21.gnüydü hayırlısıben seni hatırlayamadım,kusura bakma.
sorunun cevabını ise bilmiyorum,pembe ise,belkide yerleşme kanaması falandır,adetinin kaçıncı günündeydin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21.gnüydü hayırlısıben seni hatırlayamadım,kusura bakma.
sorunun cevabını ise bilmiyorum,pembe ise,belkide yerleşme kanaması falandır,adetinin kaçıncı günündeydin?
sabır canım sabır![]()
üzülme cnmbir dahaki aya inş
herkese selam adetim 6 gün geçmişti.ama bugün adet oldum.hemde test yaptıktan hemen sonra.çok üzgünüm.ama adetim çok pembemsi.neden olabilir acaba bilen varmı çok üzgünüm yaa bebeğim var sanmıştımmmmm......
canım dıyetım benım bır lıste seklınde degıl daha cok bır gunde bellı mıktarlar var ondan daha fazla tuketmemem gerekenler var bıde onerıler bır de spro olarak da yarım saat temız havada yuruyus yaklasık 3 km olmak sartıyla temponu ona gore ayarlayacaksın ıste canım verırsın ınsallah tatlım merak etme ben verecegıme ınanıyorumhaklsin canim,ilk laparoskopiden baslamasi bizede cok tuhaf geldi,kabulde etmedik..hadi bakalim kayracim beraber yapalim senle,birakmadan gidersek insallah gidecegiz cok yol katederiz,allahin izni ile..birbirimize destek olalim bu konuda ne dersinnasil bir spor yapmayi dusunuyorsun canim??diyet listen nasil??
ınsallah canım vercez sana katılıyorum du noktada encede dr kontrolunde verılmelı yanı bılıncsız dıyet yapılmamalı ama bı kural var kı ole yada bole su bebıs gelmelı artıkcanım ters anlamadım haklısın belkıde bende anlayamıyorum tabı nasıl bışe cunku hayatım boyunca zayıf olan almaya cabalayan bı tip oldugum ıcın cok sıkıntı gıbı gelmedı kılolu olmak sımdıkı bu kılom bnm yıllardan sonra oldugum en yuksek kılom neyse hayatım sen ve dıgr arkadaşlarda hayırlısıyla sağlıklı bı şkeılde kılo verırsınız ıns kızlar aman dıyım ama dıkkatlı olun dun haberlerde gectı kılo verırken cok dıkkatlı vermek gerekıyomus yoksa allah muhafaza kotu hastalıga neden oluyomus dıkkatlı olun canlar![]()
canım ya elısı gozlerını yoruyorsa bence hafıfletmelısın cunku goz bu yanı elişinden onemlı herhalde kı kızdım bak sımdı sana yorma kendını o gözler oglusuna ve kardeıne lazım olcekbirsencim seninle konuşmak isterdim ama gözlerim çok yanıyor o sebepten kapatmak zorun dayım allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyy:79:
canım ya bı bılsen ben onu her uyandıgımda soluyorum esımle evlenmeden once her sabah onu hayal ederdım derdım beraber gune gozlerımızı acabılecekmıyız dıye sımdı de ebegımın hayalını kuruyorum hayalı bıle guzel beeeeben geldimmm...bugün metroda giderken birden aklıma cocugumun oldugu geldi.kokladım annem ne cok bekledim seni falan dedim metronun sallanmasıyla kendime geldim gözümden yaş gelmiş millet bana bakıyor offffffffffffff![]()
hadi bakalım selinacım inşalah hamişsindir güzel haberler verirsin kocişinide fazla üzme kız yazık adamaiyiyim canlarım çok şükür.yazık benim kociş seslenmiyo bende fırsattan istifade ediyom.hamile olabilirim diye bişey demiyo.![]()
canım iyisin bugün naptın alışverişini yaptınmı bakımvalla napıyım kuzum aynı tas aynı hamam hee buarada unuttum bugün hayıttohumu kullanmaya başladım kardeloşun ısrarıyla tadı fena ama dayanıım ne otlar içtim ben bu vız gelir
bukadar kalabalık kimsede ses yok noluyo yav
naber kız hayrola kociş yatalım demeyince yatamıyonmu onu bekliyonoturuyorum boş boş uykum geldi halsizim ama herifimin hadi yatalım demesini bekliyorum :)
yaw sevtun hamiş olmasan ben seni döverim ha sana söylüyoz habire herşeyi kafana takıyon sen takınca üzülünce eşinde bebişinde üzülür sonuçta hem olacaksa biliyosun olur 2 de olsa 3 de olsa rabbim veriyosa olur sen kendini ferah tut rahatla biraz# SeLiNa23
# banu145145
# elixsirr+
# KAYRAM29+
# ebrar_53+
# way
# lagrima+
# pelin67
kızlar iyi akşamlar sizlere kusura bakmayın geçmişe gittim ama alıntı yapamadım kardeşim arkamda yatıyo kılevye çok ses yapıyo malesef birazdan kalkarsa sesine şaşmam yani tırsıyorum kızıyo zaten hem diyo benden hızlı yazıyosun sanki kılevyeden hırsını çıkarıyosun diyo beni merak edn arkadaşlaradn allah razı olsun keseyi neden göremedi anlamadım gerçekten ikiz olma şansı varmı eşimin ve benim sülalemde ikiz çok ablamda kaybetti ikizlerini amanın ne yaparım ben ozaman 1 taneyi taşıyamayan rahim ikisini nasıl taşır :18::18::18:bu arada gelip gidiyo benimkiler kendisiyle anlaştım ben kafayı takmıcam oda gelmicek çünkü çok sıkıldım ya evimi özledim birde hamile kaldımki annem üstüme titriyo aman iş yapma bebege bir şey olur zaten yaralısın diyo ne demişler aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar bu arada başına ne geldi hayatta aklınıza gelmez bugün sigortaya gittim eşime dedimki şimdi şansa tanıdıklar çıkmıyuomu dedim hay agzımdaymımı ne sen 2 tanıdık soruya tutular bende dedim ilaç yazdırmaya geldim dedim annemde yanımdaydı onu getirdim dedim aslında yalna millet onu bildi kan vermeye gittim kadın orda sonuçları almaya gittik kadın orda doktora gittim sonuşlaı göstericem şansıma tüküreyim kadın orda annımın diregi çatladı vallahi pok kırmıyım diye allahtan başka bir şey isteseymişim keske bu arada karşı aparmanda komsum onun kulagına giderse herkezinkine giderdaha kaynanamın haberi yok eşim demicekmiş
![]()
canım inşallah rüyan gerçekleşir geç gelsede hayırlısıyla gelsincanım benim rabbim gönlünden geceni versin inş haftaa keseyide görürsün canını sıkma sakın kendine ve bebişine cok iyi bak sevtunum![]()
canım cok sagol...anneciginide cok gecmiş olsun rabbim şifa versin...sanada gecmiş olsun kötü şeyler düşünme tatlım iyi düşün iyi olsun doktordan güzel haberlerle dönersin inş...
günaydın canım hayırlı haberleri senden bekliyoruz inş...
günaydın canım hayırlı sabahlar nasılsın...
canım cok gecmiş olsun allahım şifa versin... kendine ve bebişine iyi bak...maşallah bebişine dualarım seninle hayırlısıyla saglıklı alırsın inş kucagına bebişini canım...
günaydın kızlar... gece bi rüya gördüm rabbim hayırlara cıkarır inş...rüyamda hamileymiş dogum yapma zamanım gelmiş doktora gidiyorum hemşire bakıyo bebek aşşaga düşmüş dogum başlamış diyo o kadar kolay dogım yapıyorumki pırt diye cıkıyo bebek ve ben bunları hep görüyorum göbek bagının kesilmesine kadar sonra hemşire diyoki tebrikler bi kızın oldu ben o kadar cok seviniyorumki kucagıma alıyorum sevincten aglıyorum başka şeylerde gördüm ama hatırlımıyorum ama inanın gercek gibiydi herşey keşke uyanmasaydımrabbim inş hepimizin yüzünü güldürür rüyalarımız gercekleşir inş
![]()
ya sonuçta eşini üzmemek için gidecen niye dert ediyon sen kendine dikkat et yetercanlarım ben geldim bugun kan idrar verdim geldim salı günü muayene var bakalım zaman ne göstericek bu arada eşim annesine dedi kadın sevincinden çok agladı bir sesini duysaydınız sormayın dedi allahıma her zaman dua ettim ne olur yaradanım yavrularımın yüzünü güldür diye dedi salı eşim gidelim annemin gönlünü alalımmı ne olur dedi ban kalsanız istemiyorum eşim çok ısrar ediyo ne yapacagımı şaştımda kaldım ben ya ya o uyuzda gelirse oraya![]()
ececim inşallah adet olmazsında bebiş vardır koçişinede sürpriz olurinşallah canım
inşallah oda olacak canım belki bi işarettir önceden bende çok görüyordum inşallah hayırlısı olur
kızlar şu ana kadar adet olmadımmmm inşallah olmam![]()
canım biraz bekle bazı hastanelerin ultrasonları eski hemde 8-9 haftada bile kalp atışı olan var o bebişinin döllenmesiyle alakalı benim düşüğümde 11 haftaya kadar bekletmişlerdi Allahtan senin için hayırlısı olsun canımMerhaba kızlar bu seferde olmadı
bebeğim gelişmemiş kese oldugu gibi duruyor hakkımızda hayırlısı haşimato denen bir hastalıgım varmış bugün netleşti ve hamıle kalmadan önce ilaç kullanmak gerekiyor bu hastalıkta sebebi bumu bilmiyoruz ama olmadı buseferde hayırlısını diledik hep buymuş demek hayırlısı bakalım bekliycem birkaç gün daha başka bir hastaneye gidicem tekrar baktırıcam aynıysa aldırıcam yada kendi düşecek bilmiyorum çünkü lekelenmem başladı ve kesenın etrafında kanamam varmış böyle işte kızlar sizden ricam benim için üzülmeyin üzüntülü mesajlar yazmayın dua edin sadece hakkımızda hayırlısı
DR 2 kayıp oldugu için artık araştırmanız lazım dedi eşimle beraber bir araştirma hastanesine gidecegiz inş. yaza doğru bir süre cocuk lafı duymak istemıyorum
boncuğum nasılsın mart geldi kediler nerde kaldı bakımslm kızlar gecmısın bı kısmını okudumda dıger kısmınıda gece okucam yemek yapcam![]()
nasılsın diyecem iyi olduğunu okudum kızında iyiymiş inşallah böyle devam eder canımgörüşürüz balım iyi bak kendine
canım sagol düşünmen yeterli sen kendini yorma yat dinlen senin için hayırlısı neyse o olsungel bebekim yumurtlatayım seni benkız bu yumurtalarla başımız derte he ah şu yumurtalar bir çatlasalar annecikleri neler alıcaklar haberleri yok he
tamam bebeşim ha şöyle bu arada çok şirinsin haberin olsun
canım bir ara adresini ver sana nasip olursa yelek örüyorum talı bir renk aldım sorma bir dogsum kargoyla kapında sonrada aklımda birsen var yakınmıydı hatun acaba bana be:44::44::44:unuttum gitti he
canım allahtan umut kesilmez bunu bil bir doktorla baglı kalma sen güçlü bir kadınsın unutma bunu![]()
geliyom artık dövecem seni kafanı bulandırıp durma kimyasal olsa bu kadar yüksek çıkmaz değer haberin olsun# KAYRAM29+
# aleyna84
# happylive
# ebrar_53+
# garip+
# nihaLite
kızlar gelenler hoş geldiler neden sesiniz çıkmıyo be ya kimyasal gebelikte souç yüksek çıkıpta keseyi görmeyen varmı aranızdakesin kilodan görünmemiştir demi ne bileyim altan baktıramadım korkuma bebegime bir şey olur diye ya
![]()
kızlar ya ben yani kusura bakmayın şu kilolardan bahsedip canınızı sıkmayın artık bende kiloluyum düşünüyordum kafama takıyordum sadece dikkat edin yediklerinize bide suyu bol ve yudumlayarak için ve yavaş kilo verin hızlı vermek tehlikeliymiş bende 163 boy 69 kilom varcanim,insanin boyuna kilosuna göre degisiyor..ben aslinda bu kadar kilolu degildim,evlenince kilo alanlardanim,esimin beslenmesi sagolsun,gerci benim iradesizligim..
ben diyete baslamadan önce 110 geliyordum tatlim
simdi 107 lerdeyimbende kararliyim verecegim insallah..yaza kadar söyle bir 80 olsam baska birsey istemiyorum..
yoksa beni yiyip bitiriyor,acaba kilomdan dolayimi hamile kalamiyorum dusuncesiiii![]()
yeşicim canım sen hele bi hamile kal kilo alırsın ama sağlıklı olda zayıf ol sorunmu yapıyosuncnm Allah olduracaksa 140 kıloda olsan oluyo 40 kılo olsanda oluyo bende kılo almaya calısıyorum 53 kıloyum alayım 3-5 kılo hamıle kalana kadar dıyorum ama bende ıste cok zor kılo alabılenlerdenım herbırımızın bı turlu Allah bebiş versınde varsın almayalım kılo yada sızde vermeyın nolcak![]()
canım bende konuşmak isterdim ama geçmiş olsun çok okuduysan ondan olmuştur kızlara diyoruz ama anlamıyolar habire çene çalıyolar az konuşun bak kızıyom zor okuyozbirsencim seninle konuşmak isterdim ama gözlerim çok yanıyor o sebepten kapatmak zorun dayım allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyy:79:
Git kız boşver büyüklük sende kalsın bak sen anne olucan.canlarım ben geldim bugun kan idrar verdim geldim salı günü muayene var bakalım zaman ne göstericek bu arada eşim annesine dedi kadın sevincinden çok agladı bir sesini duysaydınız sormayın dedi allahıma her zaman dua ettim ne olur yaradanım yavrularımın yüzünü güldür diye dedi salı eşim gidelim annemin gönlünü alalımmı ne olur dedi ban kalsanız istemiyorum eşim çok ısrar ediyo ne yapacagımı şaştımda kaldım ben ya ya o uyuzda gelirse oraya![]()
canım çok üzüldüm.Benimde haşimito tridim var seninki nasıl belli oldu ne tedavisi verdiler.Merhaba kızlar bu seferde olmadı
bebeğim gelişmemiş kese oldugu gibi duruyor hakkımızda hayırlısı haşimato denen bir hastalıgım varmış bugün netleşti ve hamıle kalmadan önce ilaç kullanmak gerekiyor bu hastalıkta sebebi bumu bilmiyoruz ama olmadı buseferde hayırlısını diledik hep buymuş demek hayırlısı bakalım bekliycem birkaç gün daha başka bir hastaneye gidicem tekrar baktırıcam aynıysa aldırıcam yada kendi düşecek bilmiyorum çünkü lekelenmem başladı ve kesenın etrafında kanamam varmış böyle işte kızlar sizden ricam benim için üzülmeyin üzüntülü mesajlar yazmayın dua edin sadece hakkımızda hayırlısı
DR 2 kayıp oldugu için artık araştırmanız lazım dedi eşimle beraber bir araştirma hastanesine gidecegiz inş. yaza doğru bir süre cocuk lafı duymak istemıyorum
İnşallah tektir canım yoksa çok zorlancan.kız seni doya doya öpmek istiyorum he gel bakıyım burya ay çok sevindim bir anlatsan sevincimi ahanda şimdi böyle yüzüm vallahi:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
Ya kızlar kafam karıştı ya acaba diyorum neden yükses çıktı önceki oglumda bundan önce yapmıştım sonuç 1243 çıkmıştı bu sonuçta kallamış ya sonuç aynen bu 4356 acab okadar yüksektide doktor niden görmedi sanki dedi bir şeyler var ama haftaya gel dedi bakalım bir şey demedi bir şeyler var dedi yoksam dicem amaaklıma gelen olmasın benim amanın tekede razıyım ama rabbim birde ban 2 tane veriyomuş biri kız biri erkek zaten yatıcam 9 ay bir daha yapmzdım tekede razıyım vallahi eli ayagı saglıklı olsunda daha bir şey istemem cinsiyette önemli degil hiç yok olsun kucagıma saglıklı yeter vallahi sizlerede yaradan versin işşallah ben dün 2 bayanla karşıylaştım ikisininde rahimini dikmişer ay sormayın serklaj dikişi dieye girdim nette midem kalktı aynı banada yapıcakları o ya ben nen ayapııcam zaten bir taneyi taşıyamayan rahim iki taneyi zor taşır
tekede razıyım yeterki rabbim acısını göstermesin
![]()
Canım benimde haşimitom var nasıl bir tedavin var birde nasıl anlaşıldı anlatırsan sevinirim.Allah hepinizden razı olsun insan geç bulunca hep panik içinde oluyor hayırlısıyla en azından şu riskli zamanları bir atlatabilseydim daha rahat olabilirdim.Dualarınız esirgemediğiniz için hepinize minnettarım.
Tosti geçmiş olsun.Haşimato çok önemli bir faktör gebelikte mutlaka ilaç kulanılmalı bendede var ayda 1 kontrole gidiyorum ilaçlarım ayarlanıyor.Eğer istanbuldaysan çapa tıp fakültesinde ferihan aral var tavsiye ederim.
Kız gidemedim bugün hava çok soğuktu.Belki üşüttün kendini.banumum velet senı baya bı bezdırmıs anlasılan kuzu drun ne dıyecegını ben de cok merak ettım ınsallah kotu bırsey solemez
garıbım canım benım gelecek elbet bır gun de valla bana kök söktürdü su ana kadar bakalım allah kolaylık versın bundan sonrasında
sevtuncum bence sadece bebegını dusun eltını falan degıl
tostım kuzum masallahın var allahım hıc bozmasın moralını ınsallah en yakın zamanda gelır bebısın
derdam mınıge ıyı bak kuzum
selınam kolay gelsın tatlım aksama hengame var anlasılan
ksrdelosum kıl payı kacırdım senıde bebısım dra gıttım bugun dedıgın gıbı olcak ınsallah
ebosum balım arkadasındaymısın ıyı eglenceler kuzum
kızlar ya bu arada kanama bıttı yalnız resmen su gıbı bır akıntım var bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffffffff
Yok kız kimyasalda bu kadar artmaz kardeşiminde olmuştu az yükseliyor sonra düşüşe geçiyor zaten merak etme.# KAYRAM29+
# aleyna84
# happylive
# ebrar_53+
# garip+
# nihaLite
kızlar gelenler hoş geldiler neden sesiniz çıkmıyo be ya kimyasal gebelikte souç yüksek çıkıpta keseyi görmeyen varmı aranızdakesin kilodan görünmemiştir demi ne bileyim altan baktıramadım korkuma bebegime bir şey olur diye ya
![]()
Hayırlısı aleynacım daha dur yeni başladın.sevtun daha cok erken keseyi gorememis olabilirsin uzme canini deyrrin kac cikti..
kayrecim iyiyim sen nasilsin
abla geldim 2 gunfur misafirim var giremedim
benim adet sancilarim badladi
bugun 23. gunum ve ben dun dayanamayip test yaptim tabiki sonic kocaman negatifff
herseyin hayirlisi
sen nasilsin....
Canım en güzeli bir beta hcg yaptır eğer düşüyosa o zaman doğrudur.Benimd öyle oldu ama kanamamda vardı beta hcg istedi doktor düşüşe geçmişti.garipcim bende anlamadım benım degerim bugün 2623 cıktı degerim düşük sanırım ama karnımdan keseyı net bir şekilde gördü ve ölçtü yarın başka bir hastaneye gidiyorum zaten emin olayım ondan sonra ne yapılması gerekiyorsa yapıcam
Bravo sevtun nasıl başardın ya bende uğraşıyorum beceremiyorum ya kız üstten gözükmez benimde öyleydi zaten betahcg 1000 olunca alttan 5000 üstü olunca üstten gözüküyor dert etme bişey yok tatlımm.canım 113 kıloydum ilaç kullandım panik ataktakilo yaptı okadarda kullanmadım ama yemege verdim birde sigarayı bıraktım aldım şimdi 93 kilo geliyorum
![]()
onun demesine göre bugün 5+6 olması gerekiyordu ve kalp atışını duymamız gerekiyormuş
canım ya bı bılsen ben onu her uyandıgımda soluyorum esımle evlenmeden once her sabah onu hayal ederdım derdım beraber gune gozlerımızı acabılecekmıyız dıye sımdı de ebegımın hayalını kuruyorum hayalı bıle guzel beeee
herkeze iii gececler kalamayacam ama dua ları okudum haber vermek istedim inşallah yarın dr gidecem yumoşlarım büyümüş olurda bu aya dair bi umudum olur dr gelin ce yazarım yine hepinize tekrar iiii akşamlar öptüüüüümmmmmmmmmmm
naber kız hayrola kociş yatalım demeyince yatamıyonmu onu bekliyon
Kız kaç kıilosunki sen benim takıldığım 90 kilolular topiğ var gel orda hep beraber güzel kilolar veriyoruz.Ben sana listelerde veririm.dikisin olmamasi guzel tatlim,bana dedigi zaman doktor dikis oldugunu söylemistikorkmustum tabii:18::18:
ne guzel ya bende gitmek istiyorum diyetisyene,ama bir turk diyetirsyen bulamadim burdaalmana gitsem dilim yeterli degil
canim senin benim gibi fazla degildir kilon,ben obez katagorisine giriyorum malesef![]()
Kilolarımız yakın garipcim sen gel o topiğe burda konuşursak kızlara ayıp olur konu dağıtmış oluruz.canim,insanin boyuna kilosuna göre degisiyor..ben aslinda bu kadar kilolu degildim,evlenince kilo alanlardanim,esimin beslenmesi sagolsun,gerci benim iradesizligim..
ben diyete baslamadan önce 110 geliyordum tatlim
simdi 107 lerdeyimbende kararliyim verecegim insallah..yaza kadar söyle bir 80 olsam baska birsey istemiyorum..
yoksa beni yiyip bitiriyor,acaba kilomdan dolayimi hamile kalamiyorum dusuncesiiii![]()
Azmedince oluyor ama ben bıktım valla ben çokk daha kiloluydum bayağa verdimm.bak gelirsem döverim seni he karamsar olma bakem
bu arada netten düştüm ben kk dan yani acıdı canım ya niden olduki bende kiloya taktım kafamı benim yüzüme doktor dediki ne kadar kilo okadr yumurta dedi inan bana garipcim diyete başladım okadr zor geldiki ilk zamanlar hep acıktım kendimle kavgalar ettim dolaba gidip çok olmuştur odaya geri geldigim yemekleri koyuyodum tabaga önce porsiyonları küçültüm 3 beyazdan uzak dur gerisi geliyo yemin edirim bak aç kaldım diye çok agladım agladım eşim en sonunda dayanamadı dedi aç kalma sen aglam dedi elleriyle besledi beni dedim bu kiloyu ben vermezsem adım sevtun olmasın benim dedi sonra dedim ben kilo vericembu sayede başardım aklına bebegi yumurtlamayı getir gerisi hemen geliyo
ben yapıcam yapabilitrim başarıcam de sonra kilo verdikçe adamın vallahi kendine güveni geliyo dün hastaneye giitk eşimle vallahiş tanıdık gördü beni sen dedi nekadar kilo vermişin öyle dedi bende bir kabarma varmış sorma
![]()
öp bebekim öp azim vallahi herşey olay kafada bitirmek inanın diyene inanmayım lafıma inanın çünkü panik atak illetini ah bir kafamda bitirsem iyi olcekokadar diyorum git nerde yüzsüz istemiyorum geliyo gene
bak ben ne yaptım biliyomusun gülmek yok ama
ilk önce tartıldım sonra yazdım kagıda vucudunda nekadar yerim varsa ölçtümeşime dedim bir haftada bir ölç adam bıkmıştı vallahi
tartıya her gün çıkma yürüyüş çok önemli bol bol yürü en az 1 sat aletler varsa bin eve geliyodum gene cimlastik yapıyodum sonra duşa yatmadan bir soda yemekleri az ye porsiyonunu azalt 3 beyazdan uzak dur kimseye deme kilo veriyorum diye her yemek yemek istediginde muz incir armut üzüm hariç herşeyi ye benden sana izin hayatından eyi çıkart balık tavuk ye bol yesillik bıcakla salataları dograma ellerinle parçala havuç turbu rendeye çekme sakın küçük küçük dogra agzını yor yani bol bol sakız çigne bir resmini buzdolabına koy ama biraz daha iyi fotokopi çektırdim koydum ben dolaba biraz büyüttük biz kendimi gördükçe
eşimin bir pijama takımı vardı inan onun içine girmek ne mümkü okadarda seviyodum dediki ban söz kiloyu ver o senin inanın verdim ben giyiyorum
kıyafetlerimi büyük gelenleri yolladım gitti zayıf oldumya neden yaptım lşimdi ona gelelim ben eger yollamasaydım derdimki içimden aman boşver gene giyersin yok ben öyle yapmadım dedim yallah
şimdi beni tanıyanlar şaşıpta kalıyo az yedigimden iyiyim çok y,yince rahatsızlanıyo midem bol brokoli havuç yiyorum inan brokoli satanlar beni görünce seviniyo haftada 2 kilo alıyorum amanın verdim kile mikafatımıda alıcam işşallah tutmayın beni aman yandan yandan
başardım sizde başarabilirsiniz
![]()
Ben leslie yapıyorum canım süper sende zayıfla diye bir site var ordan indir çok eğlenceli bizim topikte herkes yapıyor ve kilolar gidiyor 1.5 ayda leslieyle 7.5 kilo verdimhaklsin canim,ilk laparoskopiden baslamasi bizede cok tuhaf geldi,kabulde etmedik..hadi bakalim kayracim beraber yapalim senle,birakmadan gidersek insallah gidecegiz cok yol katederiz,allahin izni ile..birbirimize destek olalim bu konuda ne dersinnasil bir spor yapmayi dusunuyorsun canim??diyet listen nasil??
Ayy süper kız kilon ben okadar olsam daha ne isterim.1.60 bebekim kilo 93 yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim kız yazıyı degiştiricemde nasol olucek![]()
Canım böyle yapm a sabret bazen hepimize oluyor çok istiyoruz inşallah Rabbim görür.ben geldimmm...bugün metroda giderken birden aklıma cocugumun oldugu geldi.kokladım annem ne cok bekledim seni falan dedim metronun sallanmasıyla kendime geldim gözümden yaş gelmiş millet bana bakıyor offffffffffffff![]()
inş canım inş şimdide önumuzdekı 8-9 ay boyunca olmazsın![]()
# pelin67
# elixsirr+
# way NABER BEBİKLER NE VAR NE YOK BAKALIM![]()
amin canım inş...adet olmamışsın hadi bakalım inş bebiş vardır güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...
doktordan hayırlı haberlerle gel sevtunum...canım eşin istiyosa kırma bence nede olsa annesi ama yinede sen bilirsin...
hoşgeldin canım napalım aynı şeyler işte sen nasılsın...
canım tabiki hayırlısı olsun dualarım seninle bitanem...![]()
sende benim gibi arkadasina gitmissin bugun ebrarcim,bende yeni geldim,hemen k,k actimseninde ellerine saglik canim
allahta seni guldursun canim
sende sagolasin canim,dun özle mesjina cevap verdim görudunmu canim???:26:
bazen dusuncesizce davranabiliyor komsular canim,uzume kendini,guzellikle ikaz edersin olur biter,![]()
kolay gelsin canim![]()
insallah pelincim insallah
hadi bakalim gelmez insallah,rabbim sevindirsin canim
sevtuncum benim sahsi fikrim ama,esinin annesinidr ne kadar kötu olsa da,buyukluk sende kalsin canim,sen affet,allah rizasi icin affet.hem bu hepiniz icinde hayirli olur,kendini uzmemis olursun tatlim![]()
canim cok gecmis olsun,olanda hikmet vardir.![]()
canim yukarda yazdim ama,esinizle mutllulugunuz icinde aileler ile gecim cok önemli,cunku kirginlik olunca bunda her iki tarafta etkileniyor,yinede sen bilirsin,kendin icin en dogru karari sen vereceksin
sen sagolasin canim,hamdolsun iyiyim canim,ya sen nasilsin??:26:
canim masallah kayinvalidenin kayinvalidesi yasiyormuallah hayirli ömur versin.misafir hem keyifli hem de zor oluyor tatlim,allah yardimcin olsun..kayinvalidene hayran oldum bu arada,keske benim ki de böyle hassas olsa idi
neyse herseyde bir hayir hikmet var
canim allah kolaylik versin,tabiki gecirdigin operasyon kolay degil,ama sabrettigin ölcude gunahlarina keffaret olur canim![]()
canim insallah hayirlisi olur hakkinda,insallah bebiginin gelmesine vesile olsun![]()
ivetöyle oldu canım
leyloşum onun hızına yetişemezsin hatun fırıl fırıl maşallah
buarada nasılsın canım küçük cimcime nasıl öpüyorum seni
iyiyiz yeşimcim sen nasılsın?sende geç uyananlardansın galiba benim gibi
ay hadi inşallah kuzu bebiş yolda
sevtunum testlerin güzel çıar inşallah canım
ya artık şu eltiyi filan at kafandan sen mucizeni düşün ya bırak ne halleri varsa görsünler .
dualarım seninle tostim rabbimin mucizeleri sonsuz dur ona sığınalım
inşallah atlatırsın mrandam hayırlısıyla allahım bebişini korusun
canım gezmedeydim bugün ya şuandada evde değilim annemlerdeyim gerçi bugün kapı kapı geziyorum
ayrıca horozlu komşuyu alt ettinmi
saol canım allah razı olsun sende iyiymişsin
akıntı olabilir çok normal niye endişeleniyosunki :26:
slm semroş nasılsın?nerelerdesin yaa kaçak
evet gezmelerdeydim bugün halada öyleyimkkya bakmadan duramıyoruzki yemek yemek su içmek gibi oldu
![]()
Üzülme canım inşallah önümüzdeki maçlara bakıcaz dimi.kızlar malesef geldi kırmızılar ama adet gibi değil damla halinde çok az kahverengi şeklinde ve hiç ağrım yokkk![]()
ya kızlar sizi kacırmayayımdiye acele ettim gecmişi okumadım ama sizde gitmişsiniz ya birsey soracaktm neyse arık