Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay şu ezelden gına geldi ya ben önceden çok seyrederdim ama hiç istemiyom izlemek artık..eşim izliyo bende buraya geldim hıh.:74:
napıyonuz bakiim kıslar..birsoşşş kardelenimm :3:

iyiyim canım uğraşıyoz işte günlük işler sen ne zaman yaptıracan testi

slm meraba bende yenı üyeyım
selam canım hoşgeldin..yeni üyesin demek umarım çabuk alışırsın burada herşey çok güzel emin ol:34:
iyiyim canım uğraşıyoz işte günlük işler sen ne zaman yaptıracan testi

Allah iyilik versin birsenim...ben yarın sabah kan vericem canım..biliyorum sıktı benim bu varmı yokmu mevzum ama idare ediverin..bu ay baya şüphe üdştü içime adet oldugum halde...

rica ederim canım..ama inşallah bu yıl hakikatten bol bereketli ve bol çocuklu bir yıl olur..orasını rabbim bilir tabiki ama ben astrolojiyi çok severim,bugün dinledim arım balım petegim programında vardı bi astrolog kadın...bu yıl herkes çocuk doguracak.hamile kalamayanlar kalacak dedi..o bile insana bi motivasyon veriyo canım..:66:bide parasal olarak yengeçleri çok şanslı görüyomuş yani ben ve eşim :64:

ayyyyy ne güzel yaa.Bende inanmıyorum ama kulakda kabartmıyo değilim yani:9:İnsan etkileniyo gerçekten.Ebrarda kovaya kovalarda bu yıl doğurcak uzun süredir bekleyenler tedavi görenler demişti bi astrolog.İnşallah hepimiz için bereketli sağlıklı huzurlu bi yıl olur.:109:

kızlar böğürtlen kökü çayı rahim kanalları için iyiyimiş bide hepsinden birer tutam ısırgan otu civan perçemi aslan pençesi şahdereotu at kuyruğu otu bunlar karıştırılıyo ama aslan pençesi biraz çok olacak 1 tatlı kaşığı 1,5 bardak kaynar suya atılıp 5-10 dk demlenip ılıyınca içiliyo günde 2 defa geçen tv de çıktı yazdım inşallah yarar böyle hamile kalan çokmuş hayırlısı olsun

selam canım hoşgeldin..yeni üyesin demek umarım çabuk alışırsın burada herşey çok güzel emin ol:34:

Allah iyilik versin birsenim...ben yarın sabah kan vericem canım..biliyorum sıktı benim bu varmı yokmu mevzum ama idare ediverin..bu ay baya şüphe üdştü içime adet oldugum halde...
niye öyle diyonki ben kızımda 2 ay adet gördüm üstüne Allahın işi ne olacağı belli olmaz

Kardelenim tekrar dogum günün kutlu olsun umarım begenirsin canım...nice senelere...

DOGUM%20GUNU%20KARTLARI%20%2810%29.gif

kızlar böğürtlen kökü çayı rahim kanalları için iyiyimiş bide hepsinden birer tutam ısırgan otu civan perçemi aslan pençesi şahdereotu at kuyruğu otu bunlar karıştırılıyo ama aslan pençesi biraz çok olacak 1 tatlı kaşığı 1,5 bardak kaynar suya atılıp 5-10 dk demlenip ılıyınca içiliyo günde 2 defa geçen tv de çıktı yazdım inşallah yarar böyle hamile kalan çokmuş hayırlısı olsun

birsencim,sağol canım,hala bizi düşünüyo olman,çok düşünceli bi hareket.:81::81::81:
bütün çiçekler sana:71::71::71::71::71::71::71:

ayyyyy ne güzel yaa.Bende inanmıyorum ama kulakda kabartmıyo değilim yani:9:İnsan etkileniyo gerçekten.Ebrarda kovaya kovalarda bu yıl doğurcak uzun süredir bekleyenler tedavi görenler demişti bi astrolog.İnşallah hepimiz için bereketli sağlıklı huzurlu bi yıl olur.:109:
aynen canım..bu farklı bişey..ben ay ve yıldızların kişiileri etkiledigine inanıyorum astrolojide bununla ilgili zaten..ben burcumun tüm özelliklerini taşıyorum neredeyse...çok eglenceli geliyo bana..mesela yengeçler ay"ın hareketlerine göre duygusal degişimler yaşarlar..ben dolunay zamanları çok sıkıntılı olurum mesela:)evet ya kovaların yılı olacakmış benim ablamda kova bugün onada dedim:1:ebrarım içinde inşallah yaşadıgı ennnnn güzel yıl olur yıllardır bekledigi o mutlu haberi bu yıl alır hayırlısıyla inşallah benim cnm arkadasım:54:
sagol tatlım..bende okuyorum bunları hep ama icraat yok bende:1:civanperçemli çay bile aldım dediklerin var içinde...ama kim içiyo sor:97:
niye öyle diyonki ben kızımda 2 ay adet gördüm üstüne Allahın işi ne olacağı belli olmaz
evet zaten bu ihtimalleri düşündügüm için şüpheleniyom ya zaten canım.hayırlısı.
slmlar hanımlar bende katıldım aranıza daha yenıyım we benmde bebgım olmuyo :43:

selam optik hoşgeldin canım..ben dün sana yazmıştım geçmişi karıştıtırsan bulursun:))yeniden hoşgeldin..umarım sende birgün anne olursun..

kızlar içimden geldi durup dururken...size bi kız ismi diyim..arkadasımız koymuş çok hoşuma gitti..duydugunuz bi isimdir gerçide neyse...TANEM...çok güzel yaaa.

kızlar içimden geldi durup dururken...size bi kız ismi diyim..arkadasımız koymuş çok hoşuma gitti..duydugunuz bi isimdir gerçide neyse...TANEM...çok güzel yaaa.

evet,duyduydum,bi ara beyaz ın sevgilisi vardı tanem diye,belki hala da var.hatta evlencekler diye duymuştukta,burdada konusu geçmişti,belkide gelirmiş topice,bizden bilgiler alırmış diye:52::52::52:

Back
X