Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlarrrrrrrrrr ben kaçar çok geç oldu çok bile oturdum herkeze allah rahatlık versin rabbim dualarımızı kabul etsin amin:49:

herkese ıyı geceler canlarımm esım yatmaya hazırlanıyo bende kacayım kırmızı alarm gorunuyo cunku
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana yazdım gormedınmı ask ol saka saka gozunden kacmıstır neyse tatlım benım artık sloganımız ne bebek fıkrını attık bebegı kucagımıza aldık tammı bende senın yaptıgını yapmaya calısıyorum artık ıyı geceler balcagzım baktıgın mınıgın de yanaklarına ıkı kucuk opucuk konduruver
hasretım ask olcanım hıc delı dermıyım ayolll
kardelosum sen hıc merak etme kuzu ben tutuyom takvımı sen ben dur dıyene dek devam et tamammı optum kuzu senı
garıpcım bu arada evet pko kanda anlasılır tatlım hıc merak etme
semosum bırsenım kuzuları opun yerıme
daısycım ıyı haberlerle gelır ınsallah
nıhancam sende hamıssındır ınsallah
derınımın pc yapılsa da gelse artık ben cok gremesem de laflasıyoduk yaaavvvvvvvvvv
boncugum senı kımler uzdu kuzum takma su cevreyı ayrıca da mıllete ne yaaa herkes kendı derdıne baksın offfffffffffffffffffffff uzulme kuzum
ısmını yazdıgım yazmadıgım herkese ıyı geceler bebıslı ruyalar dılıyorum ben uctumm byeeeeeeee:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

sana da iyi geceler canım çok sağol iyi düşücüncelerin için allah rahatlık versin görüşürüz:74::74:

evet abla dur dıme ben daha ıslemedım sonunu husran musran sonucta emek verdık senelerdır ıslıyoz dımı:33::33::33::33::33: evet abla acıl tavsıye edıyom hmde valla bak acayıp sarar sızı de bızı sardı
ne yogun olcam be ablam bugun yogundum bı tek hafat sonu bey evde pcyı saklıyo artık aksamları da onun yuzuden gremıyom gunduz de bunalım takılıyom ıste ne olsun gunduzde sız olmuyonuz dıye grmıyom
sory kuzu ya unuttum ben sen bitirmedin daha değilmi anam iyki açık vermedim buarada smıllerde çalışmıyo :))
tamam biara bakıcam ama onun dvdsini bulmak gerek netten hayatta izlemez bileyon sistem şart
bak ben şimdik çok üzüldüm sebebi ne acaba birdaha giremezmi tutiş
valla semroş bende bilmiyom moralim bozuldu benimde yaa
herkese ıyı geceler canlarımm esım yatmaya hazırlanıyo bende kacayım kırmızı alarm gorunuyo cunku
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana yazdım gormedınmı ask ol saka saka gozunden kacmıstır neyse tatlım benım artık sloganımız ne bebek fıkrını attık bebegı kucagımıza aldık tammı bende senın yaptıgını yapmaya calısıyorum artık ıyı geceler balcagzım baktıgın mınıgın de yanaklarına ıkı kucuk opucuk konduruver
hasretım ask olcanım hıc delı dermıyım ayolll
kardelosum sen hıc merak etme kuzu ben tutuyom takvımı sen ben dur dıyene dek devam et tamammı optum kuzu senı
garıpcım bu arada evet pko kanda anlasılır tatlım hıc merak etme
semosum bırsenım kuzuları opun yerıme
daısycım ıyı haberlerle gelır ınsallah
nıhancam sende hamıssındır ınsallah
derınımın pc yapılsa da gelse artık ben cok gremesem de laflasıyoduk yaaavvvvvvvvvv
boncugum senı kımler uzdu kuzum takma su cevreyı ayrıca da mıllete ne yaaa herkes kendı derdıne baksın offfffffffffffffffffffff uzulme kuzum
ısmını yazdıgım yazmadıgım herkese ıyı geceler bebıslı ruyalar dılıyorum ben uctumm byeeeeeeee:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:
kuzu bi önceki sayfada kalmış ama ben buldum merak etme
kafaya takma yok aynen böyle devam inşallah iyi olucak herşey bitanem
öpmemmi ablasıya baldır benim oğluşum çok akıllı azcık üzsede arada
hadi çok öptüm kuzum görüşmek üzere iyi geceler
bende aynı durum dayım artık gözlerim kapanıyorrrrrrrr
sorma semroş bide pc çok yavaş yetişemedim size yaa
canlarım sizlerle sohbet harika hepinize iyi geceler

iyi geceler canım görüşmek üzere

kızlarrrrrrrrrr ben kaçar çok geç oldu çok bile oturdum herkeze allah rahatlık versin rabbim dualarımızı kabul etsin amin:49:

iyi uykular tatlışım çok öptüm seni görüşmek üzere :80:

buarada ELİXSİR saol canım dua için ağzına sağlık .geçmiş olsun kötüymüğşsün ALLAHIM şifa versin

WAYCIM canım kızdın sanırsam ama açıklama yapma gereği duyuyorum kusura bakma çünkü takip edilmediği zaman sorunlar yaşıyoruz ondan dedim sana devamlılık önemli diye .yanlış anlaşılma olmasın :38
:

ıyı geceler kuzular:)dualarınız benle olsun allah hepimizin gönlüne göre versin

ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20bitti
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20bitti
YETER...................20bitti
GÜL......................20bitti
ALEYNA.................15