Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

# elixsirr+
# birsen29+
# sunger+
# semraozsoy+
# GokceRana23
ben geldim öpün beni doyana kadar bakem :91::91::91::91::91::91::91:
ve gidiyorum malesef sonra sabah görüşürüz dicem ama nerde:59::59::59::59: kardeşim evde yarın izinli günü canlarım şimdide duaya amin diyorum canlarım allahım gönlünüzdeki muratlarınızı versin işşallah beni ösleyin ben öslücem sizleri sizleri önce rabbime sonrada kendinize emanet ediyorum :86::86::86::86: kardeşim arkamda kalk deyo ben gedeyom :58::58::58:

# elixsirr+
# birsen29+
# sunger+
# semraozsoy+
# GokceRana23
ben geldim öpün beni doyana kadar bakem :91::91::91::91::91::91::91:
ve gidiyorum malesef sonra sabah görüşürüz dicem ama nerde:59::59::59::59: kardeşim evde yarın izinli günü canlarım şimdide duaya amin diyorum canlarım allahım gönlünüzdeki muratlarınızı versin işşallah beni ösleyin ben öslücem sizleri sizleri önce rabbime sonrada kendinize emanet ediyorum :86::86::86::86: kardeşim arkamda kalk deyo ben gedeyom :58::58::58:
:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
kıss delüü dünüürr msj attım sana baksanaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60:
baktım rezil yaza yaza bi selam mı yazdınnnnnnn:37::37::37::37::37::37::37:

kızlar bir sürü alıntı yaptım yaklaşık iki saattir uğraşıyorum sitede olanlar bilir altta görmişlerdir beni bana yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum alıntıları yollarken pc nin ekranı birden karardı ya benim pc yada site kafayı yedi gözlerimin acımasına rağmen çok uğraşmıştım ama malesef olmadı çok üzgünüm hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun bayyyyyyyy:79:herkeze iyi geceler:16:

süngercim yanlış bilgi vermeyim sanada benim yumurtalar 18 20 mm oldugunda çatlatma ignesi vurrduruyordu dr ama son üç güne kadar benimde geç büyüyordu yumurtalarım dr igne dozunu artırıyodu

süngercim yanlış bilgi vermeyim sanada benim yumurtalar 18 20 mm oldugunda çatlatma ignesi vurrduruyordu dr ama son üç güne kadar benimde geç büyüyordu yumurtalarım dr igne dozunu artırıyodu

canım benimkininde biri 8 biri9 mm ikiside küçük diyo cmt ye kadar beklicez tekrar bakacak olmazsa ilacı değiştirecez dedi klomen işe yaramadı sanırım bende

kızlar,yomoşlar,gökce minde dediği gibi,18 20mm kadar olmalı en az,daha öncedende yazmıştım aslında bende.

kızlar bir sürü alıntı yaptım yaklaşık iki saattir uğraşıyorum sitede olanlar bilir altta görmişlerdir beni bana yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum alıntıları yollarken pc nin ekranı birden karardı ya benim pc yada site kafayı yedi gözlerimin acımasına rağmen çok uğraşmıştım ama malesef olmadı çok üzgünüm hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun bayyyyyyyy:79:herkeze iyi geceler:16:

ay canımya banada bazen oluyo bende sinir oluyorum alıntı yapamıyorum emeklerim boşa gidiyo neyse olsun varlığığnı bilmek yeter boş ver alıntıları iiiiiii gecelerrrrr

kızlar size iyi muhabbetler ben kaçayım gökce uyuyoken uyum biraz kib öpt hepinizi:16:
ahh ebroşşş ahh gelmedin bebiş gidiyom artık :29:

Back
X