Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

benim hikayem çok şükür öyle kötü diğil.5 aydır evliyim zaten.ama hiç korunmuyodum buna rağmen olmuyodu çocuk.ama şimdi çok şükür hamileyim.bide düşük tehlikesini atlatabilsem.hayırlısı bakalım.eee senin durumun ne biraz anlatırmısın

benim hikayem çok şükür öyle kötü diğil..

bunları sen yazmıstın ben değill bak hemen alıntıyla sana ıspatlıyorumm

ayıp diyorsun asıl senin yaptıgın ayıp:63:

su yazını birde sen oku birde geçmişe biir göz at zahmet olmazsaa:63:

Son düzenleme:
bu topikle okadar ilgili olsan hangi geçmişte oldugunu bilirdin :19:

nedense ben saçmaladığımı düşünmüyorum :19:

sadece uyarıyorum burda bizler hassas insan larız senin 50 kere ben gebeyim yok doğumu düşünür oldum vs... ne o nisbet yapar gibi hem daha dur yolun basındasın :20:

senin sinirlerin bozulmuş.geçmişe iyce bi bakarsan düşük tehlikem olduğunu korktuğumu yazmıştım.nispet böylemi yapılır...

senin sinirlerin bozulmuş.geçmişe iyce bi bakarsan düşük tehlikem olduğunu korktuğumu yazmıştım.nispet böylemi yapılır...

anlamıyorsun heralde yazdıklarını alıntı yapıp hatırlatıyorum sana yoo morelim bozuk değil dün yazmak istediklerimizi yazdık zaten geyet rahatım yanii:19:

Son düzenleme:
çamaşırrrrrrrr:74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Gel birlikte salayalım :60::60::60::60::60::60::60:
olar sallayalım::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::60::60::60::60::60::60:
ben ankaradayım 32 yaşındayım.3 yaşında bir kızım var ev hanımıyım evliyim işte böyle sen kendinden bahset birazda

bende 17 aylık evliyim bir senedir bebiş istiyorum aralıkta düşük yaptım şimdi korunuyorum benim hikayemde bu canım...

anlamıyorsun heralde yazdıklarını alıntı yapıp hatırlatıyorum sana yoo morelim bozuk değil dün yazmak istediklerimizi yazdık zaten geyet rahatım yanii:19:

bak sahh ında 3 yaşında çocuğu varmış oda nispet yapıyo ozaman oda topiği terketsin.böyle bişey varmı.sadece şaşırdım bu tepkine.hiç bi şekilde mantıklı diğil.ama kızmıyorum sana allah gönlüne göre versin.

merhaba arkadaşlar bu yumurtalık kistleri kaç gün adet gecikmesi yapar bilen varmı çok kötüyüm 5. günüm ilk defa bu kadar gecikti

merhaba arkadaşlar bu yumurtalık kistleri kaç gün adet gecikmesi yapar bilen varmı çok kötüyüm 5. Günüm ilk defa bu kadar gecikti

canım benim kardeşimdede vardı 12 hatta 18 gün geçtiği olurdu :30::30::30::30::30::30:

ben konuyu okudugum kadarıyla söylüyorum sanırım yanlış anlaşılma olmuş...bence uzamasın bu konu artık sakın yanlış anlamayın ben nacizene fikrimi yazdım:78::78::78:

hassas bir konu arkadaşlar bu kimse kimseye nispet falan yapmaz kırıcı olmayalım güzel dileklerimizi paylaşalım.allah isteyen herkese verir inşallah

bak sahh ında 3 yaşında çocuğu varmış oda nispet yapıyo ozaman oda topiği terketsin.böyle bişey varmı.sadece şaşırdım bu tepkine.hiç bi şekilde mantıklı diğil.ama kızmıyorum sana allah gönlüne göre versin.

farklı şeylerden bahsediyoruzz neyse konuyu saptırma önemli değil sen geçmişi okursan ne anlatmak istediğimi anlarsın:15:

cnm ben 15 gün olmamıstım yaptıgım testlerin haddi hesabı yoktu kandada baktırdım sonra farlutual içtim öle oldum:14:

bende idrar testi yaptım negatif yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum doktorumu aradım gecikti 5 gün diye 1 hafta daha bekle dedi bana niye beklıyorum versin bi ilaç söktürsün yaaa

Back
X