- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
yeterrrr nerdesın kusumm bı slm et diğer tarafta reytıgler dustuu:))))
kız şu an kaş topiğe yazdığım görsen

Hemen gittim kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür canım sen nasılsın
kız iyikide konuşmamız sayflar almış başını gitmiş![]()
allah sifa versin canim safi ismi ile agrilarini dindirsin insallah..allah namazini kabul etsin canim,gule gule
ben yazdim,sonra sen yazmissin bebem,gördum.hasret gideriyorsun ablanla sana,selam söyle![]()
valla benvede zor bir şay değil hsg adet sancısı kadar ir şey oluyor okadar
umarım güler yüzümüz kuzum ya tez zamanda dur bakalım ben son 2 haftadır çok stres yaşadım çok koşturdum ya belkide ondan gelmedi henüz çok heyecanlıyım ama korkuyorumcanim rabbim yuzunu guldursun insallah,kirmizilarla muhatap olmazsin..bizden bu ay bir tik yok,insallah senden olsun![]()
klomen ne işe yarıyo bilemiyorum böbeem ama inşallah güzel haberler veririzcanım benim de 1 hafat var olmama.ama belim çook ağrıyo ve çok sık lavobayo gidiyorum.bi de ben bu ay klomenle bi macun kullanmıştım inşallah hayırlısı olur bakalım.senin için de canım inşallah güzel haberler veririz![]()
canım rezerv ne kadar yumurtan kaldığıyla alakalı yanı menopoza ne kadar yakınsıncanim allah emeklerini bosa cikarmasin insallah,dilerim en yakinzamanda hayirli evlatlarin olur..rezervine mi o ne kii??bunlari doktordan bizim mi taleb etmemiz gerekiyor,yoksa doktor yapiyormu,biz yeni basladik yaa tedaviye.önce hormon ve sperm tahlili yapildi..simdi de adetimin 22 gunu randevu verdi,yumurtlaiklara bakicak sanirim..cok fazlar doktor alternatifim yok burda malesef,ben yurt disindayim canim..erken tedavi olmakla cok iyi yapmissiniz,bizim sansimiz olmadi uzun bir sure doktor aradik malesefama hersey rabbimin elince o dilerse olur..biz eilimizden geleni yapmaliyiz,,o da doktora gidip tedavi olmak zeten.onu da yapiyoruz,gerisi rabbime kalmis,insallah en yakin zamanda bebislerimiz gelir
![]()
umut canım yanlimıyım sana aşılam yapıldığının 4. Günü embiryomu tranfer edildi yoksam yanlışmı okudum ben
inşallah canım öyle bişeydir.doktorum gerekirse çektirsin diyo da ben ondan merak ettim ya .napalım başa gelen çekilir.sonun da sevinmek varsa seve seve çektiririm.bu ara da sen nasılsın canım görüşmeyeli iyimisn![]()
sonrada oku oku bitmiyor dimiigözlerim kizarip sulaniyor benim
![]()
yokk canımm yaa hiç bartıldığı gıbı değil kıı ben ağrı eşiğim düşüktür
kendı iğnemı bıle yapamıorum eşim yapıo dusun sadece ilacı verırken ragl sancısı
gıbı sancı oluo ama 5 dakıka bıle surmuo toplamda korkma yanii zaten kas gevsetıcı iğne yapıolar işlemden once
çokkk sağolun kıslarr
ALLAH c.c razı olsun hangi dua o cnm suya okunan adı neymiş
diger taraf nire kizzzzzz![]()
canım zaten bebek için bir yola çıkarken bunları isteycekler her şekilde çektimen gerkiyor
ana bizim topikbenim açtığım topik canım
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...msiz-oglumsuz-yasiyorum-132.html#post17298768
beklerız canım herks yasadığı sısıktıları yazıo ama gam kasvet yok
eglenıoruz guluoruz anne olana kadar barıı pozıtıf oalalım daha kolay olsun dıoruz beklemek
ılk sayfada benımde hıkayem vbar
sağol canım ya valla içimi rahatlattın inşallah gerek kalmaz bizde en yakın zaman daoluruz
ana bizim topikbenim açtığım topik canım
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...msiz-oglumsuz-yasiyorum-132.html#post17298768
beklerız canım herks yasadığı sısıktıları yazıo ama gam kasvet yok
eglenıoruz guluoruz anne olana kadar barıı pozıtıf oalalım daha kolay olsun dıoruz beklemek
ılk sayfada benımde hıkayem vbar
kizz bende hep diyeti bozdugumda kizarma yaparimsana afiyet olsun sekerim.benim yerimede yeeee olarrrmiii
![]()