Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kendını yorma tatlım bak paşa buyyor kendıne de onada dıkkat et grusuruz allaha emanet ol
teşeküür ederim kayram dün lüzumsuz bi misafir gelince aniden gelemedim ama okudum geçmişi zaten sağlsun bebişte yoruyo anca iş güç okula yetişiyoz
peloşum yetişemedim kuzum pc yavaş bide geçmiş uzun olunca bitiremedim malesef iyi uykular sanada

geldim ama sen gidiyosun galiba öpüyorum seni

birsoşum iyi geceler canım yat dinlen sen gelip selam vermen bile yeter

ay çok beklettim kusura bakmayın kuzular ama pc çok fena benim ya bigün atıcam camdan aşağıya
sagol canım gelip sohbet etmeyince kendimi tuhaf hisediyom malum alıştık artık
saol ebrarım işallah bu defa bebeğim gelirse beni bırakıp bi daha gitmez işallahhhhhhhhhh,,,hepimiz tez zamnda bebeklerimize kavusuruz canım,,,ebosum uykum geldi iyi geceler çok öptüm bacım seni:16::16::16::16:
elacım biliyorum yazdıklarımı okuyup alıntı yaptığını teşşekkürler canım hayırlı zamanda gelsin bebişin
slm kızlar nasılsınız gecmişi okumadım kusura bakmayın okumadım diye bugün canım birsey yapmak istemiyo daha hala bak :43::43: bu moddayım canım hiç yatağa gidipyatmak canım istemiyo bugün bol bol msjlajtık 4 ay kalacakmıs ya kızlar nasıl gececek hiç bilmiyorum ben artık kendimi örgüye :6::6::6::6: veririm artık :58::58::58:
üzme canım kendini bende eşimden çok ayrı kaldığım zamanlar oldu bazen iyi oluyo sevginin değerini anlıyo arada özlmek iyi
slm kızlar ....nabersiniz... bende annemlerdeydim net yoktu orda:( herkes iyi inş...
bizde iyiyiz çok şükür kızımın bagırsagında iltihap vardı geçmiş çok şükür ishalide geçti sadece gece uykuları düzene girmedi:( inş oda düzene girer:) yoksa analıktan istifa edecem:9:
ay bide sempatik hamileymiş ebroşum demişti çok sevindim yaaa ay allah ım saglıkla dünyaya getirmesini nasip etsin darısı isteyen herkese olsun inşş
ooo sen şimdiden istifa edersen biz napcaz canım gene bebekken iyiler hele bi emekleyip yürüsün heryeri dağıtsın dediğini yapmayınca zırlayıp durursa dahası okula başlayıp harfleri öğrenene kadr ömrünün yarısı gidiyo düşüp biyerini yaralarsa daha anlatmayım sen daha şimdiden pes ettin sen boşver istifa etmeyi hele bide 2. olursa sil baştan başla herşeye evet zor geliyo ama çok güzel böyle şeyler yaşamak Allah hayırlısını versin canım sen gönlünü ferah tut herşeyi gidişine bırak 3-5 sene sonra nasıl büyümüş onu bile anlamayacaksın ne güzel şeyler yaşamışım dersin
inş canım ya.burda herşeyimizi paylaşıyoruz beraber,hamişliğide paylaşmak isterim sizlerle aynı zamanda hamile olmak isterim yani.rabbim cümlemize nasip etsin hayırlı bebişlerimizi.

geçmiş olsun canım ya,o dr da neymiş yaa 17 milyar.kim kaybetmişki sen bulcan.yazık ya insaflı drlara denk gelesin inş.fethiyede KBB dr uzman var.geçmiş zaman olduğu için ismini hatırlayamıcam ama devlet hastanesinde çalışıyor.bi araştır canım.estetik üzerine değil sanırım.estetik olsada KBB uzmanları bakıyo herhalde bilgim yok ama.inş daha uygun fiyatlarda sağlığına kavuşursun.

inş canım ya dört gözle bekliyoruz 8 martı.eşimde diyo sende bi değişiklik var çok uyuyosun,ateşin yüksek diye hakikaten yanıyorum.ölçüyorum 36.3 fln çıkıyo.bide diyo sabah işe gittim bi yoğunluk maşallah çoktu işler diyo bereketiyle mi geliyo diye düşündüm hadi hayırlısı diyip duruyo.bide yoksa :17:

ayy abla hamilelikten olsa bu kadar erken belirti olabilirmi bu uyku,ümitlenmekte istemiyorum ama.inş öyledir.

canım benim allah kavuştursun inş.rabbim muhabbetinizi artırsın.madem kendini örgüye vercen eşine bişeyler ör geldiğinde süpriz olsun.hem yanlız değilsin bak burda sülalen var :9:üzülme çabucak geçer inş günlerin.
pelinim üzülme canım lütfen.bak sen tedavini oluyorsun.inş tedavi bitince bebişinde gelecek.neticede hamile kalabiliyorsun.kendini üzme canım ya,hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.dert verip derman aratmasın inş.
sevtunumun karşısına ebrar ablam geçicek.bizde kardelen profum ve ben asistan olarak karşılıklı durcaz listedee dimi profum?bu arada maaşım gecikti herhalde bi sorun var sistemde dimi profumm???:60::60:
yata yata şişko olacan kız hem yatarak iş yapılmaz kardeloş haklı maaş vermemekle hemde arkasından atıyonuz kardeloşun arkasında ben varım karışmam ha
27 günde bir oluyorum herhelde 12 15 arası bi gündeyim mart 16 adet tarihimmmmmm
hadi bakalım sünger bekletmeden gelsin bebişin yumoşlar biran önce büyüsün
kızlar herkese gunaydınnnve ve bana gule gule bıraz uzanıcam bugun eımın bana gonderdıgı gecmıs olsun hedıyesıyle uyandım cok muluyum ınsallah gunumde bole bıter epınızı opuyorum grusuruz
kız ne yollamış merak ettim özel değilse söyle bakıyım çabucak toparlanmanada sevindim inşallah bebişinde çabucak gelir canım
ne güzel canım insanlara yardım etmek ayrıca geçmiş olsun sanada,,,dualarınada yürekten amin diyorum

ama beni unutmuşunnn:14:

ayyyyy ne güzel prenses iyileşmiş işallah uykusuda düzene girer canım,,,,

işallah hamilesindir canım hakkımızda hayırlısı olsunnnn

yaaaaaa garip sende bana bişey yazmamışın ama beni sizleri hiç unutmuyorum :14:

kardelencim ben bu asistanlık işini merak ettim canım bi ara bi iş mevzusu konuşuyodunuz ama benim kafam bi milyon olduğu için:1:anlamamıştım banada anlatabilirmisin:16:

işallah canım işallah RABBİM bizede hayırlı bi evlat nasip eder

way ALLAH kavuştursun canım,,,,,işallah hamilesindir eşine çok güzel bi haber vermek nasip olur sana.
Sevtunnn naptıki çok meraklandım işallah güzel haberlerle gelir
Birsen işallah sende bebişinde çok iyisinizdir canım çok ugrayamıyosun bu aralar
ebrarcım sen nasılsınnnnnnnnnn şimdi burda yoksun ama olsunnnnn:58::58::58::58:
ugurboncuğum liste benm çok hoşuma gidiyor ellerine sağlık canım işallah oraya birgün hamile olarak hepimizin ismi yazılır
sünger canım sölediğin konuyla ilgili bilgim yok canım keske bişeyler yazabilseydim

Pelincim aleynacım kayram semracım kardelen49 fıstık sende gelmiyosun yaaa,,, sizler nasılsınız bu arada duruda bi iki gündür yok neden gelmiyo ki merak ettim işallah hersy yolundadır,,,,

arkadaşlar elimden geldiği kadar hepinizin halini hatrını sormaya çalıştım işallah unuttuğum kader rkadaşlarım bana kırılmaz ama kırılsalarda haklılar insan herkezin ismini görüp kndi ismini görmeyince üzülüyor,,,,,ama ben hepinizi çok seviyorum,,,,,13 martı beklyorum merakla dur bakalım ne olacak ama ben hamile kalsamda sanırım kalp atışlarını duyana kadar rahat olamıcam ama bu defa çok umutluyum mutluyum yada mutlu olmaya çalışıyorum bebeğim gelirse eger birdaha gitmesin istiyorum beni bırakmasın işallah ,,,,sanki hiç hamile kalmamışım gibi heyecanlıyım hoş hersey hamile kalmayla bitmiyo aslında hersey yeni başlıyo zorlu bi süreç ama tatlı,,,,işallah hepimiz o zorlu olsada tatlı süreçten tez zamanda geçerizzzzzz
elacım ben genelde her akşam uğruyorum ama demekki karşılaşamadık sagol canım aklına geldiğim için
gel di valla kaçsakmı kuzum ya şimdi bizi mahvedicek :10::18::89::103::120::130:
ya hem arkasından atın hemde mahvedecek diye konuşup kaçın vay be
bende gidicem kuzum korkudan değil emme işlerim var yatağım açık hala :30::30:
aman ebrarcım yatağı düzeltip napacam zaten akşam geri yatacan
vaayyy,rüşvete bak,kahve yasak bana,bi bardak ananas suyu rica edim,belki bebişim döllenmiştirde,tutunmasına yardım eder,bi işe yarayın canım,aaaaaaaaaaaaaaa:63:
kız canınmı çekti yoksa alıp yollayalım bari
bak hiç yanılmadım maaş ölebilir hee ayıp ayıp küçücük çocuklarla dalga geçiyon :47:
bende bende azcuk karttır etimizde :60::60:

:60::60::60:
allah iyiliğini versin iyi uykular kuzum

saol bitanem allah razı olsun :80:

ben kaçar hanımlar hepinizi öptüm gelirim yine işlerim bitsinde
buarada kızlar gebertcek bizi geçmiş baya uzadı :47:
bencede okumaktan canım çıktı sndalyede oturacam diye dötüm acıdı belim ağrıdı cezalısınız
canlarım eve yeni girdim vallahi kusura bakmayın pazarada gittik eşimle neyse doktora gittim sabah keseyi göremedi ama dedi birşeyelr ban tebbessün ediyo dedi :1::1::1: haftaya salı nasip olursa gel keseyi görelim dedi yarın kan tahlili vercem bebek için hormon tahlili bu arada doktora dedim progestoron içiyorum 200 mglık sabah 1 akşam 1 dedim ban bakarak güldü aferim sana dedi içtiğgin için ama o akşam 2 sabah 1 tane iç dedi ama 100 mg vermiş bendedede 200 mglık var sabah 1 akşam bir içiyorum panik atagımı söyledim dedi korkma bebege bir şey yapmaz o dedi 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun ban gel ben senin herşeyinle ilgilenicem dedi kim demiş sigorta diye özel vallahi yanında halt yemiş ban dua edin kızlar teste sonuş 4356 çıktı acaba kaç haftalık benim mercimegim :16::16::16:allahım sizlerede tez zamanda tatırsın işşallah bu güzel duyguyu kusura bakmayım bir hastane bir annemide hastaneye götürdüm anca gelebildik çizelgeyi nasıl yapıyosun link atında yapam bir yada ben beceremiyorum kime yaptırsam acebe yardım edin bakem profun sen yapabilirmisin gene sana zahmet olmazsa:38::38::38::38:a
canım inşallah hayırlısıyla doğurup büyüdüğünü görürsün bende sigortaya gidiyorum hep demişimdir ilgileniyolar diye
annelik icgüdüsünden dolayı dayanmışsındır canım bende dogumdan cok korkuyorum hamile degilim ama hamile kalırsam hayırlısıyla ilk aklıma gelen nasıl dogurcam olcak gerci ben hamile kalıyımda gerisini sonra düşünürüz:31:yok kız ben prof olamam zaten espri yapmıştım amin inş sizlerde başka bişey ögrenmeye gerek kalmadan hayırlısıyla hamile kalıp bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız...
zaten pelincim sadece doğana kadar ondan sonra bütün acılarını unutuyosun
:10: huuu huuuu benn geldimm benn :9: napıyosunuzz bakimm sizz geçmişi okuyup geliyorummmm
hoşgeldin kaçak bizi unuttun sanmıştık neyseki geldin
kızlar 1 saattir alıntı yapıyorum anca oldu

valla bilmiyorum ki tatlim neden acaba hiicc bilmiyorum. gündüz ne konusursak gece rüyama giriyorr deli olcamm..
allah allah niye oluyo acaba ya kafanı azcık boşalt canım bence yoğunluktan ve yorgunluktan oluyor böyle
Ben şimdi çıkım,şu maaşları yatirim daha fazla laf yemeden,görüşürük:9:
:60::60::53:
tamam canım dedgin gibi umutsuzlık yok amin inş hayırlısıyla cok bekletmeden gelir bebişlerimiz:16:

canım benim üzülme inş bidaki aya gelir bebişin hayırlısıyla...

canım rabbim yüzünü güldürsün... inş bu ay gelir bebişin...

canım ben bugun daha iyiyim sagol sordugun icin sen nasılsın...
eboşum sendende alıntı almıştım ama cıkmamış... yine karşılaşamadık canım ya ben cıkmışım sen gelmişsin tatlım... bu arada selina kerdeloş elixsir dördünüz yaptıgı sohbeti okudum ama bişey anlamadım ne parasıymış o bakıyım:27::27:
sevtunumu bende merak ettim nerde kaldı bu hatun ya...

selam kızlar nasılsınız ben yorgunum biraz iş yaptım tülleri asarken belimi agırttım ama şimdi iyi allaha şükür sizler ne yaptınız görşmeyeli...
kuzum dikkat et geçmiş olsun benimde ennefret ettiğim şey tül asmak yaa kocişde hayatta takmaz beceremez biz kadınların işi çok zor
kuzum ben bı ara gırdım bılıyon bu aralar popuşumun ustunde oturamıyom pek seni gördüm bir sure bekledım ve cıkmak zorunda kaldım yazamadım da dırek pcden kapadıgım ıcınde sanırım altta gozukuyodum sureklı baya kaynamısız keyıflerınız bol olsun keskem bende olaydım da kayfe yapaydım sızlere ıyı gıderdı bol kopuklu bol kopuklu gercı kardelos ıcemzdı de olsun bız surerdık sefasını :9::9::9::9::9::9::9:

bende sana cok guzel bır evlat dılıyorum balımmmmmmmmmm

kız sen uy uyu şişcen ama şiş kız aklımdakı sebebten olsun da ınsallah şiş valla heyecanlandırdın benı kuzu yaaaa bu arada kardeloş ver kız asistanın parasını calıstıırken calıstır sonra yat stune kız 7 24 demedı calıstı hakettı vallaaaaa:9::9::9:
kahveyi içmiş kadar oldum canım saolasın :68:
evet altta görüyodum biranda yok oldun dedim nereye gitti bu hatun olsun kuzum sorun yok ben takılmam öyle merak etme
buarada amin inşallah
oh oh iyi desene akşama yemek ısmarlıyom kızlar hepinize.maaşım yatıyomuş.tabii bankaya mı yoksa kardeloşun çıkmaz bankasına mı bilemicem.çıkmaz bankadan kastım bizim bi akraba çocuk bayram harçlıklarını toplamış annesi demiş ver oğlum sen kaybedersin diye göğsüne sallamış paraları.sora para pul yok tabi çocuktaa annem benim paraları çıkmaz bankaya attı diye dalgaya almış.:60::60::60:

valla canım ya bende anlam veremiyorum umarım hepimizin aklına gelen sebeptendir,yoksa bide hormonlar bana tuzak kuruyosaa :44:inş öyle değildir.hepimiz şişelim anacım.saol valla canım sende olmasan çalışmadı diyip geçiştircekti ama bak yatırmış bankaya saolsun.bu arada günaydınn bana :61::77:
:60::60:
evet eskilerin bankası oraydı yaa
canlarım eve yeni girdim vallahi kusura bakmayın pazarada gittik eşimle neyse doktora gittim sabah keseyi göremedi ama dedi birşeyelr ban tebbessün ediyo dedi :1::1::1: haftaya salı nasip olursa gel keseyi görelim dedi yarın kan tahlili vercem bebek için hormon tahlili bu arada doktora dedim progestoron içiyorum 200 mglık sabah 1 akşam 1 dedim ban bakarak güldü aferim sana dedi içtiğgin için ama o akşam 2 sabah 1 tane iç dedi ama 100 mg vermiş bendedede 200 mglık var sabah 1 akşam bir içiyorum panik atagımı söyledim dedi korkma bebege bir şey yapmaz o dedi 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun ban gel ben senin herşeyinle ilgilenicem dedi kim demiş sigorta diye özel vallahi yanında halt yemiş ban dua edin kızlar teste sonuş 4356 çıktı acaba kaç haftalık benim mercimegim :16::16::16:allahım sizlerede tez zamanda tatırsın işşallah bu güzel duyguyu kusura bakmayım bir hastane bir annemide hastaneye götürdüm anca gelebildik çizelgeyi nasıl yapıyosun link atında yapam bir yada ben beceremiyorum kime yaptırsam acebe yardım edin bakem profun sen yapabilirmisin gene sana zahmet olmazsa:38::38::38::38:a
:65::65:
canım maşallah çok sevindim haftayada keseyi görürsünüz inşallah
kız gerçekten ikizmi yoksam değerin çok güzel maşallah
ıyı olmana sevındım cnm dıkkatet kendıne:16:

ah cnm ya msn hıc aklıma gelmıyor buaralar basımda kara yeller esıyor:14:bende özledım senı uzun zaman oldu sohbet etmeyelı ama sende fazla yorma kendıne bundan sonra kk yı acınca msn yı acarım:17:kıb öptüm:16:

ebus kactı zaten banum:9:bız way le kaldık 4 e kadar oda ugramamıs bgn kesın uyuyodur:1:
ebusum duayı hatırlatırım demıstım ama unutmusum:17:sen benden ıyı cıktın hatırlamıssın:1:
yesımcıgım sende hoşgeldın topıgımıze prolaktın stresle ılgılı stres yapmazsan ılaca bıle gerek kalmaz:34:
buarada su maas konusunu anlayamadım kardeloş para dagıtıyosan bızıde gör kız:3::9:
selınam ınsallah hamıssındır cnm hadı hayırlısı:16:
topıgımızın durusu ugramamıs bgn ıyıdır umarım:16:
kızlar unuttugum varsa affalo:24::24::24:magdurum ben magdurrr:34:
kuzum unutmadım merak etme arada unutkanlık yapıyomda seni asla :38:
dimek 4e kadar valla helal size :46:
İnşallah canım hayırlısıyla :61:

kocamann öpüyorum şeker kız :16:

Ne tür bir ceza bacım :9:

Evet tatlım şu an olduğu gibi dün bu gün giremedim nete.Fransadan misafirlerim vardı..Şimdi yaslandım arkama okuyup okuyup yazıyorum :68::9:

Diyetin hayırlı uğurlu olsun canım :16:
aaa demek misafirin vardı nediyim geçmiş olsun canım özledik seni bacım
ebrarcığım doktora ılk gıttıgımde tahlıller yapıldı prolaktın bayagı bı yuksek cıktı dostınexı verdı 2 ay kullandım gıttım bu sefer normal degerlerdeydı sonra bıkac ay sonra tekrar gıttım bu sefer cıkmıstı gene yanı ılkınde cıktıgı deger gıbı deıl ama yuksek dedı doktor hamıle kalana kdr dostınexı kullan dedı hatta kaldıktan sonrada devam et dedı bende kullanıyodum ama tatıle gırınce bıraktım öle unutmusum aklıma geldı gecen gene başladım bakalım Rabbım hakkımızda hayırlısını versın canım
anladım tatlışım inşallah birdaha yükselmez şifa olsun içtiğin ilaçlar inşallah
kız bende cok nazlıydım da dogum sancısına nasıl dayandım dedım kızım sende ıs var gıkım cıkmadı valla saradım soldum ama yıne de agzımı acıp ah demedım allah bılıyooo bu arada prof falan olma bızım gıbı allah hıcbıseyı ogrenmek zorunda bırakmasın
:43::43:
elazel ve birsencim altta gördum kizlar sizi:82::82::82::82::82::82:size bir selam veriyim dedim:34:cikmak gerek simdi,islerimi bitirirsem az sonra gelirim insallah..:16::16::16::16::16::16::16::16:
garibim dimek başlıyamadın neyse önümüzdeki ay başlarsın inşallah canım
ben temizliği severim ya kendimi kaybederim temizlik yaparken
hadi kolay gelsin sana
oo ebrar ablam gelmiş h.g ablacıım:38:

hoşbuldum canım saol nasılsın?

allah allah niye oluyo acaba ya kafanı azcık boşalt canım bence yoğunluktan ve yorgunluktan oluyor böyle

kuzum dikkat et geçmiş olsun benimde ennefret ettiğim şey tül asmak yaa kocişde hayatta takmaz beceremez biz kadınların işi çok zor

evet altta görüyodum biranda yok oldun dedim nereye gitti bu hatun olsun kuzum sorun yok ben takılmam öyle merak etme
buarada amin inşallah

hadi kolay gelsin sana

sağol ablacım iyiyim:91:

buarada amin inşallah

hadi kolay gelsin sana

bacıcımm valla ben böyleyim işte sağolsunlar gelenim gidenim bitmiyor e benimde ziyaretlerim oluyor böyle iki arada bir derede sizleri özlüyor bakıveriyorum :16:

teşeküür ederim kayram dün lüzumsuz bi misafir gelince aniden gelemedim ama okudum geçmişi zaten sağlsun bebişte yoruyo anca iş güç okula yetişiyoz

elacım biliyorum yazdıklarımı okuyup alıntı yaptığını teşşekkürler canım hayırlı zamanda gelsin bebişin

üzme canım kendini bende eşimden çok ayrı kaldığım zamanlar oldu bazen iyi oluyo sevginin değerini anlıyo arada özlmek iyi

ooo sen şimdiden istifa edersen biz napcaz canım gene bebekken iyiler hele bi emekleyip yürüsün heryeri dağıtsın dediğini yapmayınca zırlayıp durursa dahası okula başlayıp harfleri öğrenene kadr ömrünün yarısı gidiyo düşüp biyerini yaralarsa daha anlatmayım sen daha şimdiden pes ettin sen boşver istifa etmeyi hele bide 2. olursa sil baştan başla herşeye evet zor geliyo ama çok güzel böyle şeyler yaşamak Allah hayırlısını versin canım sen gönlünü ferah tut herşeyi gidişine bırak 3-5 sene sonra nasıl büyümüş onu bile anlamayacaksın ne güzel şeyler yaşamışım dersin

yata yata şişko olacan kız hem yatarak iş yapılmaz kardeloş haklı maaş vermemekle hemde arkasından atıyonuz kardeloşun arkasında ben varım karışmam ha

kız ne yollamış merak ettim özel değilse söyle bakıyım çabucak toparlanmanada sevindim inşallah bebişinde çabucak gelir canım

elacım ben genelde her akşam uğruyorum ama demekki karşılaşamadık sagol canım aklına geldiğim için

bencede okumaktan canım çıktı sndalyede oturacam diye dötüm acıdı belim ağrıdı cezalısınız

canım inşallah hayırlısıyla doğurup büyüdüğünü görürsün bende sigortaya gidiyorum hep demişimdir ilgileniyolar diye

heyttt beeee,sağol birsencim,asıl maaşı sen hakediyon zaten bu tempoyla,bunlar bankamatik memuresi canım,boşver bunları,gel biz el ele verelim senle:29:
canım çekmedi ananası,iyi gelirmiş diye duydum sadece.sağol.

buarada amin inşallah

hadi kolay gelsin sana

gülme kısssssssss:41:
benim goncam teşrif etti sonra yine gelirim fıstıklar hepinizi kocamannn öptüm :16::16:
tamam canım,sen goncana bak,görüşürük.

Ebrarcım selam bacım nasılsın ?:16:
selam canım saol ben iyiyim sen nasılsın bakem?
osman bitmeden ebrar gelmes kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:76:

birsenim ben okadar dedimdi kızlara çok konuşmayın diye ama bunların çenesi düşük bacım :60::60:
yaa yatağı düzeltmeyimde kocam beni düzeltsin benimki titizdir :24:
birsenim sohbetimiz çok hoş gerçektende allahım daim etsin hepiniz süpersiniz yaa

Allah,
er-Rahmân, er-Rahîm,
el-Melik, el-Kuddûs, es-Selâm,
el-Mü'min, el-Müheymin, el-Azîz, el-Cebbâr,
el-Mütekebbir, el-Hâlık, el-Bâri', el-Musavvir, el-Gaffâr,
el-Kahhâr, el-Vehhâb, er-Rezzâk, el-Fettâh, el-Alîm, el-Kâbıd,
el-Bâsıt, el-Hâfıd, er-Râfi, el-Muiz, el-Müzill, es-Semi', el-Basîr,
el-Hakem, el-Adl, el-Lâtîf, el-Habîr, el-Halîm, el-Azîm, el-Gafûr,
eş-Şekûr, el-Aliyy, el-Kebîr, el-Hafîz, el-Mukît, el-Hasîb, el-Celîl,
el-Kerîm, er-Rakîb, el-Mücîb, el-Vâsi', el-Hakîm, el-Vedûd, el-Mecîd,
el-Bâis, eş-Şehîd, el-Hakk, el-Vekîl, el-Kaviyy, el-Metîn, el-Veliyy,
el-Hamîd, el-Muhsî, el-Mübdî, el-Muîd, el-Muhyî, el-Mümît, el-Hayy,
el-Kayyûm, el-Vâcid, el-Mâcid, el-Vâhid, es-Samed, el-Kâdir, el-Muktedir,
el-Mukaddim, el-Muahhir, el-Evvel, el-Âhir, ez-Zâhir, el-Bâtın, el-Vâli,
el-Müteâlî, el-Berr, et-Tevvâb, el-Müntakim, el-Afüvv, er-Raûf,
Mâlikü'l-Mülk, Zü'l-Celâli ve'l-İkrâm, el-Muksit, el-Câmi',
el-Ganiyy, el-Muğni, el-Mâni', ed-Dârr, en-Nâfi',
en-Nûr, el-Hâdi, el-Bedî', el-Bâkî,
el-Vâris, er-Reşîd,
es-Sabûr.

slm kızlar adetıme 5 gun kala gebelık testı yapsam dogru sonuç verırmı ben yenı uyeyım ve acemılık cekıyorum suanda da bırazcık yardımcı olursanız sevınırım

benim goncam teşrif etti sonra yine gelirim fıstıklar hepinizi kocamannn öptüm :16::16:
hadi git goncanla ilgilen canım görüşürüz
sağol ablacım iyiyim:91:
:38::38::38:
bacıcımm valla ben böyleyim işte sağolsunlar gelenim gidenim bitmiyor e benimde ziyaretlerim oluyor böyle iki arada bir derede sizleri özlüyor bakıveriyorum :16:
canım ya bende aynı sen gibiyim bazen buraya giremiyorum gün içinde ama geceleri misafir yoksa yatılı mutlaka uğruyorum canım olmuyo sizsiz
heyttt beeee,sağol birsencim,asıl maaşı sen hakediyon zaten bu tempoyla,bunlar bankamatik memuresi canım,boşver bunları,gel biz el ele verelim senle:29:
canım çekmedi ananası,iyi gelirmiş diye duydum sadece.sağol.

gülme kısssssssss:41:

tamam canım,sen goncana bak,görüşürük.
gülersem nolcek :63::63::60::60:

Back
X