aynı canım bildiğin gibi hala beceripte bi çocuk yapamadık dr gitmek istemiyorum öyle karar verdim bu ay için beklemekten sıkıldım
canım benim rabbim vericekki olucek sogan kürü denedinmiydi sen bakem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı canım bildiğin gibi hala beceripte bi çocuk yapamadık dr gitmek istemiyorum öyle karar verdim bu ay için beklemekten sıkıldım
canım benim rabbim vericekki olucek sogan kürü denedinmiydi sen bakem![]()
canım benim rabbim vericekki olucek sogan kürü denedinmiydi sen bakem![]()
yok bacım denemedim ama bu ay bi jelden bahsetmiştikya onu deneyeyim diyom sence![]()
selam ne yaptınız canlar hadi edelim sohbet
canım benim garantisi varmı bendemi denesen acaba kız mercimeklere zarar vermiyo demi o jel
Yeter hoş geldin öyle bişey yazıpta kaçmak nereye kız
Maşşallahı var kaynının kaynanan hanımmı dayandıramıyo ne![]()
kız ben hep buradyım siz yoksunuz
şeker benim kaynım her evliliğine 2 yıl ömür biçiyor
sıkıldıkça değiştiriyor
valla sede sayanı geçecek bu gidişle![]()
allah seni ne yapmasın hemi delü seda sayanı geçemz hatun bak kaç koca eskitti be kız okadar eşyaları ne yapıyo her seferinde![]()
Kardelenim hoş geldin bebem görüşmeyeli nerüyon bakem özledim kız seni
Semrada yok ebrar derin kayra birsen ve aklıma gelmeyenler kusura bakmasın kafam çok dolu siz pc nerde oldugunu bilseniz kız kafayı yemiş nasıl yazıyo dersiniz çok kötü şartlardayım anlıcagınız![]()
kardelen hoş geldinnnnnnnnnnnnn
hoşbuldum canım sağol ama bende fazla kalamıycam üzgünüm misafir gelecek gelene kadar bi bakiim dedim.sen naptın bitirdinmi işlerini.bizde seni özledik sen gittin topikte bi sessizlik var bacım.ocak geldi hadi bakalım bitir işleri artık gelsin kuzucuk da![]()
hoşbuldum canım sağol nasılsın.Kız şu harfleri o kadar yazma gözüm yoruluyo ne dediğini anlayana kadar.Bu ne coşku bacım maşallah![]()
slmlarr...nolur birileri bana yardımcı olsun. ben 29 kasımda düşük yaptım, dış gebelikti ama doktor kendim düşürdüğüm için ve küçük olduğu için korunmayın hemen kalırsın tekrar hamile dedi...şimdi 4 gün geciktim..kasıklarımda hala ağrı ve kramplar var..dün test yaptım negatif çıktı..ama benim 30 günü asla geçirmez reglim günü gününe gelir..bu hafta doktora gidicem ama yinede kafam çok karışık..birde sinirlerim bozuldu galiba herşeye sinirlenip herşeye alınıyorum.. yardım edin banaaaaaa
kardelen purofum hopş geldin bebem özlemişi kız ben herkezi m,illeti tutup öpesim var be özgürlük gibisi gibi varmı be yupi![]()
canım geçmiş olsun
benim bildiğim kadarıyla düşük ve ya kürtajdan sonra kadınların adet günlerinde oynama olabiliyormuş dr öyle söylemişti
slmlarr...nolur birileri bana yardımcı olsun. ben 29 kasımda düşük yaptım, dış gebelikti ama doktor kendim düşürdüğüm için ve küçük olduğu için korunmayın hemen kalırsın tekrar hamile dedi...şimdi 4 gün geciktim..kasıklarımda hala ağrı ve kramplar var..dün test yaptım negatif çıktı..ama benim 30 günü asla geçirmez reglim günü gününe gelir..bu hafta doktora gidicem ama yinede kafam çok karışık..birde sinirlerim bozuldu galiba herşeye sinirlenip herşeye alınıyorum.. yardım edin banaaaaaa