Sevtunum cnm eşinle barışmana sevindim,Allah huzur versin evinizde,sıkma canını ev işi de
hallolur...He bu arada gözün aydın ablacın geliyormuş:)
Semramm nasılsın,kurs devam ediyor mu,oğluşun nasıl geçen gün de sordum ama alıntıda problem vardı
sanırım
Eboşuumm cnm bnm demek horon vardı hee:)
Ablammm ne olur üzülme inşaallah gelecek en yakın zamanda üzme kendini,kolay değil tabi bu kadar
beklemek haklısın ama senin bebeğin dualarla gelecek,topicteki herkes senin için ayrı ayrı dua ediyor
Allah'ın izniyle tüm bu çektiklerini unutacaksın,üzülme ne olur Allah o kadına da dayanma gücü versin,en kısa
zamanda göndersin bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşaalah bu arada derinim nasıl görüşürsen çok slm söylersin
özledim onuda,tuana hastaymış geçmş olsun kuzuyaa...
Sevoşum aynı mesajı tekrar göndermişsin bende diyorum bu kız niye aynısını gönderdiki
Umutbizimolsun cnm iğnelere başladım demişsin,tüp bebek mi yaptırıyorsun yoksa aşılama mı kusura bakma hatırlayamadım
Kardelen49uumm kuzu bnmde eniştem çankırı'lı ve çok severim onu bitanedir o:)
Birsenimm Allah gönlünden ne geçiyorsa ama senin için hayırlıysa onu nasip etsin kuzu,2şubatta ben burda olmıcam
ama yaaa
Boncugum daha iyisin inşaallah cnm
Kardeloş ne zaman dönecek evine yaa
Kardelenbhr da gelmemiş hiç...Problem yoktur inşaallah
Ya kızlar İstanbul'da aşılama yaptrıan var mı aranızda bn neye niyet etsem hep bi problem çıkıyor yaa
pffff sinir oldum hee...
Hepinize günaydın bu arada kızlar,Allah gününüzün güzel hayırlı geçmesini nasip eylesin
turkuaz ben yaptırdım özele yaptırdım hemde capanın profösörüne olmayınca olmuyo canım
sen niye devlet has. başlamıyosun canım iştende cıkıyosun rahat gidertsin artık cünkü devlette 3 kere yaptırma hakkın var