Üzülme canım inşallah önümüzdeki maçlara bakıcaz dimi.
Hayrola canım ne oldu....
ya adet gibi değil onun için yarın test alıp yapmak istiyorum acaba doğru sonuç verirmi meraktan ölüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme canım inşallah önümüzdeki maçlara bakıcaz dimi.
Hayrola canım ne oldu....
ya adet gibi değil onun için yarın test alıp yapmak istiyorum acaba doğru sonuç verirmi meraktan ölüyorum
Canım idrarda çıkmaz kanda baktır diycem oda çok erken 3 gün bekle bakalım.
ne zaman geldı o damla seklınde eger bugun gunduz geldı de bu saate kadar baska bısı gelmemısse yarın kesınlıkle test yap muhtemelen cıkar hatta testte cıkmazsa idrar da yanı bence kan testı yaptır
canım benim çıkmıştım şimdi gördüm.iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın?canım benim iyiyim sagol evet karşılaşamıyoruz epeydir bebiş nasıl derdacım...
canım benim kolay gelsin sana...nasılsın selinacım...
canım eboşum ev oturmasına gitcekmiş gecmişte gördüm yazdıgını....
evet canım maşallahı var senden benden sağlam.ama sorsan ölümcül hasta sanki.çok naz ediyo söylene söylene hasta olcak yani o derece.ayrıca kayınvalidemde saolsun çok iyidir.adı kayınvalide sadece yoksa annemden farksızz.o bana karşı öyle bende ona karşı aynı kendi annemle olduğum gibiyim.allah razı olsun derim hep arkasından.sende benim gibi arkadasina gitmissin bugun ebrarcim,bende yeni geldim,hemen k,k actimseninde ellerine saglik canim
allahta seni guldursun canim
sende sagolasin canim,dun özle mesjina cevap verdim görudunmu canim???:26:
bazen dusuncesizce davranabiliyor komsular canim,uzume kendini,guzellikle ikaz edersin olur biter,![]()
kolay gelsin canim![]()
insallah pelincim insallah
hadi bakalim gelmez insallah,rabbim sevindirsin canim
sevtuncum benim sahsi fikrim ama,esinin annesinidr ne kadar kötu olsa da,buyukluk sende kalsin canim,sen affet,allah rizasi icin affet.hem bu hepiniz icinde hayirli olur,kendini uzmemis olursun tatlim![]()
canim cok gecmis olsun,olanda hikmet vardir.![]()
canim yukarda yazdim ama,esinizle mutllulugunuz icinde aileler ile gecim cok önemli,cunku kirginlik olunca bunda her iki tarafta etkileniyor,yinede sen bilirsin,kendin icin en dogru karari sen vereceksin
sen sagolasin canim,hamdolsun iyiyim canim,ya sen nasilsin??:26:
canim masallah kayinvalidenin kayinvalidesi yasiyormuallah hayirli ömur versin.misafir hem keyifli hem de zor oluyor tatlim,allah yardimcin olsun..kayinvalidene hayran oldum bu arada,keske benim ki de böyle hassas olsa idi
neyse herseyde bir hayir hikmet var
canim allah kolaylik versin,tabiki gecirdigin operasyon kolay degil,ama sabrettigin ölcude gunahlarina keffaret olur canim![]()
canim insallah hayirlisi olur hakkinda,insallah bebiginin gelmesine vesile olsun![]()
valla bu sefer ben dayakçı olcamm,kimyasal diyenlere inanıyon biz burda yırtınıyozz hala kafanı kimyasala takıyosun.aşk olsun çok kızdımm.üstelik son adet tarihinden hesaplanıyo hafta muhabbeti.yani aslında yumurtladığın günden sorası hesaplanır yani şuan 1.5 hafta fazla yani.bu yüzden acele etme gözükecek.kimisi 7 haftada görüyo keseyi 8 haftada da kalp atışını duyuyor.moral bozma lütfen.ayrıca kimyasalda değer çok düşük olur ve gittikçe düşer.ayrıca sen eşsiz bi hatunsun canım.maşallahın var rabbim enerjini artırsın.herkese herşeye yetişiyorsun.ilerde bebişinede yetişeceksinn.canım herkez degerin yüksek görülmesi lazım diyo kimyasal gelelik diyolar ya bak link atayım baklın
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html
evet ben kamuflesyim sizden başka öyle yerlere yazıyorumki kk sörf ediyorum face acık ablamla pc konuşuyorum emesendede kızlarla yazışması cabasıama sizi asla ihmal etmiyorum bakın :86::86::86:
karar vermek başarmanın yarısıdır canım.istedikten sora verirsin.sevtunun tavsiyelerinin hepsi çok doğru.uygula ama sağlıklı bir şekilde ver.herşeyi kısıpta vitaminsiz halsiz düşme.hepimizin derdi canim,insallah veririsin
aman dövme kizzz karamsarlik yok tamam.vericem insallah sevtuncum,önce rabbimin yardimi sonrada sizin desteginiz ileetamam öncedende citi piti degildim ama,bu kadar kiloluda degildim kiyafetlerimi giyememek beni uzuyor
ama giyecegim insallah yakindaa![]()
günaydınn profum.hoşgelmişsin.geçmişi okurken bi ara baktım seni gördüm aşağıda.dedim asistan olduğum belli ben önce geldim.sende yazmışsın aynı şeyi.aldığım parayı haketcem tabeToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
kardelen5233 SeLiNa23+ leyla_87
hepinize hayırlı günler
selina cım,asistan olduğun belli,benden önce gelmişin topice
bu ay parayı haketcen galiba,bankamatik memuresi sözünü yedircen bana![]()
sevindim canım demek kızın olcak ne güzel rabbim hayırlısını nasiıp etsin derdacım...
canım benim inş gelişmiştir bebişin hayırlısı olsun dualarım seninle...
sende cok şirinsin bebişim:86::86::86:
canım bebişin iyi olsunda bulantılarında gecer inş...amin mirandacım rabbim kabul eder inş...
hayırlısı olsun canım belkide cıkmamıştır umudunu yitirme aleynacım...
canım kontrol panelinden profilimi düzenleye gir ordan degişiyo...güle güle sevtunum bende mercimegi ve seni öpüyorum kendine iyi bak görüşmek üzre![]()
ben bir ot içiyorum cnmöle verdimgecenlerde bahsetmiştim
aldım ekledim cnm ama kaplısın:26:
kayracım nasılsın canım benim daha iyisindir inşallah
kız daha rahatsızlığım varmı yokmu belli değil sadece bir başlangıç olacak rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah canım
çok haklısın garipçim ama şu garip adını sana yakıştıramıyorum
buralardayım canım ama el işi gözümü çok yoruyor çok fazla pc ile ilgilenemiyorum gözlerim çok yanıyor yaptığım el işlerini burdan size göstersem site problem yaratırmı sorun olurmu yani ayrıca bende sizide çok özledim heeeeeeeeeeeeeeee
eşlik edeyim fıstığım sana allah neşeni arttırsın daim etsin
hoşbuldum canım benim idare ediyoruz işte bu günümüze şükür kurs ev derken canım çıkıyor sizler nasılsınız![]()
arkadaşlar iyi akşamlar ben öncedende yazıyordum hatırlayan varmı bilmem.bende hala bir gelişme yok bebek adına ama nasip diyorum doktorumun dediği gibi bekliyorum.doktor şimdilik bir sorun gözükmüyor demişti en son gittiğimde ama sizde de oluyor mu bilmem pazar günü nişanımız vardı çok oynadım sonra evime gidip oturduğumda akıntı geldiğini hissettim lavaboya gittiğimde pembe kan gördümdamla halindede değildi hemde bayaydı..arkadaşlar bilgisi olan varmı,Bu bir problem mi?başka bir doktora gözüksem mi?
ben geldimmm...bugün metroda giderken birden aklıma cocugumun oldugu geldi.kokladım annem ne cok bekledim seni falan dedim metronun sallanmasıyla kendime geldim gözümden yaş gelmiş millet bana bakıyor offffffffffffff![]()
herkese selam adetim 6 gün geçmişti.ama bugün adet oldum.hemde test yaptıktan hemen sonra.çok üzgünüm.ama adetim çok pembemsi.neden olabilir acaba bilen varmı çok üzgünüm yaa bebeğim var sanmıştımmmmm......
canım dıyetım benım bır lıste seklınde degıl daha cok bır gunde bellı mıktarlar var ondan daha fazla tuketmemem gerekenler var bıde onerıler bır de spro olarak da yarım saat temız havada yuruyus yaklasık 3 km olmak sartıyla temponu ona gore ayarlayacaksın ıste canım verırsın ınsallah tatlım merak etme ben verecegıme ınanıyorum
ınsallah canım vercez sana katılıyorum du noktada encede dr kontrolunde verılmelı yanı bılıncsız dıyet yapılmamalı ama bı kural var kı ole yada bole su bebıs gelmelı artık
canım ya elısı gozlerını yoruyorsa bence hafıfletmelısın cunku goz bu yanı elişinden onemlı herhalde kı kızdım bak sımdı sana yorma kendını o gözler oglusuna ve kardeıne lazım olcek
canım ya bı bılsen ben onu her uyandıgımda soluyorum esımle evlenmeden once her sabah onu hayal ederdım derdım beraber gune gozlerımızı acabılecekmıyız dıye sımdı de ebegımın hayalını kuruyorum hayalı bıle guzel beeee
hadi bakalım selinacım inşalah hamişsindir güzel haberler verirsin kocişinide fazla üzme kız yazık adama
canım iyisin bugün naptın alışverişini yaptınmı bakım
naber kız hayrola kociş yatalım demeyince yatamıyonmu onu bekliyon
yaw sevtun hamiş olmasan ben seni döverim ha sana söylüyoz habire herşeyi kafana takıyon sen takınca üzülünce eşinde bebişinde üzülür sonuçta hem olacaksa biliyosun olur 2 de olsa 3 de olsa rabbim veriyosa olur sen kendini ferah tut rahatla biraz
canım inşallah rüyan gerçekleşir geç gelsede hayırlısıyla gelsin
ya sonuçta eşini üzmemek için gidecen niye dert ediyon sen kendine dikkat et yeter
ececim inşallah adet olmazsında bebiş vardır koçişinede sürpriz olur
canım biraz bekle bazı hastanelerin ultrasonları eski hemde 8-9 haftada bile kalp atışı olan var o bebişinin döllenmesiyle alakalı benim düşüğümde 11 haftaya kadar bekletmişlerdi Allahtan senin için hayırlısı olsun canım
boncuğum nasılsın mart geldi kediler nerde kaldı bakım
nasılsın diyecem iyi olduğunu okudum kızında iyiymiş inşallah böyle devam eder canım
canım sagol düşünmen yeterli sen kendini yorma yat dinlen senin için hayırlısı neyse o olsun
geliyom artık dövecem seni kafanı bulandırıp durma kimyasal olsa bu kadar yüksek çıkmaz değer haberin olsun
kızlar ya ben yani kusura bakmayın şu kilolardan bahsedip canınızı sıkmayın artık bende kiloluyum düşünüyordum kafama takıyordum sadece dikkat edin yediklerinize bide suyu bol ve yudumlayarak için ve yavaş kilo verin hızlı vermek tehlikeliymiş bende 163 boy 69 kilom var
yeşicim canım sen hele bi hamile kal kilo alırsın ama sağlıklı olda zayıf ol sorunmu yapıyosun
canım bende konuşmak isterdim ama geçmiş olsun çok okuduysan ondan olmuştur kızlara diyoruz ama anlamıyolar habire çene çalıyolar az konuşun bak kızıyom zor okuyoz
herkeze iii gececler kalamayacam ama dua ları okudum haber vermek istedim inşallah yarın dr gidecem yumoşlarım büyümüş olurda bu aya dair bi umudum olur dr gelin ce yazarım yine hepinize tekrar iiii akşamlar öptüüüüümmmmmmmmmmm
Kız kaç kıilosunki sen benim takıldığım 90 kilolular topiğ var gel orda hep beraber güzel kilolar veriyoruz.Ben sana listelerde veririm.
Kilolarımız yakın garipcim sen gel o topiğe burda konuşursak kızlara ayıp olur konu dağıtmış oluruz.
Azmedince oluyor ama ben bıktım valla ben çokk daha kiloluydum bayağa verdimm.
Bravooooooooo
Ben leslie yapıyorum canım süper sende zayıfla diye bir site var ordan indir çok eğlenceli bizim topikte herkes yapıyor ve kilolar gidiyor 1.5 ayda leslieyle 7.5 kilo verdim
Ayy süper kız kilon ben okadar olsam daha ne isterim.
Canım böyle yapm a sabret bazen hepimize oluyor çok istiyoruz inşallah Rabbim görür.
kızlar malesef geldi kırmızılar ama adet gibi değil damla halinde çok az kahverengi şeklinde ve hiç ağrım yokkk![]()
selam hanımlar baya bir zamandır siteye girmeye çalışıyorum sürekli hata verdi şimdi yazıyorum ama yollarmı bilemiyorum geçmişede bakamadım kusura bakmayın hepinizi öpüyorum iyi geceler
banum giremedim kkya gerçi msnde muhabbet ediyoruz canım tavuk olmak kim ben kim kuzu![]()
canım benim çıkmıştım şimdi gördüm.iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın?
evet canım maşallahı var senden benden sağlam.ama sorsan ölümcül hasta sanki.çok naz ediyo söylene söylene hasta olcak yani o derece.ayrıca kayınvalidemde saolsun çok iyidir.adı kayınvalide sadece yoksa annemden farksızz.o bana karşı öyle bende ona karşı aynı kendi annemle olduğum gibiyim.allah razı olsun derim hep arkasından.
valla bu sefer ben dayakçı olcamm,kimyasal diyenlere inanıyon biz burda yırtınıyozz hala kafanı kimyasala takıyosun.aşk olsun çok kızdımm.üstelik son adet tarihinden hesaplanıyo hafta muhabbeti.yani aslında yumurtladığın günden sorası hesaplanır yani şuan 1.5 hafta fazla yani.bu yüzden acele etme gözükecek.kimisi 7 haftada görüyo keseyi 8 haftada da kalp atışını duyuyor.moral bozma lütfen.ayrıca kimyasalda değer çok düşük olur ve gittikçe düşer.ayrıca sen eşsiz bi hatunsun canım.maşallahın var rabbim enerjini artırsın.herkese herşeye yetişiyorsun.ilerde bebişinede yetişeceksinn.
karar vermek başarmanın yarısıdır canım.istedikten sora verirsin.sevtunun tavsiyelerinin hepsi çok doğru.uygula ama sağlıklı bir şekilde ver.herşeyi kısıpta vitaminsiz halsiz düşme.
günaydınn profum.hoşgelmişsin.geçmişi okurken bi ara baktım seni gördüm aşağıda.dedim asistan olduğum belli ben önce geldim.sende yazmışsın aynı şeyi.aldığım parayı haketcem tabe
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize.ben bugun kuaföre gitcem dip boya zamanım geldi,yaş 24 ama beyazlar baya var.süslenem püslenem gelem yanınıza.
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
kardelen5233 SeLiNa23+ leyla_87
hepinize hayırlı günler
selina cım,asistan olduğun belli,benden önce gelmişin topice
bu ay parayı haketcen galiba,bankamatik memuresi sözünü yedircen bana![]()
anamm 2 tane mii kız sayma çoğalır derler.2 taneden ne olcak benim 20 yaşımdan sora çıktı beyazlar.ve şuan saysam 80in üzerindedir.saç beyazlaması ırsi bişeydir zaten.annemde babamda erken beyaz vardır.bu yüzden hangi tarafa çeksem farketmiyo bende de erken beyaz daha yaşım 24allah muhabbetinizi artirsin canim,cok sevindim senin adina.guzel tavsiyelerinin icin de cok tesekkur ederim ayrica,cok sagolasin
oo kuofere gidiyormussun masallahayy bende de var o beyazlardan yaa,2 tane gecenlerde gördum..yaslaniyormuyuz nee
![]()
anamm 2 tane mii kız sayma çoğalır derler.2 taneden ne olcak benim 20 yaşımdan sora çıktı beyazlar.ve şuan saysam 80in üzerindedir.saç beyazlaması ırsi bişeydir zaten.annemde babamda erken beyaz vardır.bu yüzden hangi tarafa çeksem farketmiyo bende de erken beyaz daha yaşım 24
yaa niye sizlerin profilde resminiz yok.ben merak ediyorum hepinizi.profum yanında çalışıyoz ama ben seni hiç görmedimm.hele bi görseydim mümkünmü acep
benimde 25 canim,evet haklisin irsidir diyorlar,ama bizde öyle yok yani,anneminde babaminda saclari erken beyazlamamis,ben nereye cektim acabaa
amaniiiin saymiyim o zaman selinacim,allah muhafaza cogalir falan:18::18::18::18::18::18:
seninde resmin yok kiiii
kizlar guvenlik ve tedbir icin koymamis olabilirler sekerim![]()
ah canım goz bebeklerim yollarda kaldı nerdesin mesenede bende olmak isterdin bak şimdi kıskandım heselam hanımlar baya bir zamandır siteye girmeye çalışıyorum sürekli hata verdi şimdi yazıyorum ama yollarmı bilemiyorum geçmişede bakamadım kusura bakmayın hepinizi öpüyorum iyi geceler
banum giremedim kkya gerçi msnde muhabbet ediyoruz canım tavuk olmak kim ben kim kuzu![]()
canım allahım tez zamanda versin işşallah bende bir şeyi unutmuyorum eşime otobüse bindik kadının kucagında okadar güzel bir bebek varki dedimki istesem sevmeye verirmi dedim oda bir şey der belkim kırılırsın boşver dedi ama yaradan okadar büyükki bak gene yolladı bebegimi bana işşallah bebegim bu kerez benimle kalır allahım ne olur bunu bana bagışla arkadaşlarımada ver eşleriyle sevinsinler işşallahben geldimmm...bugün metroda giderken birden aklıma cocugumun oldugu geldi.kokladım annem ne cok bekledim seni falan dedim metronun sallanmasıyla kendime geldim gözümden yaş gelmiş millet bana bakıyor offffffffffffff![]()
canım benim alıntılar uzun oldugundan kısasını alıyorum görüşemiyoruz kız kaç zamandır hebirsencim seninle konuşmak isterdim ama gözlerim çok yanıyor o sebepten kapatmak zorun dayım allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyy:79:
allaha emanet ol canim,bizde onu öptuk canim
kiz sevtun allah iyiligini versin iyimi,sana bosuna daykci sevtun demiyor kizlarkac defa yazdim kiz sen görmedin
yok öyle öpmek falan,hem dövuyon,hem öpuyon nasil oluyooo, ooo
saka saka gel öpem![]()
kız benim kemiklerim batar sanaah canım goz bebeklerim yollarda kaldı nerdesin mesenede bende olmak isterdin bak şimdi kıskandım he
canım allahım tez zamanda versin işşallah bende bir şeyi unutmuyorum eşime otobüse bindik kadının kucagında okadar güzel bir bebek varki dedimki istesem sevmeye verirmi dedim oda bir şey der belkim kırılırsın boşver dedi ama yaradan okadar büyükki bak gene yolladı bebegimi bana işşallah bebegim bu kerez benimle kalır allahım ne olur bunu bana bagışla arkadaşlarımada ver eşleriyle sevinsinler işşallah
canım benim alıntılar uzun oldugundan kısasını alıyorum görüşemiyoruz kız kaç zamandır he
hade öp bari
banucum birsencim selinacım gözümden kaçan varsa kusura bakmayın allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız iyiki hayatıma girdiniz siz varken benim sırtım yere gelmez bebeklerçünkü en iyi dost en iyi kardeş sizlersiniz benim için kızmayın bana ne olur kayıplarım olunca helede yolun yarısına gelipte sonunu getirememek çok acı birşey biliyorumki sizlerde benle sevindiniz benle agladınzı aynı benim gibi sizleri sefiyorum geşim bakıyım şefkatli tombul kollarıma bakem teker teker hepiciginize sarılıyım bir
bakın kollarım hepinize yetti kim demiş tombullarda iş yapamaz diye![]()