Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya adet gibi değil onun için yarın test alıp yapmak istiyorum acaba doğru sonuç verirmi meraktan ölüyorum

ne zaman geldı o damla seklınde eger bugun gunduz geldı de bu saate kadar baska bısı gelmemısse yarın kesınlıkle test yap muhtemelen cıkar hatta testte cıkmazsa idrar da yanı bence kan testı yaptır

Kızalr kimseler kalmamış bende camları ve ışıkları kapadım kapıyıda kitledim hepinize tatlı rüyalarr..

Canım idrarda çıkmaz kanda baktır diycem oda çok erken 3 gün bekle bakalım.

ne zaman geldı o damla seklınde eger bugun gunduz geldı de bu saate kadar baska bısı gelmemısse yarın kesınlıkle test yap muhtemelen cıkar hatta testte cıkmazsa idrar da yanı bence kan testı yaptır

kızlar ben yarın bi yapayımalabilirsem olmazsa cuma yada pazartesi doktora giderim

selam hanımlar baya bir zamandır siteye girmeye çalışıyorum sürekli hata verdi şimdi yazıyorum ama yollarmı bilemiyorum geçmişede bakamadım kusura bakmayın hepinizi öpüyorum iyi geceler
banum giremedim kkya gerçi msnde muhabbet ediyoruz canım tavuk olmak kim ben kim kuzu :1:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

kardelen5233 SeLiNa23+ leyla_87
hepinize hayırlı günler
selina cım,asistan olduğun belli,benden önce gelmişin topice:33:
bu ay parayı haketcen galiba,bankamatik memuresi sözünü yedircen bana:33:

canım benim iyiyim sagol evet karşılaşamıyoruz epeydir bebiş nasıl derdacım...

canım benim kolay gelsin sana...nasılsın selinacım...

canım eboşum ev oturmasına gitcekmiş gecmişte gördüm yazdıgını....
canım benim çıkmıştım şimdi gördüm.iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın?
sende benim gibi arkadasina gitmissin bugun ebrarcim,bende yeni geldim,hemen k,k actim:1:seninde ellerine saglik canim:16:

:60::60::60::60::60:allahta seni guldursun canim

sende sagolasin canim,dun özle mesjina cevap verdim görudunmu canim???:26:

bazen dusuncesizce davranabiliyor komsular canim,uzume kendini,guzellikle ikaz edersin olur biter,:16:

kolay gelsin canim:16:

insallah pelincim insallah:38:

hadi bakalim gelmez insallah,rabbim sevindirsin canim:38:

sevtuncum benim sahsi fikrim ama,esinin annesinidr ne kadar kötu olsa da,buyukluk sende kalsin canim,sen affet,allah rizasi icin affet.hem bu hepiniz icinde hayirli olur,kendini uzmemis olursun tatlim:16:

canim cok gecmis olsun,olanda hikmet vardir.:38:

canim yukarda yazdim ama,esinizle mutllulugunuz icinde aileler ile gecim cok önemli,cunku kirginlik olunca bunda her iki tarafta etkileniyor,yinede sen bilirsin,kendin icin en dogru karari sen vereceksin:16:

sen sagolasin canim,hamdolsun iyiyim canim,ya sen nasilsin??:26:

canim masallah kayinvalidenin kayinvalidesi yasiyormu:30:allah hayirli ömur versin.misafir hem keyifli hem de zor oluyor tatlim,allah yardimcin olsun..kayinvalidene hayran oldum bu arada,keske benim ki de böyle hassas olsa idi:59::59:neyse herseyde bir hayir hikmet var:16:

canim allah kolaylik versin,tabiki gecirdigin operasyon kolay degil,ama sabrettigin ölcude gunahlarina keffaret olur canim:16:

canim insallah hayirlisi olur hakkinda,insallah bebiginin gelmesine vesile olsun:16:
evet canım maşallahı var senden benden sağlam.ama sorsan ölümcül hasta sanki.çok naz ediyo söylene söylene hasta olcak yani o derece.ayrıca kayınvalidemde saolsun çok iyidir.adı kayınvalide sadece yoksa annemden farksızz.o bana karşı öyle bende ona karşı aynı kendi annemle olduğum gibiyim.allah razı olsun derim hep arkasından.
canım herkez degerin yüksek görülmesi lazım diyo kimyasal gelelik diyolar ya bak link atayım baklın
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html

evet ben kamuflesyim sizden başka öyle yerlere yazıyorumki kk sörf ediyorum face acık ablamla pc konuşuyorum emesendede kızlarla yazışması cabası :1::1::1::1:ama sizi asla ihmal etmiyorum bakın :86::86::86:
valla bu sefer ben dayakçı olcamm,kimyasal diyenlere inanıyon biz burda yırtınıyozz hala kafanı kimyasala takıyosun.aşk olsun çok kızdımm.üstelik son adet tarihinden hesaplanıyo hafta muhabbeti.yani aslında yumurtladığın günden sorası hesaplanır yani şuan 1.5 hafta fazla yani.bu yüzden acele etme gözükecek.kimisi 7 haftada görüyo keseyi 8 haftada da kalp atışını duyuyor.moral bozma lütfen.ayrıca kimyasalda değer çok düşük olur ve gittikçe düşer.ayrıca sen eşsiz bi hatunsun canım.maşallahın var rabbim enerjini artırsın.herkese herşeye yetişiyorsun.ilerde bebişinede yetişeceksinn.
hepimizin derdi canim,insallah veririsin:34:

aman dövme kizzz karamsarlik yok tamam.vericem insallah sevtuncum,önce rabbimin yardimi sonrada sizin desteginiz ilee:38::38:tamam öncedende citi piti degildim ama,bu kadar kiloluda degildim kiyafetlerimi giyememek beni uzuyor:14::14::14::14:
ama giyecegim insallah yakindaa:61::61:
karar vermek başarmanın yarısıdır canım.istedikten sora verirsin.sevtunun tavsiyelerinin hepsi çok doğru.uygula ama sağlıklı bir şekilde ver.herşeyi kısıpta vitaminsiz halsiz düşme.

hepinize hayırlı günler
günaydınn profum.hoşgelmişsin.geçmişi okurken bi ara baktım seni gördüm aşağıda.dedim asistan olduğum belli ben önce geldim.sende yazmışsın aynı şeyi.aldığım parayı haketcem tabe:1:
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize.ben bugun kuaföre gitcem dip boya zamanım geldi,yaş 24 ama beyazlar baya var.süslenem püslenem gelem yanınıza.

sevindim canım demek kızın olcak ne güzel rabbim hayırlısını nasiıp etsin derdacım...

canım benim inş gelişmiştir bebişin hayırlısı olsun dualarım seninle...

sende cok şirinsin bebişim:86::86::86:

canım bebişin iyi olsunda bulantılarında gecer inş...amin mirandacım rabbim kabul eder inş...

hayırlısı olsun canım belkide cıkmamıştır umudunu yitirme aleynacım...

canım kontrol panelinden profilimi düzenleye gir ordan degişiyo...güle güle sevtunum bende mercimegi ve seni öpüyorum kendine iyi bak görüşmek üzre:16::16::16:

:38::38::38::38:

ben bir ot içiyorum cnmöle verdim :64::64: gecenlerde bahsetmiştim:61::24::24:

aldım ekledim cnm ama kaplısın:26:

ne otu kizz ooo:44::44::44:elixsircim,acaba yanlismi ekledin,bekliyorum ama bana hic davet gelmedi:26::44:

kayracım nasılsın canım benim daha iyisindir inşallah :71:

kız daha rahatsızlığım varmı yokmu belli değil sadece bir başlangıç olacak rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah canım

çok haklısın garipçim ama şu garip adını sana yakıştıramıyorum :40:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

buralardayım canım ama el işi gözümü çok yoruyor çok fazla pc ile ilgilenemiyorum gözlerim çok yanıyor yaptığım el işlerini burdan size göstersem site problem yaratırmı sorun olurmu yani ayrıca bende sizide çok özledim heeeeeeeeeeeeeeee:48::48:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:eşlik edeyim fıstığım sana allah neşeni arttırsın daim etsin

hoşbuldum canım benim idare ediyoruz işte bu günümüze şükür kurs ev derken canım çıkıyor sizler nasılsınız :16:

degistirmek zor oluyor heralde canim yaa,en basta öyle yazdik öyle kaldiii..simdide iszin icin degistirmek istiyorum ama,nasil yapicagimida bilmiyorum ayrica da zor sanirim:59:

arkadaşlar iyi akşamlar ben öncedende yazıyordum hatırlayan varmı bilmem.bende hala bir gelişme yok bebek adına ama nasip diyorum doktorumun dediği gibi bekliyorum.doktor şimdilik bir sorun gözükmüyor demişti en son gittiğimde ama sizde de oluyor mu bilmem pazar günü nişanımız vardı çok oynadım sonra evime gidip oturduğumda akıntı geldiğini hissettim lavaboya gittiğimde pembe kan gördümdamla halindede değildi hemde bayaydı..arkadaşlar bilgisi olan varmı,Bu bir problem mi?başka bir doktora gözüksem mi?

canim cok gecmis olsun,benim bilgim yok,olan arkadaslar cevaplar canim:61:

ben geldimmm...bugün metroda giderken birden aklıma cocugumun oldugu geldi.kokladım annem ne cok bekledim seni falan dedim metronun sallanmasıyla kendime geldim gözümden yaş gelmiş millet bana bakıyor offffffffffffff:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canim benim,bu kadar uzme kendini,herseyin bir vakti saati var,bebeklerimizde vakti saati gelince olacaklardir insallah:38:

herkese selam adetim 6 gün geçmişti.ama bugün adet oldum.hemde test yaptıktan hemen sonra.çok üzgünüm.ama adetim çok pembemsi.neden olabilir acaba bilen varmı çok üzgünüm yaa bebeğim var sanmıştımmmmm......

canim uzulme,bir dahaki ay sevinirsin insallah:38:

canım dıyetım benım bır lıste seklınde degıl daha cok bır gunde bellı mıktarlar var ondan daha fazla tuketmemem gerekenler var bıde onerıler bır de spro olarak da yarım saat temız havada yuruyus yaklasık 3 km olmak sartıyla temponu ona gore ayarlayacaksın ıste canım verırsın ınsallah tatlım merak etme ben verecegıme ınanıyorum

ınsallah canım vercez sana katılıyorum du noktada encede dr kontrolunde verılmelı yanı bılıncsız dıyet yapılmamalı ama bı kural var kı ole yada bole su bebıs gelmelı artık:21::21::21::21:

canım ya elısı gozlerını yoruyorsa bence hafıfletmelısın cunku goz bu yanı elişinden onemlı herhalde kı kızdım bak sımdı sana yorma kendını o gözler oglusuna ve kardeıne lazım olcek

canım ya bı bılsen ben onu her uyandıgımda soluyorum esımle evlenmeden once her sabah onu hayal ederdım derdım beraber gune gozlerımızı acabılecekmıyız dıye sımdı de ebegımın hayalını kuruyorum hayalı bıle guzel beeee

anliyorum canim,az az yemek daha guzel,yasaklar cok olunca insani cezbediyor,aslinda sunneti seniyye uygulansa hic bir sorunumuz kalmaz,ne diyet yapmamiza gerek kalir,nede kilo fazlaligimizda..insallah yugulayanlardan oluruz:38:

hadi bakalım selinacım inşalah hamişsindir güzel haberler verirsin kocişinide fazla üzme kız yazık adama

canım iyisin bugün naptın alışverişini yaptınmı bakım

naber kız hayrola kociş yatalım demeyince yatamıyonmu onu bekliyon

yaw sevtun hamiş olmasan ben seni döverim ha sana söylüyoz habire herşeyi kafana takıyon sen takınca üzülünce eşinde bebişinde üzülür sonuçta hem olacaksa biliyosun olur 2 de olsa 3 de olsa rabbim veriyosa olur sen kendini ferah tut rahatla biraz

canım inşallah rüyan gerçekleşir geç gelsede hayırlısıyla gelsin

ya sonuçta eşini üzmemek için gidecen niye dert ediyon sen kendine dikkat et yeter

ececim inşallah adet olmazsında bebiş vardır koçişinede sürpriz olur

canım biraz bekle bazı hastanelerin ultrasonları eski hemde 8-9 haftada bile kalp atışı olan var o bebişinin döllenmesiyle alakalı benim düşüğümde 11 haftaya kadar bekletmişlerdi Allahtan senin için hayırlısı olsun canım

boncuğum nasılsın mart geldi kediler nerde kaldı bakım

nasılsın diyecem iyi olduğunu okudum kızında iyiymiş inşallah böyle devam eder canım

canım sagol düşünmen yeterli sen kendini yorma yat dinlen senin için hayırlısı neyse o olsun

geliyom artık dövecem seni kafanı bulandırıp durma kimyasal olsa bu kadar yüksek çıkmaz değer haberin olsun

kızlar ya ben yani kusura bakmayın şu kilolardan bahsedip canınızı sıkmayın artık bende kiloluyum düşünüyordum kafama takıyordum sadece dikkat edin yediklerinize bide suyu bol ve yudumlayarak için ve yavaş kilo verin hızlı vermek tehlikeliymiş bende 163 boy 69 kilom var

yeşicim canım sen hele bi hamile kal kilo alırsın ama sağlıklı olda zayıf ol sorunmu yapıyosun

canım bende konuşmak isterdim ama geçmiş olsun çok okuduysan ondan olmuştur kızlara diyoruz ama anlamıyolar habire çene çalıyolar az konuşun bak kızıyom zor okuyoz

canim sen kilolu falan degilsin kii,neden kendine kilolu dedin onu anlamadim..69 kilo bence cok degil,keske bende 69 olsam yaniii:23:haklisin yavas yavas vermek önemlii:61:

herkeze iii gececler kalamayacam ama dua ları okudum haber vermek istedim inşallah yarın dr gidecem yumoşlarım büyümüş olurda bu aya dair bi umudum olur dr gelin ce yazarım yine hepinize tekrar iiii akşamlar öptüüüüümmmmmmmmmmm

insallah canim,allah umut ettiklerine seni nail eylesin tatlim:71:

Kız kaç kıilosunki sen benim takıldığım 90 kilolular topiğ var gel orda hep beraber güzel kilolar veriyoruz.Ben sana listelerde veririm.

Kilolarımız yakın garipcim sen gel o topiğe burda konuşursak kızlara ayıp olur konu dağıtmış oluruz.

Azmedince oluyor ama ben bıktım valla ben çokk daha kiloluydum bayağa verdimm.

:64::64::70:Bravooooooooo

Ben leslie yapıyorum canım süper sende zayıfla diye bir site var ordan indir çok eğlenceli bizim topikte herkes yapıyor ve kilolar gidiyor 1.5 ayda leslieyle 7.5 kilo verdim

Ayy süper kız kilon ben okadar olsam daha ne isterim.

Canım böyle yapm a sabret bazen hepimize oluyor çok istiyoruz inşallah Rabbim görür.

tamam canim geliyorum o tobige,haklisin burda cok bahsetmek uygun olmaz,gerci benim kilomla ilgili sIKintim yine bebegim icin,onun icin zayiflamak istiyorum,ama yineden ayni durumda olmayan arkadaslarimiz vardir..konusmak istemeyebilirler bu konu ile alakali:61:neyse ben bir ugrarim o tobige insallah:38:

kızlar malesef geldi kırmızılar ama adet gibi değil damla halinde çok az kahverengi şeklinde ve hiç ağrım yokkk:43::43:

canim birdaha ki ay olur insallah uzme kendini:38:

selam hanımlar baya bir zamandır siteye girmeye çalışıyorum sürekli hata verdi şimdi yazıyorum ama yollarmı bilemiyorum geçmişede bakamadım kusura bakmayın hepinizi öpüyorum iyi geceler
banum giremedim kkya gerçi msnde muhabbet ediyoruz canım tavuk olmak kim ben kim kuzu :1:

aleykum selam canim,haklisin dun aksam cok yavasti kk,belki ondan hata vermis olabilir:26::26:

canım benim çıkmıştım şimdi gördüm.iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın?

evet canım maşallahı var senden benden sağlam.ama sorsan ölümcül hasta sanki.çok naz ediyo söylene söylene hasta olcak yani o derece.ayrıca kayınvalidemde saolsun çok iyidir.adı kayınvalide sadece yoksa annemden farksızz.o bana karşı öyle bende ona karşı aynı kendi annemle olduğum gibiyim.allah razı olsun derim hep arkasından.

valla bu sefer ben dayakçı olcamm,kimyasal diyenlere inanıyon biz burda yırtınıyozz hala kafanı kimyasala takıyosun.aşk olsun çok kızdımm.üstelik son adet tarihinden hesaplanıyo hafta muhabbeti.yani aslında yumurtladığın günden sorası hesaplanır yani şuan 1.5 hafta fazla yani.bu yüzden acele etme gözükecek.kimisi 7 haftada görüyo keseyi 8 haftada da kalp atışını duyuyor.moral bozma lütfen.ayrıca kimyasalda değer çok düşük olur ve gittikçe düşer.ayrıca sen eşsiz bi hatunsun canım.maşallahın var rabbim enerjini artırsın.herkese herşeye yetişiyorsun.ilerde bebişinede yetişeceksinn.

karar vermek başarmanın yarısıdır canım.istedikten sora verirsin.sevtunun tavsiyelerinin hepsi çok doğru.uygula ama sağlıklı bir şekilde ver.herşeyi kısıpta vitaminsiz halsiz düşme.

günaydınn profum.hoşgelmişsin.geçmişi okurken bi ara baktım seni gördüm aşağıda.dedim asistan olduğum belli ben önce geldim.sende yazmışsın aynı şeyi.aldığım parayı haketcem tabe:1:
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hepinize.ben bugun kuaföre gitcem dip boya zamanım geldi,yaş 24 ama beyazlar baya var.süslenem püslenem gelem yanınıza.

allah muhabbetinizi artirsin canim,cok sevindim senin adina.guzel tavsiyelerinin icin de cok tesekkur ederim ayrica,cok sagolasin:38::38:
oo kuofere gidiyormussun masallah:21:ayy bende de var o beyazlardan yaa,2 tane gecenlerde gördum..yaslaniyormuyuz nee:59::59::59::27::27::27::27::37::37:

hepinize hayırlı günler

hosgeldin kardelencim,nasilsin canim??:26:

allah muhabbetinizi artirsin canim,cok sevindim senin adina.guzel tavsiyelerinin icin de cok tesekkur ederim ayrica,cok sagolasin:38::38:
oo kuofere gidiyormussun masallah:21:ayy bende de var o beyazlardan yaa,2 tane gecenlerde gördum..yaslaniyormuyuz nee:59::59::59::27::27::27::27::37::37:
anamm 2 tane mii kız sayma çoğalır derler.2 taneden ne olcak benim 20 yaşımdan sora çıktı beyazlar.ve şuan saysam 80in üzerindedir.saç beyazlaması ırsi bişeydir zaten.annemde babamda erken beyaz vardır.bu yüzden hangi tarafa çeksem farketmiyo bende de erken beyaz daha yaşım 24

yaa niye sizlerin profilde resminiz yok.ben merak ediyorum hepinizi.profum yanında çalışıyoz ama ben seni hiç görmedimm.:1:hele bi görseydim mümkünmü acep

anamm 2 tane mii kız sayma çoğalır derler.2 taneden ne olcak benim 20 yaşımdan sora çıktı beyazlar.ve şuan saysam 80in üzerindedir.saç beyazlaması ırsi bişeydir zaten.annemde babamda erken beyaz vardır.bu yüzden hangi tarafa çeksem farketmiyo bende de erken beyaz daha yaşım 24

benimde 25 canim,evet haklisin irsidir diyorlar,ama bizde öyle yok yani,anneminde babaminda saclari erken beyazlamamis,ben nereye cektim acabaa:1::1::1:

amaniiiin saymiyim o zaman selinacim,allah muhafaza cogalir falan:18::18::18::18::18::18:

benimde 25 canim,evet haklisin irsidir diyorlar,ama bizde öyle yok yani,anneminde babaminda saclari erken beyazlamamis,ben nereye cektim acabaa:1::1::1:

amaniiiin saymiyim o zaman selinacim,allah muhafaza cogalir falan:18::18::18::18::18::18:

halan nenen deden bunlarada çeker canım.

seninde resmin yok kiiii:1::1::1::1::1:

kizlar guvenlik ve tedbir icin koymamis olabilirler sekerim :61::61::61::61::61:

albüm var canım benim arkadaş listemde olanlar görebiliyor.sen yokmusun ?ondan göremiyorsundur.sen almanyada nerde ikamet ediyon bakim bide akrabalardan çıkarsın :))

Son düzenleme:
ah canım goz bebeklerim yollarda kaldı nerdesin mesenede bende olmak isterdin bak şimdi kıskandım he :63::63::63::63::63:
ben geldimmm...bugün metroda giderken birden aklıma cocugumun oldugu geldi.kokladım annem ne cok bekledim seni falan dedim metronun sallanmasıyla kendime geldim gözümden yaş gelmiş millet bana bakıyor offffffffffffff:14::14::14::14::14::14::14::14::14:
canım allahım tez zamanda versin işşallah bende bir şeyi unutmuyorum eşime otobüse bindik kadının kucagında okadar güzel bir bebek varki dedimki istesem sevmeye verirmi dedim oda bir şey der belkim kırılırsın boşver dedi ama yaradan okadar büyükki bak gene yolladı bebegimi bana işşallah bebegim bu kerez benimle kalır allahım ne olur bunu bana bagışla arkadaşlarımada ver eşleriyle sevinsinler işşallah:70::70::70::70:
birsencim seninle konuşmak isterdim ama gözlerim çok yanıyor o sebepten kapatmak zorun dayım allah emanet olun bayyyyyyyyyyyyyyy:79:
canım benim alıntılar uzun oldugundan kısasını alıyorum görüşemiyoruz kız kaç zamandır he :24::24::24:
allaha emanet ol canim,bizde onu öptuk canim:38::38::38::38::38:

kiz sevtun allah iyiligini versin iyimi,sana bosuna daykci sevtun demiyor kizlar:1::1::1::1::1::1::60::60::60::60::60:kac defa yazdim kiz sen görmedin:60::60::60::60:

yok öyle öpmek falan,hem dövuyon,hem öpuyon nasil oluyooo, ooo:60::60::60::60::60::60::60:

saka saka gel öpem:70::70::70::70::70:

hade öp bari :38::38::38::38:

banucum birsencim selinacım gözümden kaçan varsa kusura bakmayın allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız iyiki hayatıma girdiniz siz varken benim sırtım yere gelmez bebekler :41::41::41::41:çünkü en iyi dost en iyi kardeş sizlersiniz benim için kızmayın bana ne olur kayıplarım olunca helede yolun yarısına gelipte sonunu getirememek çok acı birşey biliyorumki sizlerde benle sevindiniz benle agladınzı aynı benim gibi sizleri sefiyorum geşim bakıyım şefkatli tombul kollarıma bakem teker teker hepiciginize sarılıyım bir:48::48::48::48::48:
bakın kollarım hepinize yetti kim demiş tombullarda iş yapamaz diye :1::1::1::1:

ah canım goz bebeklerim yollarda kaldı nerdesin mesenede bende olmak isterdin bak şimdi kıskandım he :63::63::63::63::63:

canım allahım tez zamanda versin işşallah bende bir şeyi unutmuyorum eşime otobüse bindik kadının kucagında okadar güzel bir bebek varki dedimki istesem sevmeye verirmi dedim oda bir şey der belkim kırılırsın boşver dedi ama yaradan okadar büyükki bak gene yolladı bebegimi bana işşallah bebegim bu kerez benimle kalır allahım ne olur bunu bana bagışla arkadaşlarımada ver eşleriyle sevinsinler işşallah:70::70::70::70:

canım benim alıntılar uzun oldugundan kısasını alıyorum görüşemiyoruz kız kaç zamandır he :24::24::24:

hade öp bari :38::38::38::38:

banucum birsencim selinacım gözümden kaçan varsa kusura bakmayın allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız iyiki hayatıma girdiniz siz varken benim sırtım yere gelmez bebekler :41::41::41::41:çünkü en iyi dost en iyi kardeş sizlersiniz benim için kızmayın bana ne olur kayıplarım olunca helede yolun yarısına gelipte sonunu getirememek çok acı birşey biliyorumki sizlerde benle sevindiniz benle agladınzı aynı benim gibi sizleri sefiyorum geşim bakıyım şefkatli tombul kollarıma bakem teker teker hepiciginize sarılıyım bir:48::48::48::48::48:
bakın kollarım hepinize yetti kim demiş tombullarda iş yapamaz diye :1::1::1::1:
kız benim kemiklerim batar sana :1::1::60::60:

Back
X