Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar herkese iyigeceler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byee
canım ya inşallah öyledir sen düşük yapalı nekadar olduki kuzumsağol canım ya canım ümitlenmek istemiyorum ama hamile kaldığımı öğrenmeden öncede böyle ağrılarım oluyodu yoksa hemen hamile kalmış olabilirmiyimki diyorumama bunu görmek için 1 haftam var ya
kızlar herkese iyigeceler ben çıkıyorum kendinize iyi bakın byee
ececim inşalllaaaah hamilesindir sen umudunu kaybetme ama çokta şartlandırmakendini hayırlısı olsun inşallah :)))) bu gece senin için dua ederiminşallah hamilesindir :)))
ececim inşallahh canım senn hamile kal darısınıda bana dile :)))
bende kaçtım size iyi geceler netim çok yavaş sinir oldum yaa
görüşmek üzere :80:
kızlar merhabalar bi sorunum var sizile paylaşmak istedim belki tecrübeli arkadaşlar vardır bana yardımcı olabilicek...![]()
en sat.29 aralıkdı 26 gün de bir regli oluyorum dün ve önceki gün yani reglime 1 ve 2 gün kala gebelik testi yaptım ve ikinci cizik silik çizgiyi gördüm ve hamişim die çok sevindim. bugun regli günüm ve öğleden sonra şiddetli bişekilde sancım oldu ve kanama geldi çok açık pembe şeklinde ve hala devam ediyo ama malesef hiç yatakdan çıkamıyorum çok halsizlik baş dönmesi oluyor.sizce erken gebelik olduğundan düşüklemi sonuçlandı yada testlermi yanlıştı veyaa acaba hala gebelik varmıdır açıkcası napmam gerektiğini bilimiyorum ve çok çaresizim![]()
bende kaçtım size iyi geceler netim çok yavaş sinir oldum yaa
görüşmek üzere :80:
canım önceki hamileliğimde öğrendiğimde ilk size dilemiştim yine olursa yine önce size sonra hep dileyen isteyene diye dilerim yani sizi hiç unutmam![]()
canım bi doktora git yada kandan baktır bence kan testi kesin sonuç verir bu arada hsg aramıza
ablacım Allah rahatlık versin :))
ececim Allahım temiz kalbini mükafatini tez zamandaverir inşallah :)))
hoşbulduk canım teşekürler bende öle düşünüyorum belki dr gitmem gerek ama acaba normal reglimi düye düşünüyorum bide kafam çok karışık anlıcağınız![]()
inşallah canım inşallah allahım herkese nasip eder kıymet bilecek sevecek kişilere
gecen haberleri izledinmi çoçuğu çöpten çıkardılar allhım istemeyene veriyo biz istiyenlerin elleri acık kalıyo ama yinede allaha hamd olsun o en iisini bilir ve onu verir
evet cnım reglime 2 kala yaptım çizgi çıktı reglime 1 kala yani dün iki tane yaptım onlardada çıktı ama yerleşme kanaması lekelenme tarzında olur die okudum en kötüsü bu herhalde kararsızlık içinde çaresiz kalmak .hayırlısı mevlamdan tabikiselincim ben pek anlamam ama yerleşme kanamasıdır belki bu arada regl gününden öncemi yaptın testi benmi yanlış anladım bi test daha yapsana testlerde yanılma payı olabilio