kızlar beni kocişim çağırıyor gidip bakıyım adamcaza burası yüzünden bıraktım valla adamı.oda merak ediyo ne konuşuyosunuz bu kadar diye bende bari erkekler klübü açıyım diyor ::)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar beni kocişim çağırıyor gidip bakıyım adamcaza burası yüzünden bıraktım valla adamı.oda merak ediyo ne konuşuyosunuz bu kadar diye bende bari erkekler klübü açıyım diyor ::)))
Deyiptin baharda görüşelim
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun
Yaradan eşkine ne olur dön
Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun
Yarim gözleyirem, isteyirem
Sen gelmez oldun
Biz bu sonbaharda buluşacaktık
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun
Taşlara mı döndü kalbin gelmedin
Aylar geldi geçti sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun
Yarim gözlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun
Demiştin kapına gelirim diye
Kulağım kapıda ses vermez oldun
Boşyere mi yemin ettik ikimiz
Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun
bebğiiimm gözlerim yolda
Beklerim ama sen gelmez oldun
![]()
canim kusura bakma hemen cikmam gerekti,cikacagimi haber veremeden cikmak zorunda kaldim![]()
allah sifa versin kayracim,dikkat et kendine,bosver insanlar ne derse desin canim,sagligin daha önemli
hadi bakalim hayirlisi olsun selinacim hakkinda,insallah bebisin geliyordur![]()
cok gecmis olsun canim![]()
neden canim sIkIliyor canim yaa,gecmis olsun tatlim,rabbim sifa versin insallah
hayatimiz boyunca dua etmeye devam edecegiz elixsircim,duaniz olmasa ne ehemmiyetiniz var buyurmuyormu rabbim...rabbim indinde ehemmiyetimiz olmasi icin duaya devam tatlim![]()
canim cok gecmis olsun yaa,dikkat et kendine,buz koysaydin morarma olmamasi icin
gecmiste idim canim,anca geldim,kusura bakma..nasilsin canim:26::26:
pelincim neden moralin bozuk canim yaa:44::44::44::44:
kizlar neler oluyor size yaa,hadi uzulmek yok bakim,kizicam bak simdi sizeee![]()
canım ya bebiş mevzusu işte yine aklıma geldi düşürdügüm bebegim yine aynı şeyi yaşamaktanda korkuyorum şimdi de korunmam gerekiyo ama ben hemen bebegim olsun istiyorum hayırlısıyla aglamaklıyım bugun aglıyıp rahatlamak istiyorumHayırdır neyin var kız.
Yok canım ya rapor işi yattı heralde 15 milyon çıkmış spermler büyük ihtimalle aşılama diyecekler Of yani yandık ordada bir sürü sorun çıkarırlar şimdi.Sağol canım İnşallah darısı bizlere.
Al kız san koca bir nanakkkkk
Hayırdır canım ya ne olduki.
Aleyna canım biz ikinci rapor için sperm testi verdik 15 milyon çıktı.Heralde vermezler aşılamamı diyecekler bakalım.
Canım çok geçmiş olsun bir doktora git sen ya kırık olmasın sakın.
insallah canim insallah
hosbulduk pelincim,canim uzulme bebisinin gelecegi gunler yakindir insallah,hem sen yine hamile kalabiliyorsun tatlim,bize göre bir adim öndesin,,hic morali bozma canim,allah buyuk onun herseye gucu yeter..sabret,dua et,ve bebisin gelecgi vakti bekle![]()
korkma kuzum evet ıkı tane amelıyat delıgı acıyorlar kucuk bazen dort delıklı de yapabılıyorlar drun verır sana bılgıyı valla safra kesesı amelıyatında ben bu zamankı kadar sıkıntı cekmemıstım bıraz gaz sancın oluyor ve uyanırken bırazcık yanma ve agrı oluyor korkma gercekten okadar buyuk bır amelıyat degıl zaten bır haftaya ayaktasın ben bır hafta sonra taaa ankaraya gıtmıstım esya bakma ıcın dolandım gunlerce korkma yanı canı m bır an once ol kurtulÇok güzel canım Amin
Canım dikkat et kendine fazla yorma kendini inşallah kendi yavrunu izlersin uyurken.Kız ben bir türlü iyileşemedimki ameliyat için senin kapalımı oldu ameliyattan sonra sancın çok oldumu korkuyorum ben valla.
Canım bravo sana sen başarıcaksın yenicen bu panik atak denen yaratığı.Kız ben napıyım yaştan dolayı yapınıyorum böyle birde kilom var aşağıda görüldüğü gibi veremiyorumda yaniiii...........
bence bu hamılelık belırtısı tatlım haberın olsun yanı ınsallah canım ınsallahay abla yaa 4.30 ta uyandım bu kadar uyunurmu,çok ta halsizim.akşamda 10 gibi yatmıştım sabah 7 de uyandım ama zor kalktım yataktan,nolcak benim halim böyle
selam pelıncım kuzum ya gecmıs olsun cok ama cok acele edıyorsun uc ay nedır kı sonunda mutlu ol yeterkı bak bana kac aydır beklıyorum ama sabredıyorum bu arada yara neden olusmuscanım ben annemdeydim evime geldim iki gündürde temizlik yapıyorum o yuzden fazla giremedim bu arada hamile haberini okudum yorumda yazdım ama görmemiş olabilrisin... sevtunum cok sevindim inanki rabbim hayırlısıyla saglıklı kucagına almayı nasip etsin dualarım seninle...
bende iyi olmaya calışıyorum canım napıyım rahmimde yara cıktı onu dondurdu doktorum iki ay kadar bebiş calışmalarına ara vermek zorunda kaldık inş başka bi sorunla daha karşılaşmam...
canım gecmişteydim alıntıda yaptım ama netin azizligine ugradım okadar alıntım boşa gitti o yüzden gec yazdın tatlım...
iyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın...
saol bebsım velet bıraz yordu evet parka goturduk annemle falan galıba yumurtlama gunlerımdeyım fılmden sonrada bukadar agrılı olmustu sımdıde tam sol tarafımdan yumurtlama zamanım ve acayıp agrım varevet canım,ağrır benim belim,çok alıştık birbirimize,yalnız arada abartıyo
aşkımı depreştirdin kısss,akşama gelsinde bakalım bakalım
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzu,baştan söylim,bu kadar yorma kendini,şimdilik geçmişi okumak için oturmamaya çalış,kendinden haber ver yeter,ben sana özet çekerim
havada hamile kokusu kronik bel ağrısıyla mı geldi oralara,annamadım
sen nerdesin bakim
arada baktım zaten napıyo bu hatun diye,girmişin,yazmadan çıkmışın,en son tedavideydin,nedir son durumun,niye haber vermessin
ben yazana kadar çıkmışın
çıkmışın bile,geç kaldım,makinede çamaşırım vardı,alıntıları alıp,onu çıkarmaya gittim.
şimdi bana kızmasın bazı arkadaşlarım,çamaşırları önce seleye boşalttım hafif hareketlerle,sonrada teker teker asmaya götürdüm.
peloşum selam kuzu,evine geçmişin,gözün aydın.![]()
canım gecmıs olsun baya pahalıymıs allah yardımcın olsunburnum kırık benim 2 kere ameliyat olmuştum ama mahvettiler nefes alamıyorum ağrıyor arada bir gitmediğim doktor kalmadı ya cesaret edemiyorlar zor bir burun diye ya çok para istiyorlar ya kendilerine güvenip girmiyorlar ameliyatıma bugün bi doktorla görüştüm ankaradayım ben doktor istanbulda 17 bin tl istedi burnumu görmeden birde görse nekadar der bilemedim öyle işte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sanada gecmıs olsun kız kurtulamadın su agrılarındanyaa kimsecikler yokk canım sıkılıyorr
kocişim iştee
yalnızım ama ağrımda var sırtım kolum cok ağrıyorr
offfff canım cok sıkkın:95:
kuzum cok anlayıslısın saol bebısım ınan su an bıle acayıp agrım var bılırsın yoksam sıkı takıpcıyımdırcanım işallah raporunu hayırlısıyla alırsın ALLAH büyük RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Kardeşinde hayırlısıyla bebeğine kavuşur işallah darısıda bizlerin başına
çok güzel bi dua paylaşmışın sinemcim(bu arada ismin çok güzel)
önemli deil canım unutsanda olur beni ben darılmama heeee darılırsam sölerim:) sen kendine dikkat et tamammı,,,,
çok geçmiş olsun canım ,,,,çok para istiyorlar yaa daha seni görmeden o fiyat nerden çıkmış :26:
evet her zaman dua ediceğiz İşallah ta kabul edecek YARABBİMMMMM
banada dua et canım hamılesın duan kabul olur ınsallahnasıl oluyum bir geliyolar bir gidiyolarsen ne yaptın bu arada siz isteyim ben böyle bol bol beddua edrim sizlere kız eliksir dilinimi yuttun kuz konuşsana getirme ulen beni yanına gelirim he aramızda nasıl olsa fazla mesafe yok
![]()
ınsallah gelmes olsun kırmızılar bebıkımbu ay takip yaptirdik canim bekliyoz simdi 1haftam var insallah adet olmam canim
kizlar tel. yaziyorum gec yazarsam kusura bakmayin
cnım dıkkat et ya gecmıs olsun cokselam fıstıklar nasılsınızbeni sorarsanız bekte iyi sayılmam çok yorgunum:97: hafta sonu yatılı misafirim vardı hep ayak taydım iki gün boyunca
kurstada boncuk işine paşladım o da çok yorucu şu an pc ye zor bela yazıyorum
gözlerim bulanık bulanık birde bunlar yetmezmiş gibi banyoda yerleri fırçalarken aniden ayağa kalktım omuzu feci şekilde çeşmeye çarp tım şu an kolumu bile kıpırdatamıyorum
canım gecmıs olsun baya pahalıymıs allah yardımcın olsun
sağol kayracım cok güsel motive ettin![]()
ah kuzum bılmemmı bızde tek tabanca calısıyoruz haklısın allahım rızkımızı cogaltsın yada en ıyısı sıkıntımızı azaltsınsağoll..amin... zaten yaptıramam çokpahalı.. memur maaşıyla nasıl yaptırayım..
güle güle canım görüşmek üzre sende allaha emanet olcanlarim simdi cikmam gerekiyor malesef,ayrilmak istemiyorum,sizinle muhabbet etmek istiyorum amahepiniz allaha emanet olasiniz
ebrarim benden sonra geleceksin muhtemelen,sanada selam olsun tatlim![]()
Gönüllerin nuru sensin
Sevenlere çare sensin
Güldür garipleri sevinsin
Allahim sen bilirsin
Bildigim gerçekler yalana döndü
Tüm ümitlerimi aldi götürdü
ALLAHIM SEN BİLİRSİN![]()
korkma kuzum evet ıkı tane amelıyat delıgı acıyorlar kucuk bazen dort delıklı de yapabılıyorlar drun verır sana bılgıyı valla safra kesesı amelıyatında ben bu zamankı kadar sıkıntı cekmemıstım bıraz gaz sancın oluyor ve uyanırken bırazcık yanma ve agrı oluyor korkma gercekten okadar buyuk bır amelıyat degıl zaten bır haftaya ayaktasın ben bır hafta sonra taaa ankaraya gıtmıstım esya bakma ıcın dolandım gunlerce korkma yanı canı m bır an once ol kurtul
bence bu hamılelık belırtısı tatlım haberın olsun yanı ınsallah canım ınsallah
selam pelıncım kuzum ya gecmıs olsun cok ama cok acele edıyorsun uc ay nedır kı sonunda mutlu ol yeterkı bak bana kac aydır beklıyorum ama sabredıyorum bu arada yara neden olusmus
saol bebsım velet bıraz yordu evet parka goturduk annemle falan galıba yumurtlama gunlerımdeyım fılmden sonrada bukadar agrılı olmustu sımdıde tam sol tarafımdan yumurtlama zamanım ve acayıp agrım var
bu arada kronık mronık benı delırtme koku var dıyosam vardır ınsallah
canım gecmıs olsun baya pahalıymıs allah yardımcın olsun
sanada gecmıs olsun kız kurtulamadın su agrılarından
kuzum cok anlayıslısın saol bebısım ınan su an bıle acayıp agrım var bılırsın yoksam sıkı takıpcıyımdır
banada dua et canım hamılesın duan kabul olur ınsallah
ınsallah gelmes olsun kırmızılar bebıkım
cnım dıkkat et ya gecmıs olsun cok
Canım niye tühhh desinlaer sağlık o da çok önemli Allah yardımcın olsun.
güle güle canım görüşmek üzre sende allaha emanet ol
cok sagol bitanem sende hoşgeldin nasılsın iyisindir inş sen bana bakma canım sizin yanınızdakilerin yanında benim sorunum az kalır ama napıyım dayanamıyorum bazen tatlım agladım rahatladım biraz yoksa kendime gelemiycektim...kayracım enfeksiyondan oluşabiliyomuş bende cok enfeksiyon oluyodu oda yara olmasına neden oldu inş iyileşirde bebiş calışmalarına devam ederim hayırlısıyla...
ah kuzum bılmemmı bızde tek tabanca calısıyoruz haklısın allahım rızkımızı cogaltsın yada en ıyısı sıkıntımızı azaltsın
bence de en hayırlısı sıkıntılarımızı gidersin :) zaten Rabbime havale ettim.. görelim neyler neylerse güzel eyler... yarın para cıkıyormuş![]()
hemen istanbul a uçarım
![]()
ole deme kuzum herkesın derdı kendıne zor ama sabırlı olmak gerekıyor galıba bugun bende kotuyum bıraz psıkolojık acıdan ıyıydım de fızıksel agrılarım benı oldurecek yataktan kalkamaz duruma geldım enfeksıyonunu bılıyomuydun onceden ona bı care bulsalardı barı
kız yarın para cıkmasındansa bır anda burnunu ıyılesmesını dılesene delı sey![]()
evet canım cok haklısın sabırlı olmak gerekiyo...canım ya kıyamam sana demek agrıların var cok gecmiş olsun inş bundan sonra hamile kalıp bebişini kucagına alırsın...biliyodum tatlım cokta hap fitil kullandım ama işe yaramadı bi türlü bu doktorumda antibiyotikle fitil verdi inş bu sefer işe yararlar tamamen iyileşirim allahımın izniyle...
11 sene oldu iyileşmiyor o sebeple aklıma para geldiher 3 5 senede 1 ameliyat oldum gene zamanı geldi ondan para en mantıklı seçenek
![]()
bak bebekim ben 24 adet olucaktım olmadım işin garibi dişçi vesile oldu hamileligine nerden oldu dersen şöyle dişim kudurdu 2 gün agladım artık eşim dedi inat etme acıtmıcaklar canını bak dedi ben kaç tane çektirdim filan dedi gittik oruya kadın sinirlerin açılmış ondanoluyo böyle dedi neyse ilaç yazdı verdi bende dedimki ilaçta ben korunmuyorum ya bebek varsa dedim :44::44da test yap öyle iç ilaçları zaten zaraı olmaz ilaçın dedi eger hamilelik yoksa gel tedavine bakalım dedi eve geldim test yaptık çıktı allahım o duyguyu sizlerede yaşatsın işşallah okadr güzel bir duyguki aklıma geldikçe aglıyorum tek istedigim yaradanım bunu bagışlasın kendimden vaz geçtim bende eşim ah eşim mutlulugunu görmeye degerdi allahım bu yavrumun acısını göstermesin işşallah
şimdi 24 adet oldum hesabıma göre tam 5 haftalık acaba bakarmı geç döllenme olamaz çünkü adet oldum bittim 2 günü yaramazlık yaptım dahada yapmadım
![]()
ah canım benım ınsallah atlatırsın canım bende su anda anıtıbıyotık kullanıyorum mıdem alt ust bıtsede krtulsam
ebosum geldını kuzum gecmıstesın herhalde ezel debıtmedı ama dahaaa![]()
inş kayracım hepimiz atlatırız inş bu tedavi sürecini...evet canım ya bende aynı senin gibi zor iciyorum bide suda eriyo benimki cokta acı dedigin gibi bitsede kurtulsam inş şifa buluruz canım...
eboşum hoşgeldin canım gecmiştesindir sen şimdi inş cıkmadan yetişirsin tatlım...![]()