Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsinBenim niyetime 200 tane El Musavvir okuyalim.
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Karsima hayirli bir es cikar. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
R rainyy niyetine okudum Allah kabul etsinBenim niyetime 200 tane El Musavvir okuyalim.
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Stajimi tamamlayabileyim. Bana ve aileme sifa ver. Karsima hayirli bir es cikar. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Dualarimizi kabul eyle. Amin
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
Niyetime okudum Allah kabul etsinBugunGuldemyz niyetine 200 tane El Musavvir okuyalim. Niyeti
Sağlıklı, hayırlı ve ahlaklı bir evlat diliyorum rabbimden. Dua edenlerin ve benim tüm niyetlerimizin gerçekleşmesini diliyorum..
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
BugunStemina niyetine 200 El Musavvir okuyalim. Niyeti
Allahım, Bu kuluna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin. Vücudu protezi kabul etsin, tümör birdaha çıkmasın, bacak hareketlerini yeniden kazanabilsin tekrar yürüyebilsin, sağlığına kavuşsun inşallah
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
Allahım, Bu kuluna hiçbir hastalık izi bırakmayacak şekilde şifa ver; şifa veren ancak sensin. Vücudu protezi kabul etsin, tümör birdaha çıkmasın, bacak hareketlerini yeniden kazanabilsin tekrar yürüyebilsin, sağlığına kavuşsun inşallah
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
Y yenigelin3584 niyetine okudum. Allah kabul etsinKizlar Y yenigelin3584 niyetine 200 El Musavvir okuyalim. Niyeti
hayırlı Salih bir evlat istiyorum
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
Y yenigelin3584 niyetine okudum Allah kabul etsinKizlar Y yenigelin3584 niyetine 200 El Musavvir okuyalim. Niyeti
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
Ben duamı baya önce güncellemiştim aslında ama neyse öyle kalsınKizlar Y yenigelin3584 niyetine 200 El Musavvir okuyalim. Niyeti
Guldemyz
Stemina
Y yenigelin3584
Canim niyetini paylasir misin guncelledigin niyeti bulamadim.Ben duamı baya önce güncellemiştim aslında ama neyse öyle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?