Oy oy demek ikizler sizdeydı bugun ne guzel...ama bılıyomusun ben yuruyusle baya kilo verdım.selülitler gittı.cok da yorma kendını.ay cok gok gurluyo ya.mum yaktm ısık gtcek gıbı.banuya dedım kendım tırstm şimdi.of.
Bende çok severim yağmuru ama seninlede paylaşırım seveseve.ohh ne güzell bayılırım yağmura bana da gönderrr
Sendemi tırstın sayemde bende fenerleri çıkardım elektrik gitmezse korkmamda ışıklar giderse kötü birde bizim 7. katta eşim gelmeden giderse yandı valla.Oy oy demek ikizler sizdeydı bugun ne guzel...ama bılıyomusun ben yuruyusle baya kilo verdım.selülitler gittı.cok da yorma kendını.ay cok gok gurluyo ya.mum yaktm ısık gtcek gıbı.banuya dedım kendım tırstm şimdi.of.
Yakışır sana arkadaşım.Banu sorma bende hazır ettım.gok gurultusu neyse de ısıklar gıderse korkarım cok.neysekı telden gırıyorum siz varsınız:)
berrıncım sal al cnm ya ben örtünsem kesin cogunlukla şal kullanırım.bide şallarda topuz pek önemlı olmuyor yuksek topuzluları hic sevmıyorum.abartı olmayacak kesınlıkle.rahat olacak.
Bende çok severim yağmuru ama seninlede paylaşırım seveseve.
Sendemi tırstın sayemde bende fenerleri çıkardım elektrik gitmezse korkmamda ışıklar giderse kötü birde bizim 7. katta eşim gelmeden giderse yandı valla.
Televizyonda gitti yaaaa tamda yeni bölüm başlamışken of
Aynen yaaaTv gitti yaa tam yenı bölum basladı of.yagmurdan anten gıttı.
He valla::)))))))))))))Banuşş aynı yazıp dururuz haha.
Aynen tüm kanallar var bir show yok anlamadım valla sanki diziye inat gibi.aaaa bende benim bilg. sorun var izleyemiyorum demiştim sinir oldum yaa ama sadece show yok
bide dün akşam karnıma bir ağrı girdi .düşük yapıyorum zannettim ortalığı bir birine kattım
Aman dikkat et semracım ama doktora git ultrasona gir önemli bişey olmıyacak busefer Allahın izniyle at korkunu üstünden kendini kasma sakın.arkadaşlr biliyomusunuz ben kan testi yaptırdım ama almaya gitmedim gidemedim korkudan .ultrosona girmek istemiyorm ne olucak benim bu halim doktorum aradı gel dedi hazır olmadığımı söyledim çok korkuyorum çok ay ben napıcam yaaaaaaaa değerimde 437 falan çıkmıştı sizce kaç haftalık hamileyimdir
bide dün akşam karnıma bir ağrı girdi .düşük yapıyorum zannettim ortalığı bir birine kattım
Aman dikkat et semracım ama doktora git ultrasona gir önemli bişey olmıyacak busefer Allahın izniyle at korkunu üstünden kendini kasma sakın.
canım canını sıkma yaa inşallah bişey yoktr
Kız gercekten ya şova inat he...bu arada gül agayada bayıldım heee:)
ay ibrahimin hatice sultanıda hamıle ya ühùüüü!
Semram kac gun oldu yaptıralı.ona göre ıkıye katlıyo hergun bılıyosun.muhtemelen 4 haftalık falandr bence.korkma cnm ya nıye korkuyosun kı...şov gerı geldi şükür:)
kan tahlilini yaptıralı beş gün oldu canım .aynı şeyleri yaşamakatan korkuyorum kendimide geçtim oğlum aynı acıya dayanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?