Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım sizlerle sohbet harika hepinize iyi geceler
herkese ıyı geceler canlarımm esım yatmaya hazırlanıyo bende kacayım kırmızı alarm gorunuyo cunku
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana yazdım gormedınmı ask ol saka saka gozunden kacmıstır neyse tatlım benım artık sloganımız ne bebek fıkrını attık bebegı kucagımıza aldık tammı bende senın yaptıgını yapmaya calısıyorum artık ıyı geceler balcagzım baktıgın mınıgın de yanaklarına ıkı kucuk opucuk konduruver
hasretım ask olcanım hıc delı dermıyım ayolll
kardelosum sen hıc merak etme kuzu ben tutuyom takvımı sen ben dur dıyene dek devam et tamammı optum kuzu senı
garıpcım bu arada evet pko kanda anlasılır tatlım hıc merak etme
semosum bırsenım kuzuları opun yerıme
daısycım ıyı haberlerle gelır ınsallah
nıhancam sende hamıssındır ınsallah
derınımın pc yapılsa da gelse artık ben cok gremesem de laflasıyoduk yaaavvvvvvvvvv
boncugum senı kımler uzdu kuzum takma su cevreyı ayrıca da mıllete ne yaaa herkes kendı derdıne baksın offfffffffffffffffffffff uzulme kuzum
ısmını yazdıgım yazmadıgım herkese ıyı geceler bebıslı ruyalar dılıyorum ben uctumm byeeeeeeee![]()
melodiii hoşgeldin canım:I))
ya kızlar burda sohbet odası falan yokmu ????
kızlarrrrrrrrrr ben kaçar çok geç oldu çok bile oturdum herkeze allah rahatlık versin rabbim dualarımızı kabul etsin amin![]()
nihanımmm nerdesin balım yaaaaa ???
bugün ece gelmedi gelirmi acaba :?????
kızlarrrrrrrrrr ben kaçar çok geç oldu çok bile oturdum herkeze allah rahatlık versin rabbim dualarımızı kabul etsin amin![]()
burdayım şekerim ya herkes yavaş yavaş gidiyo valla![]()
sory kuzu ya unuttum ben sen bitirmedin daha değilmi anam iyki açık vermedim buarada smıllerde çalışmıyo :))evet abla dur dıme ben daha ıslemedım sonunu husran musran sonucta emek verdık senelerdır ıslıyoz dımıevet abla acıl tavsıye edıyom hmde valla bak acayıp sarar sızı de bızı sardı
ne yogun olcam be ablam bugun yogundum bı tek hafat sonu bey evde pcyı saklıyo artık aksamları da onun yuzuden gremıyom gunduz de bunalım takılıyom ıste ne olsun gunduzde sız olmuyonuz dıye grmıyom
valla semroş bende bilmiyom moralim bozuldu benimde yaabak ben şimdik çok üzüldüm sebebi ne acaba birdaha giremezmi tutiş
kuzu bi önceki sayfada kalmış ama ben buldum merak etmeherkese ıyı geceler canlarımm esım yatmaya hazırlanıyo bende kacayım kırmızı alarm gorunuyo cunku
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana yazdım gormedınmı ask ol saka saka gozunden kacmıstır neyse tatlım benım artık sloganımız ne bebek fıkrını attık bebegı kucagımıza aldık tammı bende senın yaptıgını yapmaya calısıyorum artık ıyı geceler balcagzım baktıgın mınıgın de yanaklarına ıkı kucuk opucuk konduruver
hasretım ask olcanım hıc delı dermıyım ayolll
kardelosum sen hıc merak etme kuzu ben tutuyom takvımı sen ben dur dıyene dek devam et tamammı optum kuzu senı
garıpcım bu arada evet pko kanda anlasılır tatlım hıc merak etme
semosum bırsenım kuzuları opun yerıme
daısycım ıyı haberlerle gelır ınsallah
nıhancam sende hamıssındır ınsallah
derınımın pc yapılsa da gelse artık ben cok gremesem de laflasıyoduk yaaavvvvvvvvvv
boncugum senı kımler uzdu kuzum takma su cevreyı ayrıca da mıllete ne yaaa herkes kendı derdıne baksın offfffffffffffffffffffff uzulme kuzum
ısmını yazdıgım yazmadıgım herkese ıyı geceler bebıslı ruyalar dılıyorum ben uctumm byeeeeeeee![]()
sorma semroş bide pc çok yavaş yetişemedim size yaabende aynı durum dayım artık gözlerim kapanıyorrrrrrrr
canlarım sizlerle sohbet harika hepinize iyi geceler
sen gitme fıstıkımmmmdaha bana göğsündeki kabarcıkları tarif etcennnn .60:
![]()
gebermeyesin emiinihalimmmmmaip kız aip örtt
![]()