Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Aaaamiiiiiiiiiiiin canım amin inşallah nasıl mutlu nasıl şaşkındı anlatamam isteyen herkese bu duyguyu tattırsın diye diye ağladı hep

canım doktorla konuştumu nediyolar ?aslında hamileliğini bilmiyoya hiç bişey olmuyomuş yani ilk zamanlar etkilenmiyomuş bebiş hiçbişeyden inşallah öyle olucak .arkadaşın çok inançlıymış herşeyin RABBİMDEN geldiini bilir içini ferah tutsun .ALLAHIM korumuştur mucizesini :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

gezentiki ne gezenti evde durmuyoki hep geziyo hep geziyo kaynanası yanında olsada sorsa ona niye bu kadar geziyon diye:1::1::1:

anammmm kardelenin arkasından atım tutım nasılsa yok :1:gwlince sorar nasılsa

canım ya nasıl mutludur şimdi

hoşgeldinnnnnnnn

valla fırsat bulunca giriyo yazdıklarını okur bak sonra karışmam :1:ama çok haklısın kadın hiç yerinde durmuyoki bide bana derler çok gezeyon diye :27::63:

valla fırsat bulunca giriyo yazdıklarını okur bak sonra karışmam :1:ama çok haklısın kadın hiç yerinde durmuyoki bide bana derler çok gezeyon diye :27::63:

yaaaaa giriyomu kız arada internete bende attım arkasından görüyonmu :1:

kardelencim hepsi şakaydı :16:hiç gezmez bizim kız hep evde bi annesine gidiyo nereye gidiyo kız iiyi eylen canım:16:

canım doktorla konuştumu nediyolar ?aslında hamileliğini bilmiyoya hiç bişey olmuyomuş yani ilk zamanlar etkilenmiyomuş bebiş hiçbişeyden inşallah öyle olucak .arkadaşın çok inançlıymış herşeyin RABBİMDEN geldiini bilir içini ferah tutsun .ALLAHIM korumuştur mucizesini :nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
canım bugün gidecekler dr ben aramadım daha rahatsız etmiyim diye onun aramasını bekliyorum.bende öyle düşünüyorum ya çok yeni olduğu için bi zararı olmamıştır herhalde aslına bakarsan korkuyorum tabii de yinede güzel düşünmek istiyorum öyle inanıyorum işte :) canım benim evet hepimize umut oldu düldülüm ben ona düldül derim de :D

canım bugün gidecekler dr ben aramadım daha rahatsız etmiyim diye onun aramasını bekliyorum.bende öyle düşünüyorum ya çok yeni olduğu için bi zararı olmamıştır herhalde aslına bakarsan korkuyorum tabii de yinede güzel düşünmek istiyorum öyle inanıyorum işte :) canım benim evet hepimize umut oldu düldülüm ben ona düldül derim de :D

canım yeni hamilelikte dr bişe ol az diyolar

amcamın gelini hamile oldugunu bilmeden diş cektirdi filim cektirdi dr erken dönemlerde bişe olmaz demiş

amin canım

hepimizin derdi aynı anne olmak ALLAHIM en kısa zamnda bize hayırlısıyla tattırır anne olmayı İNŞALLAH

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH

HATİCE hoşgeldin canım

hanımlar ben kaçtım çocuk bakıyorumya :1:benim kereta gelir 3de okuldan işlerimi bitirip annemlere gitmeliyim babam evde ama beni görmezse çıldırır .neyse annem geliyo inşalah son 2 gün .sıpayı sevmesem çekemezdimde bizim elimizde büyüdü 1,5 yaşından beri :emir_bebek:tüpbebek yaptığım dönem ben yatıyodum oda annemle geliyodu bize bana su getirirdi meyve getirirdi küçücük bacağıyla bide derdiki şimdi senin bebeklerin olcakya abla bak dolapları karıştırırlarsa ben bakmam onlara diyodu :60:çok sıpadır oo .neyse çok uzattım hadi ben kaçtım

hoşgeldin canım gayet iyiyim bugün sende iyisindir inşallah

gezentiki ne gezenti evde durmuyoki hep geziyo hep geziyo kaynanası yanında olsada sorsa ona niye bu kadar geziyon diye:1::1::1:

anammmm kardelenin arkasından atım tutım nasılsa yok :1:gwlince sorar nasılsa

canım ya nasıl mutludur şimdi

allah daha iyi etsin cnm iiyiim bende aynı sabah arkadaşı hastaneye götürdüm hamile 7 aylık suyu azalmış nst ye bağladılar kalp atışına bakmak için kalp atışlarını dinledim ayyyy okadar güzel bi duygu ki rabbim bizede nasip etsin inşş

hoşgeldinnnnnnnn

hoşbulduk ablacım nasılsın

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH

HATİCE hoşgeldin canım

hanımlar ben kaçtım çocuk bakıyorumya :1:benim kereta gelir 3de okuldan işlerimi bitirip annemlere gitmeliyim babam evde ama beni görmezse çıldırır .neyse annem geliyo inşalah son 2 gün .sıpayı sevmesem çekemezdimde bizim elimizde büyüdü 1,5 yaşından beri :emir_bebek:tüpbebek yaptığım dönem ben yatıyodum oda annemle geliyodu bize bana su getirirdi meyve getirirdi küçücük bacağıyla bide derdiki şimdi senin bebeklerin olcakya abla bak dolapları karıştırırlarsa ben bakmam onlara diyodu :60:çok sıpadır oo .neyse çok uzattım hadi ben kaçtım

hadi kolay gelsin abla sana

benim de işlertim az kaldı eşim artık bugun bitır dedi adam bakarken yoruldu yaaaa:1:

kızlar banada musade görüşürüz kendinize iyi bakın hoşcakalınnnn:16:

yaaaaa giriyomu kız arada internete bende attım arkasından görüyonmu :1:

kardelencim hepsi şakaydı :16:hiç gezmez bizim kız hep evde bi annesine gidiyo nereye gidiyo kız iiyi eylen canım:16:
tırstın demi seni gidi nasılda hemen udönüşü yaptın :60::60:ya net var annesinde okuycak şimdi hepsini .seviyoz biz onu yaa :48:

demek düldül ALLAHIM dostluğunuzu daim etsin budevirde çok zor :nazar:böyle dostluklar
dualarımız onunla inşallah sağlıkla alıcak kucağına
hadi ben kaçtım görüşürüz :80:

canım yeni hamilelikte dr bişe ol az diyolar

amcamın gelini hamile oldugunu bilmeden diş cektirdi filim cektirdi dr erken dönemlerde bişe olmaz demiş

bende öyle okumuştum öyle biliyorum canım inşallah olmamıştır minnoşa bişiy :D

bu arada size yaşadığı belirtileri anlatıyım karnı çok kaşınıyodu onun ben hergece yanındaydım ya hiç uyumadım sabahlara kadar inceleyip durdum onu tabii ameliyatlı diye bilmiyoski böbeee :D her 12 dk bi tuvalete götürdüm onu karnı çok kaşındı dediğim gibi karnını sildik durmadan ıslak mendille ıslak havlularla belimin ortası çok sancıyo dedi durmadan regl olcam dedi regl ağrım var dedi hep yumurtalıklarım sancıyo offf bi olamadım falan diyip durdu :D ben testi yapıp müjdeyi verdikten sonraki günde inceledim :D kirpikleri hakkaten yapış yapıştı hani öyle derler ya hamişlerin gözbebekleri büyüyüp kirpikleri yapışırmış ya :D

Kızlar 11.gün sonuç negatifffffffffff ne yazıkki çok üzgünüm.
çok üzüldüm canım ya nediyeceğimi bilmiyorum nolur yıpratma kendini önümüzdeki ay kendi gelsin minişin inşallah biliyosun çok var öyle .ALLAHIM sabır versin bitanem :43:
bende varım ama çıkmıyomu aşağıda benim adım.hoşgeldin abla nasılsın ?

canım hoşgeldin nasılsın kuzum?ben iyiyim şükür ama şimdi çıkmalıyım sonra görüşürüz :38:

çok üzüldüm canım ya nediyeceğimi bilmiyorum nolur yıpratma kendini önümüzdeki ay kendi gelsin minişin inşallah biliyosun çok var öyle .ALLAHIM sabır versin bitanem :43:

canım hoşgeldin nasılsın kuzum?ben iyiyim şükür ama şimdi çıkmalıyım sonra görüşürüz :38:

iyiyim abla çok şükür.hava kapalı bunaldım bende çıkıcam yatarım kociş gelene kadar.sanada kolay gelsin.hoşçakalın kızlar ben de çıkıyorum.:79:

Back
X