Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hee anladım cano bazen bende aynını yapıyom...mutfaga gitmiştim bişeyler hazırladım..
nasılsın?naptın bugün...ay benim az önce başım tuttu gene yaaa.bu baş agrısı nedir bende böyle Allah beterinden saklasın tabi de:59:sabahları da çok fena midem bulanıyo:95:görende beni hamile sanır :60:

benimde çok uykum var gülüm yaaa,uyuyorum uyuyorum,genede uykum var,antibiyotiklerden oldu galiba.
bilmesem,bende kendimi hamile sancam,o derece yani.
semroş,niye sesin çıkmıyo?

benim şimdiki doktorumda düşürmez demişti..besler bebegi dedi hatta..bundan önceki doktorum vermek istemiodu ama..işimizi riske atmayalım diyodu...hepsi ayrı görüşte sanırım:31:

evet bir doktorda düşürür demişti:14: cnm kafam karısık bu yüzden:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
:84::84::84::84:

geldim canım geldim ayyyyyyyyy sen beni özledinmi kuzummmmmm ama bende sizleri çokkkkkkkkk özledim :48::48::48::48:

hoş buldum canım nasılsınızzzzzzzz:48::48::4

canım cım çok özür dilerim çok hızlı alıntı yaptım kız ben hiç birinizi unuturmuyum aşk olsun öpüyorum seni:48::48::48::48::48:

ag cnm şaka yaptım kıss ama cidden unutuluyomda neyse :24::24::24::24:

:nazar:merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım hepiniz de çok iisinizdir... 2011 bol bebişli ve mutlu geçmesini istiyorum herkes için benimde son 4 günüm kaldı regl günüme bakalım ne olucak olmazsam test yapıcam ve mutlu haberi sizlere vericem inşallah olur :18:: :49:

sagol cnm bizde sevi seviyoruzzz:38:

düşük yaparken kanama olur canım...şuanda düşük tehdidi oldugu için agrıda olması normaldir bence...doktora gitmeden ögrenemezsin.inşş iyidir bebişin korkma hemen..benim bir arkadasım hamile..düşük tehlikesi vardı..hatta parça parça bişeyler düşmüş ondan..ama doktora gidiyoki bebek çok iyiymiş..hemen korkma..ilk aylarda kanama olabiliyor..

aaa farlutal söktürücü degilmi kız nasıl onunla kalıyon..ama düzene koydugu içindir sanırım..
ben adet çok zor oluyorum ama her ay progestan içiyorum sökülmek içn..eger bebek olursada korusun diye...doktor digerlerinden vermiyo .
kanamam olmuyo ama dün akşamdan beri arada bi gaz sancısı gibi vuruyo.doktor içerde az bi kanaman var demişti zaten.ama dün akşamki ağrı düşük ağrısı olsaydı şimdiye kadar düşmezmiydiş.ya bilmiyorum kızlar.bide kabızlık var bende.nekadar kayısı varsa yedim yok aynı hep:(bi fikri olan söylesin.

benimde çok uykum var gülüm yaaa,uyuyorum uyuyorum,genede uykum var,antibiyotiklerden oldu galiba.

çok yorgunum canımyaaaaaaa çok işim var çok valizler yerleşecek çamaşırlar yıkanacak offfffffffffffffffffffff eeeeeee sen nasılsın :emir_bebek::emir_bebek:

canımmm:59:nolcak bu halimiz böyle bilmiyom..
evet bir doktorda düşürür demişti:14: cnm kafam karısık bu yüzden:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
:84::84::84::84:
evet ya insanı şaşırtıyolar..progestanı da dene bence sen.
:nazar:merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım hepiniz de çok iisinizdir... 2011 bol bebişli ve mutlu geçmesini istiyorum herkes için benimde son 4 günüm kaldı regl günüme bakalım ne olucak olmazsam test yapıcam ve mutlu haberi sizlere vericem inşallah olur :18:: :49:

hoşgeldin canım inş adet olmazsın bebişin gelmiştir...
bu arada hazır buradayken diyeyim..birimizden biri avatarı degişse iyi olacak:1:geçende de konuştuk kızlarla karıştırıyolar seninle benim yazıları..ama istemezsen ben degişirim cnm sorun degil.

sağol cnm inşşş çift çizgiyi hayırlısıyla görürsünnnn:66:

ag cnm şaka yaptım kıss ama cidden unutuluyomda neyse :24::24::24::24:

deme kız öyle bak hiçbir işimi yapmadım hemen pc nin başına oturdum size değer verdiğim için :16::16:

=esnart;16925695]:nazar:merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım hepiniz de çok iisinizdir... 2011 bol bebişli ve mutlu geçmesini istiyorum herkes için benimde son 4 günüm kaldı regl günüme bakalım ne olucak olmazsam test yapıcam ve mutlu haberi sizlere vericem inşallah olur :18:: :49:[/QUOTE]

rabbim gönlüne göre versin canım :49:

kızlar bişey soracam bu dilaltından ateş ölçme işi bildiğimiz termometreyle oluyo dimi

deme kız öyle bak hiçbir işimi yapmadım hemen pc nin başına oturdum size değer verdiğim için :16::16:

=esnart;16925695]:nazar:merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım umarım hepiniz de çok iisinizdir... 2011 bol bebişli ve mutlu geçmesini istiyorum herkes için benimde son 4 günüm kaldı regl günüme bakalım ne olucak olmazsam test yapıcam ve mutlu haberi sizlere vericem inşallah olur :18:: :49:

inşallah müjdeli haberi alırsın bizide sevindirirsin tatlım

Son düzenleme:
Back
X