Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Deyiptin baharda görüşelim
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun:43:
Yaradan eşkine ne olur dön
Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun:43:
Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun:43:
Sen gelmez oldun

Yarim gözleyirem, isteyirem
Sen gelmez oldun

Biz bu sonbaharda buluşacaktık
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun:43:
Taşlara mı döndü kalbin gelmedin:43:
Aylar geldi geçti sen gelmez oldun:43:
Sen gelmez oldun

Yarim gözlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun:43:

Demiştin kapına gelirim diye
Kulağım kapıda ses vermez oldun:43:
Boşyere mi yemin ettik ikimiz
Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun:43:
Sen gelmez oldun

bebğiiimm gözlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun:43:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
ya ne güzel bi şarkıdır bu aglıycam şimdi:14::14::14::14::43::43:
canim kusura bakma hemen cikmam gerekti,cikacagimi haber veremeden cikmak zorunda kaldim:59:

allah sifa versin kayracim,dikkat et kendine,bosver insanlar ne derse desin canim,sagligin daha önemli:16::16::16:

hadi bakalim hayirlisi olsun selinacim hakkinda,insallah bebisin geliyordur:16:

cok gecmis olsun canim:16:

neden canim sIkIliyor canim yaa,gecmis olsun tatlim,rabbim sifa versin insallah:16:

hayatimiz boyunca dua etmeye devam edecegiz elixsircim,duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz var buyurmuyormu rabbim...rabbim indinde ehemmiyetimiz olmasi icin duaya devam tatlim:34:

canim cok gecmis olsun yaa,dikkat et kendine,buz koysaydin morarma olmamasi icin:38:

gecmiste idim canim,anca geldim,kusura bakma..nasilsin canim:26::26:

pelincim neden moralin bozuk canim yaa:44::44::44::44:

kizlar neler oluyor size yaa,hadi uzulmek yok bakim,kizicam bak simdi sizeee:34::34::61::61::61:

hoşgeldin canım... ya aynı şeyler işte bebiş mevzusu seninde moralini bozmayım tatlım sen nasılsın...

sağol.. teşekkür ederimm cnm..
geçmiş olsun lagrima cım.

sağol cnm..ikinci ameliyatı müniv hastanesiydi prof a gitmiştim ama ameliyatıma asistan girmiş dahada mahvoldu..
Canım çok geçmiş olsun.Gerçekten çokbüyük fiyat ünüversite hastahanesine başvursana.

amin...Dalarımız olmasa hiçbir ehemniyetimiz yok ki.. yer gök dua üstüne.. Rabbim bizim ona yalvarmamazı seviyor ya ondan sanırım :)
“Hâlâ Dua ediyorum…Ve edeceğim,Ve dualarında
kabul edildiğini bilerekten dua edeceğim … ama farkındayım ama
değilim ama ben biliyorum dualar muhakkak ki kabul ediliyor” Duamız
olmasa ne ehemmiyetimiz olurdu ki? diyerekten dua mı her daim
edeceğim”

telefonda anlattım Ankaradayım diye dinlediler sekreterdi sanırım bilmiyorum.. muayene ücretsiz ama ameliyat 17 bin tl.. 2 ameliyat geçirdiğimi söylediğimde şöyle dedi : telefonun diğer tarafındaki doktorumuz cok iyi birdoktor ama işlem görmüş burunlara pek girmiyor.. anlattıgınıza göre ciddi problem var ank doktorların söylediğini de söyledim.. bu tarz oynanmış burun ameliyatımız 17 bin tlden baaşlıyor isterseniz bi gelin muayenemiz ücretsiz doktorumuz bigörsün dedi.. tşk ettim ve kapattım :) 1 araba parasına 1 burun yaptırsam yüzüme tükürü miller :1:
çok geçmiş olsun canım ,,,,çok para istiyorlar yaa daha seni görmeden o fiyat nerden çıkmış :26

çok teşekkür ederim burnumu 2.sinde mahveden üniv hast..
lagrima gecmis olsun gercekten cok para kiz bagnun dediyi gibi universite has. git canim

selammm herkesee..nasılsınız şekerlerrrrrrrr.....

yaa kimsecikler yokk canım sıkılıyorr:59:

kocişim iştee:43:

yalnızım ama ağrımda var sırtım kolum cok ağrıyorr:14:

offfff canım cok sıkkın :59::59::59::59::95:
Hayırdır neyin var kız.

“Hâlâ Dua ediyorum…Ve edeceğim,Ve dualarında
kabul edildiğini bilerekten dua edeceğim … ama farkındayım ama
değilim ama ben biliyorum dualar muhakkak ki kabul ediliyor” Duamız
olmasa ne ehemmiyetimiz olurdu ki? diyerekten dua mı her daim
edeceğim”

canım işallah raporunu hayırlısıyla alırsın ALLAH büyük RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Kardeşinde hayırlısıyla bebeğine kavuşur işallah darısıda bizlerin başına

çok güzel bi dua paylaşmışın sinemcim(bu arada ismin çok güzel)

önemli deil canım unutsanda olur beni ben darılmama heeee darılırsam sölerim:) sen kendine dikkat et tamammı,,,,

çok geçmiş olsun canım ,,,,çok para istiyorlar yaa daha seni görmeden o fiyat nerden çıkmış :26:

evet her zaman dua ediceğiz İşallah ta kabul edecek YARABBİMMMMM
Yok canım ya rapor işi yattı heralde 15 milyon çıkmış spermler büyük ihtimalle aşılama diyecekler Of yani yandık ordada bir sürü sorun çıkarırlar şimdi.Sağol canım İnşallah darısı bizlere.

kız gel seni bir güzel çigneyim hiç bir şeyin kalmaz 90 kilonun altında kalda aklın başına gelsin bak bakalım bir yerlerin agrıyomu ozaman:1::1::1::1::1:

dedim beni biri andı geldim kader arkadaşım geldim ver bakıyım bir yanak :38::38::38:

kız kesin hamilesindir işşallah hamiş prof hamiş prof:49::49::49::49::49:ahanda böle şişersin işşallah sana bedduan olsun bu dediklerim allahım sana eli ayagı saglıklı sahhatli evlatlar versin hemde çift çifte yandın diye bagırasın anam hep öyle derde ban ben üzüldükçe derdi vallahi işşallah yatak yüzü görme tuvalete bile gidemezsin işşallah o bebeklere bakta allahım sana çok şükür annemin bedduası tutu der derdi herzaman allahım sana en güzelininden en layıkından evlat versin yaradan mevlam yumurtaya can veren allahım seninde bedenine tez zamanda can versin işşallah herkeze nasip etsin annelik duygusunu acı göstermesin o anne kalpleri acımasın işşallah:70::70::70::70:yaradan benim yüzümü güldürdü sizleride önce benim gibi sevinçten aglatsın sonra bagrınıza basın emzirdiklerinizi görün işşallah deyinki kupa bende başardım allahım deyin:65::65::65::65::65::65::65:
Al kız san koca bir nanakkkkk :70:

hoşbulduk sinemim iyiyim canım ama karamsarlıgım üstümde yine... dokunsalar aglıycam ya ...:43:
Hayırdır canım ya ne olduki.

bu ay takip yaptirdik canim bekliyoz simdi 1haftam var insallah adet olmam canim
kizlar tel. yaziyorum gec yazarsam kusura bakmayin
Aleyna canım biz ikinci rapor için sperm testi verdik 15 milyon çıktı.Heralde vermezler aşılamamı diyecekler bakalım.

selam fıstıklar nasılsınız :16:beni sorarsanız bekte iyi sayılmam çok yorgunum:97: hafta sonu yatılı misafirim vardı hep ayak taydım iki gün boyunca :27:kurstada boncuk işine paşladım o da çok yorucu şu an pc ye zor bela yazıyorum:17: gözlerim bulanık bulanık birde bunlar yetmezmiş gibi banyoda yerleri fırçalarken aniden ayağa kalktım omuzu feci şekilde çeşmeye çarp tım şu an kolumu bile kıpırdatamıyorum

Canım çok geçmiş olsun bir doktora git sen ya kırık olmasın sakın.

inş hepimizinki gelcek cnm :38:
rabbim ol desin yeter:34:

insallah canim insallah:38::38::38::38:

ya ne güzel bi şarkıdır bu aglıycam şimdi:14::14::14::14::43::43:

hoşgeldin canım... ya aynı şeyler işte bebiş mevzusu seninde moralini bozmayım tatlım sen nasılsın...

hosbulduk pelincim,canim uzulme bebisinin gelecegi gunler yakindir insallah,hem sen yine hamile kalabiliyorsun tatlim,bize göre bir adim öndesin,,hic morali bozma canim,allah buyuk onun herseye gucu yeter..sabret,dua et,ve bebisin gelecgi vakti bekle:38::38::38::38::38::38:

sağol.. teşekkür ederimm cnm..

sağol cnm..ikinci ameliyatı müniv hastanesiydi prof a gitmiştim ama ameliyatıma asistan girmiş dahada mahvoldu..

amin...Dalarımız olmasa hiçbir ehemniyetimiz yok ki.. yer gök dua üstüne.. Rabbim bizim ona yalvarmamazı seviyor ya ondan sanırım :)

telefonda anlattım Ankaradayım diye dinlediler sekreterdi sanırım bilmiyorum.. muayene ücretsiz ama ameliyat 17 bin tl.. 2 ameliyat geçirdiğimi söylediğimde şöyle dedi : telefonun diğer tarafındaki doktorumuz cok iyi birdoktor ama işlem görmüş burunlara pek girmiyor.. anlattıgınıza göre ciddi problem var ank doktorların söylediğini de söyledim.. bu tarz oynanmış burun ameliyatımız 17 bin tlden baaşlıyor isterseniz bi gelin muayenemiz ücretsiz doktorumuz bigörsün dedi.. tşk ettim ve kapattım :) 1 araba parasına 1 burun yaptırsam yüzüme tükürü miller :1:

çok teşekkür ederim burnumu 2.sinde mahveden üniv hast..

selammm herkesee..nasılsınız şekerlerrrrrrrr.....

Canım niye tühhh desinlaer sağlık o da çok önemli Allah yardımcın olsun.

canlarim simdi cikmam gerekiyor malesef,ayrilmak istemiyorum,sizinle muhabbet etmek istiyorum ama:59::59:hepiniz allaha emanet olasiniz:58::58::58::58::58::58::58::58:

ebrarim benden sonra geleceksin muhtemelen,sanada selam olsun tatlim:38::38::38::38::38::38::38::38:

Gönüllerin nuru sensin
Sevenlere çare sensin
Güldür garipleri sevinsin
Allahim sen bilirsin
Bildigim gerçekler yalana döndü
Tüm ümitlerimi aldi götürdü
ALLAHIM SEN BİLİRSİN
:59:

Kızlar beni kocişim çağırıyor gidip bakıyım adamcaza burası yüzünden bıraktım valla adamı.Oda merak ediyo ne konuşuyosunuz bu kadar diye bende bari erkekler klübü açıyım diyor ::)))

benimkide aynı buraya takılınca çıkamıyorum.şimdi merak salmış habre ne yapıyorum diye bakıyor.ne var orda dio.kime yazıosn dio.pöff gelde açıklama yap.bugunde baktım otomatik bnm şifre girmiş bakmış kk ya ne var die:D:D:D:D:D:D:D akşam geçmişten baktım dedim sen ne zmn girdin kk ya ne kk sı ben kk mm bilmem dio sırıtıo:D

Back
X