İyiyim çok sıkıldım bugün.Selam kıslar,banum,pelinım napıyosunuz.sızde benım gıbı kocişkoları beklyosnz dimi.
Ya BONCUGUM iyimisin cnm benım.bıkac kere altta gordm yazmadan gıttın.bugun tam cıkarken gordm yazamadım.napıyosn cnm?
Bende muhteşemciyim aa bak zehirli sarmaşıkta güzel ama.Banu kız bende bızım yengenın hastasıyım:)ama carsamba gunlerı muhteşemi izliyorum başka tanımam.yalancı baharda fena degıl.zehırlı sarmasık guzel bıde cnm.
Bende şimdi ağlıyordum ama kendi halime:Ayy denız yıldızında suna ya kına yakıyolar mahfoldum aglarken ayy buna bı aglayan smle gider hüüü
Merhaba canım bende siz okuyana kadar çıkmıştım ben daha iyiyim canım şükür bugün.
Amin canımmm inşallah.
Nasılsın yok bir sıkıntın dimi ama sen genede yat hem bak bugünleri çok arıycaksın bebiş geldimi uyutmuyacak ona göre
Ama ben yazıyorummmmmmAy niye yazmıyosnz kızlar ya,kendı kendıme konusurum.semra hosgeldın cnm nasılsın?
İyi geceler canım sonra görüşürüz.İyiyim cnm çok şükür sağolasın,dizi izlemişsin ohhhh
Ya kızlar sayfa açık ama ben cvp yazarken iki saate yazıyorum sayfalar donup kalıyor sinir oluyorum
bana müsade öpüyorm hepinizi görüşürüz sonra inşaallah...
Hakketti ama o kız bu bölüm çok güzelmiş.Anamm,şu matrakçınız kızı denıze attıgı sahnede kanım donuyo heee!
İnşallah derincim bazen böyle oluyor işte Allahtan uzun sürmüyor bunca sene böyle olunca sanki o günler gelmiycek gibi geliyor bazen duygular karışıyor işte.Cnm banum,üzülme,ıns bızımde evlerımız cocuk sesıyle dolack.gece uykusuz kalıcaz,neyse saymıyım daha fazla...cnm benım icini ferah tut,guzel gunler yakında.
Kızlar ya ben napmak istıyodm bılıyo musunuz,daha bayramda kaplıcalara gtmek istedım.arkadasım cok iyi gelecegını sylemstı kistlere.ne varsa atıyosn dedı bugunde konustk.bayramda gidemedık.aslnda aşilama öncesı şmdılerde gidebılsem cok iyi olacaktı oda zor görünüyor.arkadasında bebişi olmuyomus kaplıcalardayken kalmısım demıstı.oglu var 7aylık.dogumdan snra adet olamıyodum,2hafta kaldım orda dedı nasıl söktu anlatamam dıyo...kızlar ben fırsat bulup gidemedım belkı siz yaparsınız dıye sylıyım dedım.
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
banu145145+,AnaToLia_,semraozsoy,DerinSu+,kardelen49+,
Naber kızlar.
Kardelen bittimi misafir işin.
Semracım nasıl gidiyor hamişlik.
Derincim ve anatoliacım sizler iyisiniz yazmıştım.
Misafirlerede selam.
banu145145,
DerinSu,
semraozsoy
kızlarrr s.a nasılsınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?