Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Herkez birbirine kızmış,haklı olunan çok yön var,ama farkettiğim ve derininde dile getidiği kadarıyla,insanlar sadece işlerine geldiğinde,kendileriyle alakalı konular olduğunda,çokta güzel geçmişi okuyabiliyolarmış ve onlarıda rahatsız eden konular olabiliyomuş.
demi ama geçmiişi okumak ne kadar iyi bişeymiş belki anlarlar kardeloş bende açıktım ama içerde yatak açtım meyve verdim anca geldim kusura bakmayın hoşgediniz
canım ben foruma gırmeden yazdıgım ıcın zaten alttakıler gorunmıyodu goruncede yazdım zaten
bende bugun cok kızdım bıseylre ama dıle getırınce de anlaması gereken anlamıyo zaten bosver canım nasılsın
derınım bırsenım ya gecmıstemısınız nıye yazmıynuz
yok canım meyve verdim bide yatakları açtım anca
hiç be canım nolsun:31:koca gün hiçbişey yapmadan geçtiidogru dürüst ev işlerinide yapamadım...kayınvalideye gittik 2 saat falan ordaydık..eve geldim dizimi izledim oturayım dedim biraz..sen neler yaptın cano:38:

esnart,sitare,sara sizlerede selam kızlar.
derin canım sonuçta o konuşmalara sen olsan o an belki sinirlenirdin benim hormonlar kötü dönemde kaldıramadım bide tam okumadan cevap yazması kızdırdı okusa anlardı döverim kelimesinide svtun olsa döverdi bak bana verdi diye kardelenlere dedim onun adı bile geçmedi canım biliyosun beni ama bazen hepimizin bi sabrı var arada taşabilir

Allah iyilik versin kıslar..
kayra bilemiyomki cnm ya niçin agrıyodur..benimde aynı biliyosun.doktora da gitmedim boşverdim iyice...

demi ama geçmiişi okumak ne kadar iyi bişeymiş belki anlarlar kardeloş bende açıktım ama içerde yatak açtım meyve verdim anca geldim kusura bakmayın hoşgediniz

yok canım meyve verdim bide yatakları açtım anca

derin canım sonuçta o konuşmalara sen olsan o an belki sinirlenirdin benim hormonlar kötü dönemde kaldıramadım bide tam okumadan cevap yazması kızdırdı okusa anlardı döverim kelimesinide svtun olsa döverdi bak bana verdi diye kardelenlere dedim onun adı bile geçmedi canım biliyosun beni ama bazen hepimizin bi sabrı var arada taşabilir

işte dövme olayını o anda anlamamış olması normal geldi bana canım..tam tartışmanın üstüne deyince:)sende takma kafaya biz seni bilmiyo muyuz..ben kendi düşüncelerimi yazdım kimseye taraf oldugum içinde yazmadım yanlış anlamayın beni...

Son düzenleme:
derin canım onun düşük tehlikesi olabilir normal bişey sonuçta bende uğraşıyorum başından beri onuda üzmek istemeyiz ama dedimya alttan aldım ama olmadı

tamam birsoş geldi geçti sende üzme kendini cnm...işte diyom ya tamamen yanlış anlaşılmalardan oldu bence...sen neler yapıyon cnm iyisin inşallah..

işte dövme olayını o anda anlamamış olması normal geldi bana canım..tam tartışmanın üstüne deyince:)sende takma kafaya biz seni bilmiyo muyuz..ben kendi düşüncelerimi yazdım kimseye taraf oldugum içinde yazmadım yanlış anlamayın beni...

biz birbirimizi biliyoruz yanlış anlamam canım merak etme sen dr niye gitmedin hala

seydam nasıl oldun canım iyimisin

canım senı sonuna kadar haklı buluyorum ben sen dusunme bunları bebısıne bak evet gecmısı okumak ıyı oluyo keske herkes yapsa bunu cok ama cok ıyı olurdu ınan bna sıkma canını artık sabır denen bısey kalmadı bızdede ben hala haksız oldugumu dusunmuyorum senınde ole ama bu kon bıtmıstır
derınım ya senınde mı oluyo bole sanlı orda lop lop bısey varmıs gıbı off bende taktım sımdı kafaya

tamam birsoş geldi geçti sende üzme kendini cnm...işte diyom ya tamamen yanlış anlaşılmalardan oldu bence...sen neler yapıyon cnm iyisin inşallah..

aslına bakarsan pek iyi değilim biliyosun yüksek riskli grubundayım hala çıkamadım kanama alanı hala var inşallah yenisi olmaz ev okul çocuk işler derken yorucu oluyo

biz birbirimizi biliyoruz yanlış anlamam canım merak etme sen dr niye gitmedin hala

aman cnm yaa..gitmek hiç gelmiyo içimden ..bu ay gitmedim.klomen kullanmakda istemiyorum artık..eger gidersem histeroskopi isticem zaten bi baksın perdeye takmış durumdayım.varmı yokmu kesin ögrenmem gerek..böyle aylarca gel git klomen iç olmuyo...denedim olmadı işte..bugünde eşimle konuştum..bi karar verelim dedim..onun daha askerlligi var 2012 de gidecek kısmetse...perdeyi de bi ögreneyim 1 kere aşılama denicem tutmazsa eşim askere gidip gelene kadar başka bişey denemicem.

gelmiyo,geçmiyo işte derinim,kalmadı bu topicin sıcaklığı,biz topice geldiğimizde her ne kadar dert ortaklarımızla aynı anda yazışamasak bile,herkez birbirini sorar,merak eder,hatırladığına dair bişeyler yazardı,ama şimdi genelde lay lay lom dan başka bişey yazılmıyo,hakkını yemim kimsenin yazanda yok mu,elbette var,dedimya bir buçuk saat,geçmişi okudum ve herkezi gördüm,ama şunu da gördüm,ortada bi paylaşım varken,bi diğeri hiç oralı değil,gelin başka şeylerden konuşlaım,gelin hoplayalım,zıplayalım.
evet,yenilere,herkeze kapı açık,kimseyi dışlamak değil amacımız,ama yeni gelenlerde,birazcık buraya uyum sağlasalar,o samimiyeti yakalasalar daha güzel olmaz mı?

canım senı sonuna kadar haklı buluyorum ben sen dusunme bunları bebısıne bak evet gecmısı okumak ıyı oluyo keske herkes yapsa bunu cok ama cok ıyı olurdu ınan bna sıkma canını artık sabır denen bısey kalmadı bızdede ben hala haksız oldugumu dusunmuyorum senınde ole ama bu kon bıtmıstır
derınım ya senınde mı oluyo bole sanlı orda lop lop bısey varmıs gıbı off bende taktım sımdı kafaya
evet canım aynen öyle oluyor..solda hep bide..ama bende galiba iltahap oldu sarı akıntı oluyo çünkü...üşütüyoz galiba...şimdilik gitmedim doktoa bakalım bi ara inş:31:
aslına bakarsan pek iyi değilim biliyosun yüksek riskli grubundayım hala çıkamadım kanama alanı hala var inşallah yenisi olmaz ev okul çocuk işler derken yorucu oluyo

evet canım..Allah yardımcın olsun..inş olmaz.yoruluyosunda tabi haliyle..kızla ilgilenirkende..dikkat et yinede kendine cnm..kayınvalide napıyo:1:

canım dınlen kanama alanı sorun dgıl yeterkı kanman olmasın bol bol dınlen yanlıs ters hareketlerden sakın bu arada tuvalette ıkınmamaya dıkkat et ve yere oturma doktor bana bole demıstı allahın ıznı ıle bıseycık olmaz

aman cnm yaa..gitmek hiç gelmiyo içimden ..bu ay gitmedim.klomen kullanmakda istemiyorum artık..eger gidersem histeroskopi isticem zaten bi baksın perdeye takmış durumdayım.varmı yokmu kesin ögrenmem gerek..böyle aylarca gel git klomen iç olmuyo...denedim olmadı işte..bugünde eşimle konuştum..bi karar verelim dedim..onun daha askerlligi var 2012 de gidecek kısmetse...perdeyi de bi ögreneyim 1 kere aşılama denicem tutmazsa eşim askere gidip gelene kadar başka bişey denemicem.
gercektenmı kız en kotu sey kararsızlık en ıyısını yapıyosun canım bı karar vermek lazım ama bu agrı benı cok endıselendırdı yenı adet oldum halbukı fılme gıtmeden de ultrasonda bakmıstı kıst falan yoktu

derinim hayırlısı olsun kız kardeloş sesin çıkmıyo neyse kızlar yarın erken kalkacam hemde hastaneye gidecem hepinize iyi geceler byeeee haaa unutmadan cym plus diye bişey var sperm sayısını artırıyomuş netten bi bakın gerçi geçmişte var ben bulup yazdım okursanız belki işine yarayan olur hadi son kez iyigeceler

evet canım aynen öyle oluyor..solda hep bide..ama bende galiba iltahap oldu sarı akıntı oluyo çünkü...üşütüyoz galiba...şimdilik gitmedim doktoa bakalım bi ara inş:31:

evet canım..Allah yardımcın olsun..inş olmaz.yoruluyosunda tabi haliyle..kızla ilgilenirkende..dikkat et yinede kendine cnm..kayınvalide napıyo:1:

derınım yaa akıntı da mı oluyo canım ben bugun braz arastırdım bu agrı ya enfeksıyon yada kıstten dolayı oluyormus benden de seffaf akıntı gelıyor bol mıktarda ben yumurtladıgıma yormustum ama belkı de degıl cok korkuyorum ya doktora gıtmeme de cok var ay bıde bu kıstlemı ugrascam

ben çıkmalıyım,herkeze hayırlı geceler diliyorum.
leylacığım,selamını aldım,sağolasın.
ebroşum karşılaşamadık ama,ben okudum leylanın selamını,görüşürüz,geçmiş olsun canım.

gelmiyo,geçmiyo işte derinim,kalmadı bu topicin sıcaklığı,biz topice geldiğimizde her ne kadar dert ortaklarımızla aynı anda yazışamasak bile,herkez birbirini sorar,merak eder,hatırladığına dair bişeyler yazardı,ama şimdi genelde lay lay lom dan başka bişey yazılmıyo,hakkını yemim kimsenin yazanda yok mu,elbette var,dedimya bir buçuk saat,geçmişi okudum ve herkezi gördüm,ama şunu da gördüm,ortada bi paylaşım varken,bi diğeri hiç oralı değil,gelin başka şeylerden konuşlaım,gelin hoplayalım,zıplayalım.
evet,yenilere,herkeze kapı açık,kimseyi dışlamak değil amacımız,ama yeni gelenlerde,birazcık buraya uyum sağlasalar,o samimiyeti yakalasalar daha güzel olmaz mı?

çok çok çokk haklısın canım...bende geçiştiriyom işte çünkü senin dediklerini geçmişte bende çok söyledim ama olmuyo ..eski merak etmeler yok..aynen dedigin gibi bazen lay lay lomlar çok fazla..daha geçen gün konuşuldu bu zaten...evet elinden geldigince yazanlarda çok hakkını yemeyiz...he bak mesela kardelenbhr bugün onun adet gününü takip etmiş olmama çok sevindi okumuşundur..bu olmayacak bişey degil biz eskiden hep böyleydik,birbirimizin adet gününe kadar unutmazdık merak ederdik,,eski hassasiyet olmadıgı için belkide bende saldım kendimi..işte böyle hatırlayıncada buna bile sevinir olduk..sadece krdlnbhr degil bende ayriyetten hatırlanınca çok seviniyorum.çok kalabalıklaştık sayı olarakta bunun da etkisi var unutmalarımızda...ama aynen özellikle son cümlene çok katılıyorum...

şeydam bizim şeyda mı selam cnm..nasıl gidiyo ?

seydam nasıl oldun canım iyimisin
selam kizlar
gecmise bakiyordum kusura bakmayin ....epey oldu buraya yazmayali ugramadigim zamandada pek yi seyler yasamadim malesef ,bebegimi yine kaybettim bu 6 . oldu 13+2 ken kalp atisi durdu 8 aralikta kürtaj oldum hala acim cok taze zamanla gecicek ins ,iyiki rabbim bana oglumu vermis iyikide o var yoksa bukadar düsükten sonra kolay kolay ayaga kalkamayacatim herseyin hayirlisini ver dedim hep dualarimda demekki hayirlisida buymus cok üzgünüm ama elden bisey gelmiyor malesef....

sizler nasilsiniz? birsen hamilesin galiba allahim hayirla saglikla kucaklamani nasip etsin ins
derinsi canim sen nasilsin? güzel haberlerini aliriz ins enkisa zamanda

Back
X