Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Ebrar cım sağol canım faranjitim 1 haftadır geçmedi toparlanamadım bir türlü önemli gibi görünmüyor şuan ama sinüzit te olunca kafamı kaldıramıyorum :) bir an önce iyileşmem gerek ilaçsız tedavi ediyorum kendimi meyve ve bitki çayları ile bakalım geçecek inşallah.sana da geçmiş olsun tatlım.hepinize iyi geceler diliyorum :54::54::54:

canım çok çok geçmiş olsun çok iyi bilirim bende kronik faranjit var mahvediyo insanı
allahım şifa versin canım .buarada liste hazırladım biara bakarsın olurmu tatlım:54:

:14::14::14:iyi geceler geliyorum dakikalarca geçmişi okuyorum ama beni hatırlayıp,düşünüp yazan kimsecikler yok:14::14::14::14:

ay canım neden öyle düşünüyosunki hiç alakası yok burda herkesle aynıyız yazılmasada yüreğimizin bir köşesinde burdaki arkadaşlar hep var bunu bil niye böyle bir kanıya vardın anlıyamadım ama öyle düşünmeni istemem .hatta az önce altta gördüm yazıcaktım sana baktım gittin çıktığını düşündüm

canım başınsaolsun ALLAHIM RAHMET eylesin geride kalanlara hayırlı ömür versin inşallah
çok zordur RABBİM sabrınızı artırsın canım kardeşim :14::14:

ay canım neden öyle düşünüyosunki hiç alakası yok burda herkesle aynıyız yazılmasada yüreğimizin bir köşesinde burdaki arkadaşlar hep var bunu bil niye böyle bir kanıya vardın anlıyamadım ama öyle düşünmeni istemem .hatta az önce altta gördüm yazıcaktım sana baktım gittin çıktığını düşündüm

ama öyle düşündüm çünkü geldiğimde mutlaka geçmişe gidiyorum okuyorum herkes birbirine yazmış sormuş ama beni hatırlayan kimse yok.ben herbirinizi mrk ediyorum okuyorum ne olup bittiğini biliyorum sizinle üzülüp sizinle seviniyorum o nedenle üzüldüm biraz belkide öyle sıkı bir dostluk kurmadım kimseyle:19:

sevtuncum ve gülcüm
kızlar kusura bakmayın rahatsızım zaten çıkıyorum ben ikinizede iyi geceler öpüyorum sizi

ebrarcım iyi geceler bebem halem düşükmü yapmış canım ya çok üzüldüm :14::14:
ya kafama takıldı sordum cevap alamadımda bulut hiç gelmiyomu topige artık yoksa benmi göremedim hiç:44::44::44:

tamam canım bende çıkıyorum baktım kimse varmı diye ama ben gelene kadar millet gitmiş he:57::57:
bu arada gülcüm iyi geceler bebem okadar hızlı giriyorumki topige jet hızıyla girip çıkıyorum vallahi:1::1::1::1:

ben çıkıyorum kendinize iyi bakın anama yakalanmıyım işallah başka zaman görüşürüz kusura bakmayın ne olur canlarım allahıma emanet olun:58::58::58::58::58::58::58::58:

ama öyle düşündüm çünkü geldiğimde mutlaka geçmişe gidiyorum okuyorum herkes birbirine yazmış sormuş ama beni hatırlayan kimse yok.ben herbirinizi mrk ediyorum okuyorum ne olup bittiğini biliyorum sizinle üzülüp sizinle seviniyorum o nedenle üzüldüm biraz belkide öyle sıkı bir dostluk kurmadım kimseyle:19:

canım burda hepimiz kader arkadaşıyız emin ol hepimiz birbirimizin haberleriyle üzülüp seviniyoruz saol düşüncelerin için ama emin olki hepimiz birbirimizin aklındayız .
bundan sonra herşey daha güzel olur inşallah zaten iki gündür ben gelemedim haftasonu olması nedeniyle arkadaşlarda pek uğrayamamış belkide bundan kaynaklıdır .

iyi uykular canım ben kaçtım görüşmek üzere kafana takma olurmu güzel arkadaşım benim :29::71:

canım burda hepimiz kader arkadaşıyız emin ol hepimiz birbirimizin haberleriyle üzülüp seviniyoruz saol düşüncelerin için ama emin olki hepimiz birbirimizin aklındayız .
bundan sonra herşey daha güzel olur inşallah zaten iki gündür ben gelemedim haftasonu olması nedeniyle arkadaşlarda pek uğrayamamış belkide bundan kaynaklıdır .

iyi uykular canım ben kaçtım görüşmek üzere kafana takma olurmu güzel arkadaşım benim :29::71:

tmm cnm çok tşk edrm .hadi uyu cnm rahatsızsın yorgunsun dinlen iyi geceler....:54::54::54:

derinim hoşgeldin cano kusura bakma ya kalamıycam kociş yatalım diyo öpüyorum seni

sevtunum hoşgeldin güle güle oldu ama neyse .bulut uğramıyo evet buaradfa kayranın dedesi ölmüş canım

gülüm saol canım allah razı olsun bende çok öptüm

kardelen nasılsın bebem
görüşmeyeli özledinmi kız beni ameliyat yerlerin kapandımı şimdi dahamı rahatsın canem:3::3::3:

derinim hoşgeldin cano kusura bakma ya kalamıycam kociş yatalım diyo öpüyorum seni

sevtunum hoşgeldin güle güle oldu ama neyse .bulut uğramıyo evet buaradfa kayranın dedesi ölmüş canım

gülüm saol canım allah razı olsun bende çok öptüm

ah canım çok üzüldüm ya başı sagolsun canım ya tüh kaçırmışım desene işşallah yakalarsam baş saglıgı dilerim artık allahım yattıgı yerleri nur yapsın işşallah ne deyim:14::14:

Back
X