Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

semra canim seninde oglun varmis allah bagislasin kac yasinda??
[/B][/QUOTE]

oğlum yedi buçuk canım ikinci sınıfa gidiyor

,elixsir+,KAYRAM29+,sunger,son_ece,seydam,birsen29,semraozsoy,ezzehra,

selam kızlar ben geldm nasılsınız:3::3::3::3:

selam canım hoş geldin

sungerım ve samram solaun fıstıklarım ya bılmezmıyım bızı daha cok dusundugunuzu gercekten duaya cok ıhtıyacımız var mınıklerınıze de dua ettırın bızde en az sızın kadar tadalım annlığı
ya ağlatıyonuz beni analığı tadacaksınız inşallah allah beni nasıl bilirseniz öyleyim diyo ya ben onu hep veren bildim verecek size inşallah
canım aglama ben cok umıtlıyım bırını veren allah tekrar verecek ama bu sefer saglıklı bır sekılde dogsun da kucagıma alayım onun mıs kokusunu ıcıme cekeyım de buyuteyım sızler gıbı okula gıttıgını onun cocuklarını da greyım ınsallah hepımız de tabıkı
inşallah iyi kalpli arkadaşım benim rabbim yüzünüze gülsün

canım benım yavrum 5 aylıktı kaybettım erken dogumla
bu yuzden ne ogmum var dıyebılıyorum nede yok toprak altında da olsa bı yavrum var[/QUOTE]

ay deme öyle yaaaaaaaaaaaa canımı çok acıttın bu konuş malara hiç dayanamıyorum canım yanıyo gözlerim dolu dolu oldu :43::43:

ama sunu unutma ve sukret rabbıme her gun ve hergun sen acını hafıfletmek ıcın yavruna sarılıyosun ama ben kuzumun basucumda duran eldıvenıyle corabına rabbım yavrunu korusun bu yusden kendını cok yıpratma onun ıcın ayakta dur

ıyıyım canım afıyet olsun bol bol bebıs olsun ınsallah onlar sana

sagol canım benim kilo almasında bebiş olsun tabiki:9:

kız olmaz kılo mılo vıtamın onlar bebıs olur merak etme
semracm benım musluklar bı ara acıldı kapandı ama caktırmadım olsun her acının dermenı da allah sabrını verıyooo daha ıyı olmaya soz verdım artık

hoşbulduk semracım alıntılar karışık oldugu icin alıntı yapmadım... ya kızlar okudukca benimde gözlerim doluyo güzel şeylerden bahsetsek rabbim hepimize sabır versin yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla:43::43:

kız olmaz kılo mılo vıtamın onlar bebıs olur merak etme
semracm benım musluklar bı ara acıldı kapandı ama caktırmadım olsun her acının dermenı da allah sabrını verıyooo daha ıyı olmaya soz verdım artık

aynen dediğingi gibi ben bu aralar biraz duygusalım canım hiçbirşeye dayanamıyorum hemen ağlıyorum çok haklısın canım inşallah hep iyi ol :48:

birsencim sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin minişimiz nasıl fıstık kızın nasıl öperim yanaklarından:16::16::16::16:

hoşbulduk semracım alıntılar karışık oldugu icin alıntı yapmadım... ya kızlar okudukca benimde gözlerim doluyo güzel şeylerden bahsetsek rabbim hepimize sabır versin yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla:43::43:

amin amin amin amin amin amin

neyse bu huzunlu havadan kurtarayım sızlerı ben kacıyom kızlar sıze ıyı muhabbetler:21::21:

güle güle canım benede çıkıyorum yarın önce arkadaşıma kahvaltıya gidecem ordanda alışverişe gidecem almam gereken kurdelelerim var allaha emanet olun canlarım :79::79::79:

Back
X