Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Sevtunum cnm eşinle barışmana sevindim,Allah huzur versin evinizde,sıkma canını ev işi de
hallolur...He bu arada gözün aydın ablacın geliyormuş:)
Semramm nasılsın,kurs devam ediyor mu,oğluşun nasıl geçen gün de sordum ama alıntıda problem vardı
sanırım
Eboşuumm cnm bnm demek horon vardı hee:)
Ablammm ne olur üzülme inşaallah gelecek en yakın zamanda üzme kendini,kolay değil tabi bu kadar
beklemek haklısın ama senin bebeğin dualarla gelecek,topicteki herkes senin için ayrı ayrı dua ediyor
Allah'ın izniyle tüm bu çektiklerini unutacaksın,üzülme ne olur Allah o kadına da dayanma gücü versin,en kısa
zamanda göndersin bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşaalah bu arada derinim nasıl görüşürsen çok slm söylersin
özledim onuda,tuana hastaymış geçmş olsun kuzuyaa...
Sevoşum aynı mesajı tekrar göndermişsin bende diyorum bu kız niye aynısını gönderdiki
Umutbizimolsun cnm iğnelere başladım demişsin,tüp bebek mi yaptırıyorsun yoksa aşılama mı kusura bakma hatırlayamadım
Kardelen49uumm kuzu bnmde eniştem çankırı'lı ve çok severim onu bitanedir o:)
Birsenimm Allah gönlünden ne geçiyorsa ama senin için hayırlıysa onu nasip etsin kuzu,2şubatta ben burda olmıcam
ama yaaa:(
Boncugum daha iyisin inşaallah cnm
Kardeloş ne zaman dönecek evine yaa
Kardelenbhr da gelmemiş hiç...Problem yoktur inşaallah
Ya kızlar İstanbul'da aşılama yaptrıan var mı aranızda bn neye niyet etsem hep bi problem çıkıyor yaa
pffff sinir oldum hee...
Hepinize günaydın bu arada kızlar,Allah gününüzün güzel hayırlı geçmesini nasip eylesin

turkuaz ben yaptırdım özele yaptırdım hemde capanın profösörüne olmayınca olmuyo canım

sen niye devlet has. başlamıyosun canım iştende cıkıyosun rahat gidertsin artık cünkü devlette 3 kere yaptırma hakkın var

kızlar benim bugün 13. günüm ama sanki adet oolcakmışım gibi agrım oluyo altta dogru karnımın altı agrıyo adet sancısı cekiyorum yani dogum kontrol hapı kullanıp ta böyle benim gibi olan varmı

kistime bişeyler mi oluyo acabaaaaaa

merhaba kıslar nasılsınız bakalım ben bugun 2. iğneleımıde
vurdum hayırlısıyla olgun olgun kalıtelı kalıtelı yumurtalarım olsun ınsallh
follukta :)))))
canım benim inşallah....hayırlısıyla bize en kısa zamanda müjdeleri ver çifter çifter bebişlerin olsun :D

canım cok sevındım arkadasına ama ılac alması hıc ıyı olmamıs kuzum ya ınsallah bısey olmaz
ben inanıyorum canım ya bişey olmayacağına çünkü o bize mucize gibi bahsetmiştimya senin çocuğun olmaz demişlerdi drlar arkadaşıma oyüzden o bize allahın bir lütfu inanıyorum sağlıklı olacağına bol bol da dua ediyorum çok çekti benim arkadaşım hayatı boyunca o benim can dostum 21 yıldır hiç ayrılmadık biz.sizde dua edin ne olur alsın bebişini sağlıkla kucağına...

DAISY negüzel ya demek arkadaşın hamile çok sevindim eğer yeni bir gebelikse hiçbişey olmaz canım ALLAHIM korumuştur umarım minişi .sende üzülme inşallah gelmez kırmızıların canım :38

inşallah canım ya inşallah Allahım korur minişimizi.bense bekliyorum bakalım bugün kırmızıların günü gelmezler umarım.bu arada dua listesinden silme beni ben bugün okuyacağım ama kırmızılar gelirsede perşembe gece veya cuma sabahtan okuyabilirim yani 3 gün sürüyo benim kırmızılar çünkü.

kızlar merhabalar bi sorunum var sizile paylaşmak istedim belki tecrübeli arkadaşlar vardır bana yardımcı olabilicek...:(

en sat.29 aralıkdı 26 gün de bir regli oluyorum dün ve önceki gün yani reglime 1 ve 2 gün kala gebelik testi yaptım ve ikinci cizik silik çizgiyi gördüm ve hamişim die çok sevindim. bugun regli günüm ve öğleden sonra şiddetli bişekilde sancım oldu ve kanama geldi çok açık pembe şeklinde ve hala devam ediyo ama malesef hiç yatakdan çıkamıyorum çok halsizlik baş dönmesi oluyor.sizce erken gebelik olduğundan düşüklemi sonuçlandı yada testlermi yanlıştı veyaa acaba hala gebelik varmıdır açıkcası napmam gerektiğini bilimiyorum ve çok çaresizim:(:(:(
tatlım benimde başıma gelmişti ağustos ayında ben reglime 3 gün kala yaptım hafif 2.çizgi vardı 2 gün kala tekrarladım yine aynı regl olacağım gün tekrarladım yine 2.çizgi silikti ama o gece çok şiddetli ağrıyla regl oldum ertesi gün hastaneye gidip druma anlattım oda düşük yapmışta olabilirsin ama biz şuan anlayamayız çok yeni olduğu için veya testlerdede yanlışlık olabilir ayrıca regl öncesi hormonların düzensizliğindende testler böyle sonuç verebilir hiç gebe kalamamışta olabilirsin reglin bitince gel seni muayene edelim demişti.oyüzden bu konu hep muallakta kalıyo böyle erkenden test yaptığımız için sana söylüyorum ama bende şu testlerden vazgeçemiyorum bi sabredip bekleyebilsek :( ama sen yinede dr git kuzum o sana söyler ne yapmak gerek.Allah en kısa zamanda hayırlı bi bebiş nasip etsin kuzum
dünyanın en güzel seyini dedi sen hamilesin dedi dünyalar benim oldu ayaklarım yerden kesildi şok oldum adeta

canım çok tebrik ederim Allah sağlıklı bir hamilelik ve bebiş nasip etsin çok sevindim.bebişinde sende çoook mutlu ve sağlıklı olun inşallah :71::71::71::71:

sağol semram ınsallah öyledır rabbım bızıde görür :16:

ah kayram ah benı kendım degılde cevrem bunaltıyor artık bı adım yaklastımmı uzaklastımmı allah bılır bana hıc olmucak gıbı gelıyor hayırlısı bakalım:53::14:

[
ısyan etmek degıl tatlım sadece bunalıma gırıyor ınsan bazen umarım en kısa zamanda gelırler artık ınsallah:18::58:

bakım cnm eklı degılsen eklım hemen buarada sagol cnm sende kendıne ıyı bak:16:
ebusum kayram benı merak etmıssınız sagolun canlarım ıkıgündür cok yoğundum oyüzden gıremedım ıyıyım yanı allah razı olsun:70:
kızlar gecmıse cok bakamadım kusurabakmayın cok bırıkmıs çünkü:93:
kuzum ya iyi olmana sevindim çok merak ettim seni dakikamda yoktu arıyamadım cano :23:
hep keyifli ol inşallah herşey çok güzel olucak
ebrarım özledimmmmmmmmmm :5:
oyyy bebişim bende özledim ya dön artık muhabbete devam edelim :38::48:
ablacım ben okudum duayı bitti yazabilirsin ALLAH ım kabul eylesin inş.:16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::38::38::38::38::71::71::71::54::54::54:
ablam ağzına yüreğine sağlık çok saol RABBİM kabul buyursun :38:
abla ben okudum yazıverdim bide gül arkadaşımız da okumuş onu da ekledim haberin olsun.Rabbim kabul etsin inş gül ağzına sağlık canım seninde.

günaydın canım iyi haftalarrr.ben iyiyim sen nasılsın?
güzel kardeşim saol ağzına sağlık ayrıca listeylede ilgilenmene çok mutlu oluyorum :38::48:
KIZ SIKIYOM SIKIYOMDA DİKİŞLER PATLIYACAK :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:GEL ARTIK YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ŞAKA BİR YANA ÖZLETTİN KENDİNİ GEL ARTIK Y

İNŞALLAH ÇİFTER ÇİFETER OLUR FISTIĞIM RABBİM YÜZÜNE GÜLSÜN
amin canım ne varsa boş boşuna kendi evin diyoarla ben onu anladım huzursuzum ya burda gelen gidem bitmiyoki popomu loyup oturamıyorum inanın:59::59::59:

kız sana yazdımya ben çıkıyorum diye yoksam yazmamışımmı be yok kız yazdım geçmise bak laf attım sana bak geçmişe getmiyosun bide ban kızıyosun gelde dayagı hakketme sen:57::57::57::57:
ah canım acıdımı kız kyamam:60::60::60::60::60:

işşallah kavuşuruz günün birinde bebem merak etme ablam geliyo diye inan bir yerlere uçasım var ne güzel bütün aile bir aradayız kız kasıklarım agrıyo tık yok yav bugün olmam lazım önemli degil bebem üzülme sen yeterki rabbim okadar büyükki sorma istegine veriyo kim ne derse desin bak bizim alt katta bir kız vardı evlendi gitti doktor yumurtaların çürümüş hamile kalamzsın demiş yani tıbben imkansız demiş ama işin garibi onunda 1 kızı 1 oglu var daha çok hikayeler var insanın bebegi olmayınca hikayeler çok dinliyoda:1::1::1::1:eltim teyzesi aşilamadan tutta tüp bebge kadar yaptırdı hamile kalamadı şimdi 2 tane kzız var buruya yazsam roman olur yane :32::32::32:
turkuazcım günaydın balım diger yavruarada günaydın herkezin dilekleri için teşekkür ederim bebeler benim çıkmam lazım benim yavru çagırıyo işleri hallediyim kaça bilirsem girerim gene :10::10:

bu arada tugcalın oglu olucak dedim bak nasılda bildim iç,me doguyo benim beya:52::52::52:

derdanın kızı birseninde oglu olcek bakta görün içime dogan o tabi yanılma şansı 100 elli :60::60::60: şaka bir yanada allahım saglıklı saatli versinde daha ne isteriz yaradanda demi:16::16:
kız karınları şiş hamileler yatın kalkın bize dua edin bakem bizde sizin kervana katılalım yatın kalkın bizi dilinizden düşürmeyin :1::1::1::1:[/QUOTE]
delü sevtunum benim hep böyle keyifli ol emi herşey gönlünce olsun inşallah buay bebişin gelmiştir canım okırmızılar 9 ay boyunca gelmez umarım
Sevtunum cnm eşinle barışmana sevindim,Allah huzur versin evinizde,sıkma canını ev işi de
hallolur...He bu arada gözün aydın ablacın geliyormuş:)
Semramm nasılsın,kurs devam ediyor mu,oğluşun nasıl geçen gün de sordum ama alıntıda problem vardı
sanırım
Eboşuumm cnm bnm demek horon vardı hee:)
Ablammm ne olur üzülme inşaallah gelecek en yakın zamanda üzme kendini,kolay değil tabi bu kadar
beklemek haklısın ama senin bebeğin dualarla gelecek,topicteki herkes senin için ayrı ayrı dua ediyor
Allah'ın izniyle tüm bu çektiklerini unutacaksın,üzülme ne olur Allah o kadına da dayanma gücü versin,en kısa
zamanda göndersin bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşaalah bu arada derinim nasıl görüşürsen çok slm söylersin
özledim onuda,tuana hastaymış geçmş olsun kuzuyaa...
Sevoşum aynı mesajı tekrar göndermişsin bende diyorum bu kız niye aynısını gönderdiki
Umutbizimolsun cnm iğnelere başladım demişsin,tüp bebek mi yaptırıyorsun yoksa aşılama mı kusura bakma hatırlayamadım
Kardelen49uumm kuzu bnmde eniştem çankırı'lı ve çok severim onu bitanedir o:)
Birsenimm Allah gönlünden ne geçiyorsa ama senin için hayırlıysa onu nasip etsin kuzu,2şubatta ben burda olmıcam
ama yaaa:(
Boncugum daha iyisin inşaallah cnm
Kardeloş ne zaman dönecek evine yaa
Kardelenbhr da gelmemiş hiç...Problem yoktur inşaallah
Ya kızlar İstanbul'da aşılama yaptrıan var mı aranızda bn neye niyet etsem hep bi problem çıkıyor yaa
pffff sinir oldum hee...
Hepinize günaydın bu arada kızlar,Allah gününüzün güzel hayırlı geçmesini nasip eylesin
tutişim ablasının güzeli inşallah ya ALLAHIM büyük inanıyorum dualar birgün kabul olcak
ayrıca noldu ya aşılama olayı neden başka yer araştırıyosun :26:
listeyle ilgilendiğin içinde çok saol bitanem :38:
buarada o ablanın artık çocuğu olmaz çünkü menepoza girdi ALLAHIM ahirette vericek onada inşallah :43:
turkuaz ben yaptırdım özele yaptırdım hemde capanın profösörüne olmayınca olmuyo canım

sen niye devlet has. başlamıyosun canım iştende cıkıyosun rahat gidertsin artık cünkü devlette 3 kere yaptırma hakkın var

kız sen nerdesin ya dün gece yattım aklıma düştün diyorum bu hatun nerde merak ettim kuzum iyisin inşallah

kızlar benim bugün 13. günüm ama sanki adet oolcakmışım gibi agrım oluyo altta dogru karnımın altı agrıyo adet sancısı cekiyorum yani dogum kontrol hapı kullanıp ta böyle benim gibi olan varmı

kistime bişeyler mi oluyo acabaaaaaa
canım ben okadar çok doğumkontrol hapı içtimki ama senin dediğin gibi ağrım olmadı .kiste bişey olmuyodur canım endişelenme inşallah hemen sökülüp gider
canım benim inşallah....hayırlısıyla bize en kısa zamanda müjdeleri ver çifter çifter bebişlerin olsun :D

ben inanıyorum canım ya bişey olmayacağına çünkü o bize mucize gibi bahsetmiştimya senin çocuğun olmaz demişlerdi drlar arkadaşıma oyüzden o bize allahın bir lütfu inanıyorum sağlıklı olacağına bol bol da dua ediyorum çok çekti benim arkadaşım hayatı boyunca o benim can dostum 21 yıldır hiç ayrılmadık biz.sizde dua edin ne olur alsın bebişini sağlıkla kucağına...

inşallah canım ya inşallah Allahım korur minişimizi.bense bekliyorum bakalım bugün kırmızıların günü gelmezler umarım.bu arada dua listesinden silme beni ben bugün okuyacağım ama kırmızılar gelirsede perşembe gece veya cuma sabahtan okuyabilirim yani 3 gün sürüyo benim kırmızılar çünkü.

tatlım benimde başıma gelmişti ağustos ayında ben reglime 3 gün kala yaptım hafif 2.çizgi vardı 2 gün kala tekrarladım yine aynı regl olacağım gün tekrarladım yine 2.çizgi silikti ama o gece çok şiddetli ağrıyla regl oldum ertesi gün hastaneye gidip druma anlattım oda düşük yapmışta olabilirsin ama biz şuan anlayamayız çok yeni olduğu için veya testlerdede yanlışlık olabilir ayrıca regl öncesi hormonların düzensizliğindende testler böyle sonuç verebilir hiç gebe kalamamışta olabilirsin reglin bitince gel seni muayene edelim demişti.oyüzden bu konu hep muallakta kalıyo böyle erkenden test yaptığımız için sana söylüyorum ama bende şu testlerden vazgeçemiyorum bi sabredip bekleyebilsek :( ama sen yinede dr git kuzum o sana söyler ne yapmak gerek.Allah en kısa zamanda hayırlı bi bebiş nasip etsin kuzum

canım çok tebrik ederim Allah sağlıklı bir hamilelik ve bebiş nasip etsin çok sevindim.bebişinde sende çoook mutlu ve sağlıklı olun inşallah :71::71::71::71:

canım neüzel ya mucize işte buna denir ALLAHIMDAN hiçbir zaman ümit kesmemek gerek ayrıca kaç yıllık evli merak ettim canım .
duaları okursun tatlım ama inşallah kırmızıların gelmez hakkında hayırlısı olsun .
buarada way arkadaşımız düşük yaptı canım şuanda malesef hamile değil :43:

kuzum ya iyi olmana sevindim çok merak ettim seni dakikamda yoktu arıyamadım cano :23:
hep keyifli ol inşallah herşey çok güzel olucak

oyyy bebişim bende özledim ya dön artık muhabbete devam edelim :38::48:

ablam ağzına yüreğine sağlık çok saol RABBİM kabul buyursun :38:

güzel kardeşim saol ağzına sağlık ayrıca listeylede ilgilenmene çok mutlu oluyorum :38::48:

amin canım ne varsa boş boşuna kendi evin diyoarla ben onu anladım huzursuzum ya burda gelen gidem bitmiyoki popomu loyup oturamıyorum inanın:59::59::59:

kız sana yazdımya ben çıkıyorum diye yoksam yazmamışımmı be yok kız yazdım geçmise bak laf attım sana bak geçmişe getmiyosun bide ban kızıyosun gelde dayagı hakketme sen:57::57::57::57:
ah canım acıdımı kız kyamam:60::60::60::60::60:

işşallah kavuşuruz günün birinde bebem merak etme ablam geliyo diye inan bir yerlere uçasım var ne güzel bütün aile bir aradayız kız kasıklarım agrıyo tık yok yav bugün olmam lazım önemli degil bebem üzülme sen yeterki rabbim okadar büyükki sorma istegine veriyo kim ne derse desin bak bizim alt katta bir kız vardı evlendi gitti doktor yumurtaların çürümüş hamile kalamzsın demiş yani tıbben imkansız demiş ama işin garibi onunda 1 kızı 1 oglu var daha çok hikayeler var insanın bebegi olmayınca hikayeler çok dinliyoda:1::1::1::1:eltim teyzesi aşilamadan tutta tüp bebge kadar yaptırdı hamile kalamadı şimdi 2 tane kzız var buruya yazsam roman olur yane :32::32::32:
turkuazcım günaydın balım diger yavruarada günaydın herkezin dilekleri için teşekkür ederim bebeler benim çıkmam lazım benim yavru çagırıyo işleri hallediyim kaça bilirsem girerim gene :10::10:

bu arada tugcalın oglu olucak dedim bak nasılda bildim iç,me doguyo benim beya:52::52::52:

derdanın kızı birseninde oglu olcek bakta görün içime dogan o tabi yanılma şansı 100 elli :60::60::60: şaka bir yanada allahım saglıklı saatli versinde daha ne isteriz yaradanda demi:16::16:
kız karınları şiş hamileler yatın kalkın bize dua edin bakem bizde sizin kervana katılalım yatın kalkın bizi dilinizden düşürmeyin :1::1::1::1:

kız sen nerdesin ya dün gece yattım aklıma düştün diyorum bu hatun nerde merak ettim kuzum iyisin inşallah[/QUOTE]

ablacım ya bi temizliye düştüm ki bu sogukta sonu gelmiyo biyeri bitiriyorum bi yer başlıyo

nasılsın iyimisin agrımda belki üşüttüm ondan oldu

bende sizleri özledim bi akşam toplanalım ya kızlarla anlaşalımda

Son düzenleme:
ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15bitti
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10bitti
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13​

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20bitti
SELİNA...................20bitti
GÜL.......................20bitti
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10bitti
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
HATİCE..................10bitti
TUĞÇE....................13

Son düzenleme:
ya ben alel acele okuyorum ya geçmişi bazı şeyler gözümden kaçıyo demek hay allah çok üzüldüm ya allahım bi daha yaşatmasın en kısa zamanda acısını dindirsin sevince dönüştürsün inşallah :(

arkadaşım 10 yıllık evli canım çok uğraştılar onlarda tüp bebek denemediler ama denemeyi istemedi arkadaşım kalbi çok temizdir ve çok inançlıdır kalbinden silmeye çalışmıştı hep bebek arzusunu ama işte gerçek bir mucizeye tanık olduk

ablacım ya bi temizliye düştüm ki bu sogukta sonu gelmiyo biyeri bitiriyorum bi yer başlıyo

nasılsın iyimisin agrımda belki üşüttüm ondan oldu

bende sizleri özledim bi akşam toplanalım ya kızlarla anlaşalımda

canım ya kış günü niye okadar uğraşıyosun bencede ağrın ondandır kesin üşüttün sen
ya kızlar yok hepsi kayıp valla kardeloşum memleketinde ,derinin pc bozuk,boncuğum kocişiyle uğraşıyo ,kardelenin sınavları vardı ,deryam geceleri pek kalamıyo yani inşallah bigün tam kadro toplanırız :43:
ben iyiyim buarada aynı devam kuzum

ya ben alel acele okuyorum ya geçmişi bazı şeyler gözümden kaçıyo demek hay allah çok üzüldüm ya allahım bi daha yaşatmasın en kısa zamanda acısını dindirsin sevince dönüştürsün inşallah :(

arkadaşım 10 yıllık evli canım çok uğraştılar onlarda tüp bebek denemediler ama denemeyi istemedi arkadaşım kalbi çok temizdir ve çok inançlıdır kalbinden silmeye çalışmıştı hep bebek arzusunu ama işte gerçek bir mucizeye tanık olduk

ALLAH bagışlasın arkadaşının evladını canım darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAH

amin canım inşallah olabilir ya seninde işlerin yoğun buara çok duramadığın için kaçırmışsındır .
yaa demek 10 yıldır evli ay nasıl sevindim şimdi ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah inanki çok dua edicem banada umut oldu yaa .aslında hepimize :nazar::nazar::nazar:demekki neymiş unutmak gerekmiş ah bide biz başarabilsek

canım ya kış günü niye okadar uğraşıyosun bencede ağrın ondandır kesin üşüttün sen
ya kızlar yok hepsi kayıp valla kardeloşum memleketinde ,derinin pc bozuk,boncuğum kocişiyle uğraşıyo ,kardelenin sınavları vardı ,deryam geceleri pek kalamıyo yani inşallah bigün tam kadro toplanırız :43:
ben iyiyim buarada aynı devam kuzum

hım anladım kardelen anasına mı gitmiş geziyo hatun iyi yapmış

boncugun moreli bozuktu canım üzme kendini siz bi adım daha yaklaştınız az kaldı bize mujde vermene İNŞALLAH

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 mickymouse ademilehatice+ daisy4489 ugurboncugum+ aleyna84+ beyazpembe07

hoşgeldiniz hanımlar :71:

amin canım inşallah olabilir ya seninde işlerin yoğun buara çok duramadığın için kaçırmışsındır .
yaa demek 10 yıldır evli ay nasıl sevindim şimdi ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla inşallah inanki çok dua edicem banada umut oldu yaa .aslında hepimize :nazar::nazar::nazar:demekki neymiş unutmak gerekmiş ah bide biz başarabilsek

abla sende en kısa zamnda vercen bize müjdeyi canım içime doguyooo:49::49::49:

hım anladım kardelen anasına mı gitmiş geziyo hatun iyi yapmış

boncugun moreli bozuktu canım üzme kendini siz bi adım daha yaklaştınız az kaldı bize mujde vermene İNŞALLAH

gezenti yaa geziyo valla aman iyi oldu onun için kafasını dağıtsın azcık
boncukum iyiymiş sevindim zaten kendide geldi cevap yazar sana :1:

#
# aleyna84
# ebrar_53+
# mickymouse
# daisy4489
# ugurboncugum
# beyazpembe07

nasılsınız hanımlarrrrrrrrr ben geldiiimmm

gezenti yaa geziyo valla aman iyi oldu onun için kafasını dağıtsın azcık
boncukum iyiymiş sevindim zaten kendide geldi cevap yazar sana :1:
gezentiki ne gezenti evde durmuyoki hep geziyo hep geziyo kaynanası yanında olsada sorsa ona niye bu kadar geziyon diye:1::1::1:

anammmm kardelenin arkasından atım tutım nasılsa yok :1:gwlince sorar nasılsa
Aaaamiiiiiiiiiiiin canım amin inşallah nasıl mutlu nasıl şaşkındı anlatamam isteyen herkese bu duyguyu tattırsın diye diye ağladı hep
canım ya nasıl mutludur şimdi
#
# aleyna84
# ebrar_53+
# mickymouse
# daisy4489
# ugurboncugum
# beyazpembe07

nasılsınız hanımlarrrrrrrrr ben geldiiimmm

hoşgeldinnnnnnnn

Back
X