Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK********************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

***************************ZEYNEPKAYGİN**********************4 OCAK***********************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK***********************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK***********************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK***********************
*****************************GUL TAMER***********************9 OCAK**********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
******************************FLAN***************************14 OCAK*********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/******************DERDANUR****************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK******************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK*******************
***********************QUEEN_BE***************/******************KUBRA1985****************

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

Son düzenleme:
canım boncugumm elbette hiçbirimiz bırakmıcaz burayı..hepimiz hamile kalıcaz inşallah burada..yılmak yok...eşinede şimdiden geçmiş olsun ve iyi şanslar diyorum canım..Allahım çok büyük..inşallah herşey ameliyat sonrası harika olur.bu ameliyat vesileniz olur inş canım...seni çokkk seviyorum fıstıkımmm:38:

kardelen49um geç gördüm yazdıgını cnm..iyiyim ne olsun bildigin gibi ...sende inş iyisin...

ebrarım gelmemiş yaaa...cano az sonra yatıcam geçe bile kaldık..arabalara baktık eşimle..hep gel bakalım diyo kırıyorum bu sefer bakayım dedim...

kayracım sıkma tatlı canını..yine olacak bebişleimiz inşallah..aslında biliyosun durumlarımız aynı gibi..bende pkoyum vede çift rahim görünümü var...diger doktor resmen çift rahim demişti hatta..kime inanacagımızı da şaşırıyoruz artık valla...bu durumlar çıktı çıkalı ne zaman hamile kalacagımdan ziyade,kalırsam nasıl taşıyacagımı düşünür oldum..yine kaybedersem diye kaygılanır oldum...Allahım hepimze saglıklı sorunsuz hamilelikler versin..sorunolu olsa bile en azından sonu güzel olsun diyorum...çekecegimiz sıkıntılar varsa üstesinden gelmeyi nasip etsin Allahım..amin...

herkese iyi geceler kızlar..hepinizi tek tek çok öpüyorumm..unutmayın bu topic hepimizden oluşuyor,kimse kimsenin yüzünden uzaklaşmaya kalkmasın,kızıp gitmesin..biz böyle şeylere üzülüyoruz..boncugun dedigi gibi herkesin derdi kendine yetiyo zaten...bundan sonra yanlış anlaşılmaların olmadıgı güzel paylaşımlar artsın inşallah..hoşçakalın:58:

inşallah burdasındır kuzum ben uyuyakalmışım ya eşim rahatsız onunla ilgilendim sonra ouyuyunca bende tv izlerken dalmışım yeni uyandım kuzum .geçmişe bakmadan yazıyım dedim sana inşallah kaçırmadım seni

ınsallah canım ınsallah tabıkı de guzel olcak hersey
ebrar ablam da gelmıs esın ıyıdır ınsallah abla bu arada msnyede yazmıstım duayı okudum bıttı

İyi akşamlar arkadaşlar dün itibarı ile donmuş embriyo transferi için tedavime başladım Bismillah diyerek dualarınıza ihtiyacım var şimdiden Allah razı olsun.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah.:16:
canım ya çok sevindim hadi hayırlı olsun peki transferin nezaman dua işini yapıcaktık
haber ver mutlaka bana canım
geçmişeee gittiimmm ama ok gitmişimm sanırımm gelemedim :))) canlarımm yaa özlemişimm vallaa ama yıl sonuu maff etti beniii ugraşş durr hiçç vakit ayıramadım forumaa ....

evet kızlar ben gecenn aydann 12 aaydann yanii çokk ümitliydimmm ama olmadı adet oldumm bugün 5. günümm artık ümitlerr bu aya kaldıı allahın izniylee ....

hepinizee iyii yıllarr canlarımm yenii umutlarrr güzell güzell bebişler getirsinnn inşallahhhh....

tugcal canımm bebişşşin iyi olduguna çokk sevindim canımmm :)))

cucugum ilk öncee h.g glıkofen bende kullanıyorum yararını görüyorum hemde kilo almanı birazda olsa engelliyo düzenli içince canımm .

guern_bee35 canımm ne güzel bi haberr buu çokk sevindimm :))

elixsirimmm kuzumm kıyamamm sanaa kıremm sür dedim yaa sana bak bende var bitane z le başlıyoo adı okk iyi geliyoo bakıpp sölimm hemenn sanada yarın kocişin alsınn tayammıı

kubra1985 hayırlı olsun bebişin canımm

flan hastamıı girdin yeni yıla canımm benimm çokk geçmiş olsunn dikkat et kendine

birsen29 canımm iyisin demii :)

turkuaz canımm sen nasılsın ?

nanelişeker canımm herşeyde bi hayır vardırr tabikii eşindee çokk istiyodur ama bakk işle ilgilii şeyler varmışş bi düzene girsinnn hayırlısıylaa tabisii pıttt diyee bebişindee geliverir kucagına :)

sevtunum bebemm nasılsınn bakalımm ayyy kız nekadarr olduuu dimii seninle konuşmayalıı bakıyorumm mercimekk iin tohumlarr atılmışş ayyy hadii hayırlısıı kayramınn dedigi gibii çalmadın demee kızz malzemedenn :))

kardelenbhr canım ben gelene kadar kaçmışsınn kuşumm 3 gün kalmışş hadii güzell haberlerle inşallahh canımm :) :) :)

derinsu canımm nasılsınn umarımm herşey yolundadır ...

ugurbocugum geçmiş olsun canım kocişin sanırım yarın giriyor ameliyata ...

kayram29 canımmm benimmm seviyorum seni ;) takılıp üzülme öle herşeyee

yeterrrrr cimm canımm ii çıkmış sonuçlar çok sevindimmm

kıslar eger atladıgım varsa kusura bakmasınn geçmişe döndüm ama bukadarr kaldıı aklımdaa :17:
beni unutmuşsun ama olsun olabiliyo sonuçta sitem değil maksadım yanlış anlama
demek oldun adet hakkında hayırlısı buymuş inşallah buay gelir meleğin canım
Daha oglen gelmıcem dedım ama dayanamadım neden bazı munasebetsızler yuzunden ben arkadaslarımdan olayım kı degılmı:33::33::33::33::33:
Zaten baska bı arkadası da yanlıs anlamısım o sinirle affedr umarım:26::26::26::26:
Yetercım yorulmussun tahlıllerın de temıs cıkmıs
pelıncım barısmıssın kocanla aferın sana fıstıgım
ebrar ablacım esın rahatsızmıs canım benım gecmıs olsunnn
elıksrıcım hatıcecım elacım ıyı aksamlar
kardelen49 um la konustum ve cok rahatladım cicişim de rahatlattı tabıkı benı
bırsenım bebısını dusun ve bosver guselım yukarda allah var rabbım herkese gusel saglıklı bebıkler versın
bu arada kaza gelıyorum demez ama bana bel fıtıgı gelıyorum dıyor galıba:14::14::14::14:bıde ıdrar yolarım ıltıhaplanmıs maydonoz suyu ıcıyom habıre
bı de kızlar sol kasıgım durdugu yerde agrıyo ozellıkle fılmden sonra anlamadım ne oldugunu ne olabılır sızce bazıları enfeksıyon olabılır yazmıs baska yerlerde
yani doğru düşünmüşsün gerek yok böyle şeylere kuzum
eşim daha iyi çok şükür sen nasılsın?
belfıtığımı çok zor inşallah değildir canım iltihap içinde maydonoz suyu süper devam et içmeye şifa olsun inşallah
gelmiyo,geçmiyo işte derinim,kalmadı bu topicin sıcaklığı,biz topice geldiğimizde her ne kadar dert ortaklarımızla aynı anda yazışamasak bile,herkez birbirini sorar,merak eder,hatırladığına dair bişeyler yazardı,ama şimdi genelde lay lay lom dan başka bişey yazılmıyo,hakkını yemim kimsenin yazanda yok mu,elbette var,dedimya bir buçuk saat,geçmişi okudum ve herkezi gördüm,ama şunu da gördüm,ortada bi paylaşım varken,bi diğeri hiç oralı değil,gelin başka şeylerden konuşlaım,gelin hoplayalım,zıplayalım.
evet,yenilere,herkeze kapı açık,kimseyi dışlamak değil amacımız,ama yeni gelenlerde,birazcık buraya uyum sağlasalar,o samimiyeti yakalasalar daha güzel olmaz mı?
ben sıcaklığın kalmadığına inanmıyorum canım hernekadar kopmalar olsada biz arkadaşız hatta arkadaşlıktan öte oldu benim için .zaman zaman tatsızlık olsada bunlar gelip geçer :31:ben inanıyorumki dostluk bugünleri unutturacak :16:

ben çıkmalıyım,herkeze hayırlı geceler diliyorum.
leylacığım,selamını aldım,sağolasın.
ebroşum karşılaşamadık ama,ben okudum leylanın selamını,görüşürüz,geçmiş olsun canım.
valla karşılaşamadık bugün kaçkez niyetlendim aramaya ama hep bişey çıktı merak eetmiştim ama misafirin varmış neyse daha sonra görüşürüz öpüyorum seni
selam kizlar
gecmise bakiyordum kusura bakmayin ....epey oldu buraya yazmayali ugramadigim zamandada pek yi seyler yasamadim malesef ,bebegimi yine kaybettim bu 6 . oldu 13+2 ken kalp atisi durdu 8 aralikta kürtaj oldum hala acim cok taze zamanla gecicek ins ,iyiki rabbim bana oglumu vermis iyikide o var yoksa bukadar düsükten sonra kolay kolay ayaga kalkamayacatim herseyin hayirlisini ver dedim hep dualarimda demekki hayirlisida buymus cok üzgünüm ama elden bisey gelmiyor malesef....

sizler nasilsiniz? birsen hamilesin galiba allahim hayirla saglikla kucaklamani nasip etsin ins
derinsi canim sen nasilsin? güzel haberlerini aliriz ins enkisa zamanda
seydam canım nasıl oldun daha iyisin inşallah dualarımdasın bitanem
allahım sabrını artırsın
ıyıgeceler canlarım ayrıca hoşbuldum
esım yrn yatıyor cok kötüyüm yüzüne baktıkca aglayasım gelıyor amelıyatta da yanında olamıcam götürmüyor benı:59:
gecmıs hakkında yorumda yapmıcam yaparsam uzar gıder kalp kırarım benım üzüntüm bana yeter :58:
allah herkesın bahtını acık etsın hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah baska dıcek sözüm yok:53:
canım benim kıyamam ya tahmin ediyorum ama şuna inanki herşey çok güzel olucak
bu ameliyat sizi bebişinize götürücek inşallah
allahım şifa versin eşine inşallah çok başarılı geçer ameliyat dualarımdasın kuzum
kardelen52 23 cnm haklsıın topıgın eskı havası kalmadı ama olsun yıne hep beraberız rabbım hepımızın yüzünü güldürür ınsallah
ben bırakamam burayı ebusum derınım sızlerle kurduk çünkü cok büyük hayallerle hamıs kalcam ben burda ınsallah hep beraber:64::64::16:
saol kuzum nasipse hepbirlikte olucaz bugünler gelip geçicek kalıcı olan dostluğumuz olcak inşallah :54::54:
bende hiçbirinizi bırakmak istemiyorum hatta şuanda bebek fikrini düşünmesem bile burdayım çünkü hepinizi çok seviyorum
canım boncugumm elbette hiçbirimiz bırakmıcaz burayı..hepimiz hamile kalıcaz inşallah burada..yılmak yok...eşinede şimdiden geçmiş olsun ve iyi şanslar diyorum canım..Allahım çok büyük..inşallah herşey ameliyat sonrası harika olur.bu ameliyat vesileniz olur inş canım...seni çokkk seviyorum fıstıkımmm:38:

kardelen49um geç gördüm yazdıgını cnm..iyiyim ne olsun bildigin gibi ...sende inş iyisin...

ebrarım gelmemiş yaaa...cano az sonra yatıcam geçe bile kaldık..arabalara baktık eşimle..hep gel bakalım diyo kırıyorum bu sefer bakayım dedim...
canoya yıukardada yazdım uyuyakalmışız kalktım koştum buraya ama kaçırdım
demek arabalara baktınız hadi hayırlısı canom eşininde gönlünü yapmışsın iyi olmuş
cano herzaman beraberiz 2 yıldır öyleydi bundan sonrada öyle olucak nasipse
kayracım sıkma tatlı canını..yine olacak bebişleimiz inşallah..aslında biliyosun durumlarımız aynı gibi..bende pkoyum vede çift rahim görünümü var...diger doktor resmen çift rahim demişti hatta..kime inanacagımızı da şaşırıyoruz artık valla...bu durumlar çıktı çıkalı ne zaman hamile kalacagımdan ziyade,kalırsam nasıl taşıyacagımı düşünür oldum..yine kaybedersem diye kaygılanır oldum...Allahım hepimze saglıklı sorunsuz hamilelikler versin..sorunolu olsa bile en azından sonu güzel olsun diyorum...çekecegimiz sıkıntılar varsa üstesinden gelmeyi nasip etsin Allahım..amin...

herkese iyi geceler kızlar..hepinizi tek tek çok öpüyorumm..unutmayın bu topic hepimizden oluşuyor,kimse kimsenin yüzünden uzaklaşmaya kalkmasın,kızıp gitmesin..biz böyle şeylere üzülüyoruz..boncugun dedigi gibi herkesin derdi kendine yetiyo zaten...bundan sonra yanlış anlaşılmaların olmadıgı güzel paylaşımlar artsın inşallah..hoşçakalın:58:
:16::16::16:
ALLAHIM hepimizin gönlüne göre versin canım
ınsallah canım ınsallah tabıkı de guzel olcak hersey
ebrar ablam da gelmıs esın ıyıdır ınsallah abla bu arada msnyede yazmıstım duayı okudum bıttı

deryam saol kuzum daha iyi eşim
duayıda okudum yazmışsın evet gördüm kuzum hatta ekledim ağzına yüreğine sağlık bitanem

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15
ELİXSİR...........15bitti
MİRANDA...........15
DERDA.............10bitti
PELİN.............10
TOSTİ.............10
AFED...............10bitti
HATİCE............10
BİRSEN............10
DERYA..............13bitti

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........20
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
BANUU..............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10bitti
AFED................10bitti
BİRSEN.............10
HATİCE.............10
DERYA...............13bitti

esım yrn yatıyor cok kötüyüm yüzüne baktıkca aglayasım gelıyor amelıyatta da yanında olamıcam götürmüyor benı:59:
gecmıs hakkında yorumda yapmıcam yaparsam uzar gıder kalp kırarım benım üzüntüm bana yeter :58:
allah herkesın bahtını acık etsın hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah baska dıcek sözüm yok:53:

amin cnm
inşşşş herşey yolunda gider çabucak bebişine kavuşursun bitanem şimdiden geçmiş olsun bugün yatıcak yarın galiba ameliyat olucak sanırım
GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........20
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15
ELİXSİR...........15bitti
MİRANDA...........15
DERDA.............10bitti
PELİN.............10
TOSTİ.............10
AFED...............10bitti
HATİCE............10bitti
BİRSEN............10
DERYA..............13bitti

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........20
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15
BANUU..............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
PELİN..............10
DERDA..............10bitti
AFED................10bitti
BİRSEN.............10
HATİCE.............10 bitti
DERYA...............13bitti

duamı bitirdim ve ekledim ablacım allah kabul etsin inşşşşşşşşşşş
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
arkadaşlarım hepinizi çoooooooooook ama çoooooooooooooookk
SEVİYORUM bu kırgınlıklar artık son bulsun lütfen yaaaaaaaaaa
GÖNÜLLER BİR OLSUN .....
CANLARIM YAAAA ..................................

merhaba arkadaşlar bu yumurtalık kistleri kaç gün adet gecikmesi yapar bilen varmı çok kötüyüm 5. Günüm ilk defa bu kadar gecikti
inşallah allah gönlüne göre verir cnmm......:49::49::49:

kızlar ya bişey sorcam ben düşükten sonra folic plus kullanmaya başladım affdersiniz ama kabız oldum hap yapmış olabilirmi:26::26:
pelinnciiimm bende folıc plus kullanıorum bende yapmadı ama kayısı suyu yada hoşafı iç saabahları hiç bişiyciğin kalmaazzz tatllmmmmm

arkadaşlar geçmişi okudum burda olan arkadaşlar varsada bunu okusun.istemeden kırdıysam özür dilerim ama inanın asla asla aslaaaaaa nispet yada üzmek gibi niyetim yoktu.nasıl böyle bişey yaparım bukadar vicdansız nasıl olurum.herkez için dua ediceğimi güzel dileklerimi neden kimse görmemişte özellikle istedikleri kelimeleri seçmişler.çok şaşkınım burdaki insanlar için ben neler düşünürken ne ile suçlanıyorum.gerçekten çok üzüldüm.inanın daha dün akşam sayfayı kapatırken duayla kapattım inş.güzel haberlerinizi alırım diye..diğer arkadaşların okumasını bekliycem ondan sonrada bidaha girmiycem bu topiğe..geçmişte benimle ilgili yorum yapan arkadaşlar lütfen bu kadar yargısız infaz yapmayın.inanın hamileliği suçluluk gibi hissettirdiniz.yani geçmişi okudum şimdi ve böyle hissettim sdc cevabım şu allah gönlünüze göre versin.....:2:
kübra ben sana hak veriyorum hamililini yeni öğreniyorsun ve heycanlısın tabiki bu tarz sorular soracaksn ben senn yazdklarına bişi demiorum bizim içinde dualar etmişsin ve düşük tehliken olduğundan bahsetmişsin bunda nispet edilecek bişi yok beteray diye biri vardı o çok hadsiz konuşuyodu yüklenilecekse ona yüklenilmeli alın topinizi başınıza çalın falan bişiler yazmış çünküüüüü...:26::26::26::26:

gültamer için ayetel kürsi listesi

ebrar..............20
boncuk............20
derin...............20
sevtun............20bitti
yeter...............20bitti
elaezel...........20
aleyna............15
turkuaz...........15
selina............15bitti
garip.............15
banu..............15
kardelen49........15
elixsir...........15bitti
miranda...........15
derda.............10bitti
pelin.............10
tosti.............10
afed...............10bitti
hatice............10
birsen............10
derya..............13bitti

elaezeliçin ayetel kürsi listesi

ebrar..............20
boncuk.............20
derin................20
sevtun.............20bitti
yeter..............20bitti
gültamer...........20
selina.............15bitti
aleyna.............15
turkuaz............15
banuu..............15
kardelen49.........15
garip..............15
miranda............15
elixsir............15bitti
tosti..............10
pelin..............10
derda..............10bitti
afed................10bitti
birsen.............10
hatice.............10
derya...............13bitti
kızlar benide yazın bende okuyayım :10::10::10::10::10::10:

arkadaşlarım hepinizi çoooooooooook ama çoooooooooooooookk
seviyorum bu kırgınlıklar artık son bulsun lütfen yaaaaaaaaaa
gönüller bir olsun .....
Canlarım yaaaa ..................................

günaydnnn hatice bence uzatlmmması gereken ufak bişi sonuçta bu kız bişi dememiş ne demişse beteray diye bi kız demişş bence

inşallah allah gönlüne göre verir cnmm......:49::49::49:

pelinnciiimm bende folıc plus kullanıorum bende yapmadı ama kayısı suyu yada hoşafı iç saabahları hiç bişiyciğin kalmaazzz tatllmmmmm

kübra ben sana hak veriyorum hamililini yeni öğreniyorsun ve heycanlısın tabiki bu tarz sorular soracaksn ben senn yazdklarına bişi demiorum bizim içinde dualar etmişsin ve düşük tehliken olduğundan bahsetmişsin bunda nispet edilecek bişi yok beteray diye biri vardı o çok hadsiz konuşuyodu yüklenilecekse ona yüklenilmeli alın topinizi başınıza çalın falan bişiler yazmış çünküüüüü...:26::26::26::26:

kızlar benide yazın bende okuyayım :10::10::10::10::10::10:

günaydın cnmmmmmmmmm :16::16::16::16: nasılsın

günaydnnn hatice bence uzatlmmması gereken ufak bişi sonuçta bu kız bişi dememiş ne demişse beteray diye bi kız demişş bence

ya aslında kim haklı kim haksız bilmiorum ama gerçekten o tepe tepe kullanın flan yazan kimse yani çok ayıp etti öle bişe olabilirmi ya insanda biraz nezaket olmalı sonuçta:20::20::20::20::20:

ALLAH yardımcısı olsun cnm hayırlı haberlerini bekliyoruzz:16:

günaydın kızlar nasılsınız :3::3::3::3::3::3::3:

arkadaşlar geçmişi okudumda biraz.hepimiz çok hassas dönemlerden geçiyoruz hepimizin derdi hemen hemen aynı o yüzden kırgınlıkları bi kenara bırakalım.yüksek moralli olmamız lazım umutlu olmamız lazım birbirimize destek olmamız lazım dimi ama. o arkadaşta annelik sevincinin verdiği heyecanla yanlış cümleler kurmuş ama bence kötü niyetle yazmamıştır.biz hoşgörülü olalım hoşgüörülü olmak büyüklüktür dimi canlarım. :16::16::16::16::16::16::16::16:

canım transferi oldunmu olacanmı ilaç kullanmaya başladınmı kendini hazır hissettinmi
Canım henüz transfer olmadım ilaç kullanıyorum şuan ekimde aldım ilk negatifimi ancak hazır olabildim bakalım hayırlısı
hayırlı olsun cnm tedavin bütün dularım seninle inşşş kavuşursun meleğine
:16::16::16::16::16::16:
Allah razı olsun hatice inşallah rabbim nasip etsin bu sefer bana ve olmayan bekleyen herkese
canım ya çok sevindim hadi hayırlı olsun peki transferin nezaman dua işini yapıcaktık
haber ver mutlaka bana canım
Çok saol Ebrarcım bende çok mutluyum transfer günü henüz belli değil haber vereceğim ben sana bu arada dua okuyamıcam adetliyim şuan arkadaşlarım affetsin beni

Back
X