- 6 Ağustos 2010
- 2.277
- 10
- 318
- 44
AYYYY ÇOK GÜZEL Bİ HABER VERDİN BİZİM KUZULARA ARKADAŞ GELİYO DEMEK canım çok sevindim ama sakın aklında olsun akrabalarınıza deme kan testimi yaptılar kaç çıktı değerin# ebrar_53+
# birsen29+
# kardelen5233+
canlarım nasılsınız beni sorucak olursanız hamdolsun biraz iyiyim kusura bakmayın bu aralar giremedim nedenini çok iyi biliyosunuz 3 gün ablamlarda kaldım ev telaşı vardı evini yerleştirdikbenide soracak olursanız hastalıgım bir geliyo bir gidiyo nedenide bebegim şubatın 23 dogucaktı ona biraz kafay taktım anlıcagınız onun için çok üzüldüm yaradanım dedim şimdi yavrum dursaydı onu koklucaktım yavrum diye bagrıma basıcaktım ama olmadı bugün namaz kılarken çok üzüldüm dedim şimdi lohusaydın bebegin yanındaydı koklucak öpücektin dedim ama olmadı dişim dünden çok kötüydü agrıdan öldüm bugünde dişçiye gittim malesef tam tedavi yapılıcaktı olmadı yapmadılar çünkü bebkten şüpheleniyorum dedim onlarda bebk varsa içemezsin dedi bana gebelik testi yap dedi öyle iç dedi ve yaptım sonuç pozitif kızlar çift çizgiyi gördüm gözlerimle eşimle eve gittik eşime diyorum gell oda garibim ne oldu niye aglıyosun dedi bende yaradanım dedim bir tane aldı anne olucaktım 23 şubatta yavrumun hamile haberini aldım dedim sarıldık birbirimize çok agladık
anlıcagınız allahtan umuut kesilmiyo dişçi vesile oldu hamileligime ya dişlerim agrımasaydı ne olurdu benim halim allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin işşallah pazartesi randevu alabilirsem gidicem yavrumu görmeye progestoron içicem şimdi yavrum sıkı sıkı tutunsun ebrarrım işşallah yalancı çıkmam içime rabbim dogru doguruyodur işşallah ama sıra sende bakta gör
allahım tez zamanda kardelenimin ve bütün arkadaşlarımın yzünü güldürsün işşallah
![]()
Son düzenleme: