Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

cnm walla bnm ilk günüm 2 çay bardağı pirinci yıkadım süzdüm tencerede 4 su bardağı suyla pişirdim içine az tuz bide karabiber ve yarım et bulyon attım pişirdim.haşanmış sebzelerle yedim.sadece 2 gün bunu yiyicem ne olucak bakalım....:31::31::31:

sadece ıkı gunmu pekı kılo verenlr olmusmu bu sekılde acıl kılo vermem lazım bebegım olmuyo onunn ıcın :( :59:

sadece ıkı gunmu pekı kılo verenlr olmusmu bu sekılde acıl kılo vermem lazım bebegım olmuyo onunn ıcın :( :59:

cnm walla ben başka topikte okudum verenler olmuş ama ben daha yeni başladım bakalım ne olcak...ben deneyim faydası olursa sende dene cnm inş.veririz şu kiloları:50::50::50::50:

Son düzenleme:
:13::13::13:
ayyyy bende açımmmmmmmmm wallaaaaaa inş. Gider bu kilolar......baş belasııııı kilolar nefret ediyorum işteeeeee puffffffff:43::43::43::43:

kız bu piriç lapası iyimiş 2 günde veriliyormu ki kilo
ya aslında bende çok değil kilo sadece 5 kilom var ben şu anda 58 kiloyum ideali 52.53 ama nasıl olcak bilmiyorum yaaaaaaaaa:14::14::14::14::14::14:

:13::13::13:

kız bu piriç lapası iyimiş 2 günde veriliyormu ki kilo
ya aslında bende çok değil kilo sadece 5 kilom var ben şu anda 58 kiloyum ideali 52.53 ama nasıl olcak bilmiyorum yaaaaaaaaa:14::14::14::14::14::14:

walla cnm 2 kilo verdiriyomuş haftada 1 gün bunu yapmak lazım mış inş. veririm bende.ay cnm senin fazlan yok bence gayet iyisin...

ya canlar bende baska topıklerde okudum cıdden 1,5 2 kg arasında verenler olmus ama ya sabah kahwaltısı bence bu dıyet bagırsak calıstırdıgından hemn werdırıyo kıloyu bıde adet donemınde daha cok ıse yarıyomus ole dıyolar ayyyyyyy hemn baslıyım gel bence deneyelım bakalım hangımız werıcez kıloları ne dersın ..:64: :64: :64: :64: :64:
:52::52::52::52:

walla cnm 2 kilo verdiriyomuş haftada 1 gün bunu yapmak lazım mış inş. Veririm bende.ay cnm senin fazlan yok bence gayet iyisin...

sen şu piriç olayını bir daha anlatırmısın yaaaa
kaç gün yiyeceğiz haftada

ya canlar bende baska topıklerde okudum cıdden 1,5 2 kg arasında verenler olmus ama ya sabah kahwaltısı bence bu dıyet bagırsak calıstırdıgından hemn werdırıyo kıloyu bıde adet donemınde daha cok ıse yarıyomus ole dıyolar ayyyyyyy hemn baslıyım gel bence deneyelım bakalım hangımız werıcez kıloları ne dersın ..:64: :64: :64: :64: :64:
:52::52::52::52:

tamam cnm başla bende başladım inş.veririz...

sen şu piriç olayını bir daha anlatırmısın yaaaa
kaç gün yiyeceğiz haftada

cnm 2 gün boyunca pirinç lapası yapıp yiyicen yağsız ve çok hafif tuz sonra yiyiceksin ama yediklerine dikkat ederek.ve haftada 1 gün bu pirinç lapasını yiyiceksin verenler olmuş dün araştırırken gördüm.tam tarifini bulmaya çalışıyorum bulunca yollucam oke:54::54::54:

kızlar eşim gelir aksam oldu yazaman daha :12:

yarın görüşürüüük:31:

ebrarım yazmıstım ama bir daha yazayım 100 adet ayetel kursi okudum 100 tanede yunus.hz. suresini okudum inş kabul olur bebişi tutunurrr:34: hepinize iyi aksamlarrrrr:16:

kardeloşum esıme agrı yapıyor cnm aklı hep orda daha kötü sonuclar doğurmasından korkuyor stres yapıyor nekadar erken amelıyat olursa okadar ıyıymıs bıde ben burda verdıgımız testlere pek güvenmıyorum kruger sıstemı yok esım ısrar edıyor su sorun gıtsın bıyerden baslayalım dıyor aslında haklıda sımdı olmadı ılerde yıne sorun yaratıcak bu varıkosel en ıyısı bastan kurtulmak bakalım ısyerıyle konusmus ne duruyorsun demısler gıt hemen ol demısler varıkoselı olanın cocugu olmaz demısler hem basıt bı opersyonmus degerın ıyı cıkmasıda belkı esım süreklı kür kullanıyor ondandır varıkoselde ısı derecesı 40 a kadar cıkıyormus bu durumda spermlerde yasayamıyormus neyapım eger fayda edıcekse beklerım 3 ay daha bunca zaman beklemısım hafyata allah ızın verırse gün alcak yrn:14:esım cok umutlu ınsallah rabbım onu sevındırır :5:
ebrarım ben ıyıyım cnm dünden berı herkes üstüme gelıyor o ayrı konu agla agla harap oldum bgn :5::5:koca bı yıl gectı yıne yok bu velet :43:
leyla arkadasımızı ben hatırlayamadım rabbım cocugunu kendısıne bagıslasın adetlı olmasaydım bende katılırsım seve seve duaya:16:
halecıgım saglık olsun cnm ınsallah en kısa zamanda yıne verırsın müjdeyı baka artık bılıyorsun hamıs kalabıldıgını:54:
gül tamercgım alınmıssın cnm bıze kusurabakma cnm yalnıs anlama sakın nasılsın buarada:16:
unuttugum varsa kusurabakmayın canlarım bgn kafam yerınde degıl:59::58:

slm canım okudum yazını eşin ameliyat olucakmış hiç üzülmeyin gayet basit bir ameliyat biliyosun tatlım benim eşimde oldu bence şükredin mevlama bak ben ameliyattan sonra 3 ay bile beklemeden oldu bebeğim aslında sebebein bulunmasın çok iyi eşinde tedirgin olmasın bende çok ağladım ama yarım saat demeden uynadı eşim 3 saat sonrada hastaneden yürüyerek çıktı inş sizinde öğle olur dularım seninle bitanem dilerim 3 ay sonra seninle olu meleğin
halem canım çok geçmiş olsun ama üzülme canım ebnim inş tez vakitte yine geli,r meleğin
diğer kızlar sizlerede slm ama hemen çıkmam alzım eşim gelir birazdan çok seviyorum sizleri iyi bakın kendinize

slm canım okudum yazını eşin ameliyat olucakmış hiç üzülmeyin gayet basit bir ameliyat biliyosun tatlım benim eşimde oldu bence şükredin mevlama bak ben ameliyattan sonra 3 ay bile beklemeden oldu bebeğim aslında sebebein bulunmasın çok iyi eşinde tedirgin olmasın bende çok ağladım ama yarım saat demeden uynadı eşim 3 saat sonrada hastaneden yürüyerek çıktı inş sizinde öğle olur dularım seninle bitanem dilerim 3 ay sonra seninle olu meleğin
halem canım çok geçmiş olsun ama üzülme canım ebnim inş tez vakitte yine geli,r meleğin
diğer kızlar sizlerede slm ama hemen çıkmam alzım eşim gelir birazdan çok seviyorum sizleri iyi bakın kendinize

a.slm cnm sende çok ii bak kendine a.e.ol grşrz hoşçakal:71::71::71::71:

cnm 2 gün boyunca pirinç lapası yapıp yiyicen yağsız ve çok hafif tuz sonra yiyiceksin ama yediklerine dikkat ederek.ve haftada 1 gün bu pirinç lapasını yiyiceksin verenler olmuş dün araştırırken gördüm.tam tarifini bulmaya çalışıyorum bulunca yollucam oke:54::54::54:

ok canım bekliyorum

Back
X