Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben cıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler sevtunum hoşgeldin canım özlemezmiyiz hic ama benim cıkmam lazım opüyorum hepinizi:16::16:

kızlar iyi geceler beni kociş çağırıyo iy geceler her keze dua etmeyi unutmayın yatarken kim bilir belki birimizinki bu gece kabul olur ne dersiniz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam günaydın kızlar ben adet oldum :14: aslında yarın olmam
lazımdı ama bugun oldum cokta ağrım var:14:

artık inş öbür aya gelir bebeğim:14::43:
cnm ya hayırlısı üzme kendini sakın..inşallah öbür aya hepimizzz kalırız kıss.
geçmişe baktım da ne kaynatmışsınız yaaaaa ben yoktum ya ondardır:50::50::50::50:
ablacım valla bılemıyorum ama ınankı merak da etmıyorum erken pes ettın dıcen de hamıle kalsam da bılıyosun uykusuz geceler baslıcak bu sefer bıseymı oldu olacakmı falan bakalım bı doktoruma gıdeyım hayırlısıyla da ne dıcek bı gorelım
derınım arastır canım ama ıstanbulda degıl ben oradakı fıyatlara bakmıstım canım ıstersen kararlıysan senın ıcın bende arastırırım
alynacım hayırlı haberlerle dön kuzum ınsallah hersey gonlunce olsun
elıksırcım olsun canım sen de dedın ya her adet oldugumuzda bır umıt var demektır bır dahakı aya olur ınsallah
boncugumu merak ettım yaaa erkenden hastaneye gıdecektı rabbım yuzunu guldursun ınsallah
bende kızım olursa ısmını duru yada zümra oglum olursa tabıkı ısmını kayra kayacagımallahım nasıp eder ınsallah hepımıze
kayram bilemiyorum cnm kararlıydım aslında ama fiyatları duyunca uçtum..bakalım hayırlısı..şuanda tutuk gibiyim hiçbişey yapmak istemiyorum ..
saol yavru hız kesmeden devam ediomda kocişede keçiboynuzumu yedirsem acaba kızlarr :))):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:soğan kuru bide fitil kullandım ondanmı adet olmadım ben acaba dün test yaptım gece tek çizgi çıktı ama adet değilim yane heralde diyorumki soğan kuruyle akıntı için vajişnal fitil kullandımya o geciktirdi hiç şaşmazdı kızlar hamile olsamda testte çıkardı ama tek çizgi maaleseeeeeeffffffffffffff:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
cnm dur bakalım adetin gelmedikçe ümit bitmez..Allah büyük..belkide vardı da çıkmadı belli mi olur.:54:
bitanem bnm bende öptüm senii:54:

bunlar hangi hastaneler cnm bilmiyorum ama 300e yaptıranda var ama sigortalı tabi,eşin askere gittiği zaman nerde kalacaksın cnm sen kaynanacığında mı :) annende mi?Rabbim hayırlıyla gidip gelmesini nasip etsin ...

deryacım maydanoz suyu ne işe yarıyor ki iltihap için iyi geiyordu sanırım,bel ağrısına da mı ii geliyor,geçmiş olsun bu arada cnm...

kardeloşcağızımmm nasılsın rastlayamadık bi türlü özledim seni yaa,demek misafirlerin vardı hee
olsun bu ay olur inşaallahh...

cnm inşaallah güzel haberlerle gelirsinn,bakalım ne dicek doktor...

ablamm günün iyi geçmiş ne güzel,Rabbim daha güzel günler geçirmeni nasip etsinn(aminnn)
inş en yakın zamanda eteğinden anne anne diye çekiştiren minnakların olacak seninde inşaallahhhhh

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK............20bitti
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........30bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15bitti
ELİXSİR...........15bitti
MİRANDA...........15
DERDA.............10bitti
TOSTİ.............10
AFED...............10bitti
HATİCE............10bitti
BİRSEN............10
DERYA..............13bitti

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20bitti
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........30
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
BANUU..............15
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
DERDA..............10bitti
AFED................10bitti
BİRSEN.............10
HATİCE.............10bitti
DERYA...............13bitti

kardeloşumm cnm iki ay peşpeşe aşılama yaptırmıştı olmamıştı,bu ay morali bayağı bozuktu okuduklaırmdan ama şimdi hamiş:)
darısı sana, diğer kızlara, bana inşaallah...

sen nasılsın ?
canım benim birisini hatırlıyorum sadece.acıbademdi.orası zaten çok pahalı o ayrı konu da..yinede diger yerlerde de pahalıymış.eger kesin karar verirsem doktor da gerek görürse iyi bi arastırıırım...eşim askere gidince kısmetse annemede kalmak istiyorum cnm..yada annem diyo ben babanla gelir sende kalırım diyo..of şimdiden stres oluyom yaa...hakkımızda hayrlısı turkuazım benim..:54:
kızlar beni merak etmişsiniz cok sagolun

bugun benden iyi haberler var ALLAHIMA şükürler olsun eşimin sonuçlar eskiye dönmüş MAŞALLAH diyorum cünkü dr bile ilac mı kullandınız dedi cok ucuk rakamlar deyil ama yine eski ye yaklaşmış sayı cok şükür ALLAHIM

eşime erkek faktörü yoktur deyip bi rapor verdiler bizi infertilite bölümüne gönderdiler adetin 2. günü cagırdılar bakalım ne olcak şmdi beni inceliyceklermiş hayırlısı neyse o olsun diye cok dua ettim ALLAHIMA cok şükür iNŞALLAH düşmez tekrardan bu deyerler
aleynamm çok sevindim inanki cnm..inşallah bundan sonra herşey yolunda gider melegin tez zamanda gelir inşallahhhhhhhhhhhh amin..
evet canım yeni bi dönem başladı... korunmıycam kardelencim zaten temizlenmiştir tamamen rahmim...amin rabbim hepimize hayırlısını versin...
korunmamaya karar verdin demek cnm hadi hayırlısı...ben inanıyorum yakında yine olacagına peloşum benim:54:
ben geldim siz yoksunuz şansıma küsüyüm ben barı ne yapam ben çıkıyuorum anam çagırıyo:58::58::58::58::58:
kıss delürmee..o dedigin şeyi bende duydum arkadasımda muska yazdırdı..varmı yokmu Allah bilir tabi...ama sen çok kafaya takma gülüm iyi gelmez sana...zaten kızların dedigi gibi namazındasın dualısın sürekli..Allahın izniyle bişey musallat olamaz canım..bende çok dua ederim..hele yatmadan önce nas,felakiayetelkürsü ve biçok duamı eksik etmem ve korkmam Allahın izniyle..
slmm ben yeni üye oldum 2 gün oldu benide alırmısınızz
ece hoşgelmişsin cnm aramıza..çok olmuş 11 yıl...ama Allah büyük cnm...biz ne çok bekleyenleri gördük..hepside anne oldular..bizde olucaz inşallah...
ısırırırm tabı sende ısır yaaa valla zaten bı dogsun sıpa gostercem ona gununu
sungercım yaaa senın bır kızın varmıs zaten ne guzel daha nıye bu kadar kafaya takıyosun kı tamam zor ama bıde bızı dusunsene ben bıde ılk bebegımı kaybettım kuzu yaaaaa

kız inanki kendimden çok sizlere dua ediyorum allah biliyoryoya kalbimi inşallah hepiniz anneliği tadacak sınız tüm kalbimle istiyorum ve diliyorum :49::49:
Allah razı olsun semracımm..rabbim güzel yavrunu sana bagışlasın..ona ennnnnn enn en tatlısından bi kızkardeş yollasın Allahım..
aranıza yeni katılıyorum veyalnız olmadığımı bilmek güzel. arttık nette gezinmekten başım ağrıdı. derdim anne olmak. on yedi aylık evliyim ve bebeğim olmuyo:(
sumela hoşgelimşsin sende cnm.umarım çok beklemeden anne olursun sende...
boncugum bu arada eve gelmısındır herhalde kusum ıyıletır hemen esını de gelsın bebısın ınsallah canım
ablam derınım sılerle rast gelemedım bugun cok osledım yaaa ama gece kuslugunda gundus kusluguna terfı ettım benı osleyın anacım ben cok osluyorum cunku sızı
kardelen 49um da gelmedı hıc bugun msnde de gormedım hayırdır canım bıseyın yok dımı
kardelosum sana da kucak dolusu duamı yolluyorum kuzum bu sefer uctum bye
evet rastgelemedik kuzu ama olsun..erken yatman iyi oluyodur..keşke bende yatabilsem ama işler hiç bitmiyo..çalıştıgım için geceye kalıyo hepsi:59:ance demin oturdum da 1 saattir geçmişten çıkabildim:1:öpüyorum seni cnm...:54:
evlendiğimin ikinci ayında annem rahatsızlandı ve mide kanseri:(Rabbim düşmanıma vermesin.annem gözleimin önünde ac öldü üç ay önce o cok istiyodu doktora gittim eşde sorun yok benim yumurtam var olur dediler. artık hastanelerin önünden gecmek dahi istemiyorum. ama sanki cocuk olunca hayat anlam kazanacak gibi geliyo hayat dağlıyo insanı ve bir yudum su arıyosun. Allahım hastalerde imtihan etmesin kimseyi:(
Allahım nur içinde yatırsın canım.başınız sagolsun :(((
hosbulduk elixsircim,canim bugun esim sperm test sonuclarini alacakti,doktora gidince sali gunene kadar beklemesi gerektigini doktor söylemis.
muayene etmis,kan ve idrar tahlillerini yapmis..ve demiski,16.milyon spermi oldugunu söylemis,%30 yavas hareket ediyormus.%20 si hizli spermis..

doktor az oldugunu söylemis:14::14::14::14:

orthomol fertil plus diye bir ilac vermis esime:26:

tahlil sonuclarini ve son degerlendirmeyi sali gunu yapacakmis,:14::14::14::14::14:

ne olur yardim edin kizlar,bilgilerinizi ve tecrubelrinizi paylasirmisiniz??esimle ayni durumda olan esleriniz varmii??:26::26:
biz tedaviye de henuz yeni basladigimiz icin,bilgi sahibi degiliz:14::14:
doktorda sali randevu vermis,detayli konusmamis:14::14::14::14::14:
kıss dur hemen niye üzülüyosun..aşırı düşük bi sayı degil bence..hem spermler degişebiliyo...belki daha artar bişeyler kullanırsan..Allah hayırlısını versin.

BONCUGUMUN eşi ameliyatını olmuşş sorunsuz bi şekilde çokk sevindim boncukumm..Allahım yüzünü güldürsün tez zamanda canım benim...:54:

EBRARIM canım benim..dualara bitti yazabilirsin hayatım..az sonra okucam yatmadan...

kızlar ben anca okudum ve yazdım..kalabalıgız ama kalamıyorum..eşimle oturamadık hiç..mutfaktan çıktım buraya oturdum..başka işlerimde vardı...ugrayabilirsem ugrarım yine öptüm hepinizi...

hee bu arada portakal suyu arkadasımızın hamile oldugunu duydum çok sevindim..aşılaması olup tutmayanlara örnek olsun..bak iki aşılaması tutmamış tam ümidini kesiyoken bebişi gelmiş..inşallah da sıkı sıkı tutunur annecigine...darısı hepinize kızlar...

iyi geceler hepinize
ALEYNAM çok sevindim canım hemde çok gözünaydın inşallah herşey çok güzel olucak enyakın zamanda gelicek minişin .
GARİPCİM sıkma canını çokda düşük değil sayı bence biraz iyi besle inşallah düzelir kendinizi yıpratmayın canım
KAYRAM karşılaşamadık öpüyorum seni canım
BİRSENİM migrenim yok kuzum ama arada böyle tutuyo işte sen nasılsın?
SEMROŞ ALLAHIM oğluşuna bir kardeş yollar enkısa zamanda inşallah canım
SEVTUNCUM bende arkadaşlara katılıyorum öyle şeylere çok fazla takılma canım dualara sığınalım gerisi boş
DERİNİM kaçırdım seni kuzum öpüyorum seni bende çok kalamıycam zaten keyfim yok pek .
buarada ağzına sağlık kuzum ekliyorum şimdi .yarına dua yapabilirmiyiz bilmiyorum daha haber veren olmamış .:68:

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............35bitti
BONCUK............20bitti
DERİN...............20bitti
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........30bitti
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15bitti
BANU..............15
KARDELEN49........15bitti
ELİXSİR...........15bitti
DERDA.............10bitti
TOSTİ.............10
AFED...............10bitti
HATİCE............10bitti
BİRSEN............10
DERYA..............13bitti

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20bitti
BONCUK.............20bitti
DERİN................20bitti
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........30
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
BANUU..............15
KARDELEN49.........15bitti
GARİP..............15bitti
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
DERDA..............10bitti
AFED................10bitti
BİRSEN.............10
HATİCE.............10bitti
DERYA...............28bitti

Son düzenleme:
yaa kızlar salak doktor:63: dediki senin daha cok işi var dedi bana kistin alınıcak rahim

filmin çekilicek zayıflıcan:43::43:

off offf

bide demezmi cok sorunlu bir hastasın diyeee :63:

bana zayıfla diyende benim 3 katım rahat vardır :63:

kendisi bile yeni anne olmus :63:

daha gitmedim ona gitmem deee:63::43::43::43::43:
kız bu ara ellerim kaşınıyo zaten gelemde dövem o salak doktoru be:57::57::57::57::57:
öylemi,peki ne ilaci ki bu:26::26:yan etkisi varmi:26::26:pahalimi:26::26:

öyle canim haklisin,ama esim cok uzuldu agladi:14::14::14:o aglayinca bende agladim,cok zor bir durum rabbim kimseyi böyle imtian etmesin,evde sessizlik hakim:14::14::14::14:
garibim kader arkadaşım bak görüştük allahımın izniyle ne var ne yok bacım benim garip eşimde çok agladı ben üzülüyorum diye ama adamda sorun yok bende sorun var hem pkoluyum hemde rahimim tutmuyo be:43::43::43::43::43::43:
pardon kısalr eşler içecek türk kahvesini ilişkiden önce 1 sat önce sipermler hızlanıyormus öle duymustum:9:
kız bende duydum ama kadın dogumcu tam tersini demiştide:53::53::53::53:
gel anam gel dağılsın şu hüzün sütyenim son moda bacım lazım mı gönderem
:60::60::60::60::60::60::60:
bencede boşverelim ama ne bileyim kafama takıldı :26:
kız kaçırdımmı seni tüh anca girdim bebem ne yapıyım:58::58::58::58::58:
resimleri eklede görelim cnm:)
bende iyiyim çok şükür,ayrıca rica ediyorum lütfen oğluşunu bnm yerime ısır ama acıtmadan yerim ben onu yaa

tamam teyzesi sısırırım :56:yerim onu bennnnnnnnnnnnnnn

kız nerelerdesin sen özledim ama ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:20:

anacığının ellerinden öperim benim ablama demişlerdi oda okuttu üçüncü bebeği ölmedi sağ salim doğdu diyerleri hamileliği baya bir ilerledikten sonra düşük yapıyordu

selam canım hoş gelmişmin aramıza:48:
bende çok özledim ama ne yapam evi yaptırıyoruz ev tamirde eşimide tamire götürsem fena olmucek he dün 5 yattım hiç uyumadım eşim çok hasta hep terledi sabaha kadar terini sil üstünü degiştir bebekten beter vallahi eşim bir hastalansın çok üzülüyorum ben ya ona bişey olucak diye:14::14::14::14::14:
vallahi bende anlıyamadım adetim ocak yirmi gibi :26:

semracm kasık agrın varmıs canım benım de adetıme 15 gun olmasına ragmen o gunden berı kasık agrısı cekıyorum hayırdır ınsallah yaaaaaa

canım benım sen hala onu mu takıyon yaaa geldı topıgı bır sure karıstırdı ve gıttı bosverrrrrr herkes kımın ne oldugunu bılır takma kafaya

takılma dedım bakgelırsem oglusunu ısırırım:27::27::27::27::27::27:

çok haklısınız canım arkadaşlarım benim:46::46::46:ısır canım ısır bende sizin bebişlerinizi ısıracam amaaaaaaaaaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
kız genemi kaçırdım seni kıl payı yaw:52::52::52::52::52:
cnm nasılsın sanmam 3 harfliler dadansın sana sen nasıl inanırsın buna

sen namaz kılan birisin nas felak okuyorsun zaten takılma böle şeyleree ALLAHA sığınalım yeter bize:34:
canım bende biliyorum ama ne yapayım eşimin arkadaşı götürdü bebem inanmazdım böyle şeylere ama dışarda gelenderin dedigini bir duysaydınız amanın derdiniz vallahi:30::30::30::30:
canım sübyan nedemek ya:26:
sübyan demek baı bayanlar hamile kalınca bebegin bir müddet sonra anne karnında bogulması ölmesi demek bebem bir bayana olmuş orda hocayı bekliyodu anlattı dedi ben hamile kaldım hocaya götürdüler beni dedi iyi olmuş o gece rüyama girdiler dedi 9 ay sonra görürsün sen demişler dogum ettim dedi bebegime bişeyler oldu doktor demiş bizlik bişey yok demiş hocaya götürmüşler hoca übyan bogmuş sıkmış dedi bebegin bir kusuru yok ama dikkatsizligi varmış derslere herşetye allahım vermesin bebem ya bizim burda kadının biri 9 tane bebegini kaybetmişti en sonunda baktılarki hepsi erkek meyerse kadında sübyan varmış duymasam inanmazdım ama duydum :30::30::30::30:
canım sübyan olayından bir arkadaş daha söz etmişti :26::26::26::26::26:

evet bebem başın çok agrıyınca kafana patates sar iyi geliyo :1::1::1::1:

iyi geceler hepinize
ALEYNAM çok sevindim canım hemde çok gözünaydın inşallah herşey çok güzel olucak enyakın zamanda gelicek minişin .
GARİPCİM sıkma canını çokda düşük değil sayı bence biraz iyi besle inşallah düzelir kendinizi yıpratmayın canım
SEVTUNCUM bende arkadaşlara katılıyorum öyle şeylere çok fazla takılma canım dualara sığınalım gerisi boş
DERİNİM kaçırdım seni kuzum öpüyorum seni bende çok kalamıycam zaten keyfim yok pek .
buarada ağzına sağlık kuzum ekliyorum şimdi .yarına dua yapabilirmiyiz bilmiyorum daha haber veren olmamış .:68:

sagol ebrarcim,allah razi olsun,taktir rabbimden biz elimizden geleni yapariz tabiii,hayirlisi olsun hakkimizda..
bu arada ben ayetel kursiyi simdi okuyorum canim,sen bitti yazabilirsin,bu aksam bitirecegim insallah:29:

iyi geceler hepinize
bilmiyom canım ya biraz can sıkıntısı var nedenini pek bilmiyorum ama geçen haftadan beri cenaze hasta var annemin dayısı öldü gerçi çok yaşlıydı bide bi akrabası yakın sayılırız beyin kanaması geçirdi ümit yok diyolar gerçi Allahtan ümit kesilmez ama 50 yaşındaydı adam daha bekar çocukları var bide belki okumuşsundur geçen biriyle atıştım karıştırdı birazda ona sinirim var üzüldüm işte böyle başınada pamuğun arasına bolca karabiber dök katla üstüne kolonya dök çok olsun şakaklarına sar iyi gelir

ben ben ben ben bemn

ben cıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler sevtunum hoşgeldin canım özlemezmiyiz hic ama benim cıkmam lazım opüyorum hepinizi:16::16:
sagolun canlarım bende sizi özledim bebem:48::48::48::48::48:
zaten senin için bişey yazmasak şimdi küsek gününse küsersin belki o yüzden mecburen yazıyoz neyse o şakası umarım iyisindir
iyiyim canım mercimek ne yapıyo gösterdimi kız kendini bakem bebek göstergesi yapta görek bi yaw:27::27::27::27:
cnm ya hayırlısı üzme kendini sakın..inşallah öbür aya hepimizzz kalırız kıss.

kayram bilemiyorum cnm kararlıydım aslında ama fiyatları duyunca uçtum..bakalım hayırlısı..şuanda tutuk gibiyim hiçbişey yapmak istemiyorum ..

Allah razı olsun semracımm..rabbim güzel yavrunu sana bagışlasın..ona ennnnnn enn en tatlısından bi kızkardeş yollasın Allahım..

sumela hoşgelimşsin sende cnm.umarım çok beklemeden anne olursun sende...

evet rastgelemedik kuzu ama olsun..erken yatman iyi oluyodur..keşke bende yatabilsem ama işler hiç bitmiyo..çalıştıgım için geceye kalıyo hepsi:59:ance demin oturdum da 1 saattir geçmişten çıkabildim:1:öpüyorum seni cnm...:54:

Allahım nur içinde yatırsın canım.başınız sagolsun :(((

kıss dur hemen niye üzülüyosun..aşırı düşük bi sayı degil bence..hem spermler degişebiliyo...belki daha artar bişeyler kullanırsan..Allah hayırlısını versin.

BONCUGUMUN eşi ameliyatını olmuşş sorunsuz bi şekilde çokk sevindim boncukumm..Allahım yüzünü güldürsün tez zamanda canım benim...:54:
EBRARIM canım benim..dualara bitti yazabilirsin hayatım..az sonra okucam yatmadan...

kızlar ben anca okudum ve yazdım..kalabalıgız ama kalamıyorum..eşimle oturamadık hiç..mutfaktan çıktım buraya oturdum..başka işlerimde vardı...ugrayabilirsem ugrarım yine öptüm hepinizi...

hee bu arada portakal suyu arkadasımızın hamile oldugunu duydum çok sevindim..aşılaması olup tutmayanlara örnek olsun..bak iki aşılaması tutmamış tam ümidini kesiyoken bebişi gelmiş..inşallah da sıkı sıkı tutunur annecigine...darısı hepinize kızlar...
vet bebem dokru diyosun sen bunu gelde eşime anlat umut dünyası dicemn bebem :43::43::43::43:
iyi geceler hepinize

evet canım ben çıkıyorum bebeler kardeşim geldi malesef ben istemeyerek kaçıyorum beni özleyin anacım:58::58::58::58:

ahhh sevtunum ahhhh,daha biz yeni basladik tedaviye biliyorsun,ilk olarak esimden sperm testi bendende adetimin 5. gunu gelmemi istedi doktor,henuz adetimden ses seda yok bekliyoruz,dolayisiyla benim neyim var henuz bilmiyoruz canim:14::14::14::14:

sagol ebrarcim,allah razi olsun,taktir rabbimden biz elimizden geleni yapariz tabiii,hayirlisi olsun hakkimizda..
bu arada ben ayetel kursiyi simdi okuyorum canim,sen bitti yazabilirsin,bu aksam bitirecegim insallah:29:
öyle tabiki canım takdir RABBİMDEN tedbir bizden inanıyorumki düzelicektir canım
tamam saol şimdi ekliyorum ağzına sağlık
bilmiyom canım ya biraz can sıkıntısı var nedenini pek bilmiyorum ama geçen haftadan beri cenaze hasta var annemin dayısı öldü gerçi çok yaşlıydı bide bi akrabası yakın sayılırız beyin kanaması geçirdi ümit yok diyolar gerçi Allahtan ümit kesilmez ama 50 yaşındaydı adam daha bekar çocukları var bide belki okumuşsundur geçen biriyle atıştım karıştırdı birazda ona sinirim var üzüldüm işte böyle başınada pamuğun arasına bolca karabiber dök katla üstüne kolonya dök çok olsun şakaklarına sar iyi gelir
birsenim sıkılma hiçbişeye ya sen hala ordamısın canım gerek yok sen hamilesin boş şeylere takılıp kalmayın kuzum
hastanızada allahım şifa versin inşallah iyi olur biliyosun eşimin kuzenide geçirdi şimdi iyi yani yürüyemiyo filan ama aklı başında sonuçta
ay değişik biyöntem ilkkez duydum canım çok ağrım olunca deniycem valla saol bitanem
sagolun canlarım bende sizi özledim bebem:48::48::48::48::48:

iyiyim canım mercimek ne yapıyo gösterdimi kız kendini bakem bebek göstergesi yapta görek bi yaw:27::27::27::27:

vet bebem dokru diyosun sen bunu gelde eşime anlat umut dünyası dicemn bebem :43::43::43::43:

evet canım ben çıkıyorum bebeler kardeşim geldi malesef ben istemeyerek kaçıyorum beni özleyin anacım:58::58::58::58:
güle güle canım iyi geceler öpüyorum seni

kızlar ben kaçıyorumya hepinize iyi uykular galiba bende grip oluyorum burnum filan akıyo ayy hiçsevmiyorum grip olmayı :1:inşallah olmam .
TOSTİ,ALEYNA,BANU,GÜL KIZLAR HABER BEKLİYORUM SİZDEN DUA İÇİN YOKSA YAPAMIYCAZ DUAYI
birsenim,garibim iyi geceler öpüldünüz :80:

Son düzenleme:
Back
X