Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

allah sifa versin canim safi ismi ile agrilarini dindirsin insallah..allah namazini kabul etsin canim,gule gule:58::58:

ben yazdim,sonra sen yazmissin bebem,gördum.hasret gideriyorsun ablanla sana,selam söyle:16::16::16::16:

çokkk sağolun kıslarr

ALLAH c.c razı olsun hangi dua o cnm suya okunan adı neymiş
[/QUOTE]

canım yanlış anlamadıysam meryem süresi mi

valla benvede zor bir şay değil hsg adet sancısı kadar ir şey oluyor okadar

inşallah canım öyle bişeydir.doktorum gerekirse çektirsin diyo da ben ondan merak ettim ya .napalım başa gelen çekilir.sonun da sevinmek varsa seve seve çektiririm.bu ara da sen nasılsın canım görüşmeyeli iyimisn:66::66::66:

canim rabbim yuzunu guldursun insallah,kirmizilarla muhatap olmazsin..bizden bu ay bir tik yok,insallah senden olsun:49::49::49::49::49::49:
umarım güler yüzümüz kuzum ya tez zamanda dur bakalım ben son 2 haftadır çok stres yaşadım çok koşturdum ya belkide ondan gelmedi henüz çok heyecanlıyım ama korkuyorum

canım benim de 1 hafat var olmama.ama belim çook ağrıyo ve çok sık lavobayo gidiyorum.bi de ben bu ay klomenle bi macun kullanmıştım inşallah hayırlısı olur bakalım.senin için de canım inşallah güzel haberler veririz:59::59::59:
klomen ne işe yarıyo bilemiyorum böbeem ama inşallah güzel haberler veririz

canim allah emeklerini bosa cikarmasin insallah,dilerim en yakinzamanda hayirli evlatlarin olur..rezervine mi o ne kii??bunlari doktordan bizim mi taleb etmemiz gerekiyor,yoksa doktor yapiyormu,biz yeni basladik yaa tedaviye.önce hormon ve sperm tahlili yapildi..simdi de adetimin 22 gunu randevu verdi,yumurtlaiklara bakicak sanirim..cok fazlar doktor alternatifim yok burda malesef,ben yurt disindayim canim..erken tedavi olmakla cok iyi yapmissiniz,bizim sansimiz olmadi uzun bir sure doktor aradik malesef:5::5:ama hersey rabbimin elince o dilerse olur..biz eilimizden geleni yapmaliyiz,,o da doktora gidip tedavi olmak zeten.onu da yapiyoruz,gerisi rabbime kalmis,insallah en yakin zamanda bebislerimiz gelir:49::49::49::49::49:
canım rezerv ne kadar yumurtan kaldığıyla alakalı yanı menopoza ne kadar yakınsın
ysla alakası olmayabılıo mesela 25 yasında bırnın yumurta yası 40 oluo bıtmek uzere oluo
sen ıste doktorundan o dusunmeyebılıo
umut canım yanlimıyım sana aşılam yapıldığının 4. Günü embiryomu tranfer edildi yoksam yanlışmı okudum ben

evet canım once aşılama 4 gun sonra transfer oldu

inşallah canım öyle bişeydir.doktorum gerekirse çektirsin diyo da ben ondan merak ettim ya .napalım başa gelen çekilir.sonun da sevinmek varsa seve seve çektiririm.bu ara da sen nasılsın canım görüşmeyeli iyimisn:66::66::66:

canım zaten bebek için bir yola çıkarken bunları isteycekler her şekilde çektimen gerkiyor

yokk canımm yaa hiç bartıldığı gıbı değil kıı ben ağrı eşiğim düşüktür
kendı iğnemı bıle yapamıorum eşim yapıo dusun sadece ilacı verırken ragl sancısı
gıbı sancı oluo ama 5 dakıka bıle surmuo toplamda korkma yanii zaten kas gevsetıcı iğne yapıolar işlemden once

sağol canım ya valla içimi rahatlattın inşallah gerek kalmaz bizde en yakın zaman da:49:oluruz

kizlar ben cikmak durumundayim,yemek vakti malum.hepinize iyi sohbetler,gelirim birazdan yine insallah:58::58::58::58::58::58::58::58:

sevtunum ablanla konusuyorsun canim,yazan olmadi bana demeyesin,özellikle yazmadim ablaciginla rahat konus diyeee:38::38::38::38::38::38:görusuruz sonra allah'a emanet olasin:58::58::58::58:

kızlar ben yeni katıldım bende 3 yıldır tedaviyle uğraşıyorum rabbim yardımız olsun inş rabbim tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip etsin çünkü rabbime tevekkül etmekten başka bişey yapamıyoruz

canım zaten bebek için bir yola çıkarken bunları isteycekler her şekilde çektimen gerkiyor

tabi ki canım gerekirse hemen çektiririm.ben dış gebelik ameliyatı odum bu tür operasyonlardan sonra yapışıklık oluşabiliyomuş ama şimdilik beklemedeyiz:43::43::43:bebişimi aldırmak zorunda kaldık inşallah rabbim tekrara verir:59::59::59:

bende çıkmak zorundayım kızlar herkese ii geceler ne olur dua edin banada hamiş oliim bu ay hepinizi öpüyorum yarın konuşuruz uzuuuuuuuuun uzuuuun yine benim gibi bekleyen herkes bu ay hamiş kalsın inşallaaah

kizz bende hep diyeti bozdugumda kizarma yaparim:1::1::1::1::1::1::1::1:sana afiyet olsun sekerim.benim yerimede yeeee olarrrmiii:56::56::56::56::56:

ben çıkıyorum benim mercimek geldi yemek zamanı aeo bay benden sonra gelen arkadaşlara hoş gelmişiniz diyorum beni özleyin anacım ben gidemde kusumu karette karettamı doyurayım barı :58::58::58:

Back
X