haklısın canım Rabbim kapılarını kapamasın bizlere umarım dilek kapıları açıktır ve rabbim dualarımızı kabul edip yüzümüzü güldürür :))))
inşallah canım senin adet zamanın ne zamandı inşallah güzel haber verirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım Rabbim kapılarını kapamasın bizlere umarım dilek kapıları açıktır ve rabbim dualarımızı kabul edip yüzümüzü güldürür :))))
inşallah canım senin adet zamanın ne zamandı inşallah güzel haber verirsin
evet ama çok açık pembee geliyoo sanırım en sağlıklısı bi hekime danışıp kontrol ettirmek yinede çok teşekür ederim canım:)selincim senin akıntın çok mu yani regl şeklindemi ???? hayırlısı canım sen kesin çözümdoktoruna gitinşallah sevincin yarım kalmaz :)))
canım ya benim hesabıma göre 23 ü gecen ay 21 inde başladı 26ısnda bitti 23ünde olmam gerekio dimi ???
canım nsana göre değişiyo kiminin 28 günde bir olur kiminin 1 ayda kiminin 25 günde buna göre hesaplaman gerekiyo benim 28 günde olur misal 6 sı ise 4 de olacak diye hesaplarım
anladım eceim ya benimki hep aynı olmuyo aslında bazen 28 bazen bikaçgün önce yada sonra
haklısıncanım gitmeyi düşünüyorum ama hiç gitmedim sebeinibilmediğimbitedirginlik var :)))millete dişdoktoru fobisi var bende kadın doktoru sanırımmm :)))
ne gülüon gııı ciddiyim yaw korkuyom :)))) ya doktor beni döverseeeee :))))
ne dedi canım :))) ???
bende o sözü duymayı çok istiyorum((((
sağol semram ınsallah öyledır rabbım bızıde görürCANIM NEDEN BU KADAR DERTLENDİN ÜZME KENDİNİ İYİ VE GÜZEL GÜNLERİN SİZİ BEKLEDİĞİNİ HİSSEDİYORUM RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLSÜN İNŞALLAH CANIM
ah kayram ah benı kendım degılde cevrem bunaltıyor artık bı adım yaklastımmı uzaklastımmı allah bılır bana hıc olmucak gıbı gelıyor hayırlısı bakalımboncugum ne oldu bıtanem hayat ne kadar zor bızler ıcın yaaa aman sen braz daha sanslısın bak hedefe bır adım daha yaklastın bıtanem
ısyan etmek degıl tatlım sadece bunalıma gırıyor ınsan bazen umarım en kısa zamanda gelırler artık ınsallah:18:boncugummm fıstıgım neyin var hayırdır kuzum üzme kendini bitanem sorun neyse hallolur inş,eğer bebek işi için sıkıyorsan kendini çok yakında gelecek Allah'ın izniyle bol bol dua et bu kadr bekledik isyan etmek olmaz dimi öptüm cnm bnm
bakım cnm eklı degılsen eklım hemen buarada sagol cnm sende kendıne ıyı baksaol canım allah razı olsun.bende çok sevindim barışmamıza :)
elaezel canım tşk ederim çok şükür huzurumu geri aldım :)
ebrarcım dünkü üşümenin altından bişey çıkmadı çok şükür iyiyim bugun
boncuğum ben yeni tarihimi verdimmi hatırlamıyorum şimdi vereyim 12 şubat ta gelemez İnşallahhh..canın sıkkınmış rabbim ferahlık versin inş zor günler atlatıyorsun.kendine iyi bak.
kızlar hepinizi öptüm çıkmam lazım hoşçakalın.:79:
canım inşallah sende öyle olursun bi anda o sözü düyarsın ama benim gibi olma yarıda kalmasın sevincin