden bahsediyrz ben tüp bebek yaptırdım erken düşük oldugunu söylediler net.ten bi dr sordum bu testi istedi bende kartal koşu yolunda yaptırmak istemyrm orda ücretsizmiş ama randevu alamıyurmbülent kars a gitmeyi düşünüyoruz...olabilir canım cünki kan pıhtılaşması varsa hamilelikte iğne kullanıyorsun başka tedavi yok sanırım
evet canım ben ücretsiz yaptırdım sonra ben bi hematolog buldum bağdat caddesinde pna gittim biraz tuzlu ama oda ilave başka testler istedi onlarıda marmara hastanesinde yaptırdım tek bir tes yapılmıyomuş onu öözelde 170 tlye yaptırdım çok tuzlu bu testler ya
demek seninde düşük oldu hangi merkezde yaptın tüpbebeği
benimde 3 kaybım var malesef .inşallah temiz çıkar sonuçların
inş.canım inş tüp bebege gerek kalmadan hamile kalırım 5 yıl oldu artık cok üzülüyorum psikolejm bozuldu artık. senndemi tüp bebekti kacyıllık evlisin biz ankarad yaptırmıştık centrum tüp bebek merkezi şimdi anadolu saglıgı düşünüyoruz bakalım hayırlısı RABBİM bizimde yüzümüzü güldürür inş
canım biz 313 ayetel kürsi okuyoruz her hafta 2 kişiye bu hafta 3e çıktıkkactane ayetel kürsi okuyorsunuz bende 40 gün meryem suresini okuyacagım birde salatı tefriciye var 4444 kez okunuyormuş aklınızda olsun kızlar biliyormuydunuz bilmiyorum
ebuşkom ben duaları yarın gece okucam cano kısmetse..şimdi duş aldım okurdum aslında ama sizi bekletmek istemedim.yarın okurum.
ee napıyosunuz bakiiim..başımı bilem kurutmadım sizi kaçırmamak için...
ayyy bu arada ben bersumu hep yazıcam gidiyo aklımdan ..canım arkadasım bersum..4 martta dogum olmuş çok sevindim...saglıcakla büyüt yavrunu canım benim..seni seviyorum..girer okurmusun bilmiyom ama yinede yazım dedim...malum bebişten girilmiyo dogduktan sonra kuşum...
inş.canım inş tüp bebege gerek kalmadan hamile kalırım 5 yıl oldu artık cok üzülüyorum psikolejm bozuldu artık. senndemi tüp bebekti kacyıllık evlisin biz ankarad yaptırmıştık centrum tüp bebek merkezi şimdi anadolu saglıgı düşünüyoruz bakalım hayırlısı RABBİM bizimde yüzümüzü güldürür inş
canım ya üzme kendini Allah büyük...hepimizin ortak sınavı bu...Allahım başka şeylerle sınamasın...
bende 5.5 yıl oldu bekliyorum.
canım ben 10 yıllık evliyim 3 düşüğüm var ensonuncu tüpdü malesef oda düştü işimiz zor allah yardımcımız olsun
demek sende 5 yıldır bekliyosun çok iyi anlıyorum inş beklemeden tez vakitte gelsin sıpalar ya
sanada cok geçmiş olsun kanpıhtılaşması oldugu içinmi düşüyor... inş.gelsinler artık yaa gelsinler de doya doya sevelim...benm bi akrabam var ondada kan pıhtılaşması oldugu için 9 ay yattı ve iğne kullandı göbeğinden şimdi bi kızıvar
canım biz 313 ayetel kürsi okuyoruz her hafta 2 kişiye bu hafta 3e çıktık
meryem suresinide yaptım tefriciyeyide biliyorumda onu yapmadım kendime burda bir arkadaşa yapmıştık
allah kabul etsin seninde dualarını
canom olsun yarın mübarek akşam okursun acelesi yok
napalım ya boncuğum netten düştü sanırsam bende gördüğün gibi canom
sıcak su niye tutuyon karnına yaa iyi değil okadar kuzum
hanımlar ben kaçtım herkese iyi geceler
alya tanıştığımıza memnun oldum görüşmek üzere
derinim senide öptüm cano iyi geceler
hanımlar ben kaçtım herkese iyi geceler
alya tanıştığımıza memnun oldum görüşmek üzere
derinim senide öptüm cano iyi geceler
canımsın yat tabiki dinlen bugece çok dua edicem sana yarın hayırlı haberler al
tamam canım ağzına sağlık alla
hım bütün dualarımızı kabul etsin
iyi uykular canım
Günaydın kardelen ve selina kardelencim nasılsın iyisin dimi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?