- 6 Ağustos 2010
- 2.277
- 10
- 318
- 44
demi ama geçmiişi okumak ne kadar iyi bişeymiş belki anlarlar kardeloş bende açıktım ama içerde yatak açtım meyve verdim anca geldim kusura bakmayın hoşgedinizHerkez birbirine kızmış,haklı olunan çok yön var,ama farkettiğim ve derininde dile getidiği kadarıyla,insanlar sadece işlerine geldiğinde,kendileriyle alakalı konular olduğunda,çokta güzel geçmişi okuyabiliyolarmış ve onlarıda rahatsız eden konular olabiliyomuş.
yok canım meyve verdim bide yatakları açtım ancacanım ben foruma gırmeden yazdıgım ıcın zaten alttakıler gorunmıyodu goruncede yazdım zaten
bende bugun cok kızdım bıseylre ama dıle getırınce de anlaması gereken anlamıyo zaten bosver canım nasılsın
derınım bırsenım ya gecmıstemısınız nıye yazmıynuz
derin canım sonuçta o konuşmalara sen olsan o an belki sinirlenirdin benim hormonlar kötü dönemde kaldıramadım bide tam okumadan cevap yazması kızdırdı okusa anlardı döverim kelimesinide svtun olsa döverdi bak bana verdi diye kardelenlere dedim onun adı bile geçmedi canım biliyosun beni ama bazen hepimizin bi sabrı var arada taşabilirhiç be canım nolsunkoca gün hiçbişey yapmadan geçtiidogru dürüst ev işlerinide yapamadım...kayınvalideye gittik 2 saat falan ordaydık..eve geldim dizimi izledim oturayım dedim biraz..sen neler yaptın cano
esnart,sitare,sara sizlerede selam kızlar.