Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kıslar slm yumurtalarım çatlamamıs cok sukur kendılığınden
merkese gıttım öğrendım öğlen ancak yazabılıorum sıze[/QUOTE

Hayırlı olsun canımmm

incir kürü nasıl yapılıo kızlar ve faydası neee ???
Yumurta çoğaltıyor ama kilo yapıyormuş benim dietisyenim sakın içme demişti.

kız,kürü yapan benim anacımmmmm:82:

Kardelencim ne zamandır içiyorsun kilo yaptımı gerçekten benim kilo sorunumda var maşallahım var biliyorsunuz 108 lerdeyim inciri içip 10 kilo alırsam zaten boşa gider

s.a arkadaşlarr cok ağrım var geçmişe bakamadım kusura bakmayınn

14 Şubat sevgililer sevgilisinin HZ. Muhammed (s.a.v) doğum günü

salavat getirelim inş binlercee:16:

herkese merhaba....Bu aralar topik çok ıssız...bu kızlar nereye gitti acaba!!!!!

gün bir kez daha aydın oldu şükürler olsun
can yarim canım oğluma beni yaklaştıran bir günüm daha ...........................................

slm kızlar iyi hafta sonlarınız olsun ben uzuzn süredir giremedim işelrim var kusura bakmayın bide modem bozuldu sürekli atıyo
ne var ne yok inş güzel şeyler vardır

selam derdacım nasılsın bebıs nasıl ıyısınızdır ınsallah
bende temızlık yapmaya kalkıcam bırazdan yarın gıdıyorum ya esıme temız bır ev bırakayım dedım

iyi pazarlar kızlar nasılsınızzz bizim işyerinde bu site engellendi artık daha giremiorum hepinizide çok özledim umarım hepiniz iyisinizdir müjdeli haberler varmı diyede çok meraklanıyordum bu arada onuda sorayım dedimm:3: bizim adet günnede as kaldıı inşallahh bu ay yüzümüz gülerr kendinize çok iyi bakın öptüüüümmmmmm:emir_bebek::emir_bebek:

kıslar slm yumurtalarım çatlamamıs cok sukur kendılığınden
merkese gıttım öğrendım öğlen ancak yazabılıorum sıze[/QUOTE

Hayırlı olsun canımmm

Yumurta çoğaltıyor ama kilo yapıyormuş benim dietisyenim sakın içme demişti.

Kardelencim ne zamandır içiyorsun kilo yaptımı gerçekten benim kilo sorunumda var maşallahım var biliyorsunuz 108 lerdeyim inciri içip 10 kilo alırsam zaten boşa gider
banu cum,senin raporla ilgilide bişeyler yazmıştım,umarım görmüşündür.
ben diyetteyim canım,ondan kilo yapmadı,meyve saatlerimde bölerek içiyorum,zaten meyve hakkım var,ben hatta kilo verdimü,ama daha önce aldırmıştı,bırakmıştım.
kimseden ses soluk çıkmıyo hayırlısı!!!
ipekcim,aslında ses soluk çıkıyo,ama herkez sadece kendiyle meşgul olunca,kendinden başka kimseyle ilgilenmince,akıcı bir sohbet olmuyo,herşeyde gelip geçici görünüyo malesefiyoksa bu topic çok güzel bi topic.
gün bir kez daha aydın oldu şükürler olsun
can yarim canım oğluma beni yaklaştıran bir günüm daha ...........................................

hayırdır,gene dertlendin,noluyo sana?
anın keyfini çıkar,annemlere gidiyorum de,mutlu olmaya çalış.

iyi pazarlar kızlar nasılsınızzz bizim işyerinde bu site engellendi artık daha giremiorum hepinizide çok özledim umarım hepiniz iyisinizdir müjdeli haberler varmı diyede çok meraklanıyordum bu arada onuda sorayım dedimm:3: bizim adet günnede as kaldıı inşallahh bu ay yüzümüz gülerr kendinize çok iyi bakın öptüüüümmmmmm:emir_bebek::emir_bebek:

tuh ya canım kotu olmus nıye engellendı kı acaba ınsallah yuzun guler bıtanem ınsallah
kardelosum altta goruyom senı hosgeldın balım

selam derdam,bak ben gelene kadar gitme,sana süper bi tıcker yapalım,az eşime kahve yapıp geliyom hemi.

banu cum,senin raporla ilgilide bişeyler yazmıştım,umarım görmüşündür.
ben diyetteyim canım,ondan kilo yapmadı,meyve saatlerimde bölerek içiyorum,zaten meyve hakkım var,ben hatta kilo verdimü,ama daha önce aldırmıştı,bırakmıştım.

ipekcim,aslında ses soluk çıkıyo,ama herkez sadece kendiyle meşgul olunca,kendinden başka kimseyle ilgilenmince,akıcı bir sohbet olmuyo,herşeyde gelip geçici görünüyo malesefiyoksa bu topic çok güzel bi topic.

hayırdır,gene dertlendin,noluyo sana?
anın keyfini çıkar,annemlere gidiyorum de,mutlu olmaya çalış.

mutlu olmayı cok ama cok ıstıyorum ınan bana turkıye artık benı korkutuyo belkı de ondandır oglumu bıraktıgım hastaneye bır kere daha grecegım ya onun stresı olsa gerek sen takma benı bosver
haklısın kımse kımseyı sallamıyo bellı kısıler dısında bosver bugunluk benı de takma

kızlar selam kalabalıksınız bısey sorucam da

suan bırden bısey geldı regl oldum veya akıntı sandım gunum yarın normalde
bi baktım resmen beyaz falan degıl seffaf aynı su gıbı akıskan bırden akıntı geldı
heyecan yaptım sankı ya umutlanmak ıstemıyorum ama 15 aydır ılk defa bole bısey yasıyorum
camasrım altıma kacırmısım gıbı ıslandı
bole bı belırtı olabılır mı yada kotu bısey mı acaba

kızlar selam kalabalıksınız bısey sorucam da

suan bırden bısey geldı regl oldum veya akıntı sandım gunum yarın normalde
bi baktım resmen beyaz falan degıl seffaf aynı su gıbı akıskan bırden akıntı geldı
heyecan yaptım sankı ya umutlanmak ıstemıyorum ama 15 aydır ılk defa bole bısey yasıyorum
camasrım altıma kacırmısım gıbı ıslandı
bole bı belırtı olabılır mı yada kotu bısey mı acaba

ben cok bılemıyorum yanı benım hamılelıgımde bole bısey olmamıstı ama duyduklarıma gore ya yumurtaladıgın gunlerde yada hamılelık belırtısı olarak bu akıntı olabılıyormus ınsallah hamılesınızdır 15 aydır beklıyorsun galıba problem neydı bıraz bahsedermısın

ben cok bılemıyorum yanı benım hamılelıgımde bole bısey olmamıstı ama duyduklarıma gore ya yumurtaladıgın gunlerde yada hamılelık belırtısı olarak bu akıntı olabılıyormus ınsallah hamılesınızdır 15 aydır beklıyorsun galıba problem neydı bıraz bahsedermısın

ınsallah bakalım yumuırtlama zamanındakı gıbı uzayan akıntı degıl aynı su gıbı

bızde problem yok ıste o yuzden kendı halınde beklıyorduk en son 28 subat asılama raporum cıkacak onun ıcın gun aldım
sebepsız ınfertılıteye gırıyoruz hersey yolunda cok sukur ama zamanı gelmedı demekkı

Back
X